ΡΕΜΑΛΙΑ!
μεταμεσονυχτια βαρδαροτσαρκα
πρωτα απο ολα θελω να εκθεσω το μανιφεστο τον μπουρδελοπρολεταριων που αρνουμαστε να δωσουμε πανω απο 25 ευρω στον βαρδαρη
ετσι ξεκινησα με 3 στοχους που σαν γνωστος γκαντεμης δεν ητανε
Τανταλου 14(αλουμινατο) ΚΛΕΙΣΤΟ
Προμηθεως 25 ΚΛΕΙΣΤΟ
καλα ρε μαλακες αντι να βαλετε βραδινη καμια νταινα να πεσουν τα τσιμεντα το κλεινετε??κ καντε κ καμια αλλαγη ολο τα ιδια
παμε και στα ανοιχτα
Τανταλου 8 η "ισπανιδα" Καρινα κατα την τσατσα αν ειναι αυτη ισπανιδα εγω ειμαι βρετανος γαλαζοαιματος γνωστη εδω κ χρονια μαυρομαλλα ρουμανα με μετριες κριτικες δεν εχω δοκιμασει ουτε το ψηνω
Τανταλου 9 εδω ειχα για στοχο την αλεξανδρα(ρολαντινιο)αλλα ελειπε εφυγε στην ρουμανια κατα την τσατσα για κανα μηνα κ βλεπουμε..ηταν μια σοφι ενα μαυρομαλικο μικρο σκιαχτρο τιποτα το ιδιαιτερο
Σαπφως 20 η γνωστη βερονικα αλλα ξεκιναει απο 30..την εχω παρει καλη δεν λεω αλλα αν δεν το κανουν 25 κ μετα 20 δεν εχει αλλες
φορες τα λεμε..
Σαπφως 8 η ξανθια λαουρα που ειναι κ επιθετικη στο σαλονι..για χαλαρωσε λιγο μωρη..κ εσεις μαλακες του μαγαζιου την μερα με την μαγια π ειναι κ καλυτερη 20 ευρω κ το βραδυ με την αγελαδα κατα τους συναγωνιστες 30??Δεν γαμιεστε?
Σαπφως 7 η μερτσυ! το ασχετο που βρεθηκε αυτη παλι εδω εγινε ακομια πιο χαλια στην εμφανιση σαν γαλοτσα τραγικη σαν εμφανιση
Σαπφως 5 η μιρελα που ξεκιναει απο 25 κ αν κ εχω ασχημη εμπειρια με τα 25 κ τις τελευταιες καλες το ψηνα εμφανισιακα σιγουρα ειναι μεσα στο τοπ του βαρδαριου
Τανταλου κ σαπφους (πρασινο)Ελειπε το λαουρακι το οριτζιναλ που ειναι η μονη που θα εκανα την παρασπονδια κ θα εδινα 30 στον βαρδαρη ηταν στην θεση τις μια αλλη λαουρα κ καλα καινουργια κ ουγγαρεζα κ αυτη αλλα πιο ψηλη μαυρομαλα καλο κοματακι φανηκε δεν ξερω αν εχουμε ινφο..
Προμηθεως 19 γινοταν πανικος μεσα ειχε καμια 15 αρια ατομα λες κ σκασανεαπο 5 μερη κ δεν εμαθα ποια ητανε
προμηθεως 14 η σονια την ειχα δει κ παλια κ δεν μ κανε κλικ δεν εκατσα να την δω
προμηθεως 5 μια αντζελικα μαυρομαλικο μικρο σκιαχτρο χωρις κατι το ιδιαιτερο καρμπον μ φανηκε με την σοφι στο ερος
Προμηθεως 11 η νατασσα μαυρομαλικο πιπινι π κ λογω τιμης 25 κ καλουκαταστηματος σε εγκαταστασεις σε σχεση με βαρδαρη κ καλων κριτικων εγινε η καταθεση
σε γενικες γραμμες πετυχημενη καταθεση για 25 ευρω
αν ητανε 40 η 30 πχ δεν ξερω..λεπτομερειες στην κριτικη