Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Και τώρα ξέχνα ότι διάβασες και ότι συμπεράσματα έβγαλες και πήγαινε μαζί της. Οι πολλές προσδοκίες σχεδόν αποτελούν εγγήυση να μην χαρείς ότι μπορει να σου προσφέρει μια κοπέλα. Καλά   :knockinb:
+1

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.640
Πόντοι
25.165
Για αφρουλα ξερει κανεις ποτε γυρναει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να δω τα βιλοκοριτσα να τα παζαρευουμε για 30ε κ 25ε σε κανενα 6μηνο κ τι στον κοσμο
κρατηστε το το 25αρι,ειναι προφητικο

Djole_7

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ρε σεις αυτη η adrianna που λετε ειναι η Αdrianna-Ροζα στο αλλο thread με τις φωτο?

Καραβανγκου ποτε την βρισκουμε?
Ευχαριστω εκ των προτερων

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
αυτη η νταιζυ στο στουντιακι 26ης οκτωβριου 52 που την αποθεωνουν ολοι στις τελευταιες κριτικες ειναι η τζουλια?? πως στον πουτσο τη λενε τελικα? εμενα τζουλια με ειπε η τσατσα. Πιπινακι με ομορφο προσωπακι, βυζι τουμπανο φυσικο και λεπτο κορμακι.. Η ιδια ειναι?? :think:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
αυτη η νταιζυ στο στουντιακι 26ης οκτωβριου 52 που την αποθεωνουν ολοι στις τελευταιες κριτικες ειναι η τζουλια?? πως στον πουτσο τη λενε τελικα? εμενα τζουλια με ειπε η τσατσα. Πιπινακι με ομορφο προσωπακι, βυζι τουμπανο φυσικο και λεπτο κορμακι.. Η ιδια ειναι?? :think:
Αδερφε ακου... Η τζουλια,ειναι βραδυνη...αδυνατουλα,ομορφη κοπελιτσα,γλυκεια.με χορταστικα μεγαλα βυζια. Ειναι φυσικα αλλα δυστυχως δεν μου εκαναν κλικ διοτι πεφτουν...Δεν ειναι γυμνασμενη η κοπελα,αρα ανηκουν στην κατηγορια "μασταρια".Δεν την εχω παρει,και δεν ξερω αν θα το δοκιμασω.
Η ντεσυ,ειναι πρωινη. Ψηλή,νταρντανα,οχι χοντρη...Δεν ειναι του στυλ μου αυτες οι γυναικες και δεν τις επιλεγω. Αλλα σημερα που περασα,με το που την ειδα μου εγινε καγκελο...Βυζαρες μεγαλες,στρογγυλες,φυσικες,αγελαδινες....Στη φατσα τωρα...Γυφτοβουλγαρα,και αν προσεξα καλα ,της ελιπε και δοντι μπροστα....Χαμγογελαστη...
Ενω το στυλ μου θα πηγαινε στο να επιλεξω την Τζουλια (αδυνατουλα με μεγαλα βυζια) ,αυτη που με τρελανε,και την εβαλα στα υποψη ειναι η Νταιζυ,η πρωινη.....
Για την ιστορια,περασα και απο την Αλεξ να την δω...Λοιπον,περιμενα να με αναψει με την εμφανιση της,αλλα και αυτης τα βυζια πολυ πεσμενα...Ισως φταιει οτι φορουσε εσωρουχο που δεν τα τονιζε,τι να πω?Ουτε και αυτην πηρα...

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Αδερφε ακου... Η τζουλια,ειναι βραδυνη...αδυνατουλα,ομορφη κοπελιτσα,γλυκεια.με χορταστικα μεγαλα βυζια. Ειναι φυσικα αλλα δυστυχως δεν μου εκαναν κλικ διοτι πεφτουν...Δεν ειναι γυμνασμενη η κοπελα,αρα ανηκουν στην κατηγορια "μασταρια".Δεν την εχω παρει,και δεν ξερω αν θα το δοκιμασω.
Η ντεσυ,ειναι πρωινη. Ψηλή,νταρντανα,οχι χοντρη...Δεν ειναι του στυλ μου αυτες οι γυναικες και δεν τις επιλεγω. Αλλα σημερα που περασα,με το που την ειδα μου εγινε καγκελο...Βυζαρες μεγαλες,στρογγυλες,φυσικες,αγελαδινες....Στη φατσα τωρα...Γυφτοβουλγαρα,και αν προσεξα καλα ,της ελιπε και δοντι μπροστα....Χαμγογελαστη...
Ενω το στυλ μου θα πηγαινε στο να επιλεξω την Τζουλια (αδυνατουλα με μεγαλα βυζια) ,αυτη που με τρελανε,και την εβαλα στα υποψη ειναι η Νταιζυ,η πρωινη.....
Για την ιστορια,περασα και απο την Αλεξ να την δω...Λοιπον,περιμενα να με αναψει με την εμφανιση της,αλλα και αυτης τα βυζια πολυ πεσμενα...Ισως φταιει οτι φορουσε εσωρουχο που δεν τα τονιζε,τι να πω?Ουτε και αυτην πηρα...

ναι αλλα εχει κριτικες που γραφουν οτι ειναι η ιδια.

και μου τη δινει να διαβαζω που ολοι περασαν τελεια ενω σε μενα βαριοταν που ζουσε :headbang:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.815
Πόντοι
6.265
ΡΕΜΑΛΙΑ!

μεταμεσονυχτια βαρδαροτσαρκα
πρωτα απο ολα θελω να εκθεσω το μανιφεστο τον μπουρδελοπρολεταριων που αρνουμαστε να δωσουμε πανω απο 25 ευρω στον βαρδαρη

ετσι ξεκινησα με 3 στοχους που σαν γνωστος γκαντεμης δεν ητανε

Τανταλου 14(αλουμινατο) ΚΛΕΙΣΤΟ  :idiot: :headbang:
Προμηθεως 25           ΚΛΕΙΣΤΟ  :headbang: καλα ρε μαλακες αντι να βαλετε βραδινη καμια νταινα να πεσουν τα τσιμεντα το κλεινετε??κ καντε κ καμια αλλαγη ολο τα ιδια

παμε και στα ανοιχτα

Τανταλου 8 η "ισπανιδα" Καρινα κατα την τσατσα αν ειναι αυτη ισπανιδα εγω ειμαι βρετανος γαλαζοαιματος γνωστη εδω κ χρονια μαυρομαλλα ρουμανα με μετριες κριτικες δεν εχω δοκιμασει ουτε το ψηνω
Τανταλου 9 εδω ειχα για στοχο την αλεξανδρα(ρολαντινιο)αλλα ελειπε εφυγε στην ρουμανια κατα την τσατσα για κανα μηνα κ βλεπουμε..ηταν μια σοφι ενα μαυρομαλικο μικρο σκιαχτρο τιποτα το ιδιαιτερο
Σαπφως 20 η γνωστη βερονικα αλλα ξεκιναει απο 30..την εχω παρει καλη δεν λεω αλλα αν δεν το κανουν 25 κ μετα 20 δεν εχει αλλες φορες τα λεμε..
Σαπφως 8
η  ξανθια λαουρα που ειναι κ επιθετικη στο σαλονι..για χαλαρωσε λιγο μωρη..κ εσεις μαλακες του μαγαζιου την μερα με την μαγια π ειναι κ καλυτερη 20 ευρω κ το βραδυ με την αγελαδα κατα τους συναγωνιστες 30??Δεν γαμιεστε?
Σαπφως 7 η μερτσυ! το ασχετο που βρεθηκε αυτη παλι εδω  εγινε ακομια πιο χαλια στην εμφανιση σαν γαλοτσα τραγικη σαν εμφανιση
Σαπφως 5 η μιρελα που ξεκιναει απο 25 κ αν κ εχω ασχημη εμπειρια με τα 25 κ τις τελευταιες καλες το ψηνα εμφανισιακα σιγουρα ειναι μεσα στο τοπ του βαρδαριου
Τανταλου κ σαπφους (πρασινο)Ελειπε το λαουρακι το οριτζιναλ που ειναι η μονη που θα εκανα την παρασπονδια κ θα εδινα 30 στον βαρδαρη ηταν στην θεση τις μια αλλη λαουρα κ καλα καινουργια κ ουγγαρεζα κ αυτη αλλα πιο ψηλη μαυρομαλα καλο κοματακι φανηκε δεν ξερω αν εχουμε ινφο..
Προμηθεως 19 γινοταν πανικος μεσα ειχε καμια 15 αρια ατομα λες κ σκασανεαπο 5 μερη κ δεν εμαθα ποια ητανε
προμηθεως 14  η σονια την ειχα δει κ παλια κ δεν μ κανε κλικ δεν εκατσα να την δω
προμηθεως 5 μια αντζελικα μαυρομαλικο μικρο σκιαχτρο χωρις κατι το ιδιαιτερο καρμπον μ φανηκε με την σοφι στο ερος
Προμηθεως 11  η νατασσα μαυρομαλικο πιπινι π κ λογω τιμης 25 κ καλουκαταστηματος σε εγκαταστασεις σε σχεση με βαρδαρη κ καλων κριτικων εγινε η καταθεση

σε γενικες γραμμες πετυχημενη καταθεση για 25 ευρω
αν ητανε 40 η 30 πχ δεν ξερω..λεπτομερειες στην κριτικη

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Για Εφη διαβασα οτι εχει αδεια τον Αυγουστο ξερει ομως κανεις ποτε ξεκιναει?

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Καθυστερημένη ψιλοαναφορά που ίσως για κάποιους να έχει κάποια αξία... :)
Τετάρτη βράδυ κατά τις 21:00... Πήρα τηλ στο λα Φαμ και ήταν η Άλεξ μέχρι τις 22:00. πΈρασα από εκεί να την ψυχολογήσω, αλλά το μωρό ήταν με πελάτη στο τζακούζι και άλλος περίμενε στο δωμάτιο οπότε.... :kissass:
Πήγα μετά στο έναντι Jumbo και ήταν το πιπίνι η μινιόν Julia με τις βυζάρες. Δεν την έχω τιμήσει και είπα να μείνω... Η περιοχή νεκρή από κόσμο οπότε σκέφτηκα έτσι για την πλάκα να κάνω λίγο παζάρι... αντιπρότεινα 50 αντί 60 για 69 και δεν το δέχτηκε... παρ όλο που επισήμως ζητούσε 40 για γλυψιμο και 50 για ακάποτο... :think:
Δηλαδή γιατί έπερεπε να δώσω άλλα 10 για να γίνουν τα δύο ταυτόχρονα? Πλάκα μας κάνουν?  :headbang:
Την ψώνισα και την έκανα...
Τότε σκέφτηκα την παλιά μου αγάπη την Εβελίνα και πέρασα από εκκλησία... Ήταν εκεί και χάρηκε που με ξαναείδε... Μου έδωσε όλα τα ανωτέρω για 50 χωρίς παζάρι αλλά με παράπονο και νάζι... που την ξέχασα τόσο καιρό. :kissass:
Όπως πάντα κούκλα(χωρίς αμφιβολία τα ωραιότερα  :boobies:της Θεσσαλονίκης) και μαζί μου φιλότιμη αν και σήμερα όπως μου είπε δούλευε την τρίτη κατα σειρά διπλοβάρδια και το μωρό δεν μπορούσε να κρύψει την κούραση του... :fuck1:
Παρ όλα αυτά η κατάθεση ήταν πολύ ευχάριστη... :dancing:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Πήγα μετά στο έναντι Jumbo και ήταν το πιπίνι η μινιόν Julia με τις βυζάρες. Δεν την έχω τιμήσει και είπα να μείνω... Η περιοχή νεκρή από κόσμο οπότε σκέφτηκα έτσι για την πλάκα να κάνω λίγο παζάρι... αντιπρότεινα 50 αντί 60 για 69 και δεν το δέχτηκε... παρ όλο που επισήμως ζητούσε 40 για γλυψιμο και 50 για ακάποτο... :think:
Δηλαδή γιατί έπερεπε να δώσω άλλα 10 για να γίνουν τα δύο ταυτόχρονα? Πλάκα μας κάνουν?  :headbang:
Την ψώνισα και την έκανα...

Και πολύ καλά έκανες. Αυτά είναι τα μπακάλικα μαθηματικά 3 το λάδι, 3 το ξύδι, 6 το λαδόξυδο, εποχες που οι μισοί Ελληνες δεν ξέραν την υπογραφή τους. :tickedoff: Ουστ αλήτες  :tickedoff:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Αυτη η Ντεσυ που λετε ειναι αυτη που 'ταν πριν καναδυο χρονια στο πρασινο στο Βαρδαρη..;
Εγω περασα καλα κι εχω γραψει κ κριτικη τοτε.. Απ' οτι διαβασα στις κριτικες εχει βελτιωθει κ σ' εμφανιση απο τοτε..;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αυτη η Ντεσυ που λετε ειναι αυτη που 'ταν πριν καναδυο χρονια στο πρασινο στο Βαρδαρη..;
Εγω περασα καλα κι εχω γραψει κ κριτικη τοτε.. Απ' οτι διαβασα στις κριτικες εχει βελτιωθει κ σ' εμφανιση απο τοτε..;
Ναι, η ιδια ειναι. Κι απ οτι λενε, βελτιωμενη. Εγω παντως στο Βαρδαρη, δεν ειχα περασει καλα :(

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια ο al pacino που ειναι χαμενος. ειναι καλα. ξερει κανεις

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τις προάλλες δοκίμασα και εγώ τη Τζούλια απο 26 οκτ 52 μετά τις τόσες θετικές κριτικες που είχα διαβάσει...
Όμορφο προσωπάκι αλλά μέχρι εκεί, κομμοδίνο να τη πω? παγοκολόνα να τη πω? Πάντως ήταν απο τις χειρότερες καταθέσεις μου. Κρίμα....

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Πολύ απλά να την δείτε πρώτα στο σαλόνι πριν μπείτε μέσα. Αν είναι κεφάτη και με ενέργεια θα περάσετε καλά. Αν είναι πτώμα και χαμογελάει με το ζόρι μην μπείτε. Το κοριτσάκι μόλις άρχισε αυτήν την δουλειά και δυσκολεύεται να κουμαντάρει την όλη φάση με τόσους πελάτες την ημέρα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.640
Πόντοι
25.165
Περασα να δω αυτη την τζουλια αλλα δεν μου γεμισε το ματι και ετσι πηγα αντριαννα. Πολυ καλη η καταθεση και μου ειπε οτι ηταν πολυ κεφατη γιατι φευγει για ισπανια για 1 μηνα. Αυτη ειναι δουλεια.

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινη απογευματινη στουντιοτσαρκα, αναγνωριστικη μετα απο καιρο, χωρις καταθεση:

Μαντζαρου 10: η Σέιλα. Οχι κατι το ιδιαιτερο απο εμφανιση, ξανθια βαμμενη, μικρο στηθος, καλουτσικο κορμι αλλα πολυ βαριεστημαρα. Next.
Μαντζαρου 1: η Καρμεν. Πανεμορφο προσωπο, κοντο ξανθο μαλλι και νορμαλ καλο κορμι με μικρο στηθος. Απροσδιοριστης ηλικιας, νομιζω αυτος ο ορος προμιλφ γυναικαρα ταιριαζει απολυτα. Θα δεχτει επισκεψη συντομα.
Κωλεττη: η Γκρετα. Πιπινακι με φανταστικο χαμογελο και διαθεση, μελαχρινη με περιεργη κομμωση, κοντουλα, αφρατη, μικρο στηθος και μαλλον τσιγγανικη εμφανιση. Βγαινοντας, λεω στην τσατσα -"Οκ, θα κανω το γυρο μου και τα λεμε" -"Και κοτοπουλα να κανεις!" ηταν η απαντηση... Και κοκορετσι απο το κωλαντερο σου θα κανω απλυτη μυξογρια, μουχλιασμενη σελινοριζα που εμαθες ελληνικα και μας κανεις και λογοπαιγνια! Ασταδιαλα, συγχυστηκα που τη θυμηθηκα, ... σορρυ, επανερχομαι...
Φριξου 15: διαλλειμα για φαγητο
Φριξου 14: η κοπελα στο δωματιο
Ν.Ο. 26: δεν ειχαν ανοιξει
ΛαΦαμ: η Αλεξ. Οκ, ηθελα απο καιρο να την δω λαιβ. Στο συντομο σαλοναρισμα αυτο που μου τραβηξε την προσοχη ηταν το ψηλολιγνο κορμι της και το ομορφο μουτρακι της (δεν σας θυμιζει Καθριν Ζετα Τζοουνς?), τοσο που αμελησα να ριξω μια προσεκτικη ματια στο περιφημο στηθος της. Εντυπωσιακη παρουσια και σιγουρη επισκεψη στο αμεσο μελλον, αν και κομπλαρω με τις ψηλες.
26Οκτ 52: Η Ντεσυ. Παιδια, εμφανισιακα δεν ενθουσιαστηκα. Η ασχημουλα νταρντανα συμμαθητρια που μας ηταν συμπαθητικη αλλα και τοσο αδιαφορη που ουτε διναμε σημασια στο μεγαλο στηθος της. Χαμογελαστη και ευδιαθετη παντως, δεν αμφιβαλλω πως οι κριτικες της μεχρι τωρα ειναι δικαιολογημενα θετικες.

Καλες τσαρκες και σ'εσας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom