Μικρή πρωινή βόλτα έκανα σήμερα σε ορισμένα καταστήματα στον Βαρδάρη. Εκεί λοιπόν που πήγα, συνάντησα τις παρακάτω κοπέλες :
- Προμηθέως 25 , Η Ισαμπέλα, μελαχρινή καλοσχηματισμένη νεαρή κοπέλα, στα 30 το απλό, καλή μεν αλλά ακριβή.
- Προμηθέως 11 , η Αντζέλικα , η πολύ συμπαθής χοντρή νεαρή κοπέλα, την έχω τιμήσει τρις στο παρελθόν, στα 25 το απλό, την έβαλα στα υπ΄ όψιν και συνέχισα την τσάρκα μου. Σε συζήτηση με την μαντάμ του καταστήματος μου είπε ότι έχει το κοινό της και σίγουρα έτσι είναι μιας που πάει να κλείσει εξάμηνο η κοπελίτσα, 22 ετών παρακαλώ.
- Προμηθέως 14 , μια πάρα πολύ αδύνατη κοπελίτσα, την είχα δει και σε προηγούμενη τσάρκα μου στα 25 το απλό, για τους λάτρεις του είδους, είπαμε κάθε κοπέλα έχει το κοινό της.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα , προφανώς η Μαιρούλα, δεν κατεβάζει όμως τιμές και ας είναι η αφεντικίνα του μαγαζιού, είχα περάσει τις προάλλες στα 30 το απλό.
- Προμηθέως 5 , η βραζιλιάνα Ελίζαμπεθ με τα δυσμενή σχόλια, παρόλο που έχει τα κυβικά της κάτι δεν μου κάνει κλικ πάνω της, έφυγα και από εκεί, στα 25 το απλό.
- Σαπφώς 20 , δεν πέρασα
- Σαπφώς 5 , δεν πέρασα
- Σαπφώς 7 , δεν πέρασα
- Σαπφώς 8 , η Μάγια, η πασίγνωστη μία από τις μούσες μου τον τελευταίο καιρό, στα 20 το απλό, δεν έχει πολλές μέρες που την είχα ξαναεπισκεφθεί με πάρα πολύ καλές αναμνήσεις, αποχώρησα προσωρινά, για να πάω και στο Ταντάλου 9, και ξαναγύρισα και πέρασα με τα 20 ευρώ που μου ζητούσε. Εκπτώσεις μόνο στις τιμές και όχι στις υπηρεσίες όπως αποδείχθηκε και στην πράξη με την κοπέλα, θα αναφερθώ και σε κριτική, κυρίως όμως για ιστορικούς λόγους μιας που αν καθιερωθεί το 20ρικο σίγουρα θα πνεύσει καινούργιος αέρας εν μέσω κρίσης στα καταστήματα της περιοχής.
- Ταντάλου & Σαπφώς , δεν πέρασα
- Ταντάλου 14 , η Ντέζυ, την οποία δεν είδα μιας που ήταν στο δωμάτιο, δεν την θυμόμουνα αλλά δεν κάθισα να την δω μιας που ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό, έψαχνα για την κομοδινοπούλου αλλά έλειπε σε ολιγοήμερες διακοπές, θα επιστρέψει πάντως, στα 30 το απλό αλλά σίγουρα χωρούσε παζάρι. Με τα μάτια μου είχα δει τις προάλλες την Αντριάνα να παίρνει 25 για απλό πήδημα.
- Ταντάλου 8Α , δεν πέρασα
- Ταντάλου 9 , η Εύα η σκουρόχρωμη Ουγγαρέζα, στα 25 το απλό, μόλις έβγαλα το μισό πόδι μου έξω μου λέει η τσατσά έλα πέρνα με 20 χωρίς να την πω κάτι, ξαναμπήκα μέσα και μου λέει , κάτσε να ρωτήσω την κοπέλα, αϊ σιχτίρ είπα από μέσα μου και τράβηξα για την Μάγια και δεν το μετάνιωσα.