ντερβισια εθεαθη η χαμενη τζουλια του 52...στο 52 προφανως....εγινε καταθεση..χωρις βολτα δυστυχως...ανωτερα βια...νοστιμη κοπελιτσα με αφυσικα μεγαλα βυζια .αρκετουτσικα προκαταρκτικα αλλα στο θεμα μας δεν...ουτε απο πανω ηθελε...στο ιεραποστολικο ταχα με αγκαλιαζε κ με εσφιγκε για να μην μπορω να την καρφωσω κααλα...και στα 4 παλι το ιδιο...το γνωστο κοπλο...τερμα πισω για να μην μπορω να μπω κ να βγω καλα...αυτο ειναι οτι χειροτερο για μενα...πουτανα εισαι κοπελα μου..να στον βαλω ηρθα...αν πονας πανε σπιτι σου.τεσπα....χρωσταω κ μια κριτικη για εμμα...θα ανεβουν κ οι δυο οσο πιο συντομα...καλα γαμησιαααααααααααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
[size=12pt]Χθεσινοβραδινή βολτα στα σπιτακια στο Βαρδάρη...
[size=12pt]Προμηθέως 5 :[/size] Το αίσχος!!! Ακόμα και η τσατσά μου λέει μην τη βλέπεις έτσι θα περάσεις ωραία στο δωμάτιο! :S
Συνημμένα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Οσοι πανε Βερονικα να παρουνε και γλυκα μαζι τους.Καλησπερα σε ολα τα αλανια
λοιπον αυτοι που βγηκαν εχθες βραδι στη γυρα τι προτεινουν????
ισως παγωτοΟσοι πανε Βερονικα να παρουνε και γλυκα μαζι τους.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Δεύτερη επιεκεψη στην Τζούλια στο 52. Δυστυχως, καμια σχεση με την πρωτη φορα βαριόταν που ζουσε σημερα. Ενω την πρωτη φορα ηταν μες στην τρελη χαρά, σημερα με το ζορι της έπαιρνες κανα χαμογελο. Αρνηθηκε ν ανεβει πανω,
-Only doggy please- ενω την προηγουμενη φορα φωναζε I am a cow boy, you're my horse! Αλλαξαμε προτίμησεις στα ζωα δηλαδη
Ααα..και το στηθος της θελει επειγόντως σμίκρυνση και ανόρθωση. Κακιες?
Τι να κανω, πόνεσε! Η φατσουλα της βεβαια παραμενει γλυκυτατη, για να πουμε και κατι καλο.
Προμηθέως 14 ηταν οντως η Σονια τελικά, καμια δεκαρια κιλα βαρύτερη και λιγότερο χαμογελαστη.
Κατεχακη 13 η Ερρίκα. Ψηλη, αδυνατη, μοντελε σωμα. Μου θυμησε την Μιρελλα. Δεν φαινοταν και ιδιαίτερα ευδιαθετη. Ομορφη ομως.
Αει καληνυχτα!!!
-Only doggy please- ενω την προηγουμενη φορα φωναζε I am a cow boy, you're my horse! Αλλαξαμε προτίμησεις στα ζωα δηλαδη
Τι να κανω, πόνεσε! Η φατσουλα της βεβαια παραμενει γλυκυτατη, για να πουμε και κατι καλο.
Προμηθέως 14 ηταν οντως η Σονια τελικά, καμια δεκαρια κιλα βαρύτερη και λιγότερο χαμογελαστη.
Κατεχακη 13 η Ερρίκα. Ψηλη, αδυνατη, μοντελε σωμα. Μου θυμησε την Μιρελλα. Δεν φαινοταν και ιδιαίτερα ευδιαθετη. Ομορφη ομως.
Αει καληνυχτα!!!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
η τζουλια γουσταρει μονο ΑΡΕΙΝΑΟΥΣΔεύτερη επιεκεψη στην Τζούλια στο 52. Δυστυχως, καμια σχεση με την πρωτη φορα βαριόταν που ζουσε σημερα. Ενω την πρωτη φορα ηταν μες στην τρελη χαρά, σημερα με το ζορι της έπαιρνες κανα χαμογελο. Αρνηθηκε ν ανεβει πανω,
Αει καληνυχτα!!!
markarian2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 268
- Πόντοι
- 290
Δεν ξέρω τι έχει γίνει άλλα μου το χάλασε χθες η Τζούλια στο 52. Μαζί της έκανα 3 συνεχόμενες καταθέσεις η οποίες ήταν special μόνο στην τρίτη φορά λίγο προς το τέλος δεν έκατσε να μιλήσουμε και έφυγε βιαστικά. Όμως χτες μπαίνω με το απλό (2 καταθέσεις με 50 και μια με 30) και μόλις μπαίνει αρχίζω να την φιλάω μου λέει "Only 10 minutes babe"(δηλαδή στα ελληνικά : μόνο 10 λεπτά μωρό μου). Μέσα μου είπα ελαα?? τι λέει πάμε καλά? . Τελος πάντων ήταν μια χαλιά κατάσταση χωρίς πολλά-πολλα ούτε και προκαταρκτικά ούτε σημετοχη απο την δικια της μερια. άπλα μου έδινε κατι φίλια στο σώμα καθώς την γαμούσα. Στο τελος εφυγα απογοητευμένος γιατι νομιζα πως θα ήταν το νεο μου στανταρακι (οπου για εμενα στανταρακι ειναι η κοπελα που θα παω καθε σαββατο για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι να βρω κατι καινουργιο). Τελος λοιπον η κυρια Τζουλια για εμενα.
Τωρα οσο για τη μοντελισια που τωρα ολοι την ανακάλυψαν εγω την ξερω απο τις πρωτες μερες μου στο επάγγελμα και παντα περνουσα νορμαλ και μερικες φορες special αναλογα τις διαθεσεις αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα .
Τωρα οσο για τη μοντελισια που τωρα ολοι την ανακάλυψαν εγω την ξερω απο τις πρωτες μερες μου στο επάγγελμα και παντα περνουσα νορμαλ και μερικες φορες special αναλογα τις διαθεσεις αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα .
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Κι αλλος ομοιοπαθης! Οσον αφορα το χρονο, κατι μου λεει οτι ειναι θεμα των αφεντικω, και οχι της ιδιας. Χθες, δυο μπραβοι, ο ενας γνωστη φατσα απ το βαρδαρη, στεκοταν απ εξω. Καλα τοσο ηλιθιοι ειναι?????Δεν ξέρω τι έχει γίνει άλλα μου το χάλασε χθες η Τζούλια στο 52. Μαζί της έκανα 3 συνεχόμενες καταθέσεις η οποίες ήταν special μόνο στην τρίτη φορά λίγο προς το τέλος δεν έκατσε να μιλήσουμε και έφυγε βιαστικά. Όμως χτες μπαίνω με το απλό (2 καταθέσεις με 50 και μια με 30) και μόλις μπαίνει αρχίζω να την φιλάω μου λέει "Only 10 minutes babe"(δηλαδή στα ελληνικά : μόνο 10 λεπτά μωρό μου). Μέσα μου είπα ελαα?? τι λέει πάμε καλά? . Τελος πάντων ήταν μια χαλιά κατάσταση χωρίς πολλά-πολλα ούτε και προκαταρκτικά ούτε σημετοχη απο την δικια της μερια. άπλα μου έδινε κατι φίλια στο σώμα καθώς την γαμούσα. Στο τελος εφυγα απογοητευμένος γιατι νομιζα πως θα ήταν το νεο μου στανταρακι (οπου για εμενα στανταρακι ειναι η κοπελα που θα παω καθε σαββατο για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι να βρω κατι καινουργιο). Τελος λοιπον η κυρια Τζουλια για εμενα.
Κριμα, γιατι ειναι πολυ γλυκο κοριτσι!
Για την Μιρελλα μιλας?
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρωτησε κανεις την τσατσα για την τζουλια και σας ειπε οτι σταματησε και δεν θα ξαναδουλεψει?
Τη Τζούλια την πήρα τη προηγούμενη Παρασκευή ή Πέμπτη αν θυμάμαι καλά δούλευε πρωί μέχρι 7 βράδυ και την επόμενη το ίδιο...
Όπως πάντα τέλεια... Σα να είσαι με τη κοπέλα σου.. Φιλιόμασταν συνέχεια...
Τέλη Ιουλίου θα γυρίσει πίσω στη πατρίδα της από ότι είπε...
Βασικά η κοπέλα ήρθε για διακοπές και βγάζει και μεροκάμματο..
Δεν είναι επαγγελματίας αλλά η απόδοσή της είναι άπίστευτη...
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδια η Τζούλια στο 52 τωρα τι ωρες μπορω να την βρω ?Θυμαμαι απογευμα δουλευε τωρα ?
Πάρε ένα τηλ και ρώτα..
Δε το θυμάμαι είναι στο φορουμ με τα τηλέφωνα...
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Τι ωρα περιπου την πετυχες ?Δεύτερη επιεκεψη στην Τζούλια στο 52. Δυστυχως, καμια σχεση με την πρωτη φορα βαριόταν που ζουσε σημερα. Ενω την πρωτη φορα ηταν μες στην τρελη χαρά, σημερα με το ζορι της έπαιρνες κανα χαμογελο. Αρνηθηκε ν ανεβει πανω,
Αει καληνυχτα!!!
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Βραδι, αργα.Τι ωρα περιπου την πετυχες ?
Επισκέπτης
ελπιζω σημερα να την πετυχω τρεις αποτυχημενες προσπαθειες μεχρι τωρα και σε ολες πετυχα μια τινα μπαζο απο τα λιγα :SΒραδι, αργα.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Μην κρατας και μεγαλο καλαθι παντως. Ειναι με τις μερες της. Μια κρυο - μια ζεστηελπιζω σημερα να την πετυχω τρεις αποτυχημενες προσπαθειες μεχρι τωρα και σε ολες πετυχα μια τινα μπαζο απο τα λιγα :S
Midastouch
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 6
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα ρεμάλια.
Κατάθεση χθές το μεσημέρι στην Νατάσσα την Τσαρίνα.
Πρηγήθηκε μικρή βόλτα στα μαγαζάκια μέχρι το Λα Φάμ... Χάλι μαύρο...
Με την Νατάσσα, είχα ίσως την πιό επιτυχυμένη συνεύρεση της καριέρας μου...
Τι να πώ... Της βγάζω το καπέλο...
Με έστειλε αδιάβαστο για πολλούς λόγους που θα διαβάσετε στην κριτική που μόλις ανέβασα.
Κατάθεση χθές το μεσημέρι στην Νατάσσα την Τσαρίνα.
Πρηγήθηκε μικρή βόλτα στα μαγαζάκια μέχρι το Λα Φάμ... Χάλι μαύρο...
Με την Νατάσσα, είχα ίσως την πιό επιτυχυμένη συνεύρεση της καριέρας μου...
Τι να πώ... Της βγάζω το καπέλο...
Με έστειλε αδιάβαστο για πολλούς λόγους που θα διαβάσετε στην κριτική που μόλις ανέβασα.
Midastouch
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 6
- Πόντοι
- 81
Στα διπλανά μαγαζιά κόντεψα να βάλω τα γέλια...
Στο ένα μια Άντζελα μινιόν από τη μέση κι επάνω και θεριό από τη μέση και κάτω με αγελαδίσιο βλέμμα... λές και κάποιος μαλάκας είχε κολήσει δύο γυναίκες στη μέση....
Στο άλλο, δεν θυμάμαι όνομα μια μελαχροινή με καλούτσικο κορμί αλλά φάτσα τελείως βλαχέ και απωθητικά αραιά δόντια...
Τελικά δεν είναι τυχαίο που δεν έχει γραφτεί τίποτε γι αυτά τα δύο μαγαζιά εδώ και μήνες.
Είδα και την Αναστασία στο Λα Φάμ αλλά δεν είναι του γούστου μου. Παρ όλα αυτά, για αυτούς που γουστάρουν κολάρες και βυζάρες σίγουρα θα αρέσει...
Στο ένα μια Άντζελα μινιόν από τη μέση κι επάνω και θεριό από τη μέση και κάτω με αγελαδίσιο βλέμμα... λές και κάποιος μαλάκας είχε κολήσει δύο γυναίκες στη μέση....
Στο άλλο, δεν θυμάμαι όνομα μια μελαχροινή με καλούτσικο κορμί αλλά φάτσα τελείως βλαχέ και απωθητικά αραιά δόντια...
Τελικά δεν είναι τυχαίο που δεν έχει γραφτεί τίποτε γι αυτά τα δύο μαγαζιά εδώ και μήνες.
Είδα και την Αναστασία στο Λα Φάμ αλλά δεν είναι του γούστου μου. Παρ όλα αυτά, για αυτούς που γουστάρουν κολάρες και βυζάρες σίγουρα θα αρέσει...
markarian2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 268
- Πόντοι
- 290
Κι αλλος ομοιοπαθης! Οσον αφορα το χρονο, κατι μου λεει οτι ειναι θεμα των αφεντικω, και οχι της ιδιας. Χθες, δυο μπραβοι, ο ενας γνωστη φατσα απ το βαρδαρη, στεκοταν απ εξω. Καλα τοσο ηλιθιοι ειναι?????
Κριμα, γιατι ειναι πολυ γλυκο κοριτσι!
Για την Μιρελλα μιλας?
δεν ξερω για του μπραβους αλλα εγω θα αργησω να ξαναπαω και οσο για το αλλο ναι την Μιρελλα ενοω . δεν ξερω για εσας αλλα η τυπισα ειναι πολυ ομορφη και εχει και σκύλε φατσα για μεγαλα γουστα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις