Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (2 μέλη και 84 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Mινι βόλτα πρωινή:
Κατεχάκη 13: Μια Λάουρα, καινούργια λέει, με δόντια ''Ρονάλντο''
Κεφαληνίας 8: ΜΙα ξανθιά, ελληνίδα στανταρ, με αρκετά ατσούμπαλο σώμα, αλλά όμορφο πρόσωπο
Ανδρέου Γεωργίου 24: Μια Αντζέλικα, με πάρα-πάρα πολύ μεγάλο στήθος, ξανθιά
La Famme: Αναστασία (κατάθεση)
Nα υποθεσω ότι αυτη η Αντζελικα είναι γεματη ή χοντη,ε?

Επισκέπτης
Mινι βόλτα πρωινή:
Κατεχάκη 13: Μια Λάουρα, καινούργια λέει, με δόντια ''Ρονάλντο''
Κεφαληνίας 8: ΜΙα ξανθιά, ελληνίδα στανταρ, με αρκετά ατσούμπαλο σώμα, αλλά όμορφο πρόσωπο
Ανδρέου Γεωργίου 24: Μια Αντζέλικα, με πάρα-πάρα πολύ μεγάλο στήθος, ξανθιά
La Famme: Αναστασία (κατάθεση)

Αυτή είναι καλή περίπτωση για επιλογή σε πιπίνι. Έχει καλλίγραμμο σώμα πολύ λαχταριστό και φαίνεται ευδιάθετο κοριτσάκι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
λοιπον επειδη η θερμοκρασια ανεβαινει επικινδυνα εγω κατα το απογευματακι μαλλον θα την κανω για τα μπανια του λαου...

Ευχομαι καλο καλοκαιρι σε ολους!!!θα τα πουμε κατα τα τελη Αυγουστου παλι...

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλό καλοκαίρι al.Καλά ψαρέματα στο bolero!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
λοιπον επειδη η θερμοκρασια ανεβαινει επικινδυνα εγω κατα το απογευματακι μαλλον θα την κανω για τα μπανια του λαου...

Ευχομαι καλο καλοκαιρι σε ολους!!!θα τα πουμε κατα τα τελη Αυγουστου παλι...

Καλά να περάσεις Al, και να μας γυρίσεις δυνατός και ανανεωμένος. :)

Durocell

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλο καλοκαιρι... πολυ ζεστη για να παω βολτιτσα απο τα κοριτσα!!!
συμφωνω και εγω για μπανακι να δουμε και εκει τιποτα ποιος ξερει ισως πιασουμε..ισως  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_2: :lheel: :fuck1: :tits: :tits2: :kissass2: δωσουμε και καμια  :pipa2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αλάνια γεια σας…..

Βρίσκομαι στην Αθήνα και το πρωινό έκανα την πρώτη μου καταδρομική στην Φυλής. Αναλυτική αναφορά για ότι συνάντησα και ότι έκανα υπάρχει στο σχετικό θρεντ…..

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αλάνια γεια σας…..

Βρίσκομαι στην Αθήνα και το πρωινό έκανα την πρώτη μου καταδρομική στην Φυλής. Αναλυτική αναφορά για ότι συνάντησα και ότι έκανα υπάρχει στο σχετικό θρεντ…..

Game δεν παιζεσαι φιλε εισαι κορυφη τεσπα.Για πες και εσυ θεσσαλονικη με αθηνα ειναι χαωδης η διαφορα ετσι δεν ειναι και σε κοπελες τιμες επιλογες γενικα σε ολα.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Αλάνια γεια σας…..

Αααχαχαχααα.....
Η Θεσσαλονίκη ηταν πολυ μικρη για σενα, γιγαγτα, αδερφε gameover!!!
Ειθε, οι νεοι τοποι που διελεξες να διαβεις,  να 'ναι σαν τα χαρεμια του Αλλαχ!!
Γεματοι παρθενες, που θα χορευουν στους ρυθμους σου!!!

Οσο γιαμας εδω.....ελπιζω να πετυχουμε καμια ελευθερη επιτέλους, τωρα που θα λειπεις! :)

Επισκέπτης
Καλό καλοκαίρι Αλ, και καλή τύχη με τα τουριστάκια εκεί που πας!

Είναι μεγάλη ξελογιάστρα η Αθήνα ΓΚΕΙΜ!! Καλά να περάσεις όσο καιρό μείνεις κάτω!

:rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ωραιες αναφορες γκειμ....καλο καλοκαιρι σε ολους απο μενα και απο σεπτεμβρη να παμε για τις 3000 σελιδες ολοταχως!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Game δεν παιζεσαι φιλε εισαι κορυφη τεσπα.Για πες και εσυ θεσσαλονικη με αθηνα ειναι χαωδης η διαφορα ετσι δεν ειναι και σε κοπελες τιμες επιλογες γενικα σε ολα.

Η Αθήνα ως μεγαλύτερη πόλη έχει γενικά άλλες ευκαιρίες. Αν και Σαλονικιός εγώ έζησα εκεί χάμου 5 χρόνια και μπορώ να δω τις διαφορές.

Σε κοπέλες σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και ο ανταγωνισμός ρίχνει τιμές και ανεβάζει υπηρεσίες, είναι λογικό. Να δούμε όμως και τα θετικά εμείς εδώ πάνω έχουμε φτηνά στούντιο με 30 άντε και με 40 ευρώ. Στην Αθνα το στούντιο πάει στα 50 ακατέβατα.

Αααχαχαχααα.....
Η Θεσσαλονίκη ηταν πολυ μικρη για σενα, γιγαγτα, αδερφε gameover!!!
Ειθε, οι νεοι τοποι που διελεξες να διαβεις,  να 'ναι σαν τα χαρεμια του Αλλαχ!!
Γεματοι παρθενες, που θα χορευουν στους ρυθμους σου!!!

Φχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :rockon: :rockon:

Οσο γιαμας εδω.....ελπιζω να πετυχουμε καμια ελευθερη επιτέλους, τωρα που θα λειπεις! :)

Μη χάιρεσαι και πολύ, από Πέμπτη επιστρέφω. :grin: :grin: :grin:

Είναι μεγάλη ξελογιάστρα η Αθήνα ΓΚΕΙΜ!! Καλά να περάσεις όσο καιρό μείνεις κάτω!

:rockon: :rockon:

Το ξέρω Maanes, πέντε γαμήσια θάθελα να ρίξω αν μπορούσα σήμερα το πρωί. :dunno:

Θα το παλέψω να περάσω όσο γίνεται καλύτερα, ήδη καταστρώνω το απογευματινό πλάνο. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ωραιες αναφορες γκειμ....καλο καλοκαιρι σε ολους απο μενα και απο σεπτεμβρη να παμε για τις 3000 σελιδες ολοταχως!

Καλό καλοκαίρι gl, νάσαι καλά. :rockon: :rockon:

Durocell

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αλάνια γεια σας…..

αγαπητη game μια καταθεση στη Λιντα τη γνωστη αν ειναι ο δρομος σου απο Βουλιαγμενης

και πες μας τη γνωμη σου

Επισκέπτης
καλο καλοκαιρι ρεμαλια, και εκει που πατε διακοπες να σας καψει λιγο παραπανω ο ηλιος  :cheesy:
εμεις που δεν θα παμε ειμαστε τυχεροι  :grin: θα κανουμε τσαμπα σαουνα στην πολη  :2funny:

γκειμ αμα δεις κανα καλο μωρο εκει κατω στην χαβουζα παρτην μαζι σου οταν θα ανεβεις  :)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αγαπητη game μια καταθεση στη Λιντα τη γνωστη αν ειναι ο δρομος σου απο Βουλιαγμενης

και πες μας τη γνωμη σου

Καλως ήρθες. Δυστυχώς η fuck list είναι υπερπλήρης. :dunno:

γκειμ αμα δεις κανα καλο μωρο εκει κατω στην χαβουζα παρτην μαζι σου οταν θα ανεβεις  :)

Είδα ένα και το δοκίμασα, και μάλιστα δηλώνει Σαλονικιά. Πριν απαντήσεις όμως σκέψου ότι ουδείς άγιος άγιασε στην πόλη του. :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αλάνια γεια σας…..

Χαρα στο κουραγιο σου ρε συ με τετοια ζεστη που εκανες περιοδεια στην πρωτευουσα ... Και εριξες κιολας ενα... Αληθινος πρωταθλητης  :o

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Χαρα στο κουραγιο σου ρε συ με τετοια ζεστη που εκανες περιοδεια στην πρωτευουσα ... Και εριξες κιολας ενα... Αληθινος πρωταθλητης   :o
Ποια Σαλονικιά? Έφαγες την Άννα Μαρία GAMEOVER?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom