Καλησπερα,βραδυνη επιλεκτικη τσαρκα 01.00-02.30 μετα απο αρκετο καιρο,της πουτανας γινοταν κυριολεκτικα και μεταφορικα
...Θα ειμαι αυστηρος ως προς το θεμα εμφανισης καποιων κοριτσιων...
Προμηθεως 25 η γνωστη μιλφ Αννα,σημερα μπορω να πω ηταν ωραιοτερη απο ποτε,μεσα στο μαυρο σεξυ κορμακι της και φαινοταν ορεξατη...
Προμηθεως 19 η ξυνομουρα Βικυ η Μολδαβη
Τανταλου 14 μια καινουρια πρωτη φορα την εβλεπα,κοντοπουτανη,τα αυτια της σιγουρα ηταν μεγαλυτερα απο αυτην,μικρο βυζι,καλουτσικο κωλαρακι
Τανταλου 9 αυτη που πηρε μεταγραφη απο τη Φλαμενγκο στην Ατλετικο Μινειρο...
Τανταλου & Σαπφους ... !!!!!!!!!!!!!!!! η Λαουρα??????????? Πως εισαι ετσι καλε εσυ??????? Οσο πας πατσαβουριαζεις περισσοτερο.Κριμα τα λεφτα που σε εχω δωσει τοσο καιρο.......Μπηκα μεσα στο ντελο και αυτη εγλυφε το αριστερο αγελαδοποδι της χοντροτσατσας και γελουσανε σαν κοτες...΅!!!!!
Σαπφους 8 μια Χουανιτα νομιζω ειπε,αδυνατη 25-30 κιλα,παραπανω δεν ηταν με τιποτα,μελαχροινη ισιο μαλλι και ασχημη
Σαπφους 7 το αλλο οδοντογλυφιδι η Τζενιφερ.ιδια κιλα με την προηγουμενη,ξανθια ισιο μαλλι
Μαντζαρου 10 μια Σευλα.ψηλη ξανθια,νταρντανα με αχαρο κορμι,γαμψη μυτη και κρυο σαλοναρισμα σαν τα κρυα μουτρα της γαμιολας τσατσας
Μαντζαρου 1 η μιλφ Καρμεν,κατω του μετριου
Κωλλεττη καινουρια με ειπε η τσατσα,μια παντελως αδιαφορη κι εδω,σαβουροκωλα ξανθια
Ν.Ουρανου 26 καινουρια κοπελα κι εδω απο Ουγγαρια,μελαχροινη,ισιο μακρυ μαλλι,καλο κορμι,αρκετα καλο προσωπο,μου εκανε σαν εμφανιση ενα κλικ να μπω,αλλα στο σαλονι μου φανηκε λιγο ψυχρη
Φριξου 9 εροτικα η παρτσακλη πατσαβουριτσα Καντυ,εμενα δε μου αρεσει,πειτε οτι θελετε εσεις
Φριξου 14 η Γιασμιν με το αντικουκου σαλοναρισμα
Φριξου 13 η Μιραμπελα,εχει χαλασει εμφανισιακα παρα πολυ αυτη
Κοροβαγκου 5 ενας πραγματικος κοριτσαρος,κοκκινομαλα,ψηλη,κορμαρα μαυρισμενη,βυζι τουμπανο,κωλαρα,αψογη μπραβο,ονομα δεν ακουσα,απλα υπεροχη απο εμφανιση,78 ατομα περιμεναν να μπουνε...Την εκανα...
Α.Γεωργιου 50 η αλλη μουναρα της βραδιας η Σανελ,αν δε μου εκανε νερα την τελευταια φορα που ειχα παει θα ξαναεμπαινα
Απεναντι στο καινουριο η Χριστινα,Μονικα και οπως αλλιως τη λενε με τα πλαστικα βυζια και τα σαπια δοντια.
26ης οκτ. 52 η ρωσοποντια ουκρανη με τα 4 γραμματα
26ης οκτ 35Α η γειτονισσα μου η Σοφη...Κωλαρακι κολαση,μικρο στηθος,χωριατοφατσα.
Κλειστα ηταν τα εξης ντελα¨: Ερημητη,Α.Γεωργιου 30-24-4 και τα υπολοιπα που δεν αναφερω εφυγα γιατι βαριομουν να περιμενω