Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Αθήνα ως μεγαλύτερη πόλη έχει γενικά άλλες ευκαιρίες. Αν και Σαλονικιός εγώ έζησα εκεί χάμου 5 χρόνια και μπορώ να δω τις διαφορές.

Σε κοπέλες σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και ο ανταγωνισμός ρίχνει τιμές και ανεβάζει υπηρεσίες, είναι λογικό. Να δούμε όμως και τα θετικά εμείς εδώ πάνω έχουμε φτηνά στούντιο με 30 άντε και με 40 ευρώ. Στην Αθνα το στούντιο πάει στα 50 ακατέβατα.

Φχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :rockon: :rockon:

Μη χάιρεσαι και πολύ, από Πέμπτη επιστρέφω. :grin: :grin: :grin:

Το ξέρω Maanes, πέντε γαμήσια θάθελα να ρίξω αν μπορούσα σήμερα το πρωί. :dunno:

Θα το παλέψω να περάσω όσο γίνεται καλύτερα, ήδη καταστρώνω το απογευματινό πλάνο. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Καλό καλοκαίρι gl, νάσαι καλά. :rockon: :rockon:
:knuppel:
καλά ρε τρελλέ βρέθηκες εκεί και δε Πήγες Αλιόνα? Διδύμου 18?  :bigdick: :knuppel: :hammer:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποια Σαλονικιά? Έφαγες την Άννα Μαρία GAMEOVER?  :think:

Άννα από Θεσσαλονίκη, έτσι μου συστήθηκε. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

:knuppel:
καλά ρε τρελλέ βρέθηκες εκεί και δε Πήγες Αλιόνα? Διδύμου 18?  :bigdick: :knuppel: :hammer:
Έχεις δίκιο, ήταν αυτή που ήταν μέσα στο δωμάτιο Αλιόνα την λέγανε και όχι Αλίσια όπως έγραψα και έκανα και λάθος και στον αριμθό γράφοντας διό φορές Διδύμου 16.
Το τσεκάρησα τώρα στις σημειώσεις μου. :o
Κατατοπισμένο σε βρίσκω !!!!! :sunglasses:

SCORPIOS_X

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια υπαρχουν στο site φωτο απο την νταιανα  :tits: που ειναι στην σαπφους 20 και απο την milf τζουλη  :cum: που ειναι τανταλου 8Α?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.551
Πόντοι
34.538
παιδια υπαρχουν στο site φωτο απο την νταιανα  :tits: που ειναι στην σαπφους 20 και απο την milf τζουλη  :cum: που ειναι τανταλου 8Α?
Εχει στην αγγελια της μαζι με το male της αλλα δεν απαντησε,τουλαχιστον σε μενα.

Durocell

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
για την Εμανουελλα μαθαμε η ΣΑΡΑ ξερει καποιος για σημερα??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ερωτηση...
στο αλλο σαιτ στο φριξου 9 ειναι δηλωμενες για σαββατο ιδιες ωρες 2 κοπελες στο προγραμμα
εχει γινει καποιο λαθος η αρχιζουμε κ εχουμε 2 κοπελες ταυτοχρονα στα σπιτακια μας?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.551
Πόντοι
34.538
ερωτηση...
στο αλλο σαιτ στο φριξου 9 ειναι δηλωμενες για σαββατο ιδιες ωρες 2 κοπελες στο προγραμμα
εχει γινει καποιο λαθος η αρχιζουμε κ εχουμε 2 κοπελες ταυτοχρονα στα σπιτακια μας?
Για ποιο σαιτ λες αδελφε?

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Μάλλον τζάμπα χαιρόμαστε. νομίζω έχει ξαναγίνει αυτό το λάθος. για τέτοιες χαρες πορνομετανάστης στην Αθήνα πρέπει να γίνεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μάλλον τζάμπα χαιρόμαστε. νομίζω έχει ξαναγίνει αυτό το λάθος. για τέτοιες χαρες πορνομετανάστης στην Αθήνα πρέπει να γίνεις
δεν χαρηκα,το περιμενα
απλα ειπα μπας κ γινοταν κανενα θαυμα
αλλα δυσκολακι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν νομιζω να γινει ποτε εδω
αλλα σκεψου να μπαινεις μεσα σε ολα τα μπουρδελα κ να εχει 3 κοπελες κ να μπορεις να διαλεξεις οποια θες η να τις παιρνεις ολες μαζι

Durocell

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δεν νομιζω να γινει ποτε εδω
αλλα σκεψου να μπαινεις μεσα σε ολα τα μπουρδελα κ να εχει 3 κοπελες κ να μπορεις να διαλεξεις οποια θες η να τις παιρνεις ολες μαζι

Αθηνα εχω πετυχει 2 κοπέλες να δουλευουν μαζι..εδω ξερω πως δυσκολα να γινει..αλλα ποτε μην λες ποτε..

:sunglasses:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ντεκερ αυτη την καινουργια την χουανιτα που λενε
την εχεις δει;
σε ρωταω γιατι τα γουστα μας ταιριαζουν κατα πολυ