Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βολτα σημερα νωρις το πρωι αλλα χωρις καταθεση τελικα

-Προμηθεως 25.Η Ιωαννα η μελαχρινη με τις βυζαρες και την πολυ καλη περιποιηση που την ειχα παρει προσφατα και μ'αρεσε.Κωλαρακι στα 40ε μου'χε δωσει
-Προμηθεως 19.η Μαιρουλα :tits:
-Προμηθεως 11.η Τζοανα
-Προμηθεως 5.η Ευα
-Σαπφους 5.η Ιζαμπελα η μελαχρινη με το πολυ μακρυ μαλλι και την κωλαρα απο Ερημιτη
-Σαπφους 7.η Μερτσυ
-Σαπφους 8.η Μιχαελα η νταρντανα με τις βυζαρες και το πολυ σφιχτο κορμι.50ε κωλαρακι
-Τανταλου-Σαπφους.η Βαλερια.Καινουριο μελαχρινο πιπινι με καλη φατσουλα,απιστευτο κωλαρακι και μικρα βυζια.Η τσατσα εδινε μεχρι και εγγυηση επιστροφης χρηματων
-Τανταλου 8.η Τζουλη η μπουμπουκα η ομορφη με τα ωραια πιασιματα
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα ροναλντινιο
-Τανταλου 14.η μιλφ Λενα η βρωμιαρα
-Προμηθεως 14.κλειστο για αλλο ενα πρωι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Διπλή κατάθεση, όμως σε διό κολλητές μέρες, απρογραμμάτιστες μεν, στοχευμένες δε, χθες στην αγαπημένη μου Λούση που πλέον έχει γίνει μόνιμη στο πολύ όμορφο και κομψό στουντιάκι της Έδεσσας,και σήμερα στην Εβελίνα που είχα να την δω καιρό και μου άρεσε.

Πανηγυρικές ήταν και οι διό καταθέσεις με κορυφαία την χθεσινή της Έδεσσας, θα γράψω κριτικές και ίσως θα έχουν κάποιο ενδιαφέρον παρόλο που έχω αναφερθεί πολλάκις στις κοπέλες, μιας που όλο και κάτι το καινούργιο και ενίοτε χρήσιμο βγαίνει κάθε φορά.

Θα ακολουθήσει 5ημέρο ρεπό και αποχή από κάθε δραστηριότητα, για χαλάρωμα και ανασυγκρότηση και θα επανέλθω δριμύτερος νάμαστε καλά από βδομάδα. :sunglasses: :sunglasses:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
σημερα καταθεση στα τυφλα στο σαπφους 8. χωρις να ξερω ποια ειναι μπηκα μεσα. Ηταν η χουανιτα η μαγιαρα τελικα.Παιδια ειναι η ομορφοτερη γυναικα συμφςνα με τα δικα μου γουστα που εχω δει στο βαρδαρη και γενικα στη σαλονικα. απλα μια ΘΕΑ!!!! προσωπαρα στυλαρα,κορμαρα,χαμογελα απαιχτο,ματαρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!! ενυαξει κολλησα σαν το μαλακα,την χαζευα.... θεααααααααααααα  χουανιτα all the money!!! Δεν μου κανει για ιεροδουλη αυτη η γυναικα..κριμα ειναι... αστεριιιιιιιι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
σημερα καταθεση στα τυφλα στο σαπφους 8. χωρις να ξερω ποια ειναι μπηκα μεσα. Ηταν η χουανιτα η μαγιαρα τελικα.Παιδια ειναι η ομορφοτερη γυναικα συμφςνα με τα δικα μου γουστα που εχω δει στο βαρδαρη και γενικα στη σαλονικα. απλα μια ΘΕΑ!!!! προσωπαρα στυλαρα,κορμαρα,χαμογελα απαιχτο,ματαρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!! ενυαξει κολλησα σαν το μαλακα,την χαζευα.... θεααααααααααααα  χουανιτα all the money!!! Δεν μου κανει για ιεροδουλη αυτη η γυναικα..κριμα ειναι... αστεριιιιιιιι

Καλά βαλτός είσαι  :grin: είπαμε ξεκίνασα ρεπό  :sunglasses: ξέρεις ότι ταιριάζουν τα γούστα μας και λες τώρα κατσε να τον κολάσω πρωϊνιάτικα ετούτον  :grin:

Άντε άξιος, στείλε καμιά κρτική και θα προσπαθήσω να τηρήσω το λόγο μου και να είμαι εγκρατής  :rolleyes:

Και κάτι άλλο, τιμή τους και καμάρι τους σε όλα τα κορίτσια που κάνουν αυτή τη δουλειά και δικιά μας τιμή και καμάρι που είμαστε πελάτες τους. Είπαμε κι'  αν τα πράγματα δεν άλλαξαν ακόμη τελείως, εμείς όλοι μπορούμε να τ' αλλάξουμε..... :sunglasses:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καλά βαλτός είσαι  :grin: είπαμε ξεκίνασα ρεπό  :sunglasses: ξέρεις ότι ταιριάζουν τα γούστα μας και λες τώρα κατσε να τον κολάσω πρωϊνιάτικα ετούτον  :grin:

Άντε άξιος, στείλε καμιά κρτική και θα προσπαθήσω να τηρήσω το λόγο μου και να είμαι εγκρατής  :rolleyes:
Πολυ καλη ειναι η Χουανιτα, πραγματι!! Αλλα για να σε ηρεμησω λιγο, πρωι-πρωι, μπας και βγαλεις λιγο δουλεια :cheesy: να σου πω οτι ειναι καμια σαρανταρια κιλα ολα κι ολα εε....:cheesy:

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες. Ποτε μπορω να βρω την Εφαρα στην φριξου, γνωριζει κανεις?

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
συνηθως δουλευει πρωινες ωρες μεχρι τις 7 το απογευμα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πολυ καλη ειναι η Χουανιτα, πραγματι!! Αλλα για να σε ηρεμησω λιγο, πρωι-πρωι, μπας και βγαλεις λιγο δουλεια :cheesy: να σου πω οτι ειναι καμια σαρανταρια κιλα ολα κι ολα εε....:cheesy:

:o :o :o

:( :( :(

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
χαχαχαχα ναι ειναι μινιον. κοιτα δεν τρελαθηκα με το κρεβατι της.καμια σχεση.βασικα δεν με ενοιαζε στην προκειμενη περιπτωση. μου αρεσε το προσωπο και το στυλ της και οι ματαρες της κτλ κτλ.πολυ ωραιο κοριτσι κατ'εμε. αν ειχα καβλες ομως θα πηγαινα σε αλλες.αν ηταν να διαλεξω γκομενα μου θα διαλεγα αυτη ομως

pacman30

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!την άλλη εβδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη για κάτι δουλειές. Είμαι λάτρης των μιλφ! Υπάρχει τίποτα καλο να μου συστησετε; Αν είναι και μιλφ ακόμη καλύτερα! Ευχαριστω πολυ!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Καλησπέρα παιδιά!την άλλη εβδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη για κάτι δουλειές. Είμαι λάτρης των μιλφ! Υπάρχει τίποτα καλο να μου συστησετε; Αν είναι και μιλφ ακόμη καλύτερα! Ευχαριστω πολυ!

Οι καλυτερες μιλφς ειναι η Ειρηνη Νικηφορου Ουρανου 26 πρωινα και η Ναντια Π.Ερημιτη επισης πρωινα. Επισης πολυ καλο μιλφ ειναι η ρουμανα Αννα που μπορει να την πετυχεις Φριξου 13 η προμηθεως 25 στο βαρδαρη.
Απο αλλες νο1 επιλογη η εμαννουελα κατεχακη βραδια. και η αντριαννα τουμπανιεθ βιλα εροτικα. Πολυ καλη και η Χριστινα φριξου 14 πρωινα.

pacman30

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι καλυτερες μιλφς ειναι η Ειρηνη Νικηφορου Ουρανου 26 πρωινα και η Ναντια Π.Ερημιτη επισης πρωινα. Επισης πολυ καλο μιλφ ειναι η ρουμανα Αννα που μπορει να την πετυχεις Φριξου 13 η προμηθεως 25 στο βαρδαρη.
Απο αλλες νο1 επιλογη η εμαννουελα κατεχακη βραδια. και η αντριαννα τουμπανιεθ βιλα εροτικα. Πολυ καλη και η Χριστινα φριξου 14 πρωινα.
skieros euxaristo polu!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Η Νατάσα η τσαρίνα επέστρεψε στο Αν. Γεωργίου 16  :dancing:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Μόλις επέστρεψα από επιτυχημένη κατάθεση στην Βερόνικα...
(μετά από 14 ώρες δουλειάς, μ έβαλε ο διάολος να πάω να πετάξω ένα 30ρι) :headbang:
Ο Θεός να το έχει καλά το κορίτσι και το γατάκι της...
Πραγματικό ΔΙΑΜΑΝΤΙ του Βαρδάρη.... Μόνο αυτή μπορούσε να σώσει την παρτίδα :fuck1:

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
1...
Happy 2000 σελίδες με ανταποκρίσεις τις πόλης μας!!!
Πάμε γερά για άλλες 2000 σελίδες με άλλες 2000 κοπέλες!!! ( ξέρω οτι δεν πρόκειτε ποτέ να γίνει αλλά για αυτό λέγετε ευχή και δεν θα σταματήσω να το ελπίζω... Α! και πιο πολλές με boobs  :dancing: :dancing: )

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
1...
Happy 2000 σελίδες με ανταποκρίσεις τις πόλης μας!!!
Πάμε γερά για άλλες 2000 σελίδες με άλλες 2000 κοπέλες!!! ( ξέρω οτι δεν πρόκειτε ποτέ να γίνει αλλά για αυτό λέγετε ευχή και δεν θα σταματήσω να το ελπίζω... Α! και πιο πολλές με boobs  :dancing: :dancing: )

θα γίνει !!!!! και στις 10.000 σελίδες θα το γιορτάσουμε δεόντως, γεροί να είμαστε. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom