Bολτα πριν λιγο με καταθεση στα σιγουρα στην Εμμα στην Κατεχακη με 30ε μιας και ετσι κι αλλιως μου δινει οτι θελω.Δεν ειδα ετσι κι αλλιως κατι που να μου κανει μεγαλο κλικ οποτε ειπα να μη ρισκαρω.Ειχαμε και αποπειρα για κωλαρακι αλλα δε το δουλευει πλεον εδω κι ενα μηνα οποτε με το καρφωμα ουρλιαξε και ειπα να μη τη ζορισω και το αφησαμε τελικα.
Στα υπολοιπα...
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα ή Αλισα που πλεον ειναι μονιμη εκει τα βραδια.Καστανο πιπινι με ομορφη φατσουλα και προσχαρη,πολυ ωραιο κορμι με ομορφα βυζια οπως τα ειδα σημερα.Δεν κανει γυμνο ομως
-Φριξου 13.η μοντελαρα η Ερικα.Πολυ ωραια ομορφη μελαχρινη,πολυ ψηλη
-Φριξου 15.η Τανια η γυναικρα την οποια θεωρητικα την εχω στη λιστα μου
-Φριξου 14.η Χριστινα η Ρουμανα
-Μαντζαρου 10.η Αντριαννα.Ξανθια πολυ ψηλη μοντελισιο κορμι με φοβερο κωλαρακι και ποδια,κρεμαστο βυζι και σπασμενη φατσα.Πολυ ωραιο σαλοναρισμα
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα ,πρωην Χριστινα πρωην Λιλη με τα πλστικα βυζια πλεον και τα σαπια δοντια μπροστα.Μετρια για μενα μεσα
-26ης Οκτωβριου 35.η Σοφη την οποια ομως δε θυμαμαι καθολου απο Βαρδαρη
-Προμηθεως 25.η Αννα η καυλιαρα το μιλφακι με την ακουραστη αποδοση που γουσταρει το γαμησι
-Προμηθεως 14.Καινουρια λεει η τσατσα αλλα νομιζω ηταν η Σονια που δουλεψε εκει πριν κανα διμηνο και την ειχα γαμησει και δε μου αρεσε καθολου.Αλλαξε το μαλλι προς το ξανθο γι'αυτο και λιγο με μπερδεψε αλλα κατα 90% αυτη ηταν.Δινει κωλο στα 50ε
-Προμηθεως 11.η μελαχρινη Νατασα
-Προμηθεως 5.η Αντζελα η μικροσκοπικη η οποια αποψε ηταν ντυμενη Michael Jackson
Καθοταν στο σαλονι με ωραια ρομπα σε ολο το σωμα και καπελο moonwalker κατεβασμενο στη φατσα της
-Σαπφους 5.η Μιρελα η μοντελισια.Διαχρονικη αξια κι αυτη οπως και να το κανουμε.Η τσατσα λεει στους πελατες οτι η Βερονικα ειναι στην Ουκρανια αλλα κι εγω ο μαλακας ξεχασα μετα να παω στο Σαπφους 20 να δω αν ειναι εκει
-Σαπφους 7.η Τζενιφερ η μινιον
-Σαπφους 8.Η Μιχαελα.Την ειδα και χθες το μεσημερι,Ρουμανα νταρντανα με ωραιες βυζαρες,πολυ σφιχτο κορμι και ομορφη φατσα με πολυ ωραια ματια.Μου'κανε πολλα κολπα στο σαλονι αλλα ευτυχως κρατηθηκα μιας και ετσι την ειχα πατησει και με τη Λαουρα εκει.Στα 50ε κανει γυμνο και στα 60 κωλο αλλα οταν ρωτησα για φουλ(69 γυμνο-κωλο)μου ειπε 80ε η τσατσα.Η ιδια ομως η κοπελα με παρακαλουσε με 60ε αλλα και παλι πολλα μου φανηκαν
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα η Ροναλντινιο η οποια εγινε εντελως ξανθια με τη μαλακω τη χτικιαρα τσατσα με τα γυαλια η οποια ευτυχως επρηζε τ'αρχιδια κατι Πακηδων και γλυτωσα.Εμενα παντως μ'αρεσε η Αλεξανδρα προσφατα που την πηρα
-Τανταλου 14.η πανεμορφη Νασια αλλα με αρνητικα σχολια στην πλειοψηφια
Ερημιτη,Κεφαλληνιας,Μαντζαρου 1,Αν γεωργιου 30,24,16,4 κλειστα