Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Με τα βυζια γαμεοβερ δεν τραβαω και κανενα ζορι,θελω ωραιο κωλο να εχει η γκομενα και αυτη εχει πολυ ωραιο κωλαρακι.2-3 φορες που την ειδα μου εκανε και κατι ναζακια στο σαλονι,αρχισε να μου λεει και η θεικη τσατσα (μεγαλο αλανι  :grin:) σε ειδε ωραιο παιδι και σε γλυκοκοιταει  :dancing: αλλα δεν περασα γιατι ειχα στο μυαλο μου καποιες κριτικες.Μαλακια μου τεσπα θα δοκιμαστει λειαν συντομως οπως και η Μαντυ  :pipa3:

Σε πολύ καλό δρόμο είσαι. ;) :grin:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ασπρο χοντα crx παλιο το οδηγαει παντως ενας γυφτος(πακιστανος δεν ξερω τι ειναι). ψηλος αδυνατος.εγω ημουν με εναν φιλο φουσκωτο και πηγαιναμε προς το τανταλου 9.αυτος μας εκοβε περιεργα εξω απο το μαγαζι πριν μπουμε.σε καποια φαση μπηκε μεσα στο τανταλου 9.μας κοιταει,κατευθυνθηκε προ το κουζινακι,μιλησε λιγο με την τσατσα και την πουτανα,ξαναπερασε απο μπροστα μας και μας εκοβε.τον φωναξανε μαλικ το ονομα του.οταν βγηκαμε παλι κοιτουσε αλλα παντα καπως χεσμενα οταν τον καρφωνε ο φιλος διοτι ο δικος μου ειναι λιγακι ζορικος σε αυτα.και ο αλλος αλλαζε βλεμμα.μπηκε στο χοντα και εφυγε.τον εχω πετυχει και εξω απο το σαπφους 8. δεν αποκλειεται αυτος ο κωλογυφτος να ειδοποιει κανα δικο του  τσογλανι οταν δεν εχει κοσμο να ερθει να βγαλει κανα 50ευρω απο πεσιμο... εχετε το νου σας αν πεσει τιποτα στην αντιληψη σας για αυτον γιατι εγω θα τον χωσω μεσα τον πουστη αν εμπλεκεται στο περιστατικο με τον αλ καβλονε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ασπρο χοντα crx παλιο το οδηγαει παντως ενας γυφτος(πακιστανος δεν ξερω τι ειναι). ψηλος αδυνατος.εγω ημουν με εναν φιλο φουσκωτο και πηγαιναμε προς το τανταλου 9.αυτος μας εκοβε περιεργα εξω απο το μαγαζι πριν μπουμε.σε καποια φαση μπηκε μεσα στο τανταλου 9.μας κοιταει,κατευθυνθηκε προ το κουζινακι,μιλησε λιγο με την τσατσα και την πουτανα,ξαναπερασε απο μπροστα μας και μας εκοβε.τον φωναξανε μαλικ το ονομα του.οταν βγηκαμε παλι κοιτουσε αλλα παντα καπως χεσμενα οταν τον καρφωνε ο φιλος διοτι ο δικος μου ειναι λιγακι ζορικος σε αυτα.και ο αλλος αλλαζε βλεμμα.μπηκε στο χοντα και εφυγε.τον εχω πετυχει και εξω απο το σαπφους 8. δεν αποκλειεται αυτος ο κωλογυφτος να ειδοποιει κανα δικο του  τσογλανι οταν δεν εχει κοσμο να ερθει να βγαλει κανα 50ευρω απο πεσιμο... εχετε το νου σας αν πεσει τιποτα στην αντιληψη σας για αυτον γιατι εγω θα τον χωσω μεσα τον πουστη αν εμπλεκεται στο περιστατικο με τον αλ καβλονε
αυτος φυλαει τα Τανταλου 9-Σαπφους 8...

Μια φορα χρειαστηκε να επεμβει και επειδη δε τα'βγαζε περα ειπε στον αλλο...'Φιλε ξερω καρατε' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν κανω πλακα μου το'χει πει τσατσα που δουλευε εκει και χεστηκαμε στα γελια.

Αμα περιμενεις απ'αυτον να σε σωσει :jerking: :jerking:σωθηκες

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Παντως τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ηταν αυτοι οι 2 κωλογυφτοι δικοι του, γιατι οταν περασα απο μπροστα του στο σαπφους 8 και με τραβουσαν και οι 2 μαζι να μου παρουν τα φραγκα αυτος εκανε τον σουηδο και κοιτουσε αλλου  :idiot: :idiot: και μετα οσο προχωρουσα προς την τανταλου ο ενας εμεινε μαζι του και κατι λεγανε και μετα ο αλλος μου ειπε οτι αυτος εκει με το ασπρο χοντα ειναι μαζι τους.Τι να πεις και τι να κανεις... :tickedoff:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
για τους ρωσαλβανο κτλ που λετε με εκβιασμους δεν μου εχει τυχει....
η αληθεια παντως ειναι πως το περιμενα πως καποτε θα γινει
αν τυχον συμβαινουν τετοιες μαλακιες απλα θα μας χασουν απο πελατες
θεωρω πως ειναι δικο τους συμφερον η φυλαξη της περιοχης οπως και η νομιμοτητα κοριτσιων

παρεπιπτοντως μολις διαβασα μια συνεντευξη και καλα πορνης απο θεσσαλονικη [URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2012/05/blog-post_7635.html[/url] και ωρες ωρες νομιζω πως απλα τα γραφουν μονοι τους

αλ γυρισε η εβελινα??? να τρεξω να της ριξω μια....ΡΟΧΑΛΑ...ουστ

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
H Νικόλ η γαλλίδα που βόσκει τώρα τελευταία;

alex18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
τη νικολ την πετυχα την προηγουμενη βδομαδα σαπφους 5 βραδινη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χτες 2 φιλαρακια μου κανανε τσαρκα σε στουντιο, μου ειπανε οτι πολλα μαγαζια κολησανε χαρτια στις πορτες αν καταλαβα καλα, και αυτα λενε οτι οι κοπελες ελενχονται ιατρικα και οτι οι πελατες αν θελουν μπορουν να βλεπουν τα χαρτια τους, ο ενας που δεν τον ξερω καλα κατεθεσε μαλλον στην Βιλλα στην Μαντυ απο οτι καταλαβα, και λεει περασε σουπερ, ο 2ος ο φιλος μου πηγε στο λαφαμ οπου πηρε την Λιλη, αν και την ειχε δει σε παλαιοτερη τσαρκα μαζι μου, και περασε παρα πολυ καλα, παραμιλαει ακομα...! :2funny:

Επιτελους Αννα εφερες μια κοπελα της προκοπης...που λεει ο λογος.!!  :2funny: :birdman:

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ύστερα και από τον χαμό που έγινε χθες το βράδυ με τους κωλο-Λίβυους σε Καψής, Βεργίνα κλπ ξενοδοχεία του Βαρδαρίου (κατα τις 1-2), νομίζω πλέον η περιοχή ότι είναι κατάλληλη μόνο με το φως της μέρας... :-(
Αν και την κρούση μου σε κάτι φίλους της Χ.Α. την έκανα και περιμένω τα φαινόμενα επιθέσεων και ληστειών να τελειώσουν σύντομα... ;-)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χτες 2 φιλαρακια μου κανανε τσαρκα σε στουντιο, μου ειπανε οτι πολλα μαγαζια κολησανε χαρτια στις πορτες αν καταλαβα καλα, και αυτα λενε οτι οι κοπελες ελενχονται ιατρικα και οτι οι πελατες αν θελουν μπορουν να βλεπουν τα χαρτια τους, ο ενας που δεν τον ξερω καλα κατεθεσε μαλλον στην Βιλλα στην Μαντυ απο οτι καταλαβα, και λεει περασε σουπερ, ο 2ος ο φιλος μου πηγε στο λαφαμ οπου πηρε την Λιλη, αν και την ειχε δει σε παλαιοτερη τσαρκα μαζι μου, και περασε παρα πολυ καλα, παραμιλαει ακομα...! :2funny:

Επιτελους Αννα εφερες μια κοπελα της προκοπης...που λεει ο λογος.!!  :2funny: :birdman:

Οταν λεω να βαλουν χαρτι και με το ονομα να ξερουμε δε βαζουν  :rolleyes:, μονο να ξινιζουν αμα φυγεις ξερουν ... :idiot:
επιδι δεν εχεις διορατικες  ιδιοτητες

Ύστερα και από τον χαμό που έγινε χθες το βράδυ με τους κωλο-Λίβυους σε Καψής, Βεργίνα κλπ ξενοδοχεία του Βαρδαρίου (κατα τις 1-2), νομίζω πλέον η περιοχή ότι είναι κατάλληλη μόνο με το φως της μέρας... :-(
Αν και την κρούση μου σε κάτι φίλους της Χ.Α. την έκανα και περιμένω τα φαινόμενα επιθέσεων και ληστειών να τελειώσουν σύντομα... ;-)

Τι εγινε χθες αδερφε ?  :think:

Αμα δε μπορει η Χρυση να φωναξουμε και την Ροζ  :cheesy:
Απογκετοποιηση του Βαρδαρη και των ντελων τωρα  :rockon:

Συνημμένα

• 577142_262100217222447_100002674117005_486573_1598065885_n.jpg
    577142_262100217222447_100002674117005_486573_1598065885_n.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 29

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ενας δικος μου που περασε μαντυ τα κλαιει!  ;)
και εγω που εχω περασει Λιλη αστα να παει ηταν! :tits2:

Επισκέπτης

Τι ακριβώς έγινε χτες? Έχουμε κανένα λινκ στο ίντερνετ μήπως?

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
κανας συναγωνιστης να ενημερωσει τι γινεται με CANDY???
δοκιμασα πρροηγουμενη βδομαδα..επαθα πλακα ..αλλα στο σαιτ δεν γραφει πλεον που δουλευει και κοντευω να τρλλαθω !!!!!

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Δεν ξέρω για κανένα λινκ, αλλά κατά τις 1 έγινε σκηνικό με Λίβυους από το Βεργίνα οι οποίοι πλακώθηκαν με άλλους (περαστικούς ή μεταξύ τους, δεν κατάλαβα), όπου μετά όμως όρμηξαν όλοι μαζί από Καψής, Βεργίνα, Χόλιντέι Ιν, μαζεύτηκαν καμιά 20-30 Δίας, ζητάδες, περιπολικά, άνοιξε το κεφάλι κάποιου, συλλάβαν 2-3, αλλά μετά οι κωλο-Λίβυοι πήραν ανάποδες (σημείωση οι περισσότεροι σούρα, με μπύρες στα χέρια) κι άρχισαν από τα παράθυρα να πετάνε στο δρόμο (σε μπάτσους και περαστικούς) μπύρες, καρέκλες, μάρμαρα κλπ...

Δυστυχώς, οι αστυνομικοί ΔΕΝ τους σάπισαν στο ξύλο, πήραν μετά από μισή ώρα εντολή να φύγουν κι αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, οι Λίβυοι έριξαν στη μέση του δρόμου τους κάδους, έκλεισαν τον δρόμο κι έκαναν τους τροχονόμους σε όποιον τύχαινε και περνούσε. Την έπεσαν και σε 1-2 αυτοκίνητα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εσυ εχεις δουλεια .... εισβαλανε Γερμανοι αλεξιπτωτιστες ,απο το πουθενα
πρεπει να γινει αναγνωριση του εχθρου  :sunglasses:

κανας συναγωνιστης να ενημερωσει τι γινεται με CANDY???
δοκιμασα πρροηγουμενη βδομαδα..επαθα πλακα ..αλλα στο σαιτ δεν γραφει πλεον που δουλευει και κοντευω να τρλλαθω !!!!!

Απο Δευτερα Τριτη θα ειναι πισω   :smitten:

Καλως ηρθες στο Κλαμπ των Καντυλιασμενων  :cheesy:

( μολυβι δελτιο ... κριτικογραφειο  :s&m_2: )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν ξέρω για κανένα λινκ, αλλά κατά τις 1 έγινε σκηνικό με Λίβυους από το Βεργίνα οι οποίοι πλακώθηκαν με άλλους (περαστικούς ή μεταξύ τους, δεν κατάλαβα), όπου μετά όμως όρμηξαν όλοι μαζί από Καψής, Βεργίνα, Χόλιντέι Ιν, μαζεύτηκαν καμιά 20-30 Δίας, ζητάδες, περιπολικά, άνοιξε το κεφάλι κάποιου, συλλάβαν 2-3, αλλά μετά οι κωλο-Λίβυοι πήραν ανάποδες (σημείωση οι περισσότεροι σούρα, με μπύρες στα χέρια) κι άρχισαν από τα παράθυρα να πετάνε στο δρόμο (σε μπάτσους και περαστικούς) μπύρες, καρέκλες, μάρμαρα κλπ...

Δυστυχώς, οι αστυνομικοί ΔΕΝ τους σάπισαν στο ξύλο, πήραν μετά από μισή ώρα εντολή να φύγουν κι αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, οι Λίβυοι έριξαν στη μέση του δρόμου τους κάδους, έκλεισαν τον δρόμο κι έκαναν τους τροχονόμους σε όποιον τύχαινε και περνούσε. Την έπεσαν και σε 1-2 αυτοκίνητα...

Το φανταστικα ... μολις ειδα τον Τσιπρα να προηγηται λεω  δε παμε καλα   :grin:
Της πουτανας δηλαδι ...
Πρεπει οι νταβατζο-πουτανο-μαγαζατορες να προσταυτευσουν την περιοχη , δε τους συμφαιρει να ειναι κακοφημη
ΑλΛα θα μου πεις οπως παμε "κακοφημη " θα ειναι ολη η χωρα ...

Προσοχη αδερφια

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Το φανταστικα ... μολις ειδα τον Τσιπρα να προηγηται λεω  δε παμε καλα   :grin:
Της πουτανας δηλαδι ...
Πρεπει οι νταβατζο-πουτανο-μαγαζατορες να προσταυτευσουν την περιοχη , δε τους συμφαιρει να ειναι κακοφημη
ΑλΛα θα μου πεις οπως παμε "κακοφημη " θα ειναι ολη η χωρα ...

Προσοχη αδερφια

Ξεσσαλονίκη γίναμε....

Επισκέπτης
πρεπει να αναλαβη δραση η ροζ αυγη  :s&m_2: να καθαριση την περιοχη  :knuppel:  η γιαλατζι αυγη δεν κανει τιποτα, προεδρε jo  με ακους αμολα τα σκυλια  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom