Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Kounelis Ioannis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κύριε GIANNHS2,
αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει μετά από δέκα χρόνια, η παλιά γειτονιά που ανέφερες υπάρχει. Άλλα βρώμια και άλλα πιο βρώμικα όλα παραμένουν στους τότε ρυθμούς. Η περιοχή λέγεται βαρδάρης πληροφοριακά. Βέβαια αν θέλεις κάτι πιο καλό πήγαινε πίσω από το Μήλο. Περιοχή Βίλκα.  Καλά να περάσεις….

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδιά προσοχή.
το εχω γραψει και παραπανω για το λαφεμ. ΕΙναι μια βυζαρού ξανθιά η οποία ειναι μαπα..μην πεταξετε αδικα τα λεφτα σας.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
παιδιά προσοχή.
το εχω γραψει και παραπανω για το λαφεμ. ΕΙναι μια βυζαρού ξανθιά η οποία ειναι μαπα..μην πεταξετε αδικα τα λεφτα σας.

εγω οταν ειχα παει ηταν μια μελαχροινη που εβγαζε μια πουτανια πολυ καβλα. Τεσπα εγω ειμαι φαν των μελαχροινων και ετσι και την πηρα και εμεινα ευχαριστημενος.Καμια φορα τα καλα βρισκονται εκει που δεν τα περιμενεις.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χθες που το επισκευτικα ηταν μια ξανθια εντελος στεγνη....κουρσουρο κοινος
πηγα και στην καραβαγκου στο αδιεξοδο και εκει ηταν μια ρουμανα μελαχρινη με λιγο παραπανω βυζακι  και την επεσα εκει..
50ρικο και ενα καλο γαμισακι επεξε..τιποτα βεβαια σπουδαιο αλλα και οχι χαλια...καλο ηταν

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
παιδιά προσοχή.

Πριν μια βδομαδα κατα τις 11 το πρωι αυτη την ξανθια Ρωσιδα πηρα κι εγω.Απο εμφανιση μετρια προς καλη,ψηλη,με πολυ σφιχτο σωμα,πολυ μεγαλα πλαστικα στηθη καθολου ωραια στην αφη(παρα ειναι ψευτικα)τατου στη μεση πανω απ' τον κωλο.Το καλυτερο της το πολυ σφιχτο της σωμα-πετρα. 40 απλο και 50 λιγη ακομα ωρα στο δωματιο. Ο χωρος παρα πολυ καλος με τεραστια υποδοχη και δωματια. Το κλιμα γενικα αρκετα ψυχρο και μεσα. Η κοπελα σχετικα φιλοτιμη αν και κρυα. Με 50 ευρω εγλυψε και τις μπαλες.Ανεβηκε απο πανω με αληθοφανη(στα ορια του πιστευτου)βογκητα και ωραια κινηση λεκανης.Μετα τελειωμα στα 4.Συμπερασμα αρκετα χρηματα για μετρια πραγματα.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θα συμφωνισω με τον παραπανω συναγωνιστη....αλλα μαλλον αυτη που ειδα εγω ηταν με μικρο στηθος και ηταν βραδυνη βαρδια..
δυο ξανθιες εχουμε παναθεματους...
ο χωρος οντος ειναι πολυ μελαλος με μονο μειονεκτημα οτι τα δωματια ειναι ψιλο¨"καρφωμα" προς το σαλονι
το 16 ηταν μεσα σε ενα διαδρομο και ηταν ποιο χαλαρη η εξοδος

ξερεις βγαινεις και σε βλεπουν...και αναρωτιουνται...τι αναρωτιεστε ρε παιδια ενα γρηγορο ηταν τιποτα αλλο  :cheesy:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ρε παιδια,,,εγω σας τα ειχα πει τι παιζει με την συγκεκριμένη ξανθιά,,,χαλια μα εντελως χαλια...πολλα λεφτα...παρα πολλα..

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μετα απο απουσια πολυκαιρη ερχομαι κ εγω ναξαναρωτησω ρε παιδια που παιζουν κοριτσια με μποτουλες?
??
οεο
μονη στα8ερη αξια η δαναη (κ ας μη φορα μποτουλες πια!)

αγωνιστικοι χαιρετισμοι στο τρελο αγορι

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εσυ μποτουλες εγω Pantyhose χεσε μεσα φυλακη θα παμε απο τις καταθεσεις μας :headbang:

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω εαν εχει παρει καποιος μια κοντουλα ελληνιδα που ηταν σε αυτο με τον τσατσο και τωρα πηγε στο πρωτο απο κατω της προμηθεως δεν βρηκα χρονο ακομα να την παρω

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
μετα απο απουσια πολυκαιρη ερχομαι κ εγω ναξαναρωτησω ρε παιδια που παιζουν κοριτσια με μποτουλες?
??
οεο
μονη στα8ερη αξια η δαναη (κ ας μη φορα μποτουλες πια!)

αγωνιστικοι χαιρετισμοι στο τρελο αγορι

Εννοεις στο Προμηθεως 19?αν ναι, θυμισε μου λιγες λεπτομερειες γιατι εψαχνα αυτο ακριβως το thread και δεν το εβρισκα...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Συναδελφοι εχει δοκιμάσει κανεις μια Ιλονα γυρω στα 22 που δουλευει απεναντι απο το ανορθογραφο?

Αν και ομορφούλα, με ωραίο τουρλοκωλαράκι, είναι χάλια στην περιποίηση και την συμμετοχή! Δυστυχώς!!!

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Από μια βιαστική περιοδεία το μεσημέρι του Σαββάτου της 19ης Ιαν αποκλειστικά και μόνο στο τετράγωνο του Βαρδάρη.Βέβαια προηγήθηκαν ούζα για να μπορέσω να αντιμετωπίσω καλύτερα τις συνθήκες που με περίμεναν.Η πρώτη εικόνα που χτυπάει αμέσως είναι τα πολλά κλειστά μαγαζιά.Ξεκίνημα από Προμηθέως χαμηλά αυτό με τη φλόγα.Ήταν η κοπελίτσα που έχω ξαναπετύχει από το καλοκαίρι ακόμα μελαχρινή και μικροκαμωμένη με ψιλοάγριο βλέμμα .Ανεβαίνοντας δεξιά ανοιχτό ήταν μόνο το 2ο από τα δύο της Προμηθέως όπου έπαιζε μια ξανθή Ρωσίδα όμορφη με μικρά βυζάκια που δεν με ενθουσίασε.Στο απέναντι με το ηχητικό εφέ ήταν η Δανάη.Πολύ όμορφη μελαχρινούλα με εντυπωσιακά βυζιά και γελαστό πρόσωπο.Πολύ θετικό σύνολο και θα έκανα την επένδυση αλλά επειδή την προγούμενη φορά δεν μου άρεσε η πίπα της (παρά τα αντίθετα σχόλια άλλων συναδέλφων) προτίμησα να συνεχίσω τη βόλτα και αν δε βρω τίποτα να καταλήξω στη Δανάη.Το επάνω πριν την Εγνατία όπου έπαιζε η (καλή)ξανθιά Βελγίδα ήταν κλειστό.Στην Ταντάλου ανοιχτά ήταν το αλουμινάτο όπου έπαιζε μια απίστευτη ξανθιά πανύψηλη και πραγματικά όμορφη με τονισμένα βυζιά και τεράστια πόδια!!!Όμως η τσατσά εξαρχής είπε πως η ταρίφα είναι 40 ευρώ και ότι δεν έρχεται από πάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε όχι κι έτσι !!Δεν ερχόμαστε στα μπουρδέλα ούτε για να πουλήσουμε εξυπνάδες,ούτε για να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.Αν όμως και οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι ελάχιστες και το κόστος απίθανα υψηλό δεν υπάρχει λόγος να στηρίξουμε νομίζω ούτε και μια τόσο όμορφη παρουσία…..Κρίμα…Στο γωνιακό με την πράσινη πόρτα μια επίσης ομορφούλα και αδύνατη μάλλον Ελληνίδα που όμως δεν ήταν του γούστου μου.Στο απέναντι το Eros εμφανίζεται μια σκιά που παραπέμπει σε νταρντάνα!Μου κόπηκαν τα γόνατα και είπα από μέσα μου : «Επιτέλους!».Όντως ήταν μια νεαρή Ρωσίδα που μιλούσε ελάχιστα ελληνικά με μεγάλα βυζιά που τα σήκωνε το σουτιέν της και φαίνονταν ακόμα πιο εντυπωσιακά με λίγη κοιλίτσα (καύλα για μένα!) μπουτάρες και κωλάρα αφράτη.Στο πρόσωπο φαινόταν ότι ήταν νεαρή αλλά ήταν ψηλή και το σώμα της ήταν σχεδόν ακριβώς αυτό που γουστάρω.Μπήκα και την περίμενα αρκετή ώρα.Ήρθε έβγαλε το σουτιέν και μου εμφάνισε δυο βυζιά όχι τεράστια ,απλά μεγάλα και πολύ στητά.Εμένα μου αρέσουν και τα πεσμένα αλλά δεν έχω πρόβλημα γενικότερα.Με χάιδεψε παντού και μου άρχισε μια ωραία πίπα αλλά με φρένο το χέρι της στη ρίζα της πούτσας ώστε να μην την παίρνει πολύ βαθιά.Αυτές οι λεπτομέρειες αφαιρούν πόντους από την τελική βαθμολογία του εκλεκτικού μπουρδελιάρη πάντως!!!Τέλος πάντων μου τον σήκωσε και της ζήτησα να έρθει από πάνω.Ανέβηκε αλλά χωρίς να ξαπλώσει.Καθόταν στα πόδια της και ανεβοκατέβαινε πάνω μου.Αυτό δεν μ’αρέσει γιατί ούτε βυζιά μπορείς να πιάσεις ούτε κωλάρα να χουφτώσεις εύκολα ,ούτε με τις δίπλες της κοιλιάς μπορείς να ασχοληθείς…Τέλος πάντων μετά από πολλά ανεβοκατεβάσματα έχυσα με ορμή .Ευχαριστήθηκα μεν αλλά αν ζούσα στη Θεσσαλονίκη μάλλον δύσκολα θα την ξανατιμούσα.Χρειάζεται ένας συνδυασμός δεδομένων ώστε να γίνω φανατικός πελάτης.Τέλος να πω ότι στο ανορθόγραφο βρισκόταν η μοναδική milf της γειτονιάς μια ξανθιά πάνω από 40 με ελάχιστη κοιλίτσα και στητό βυζί που σε άλλη περίπτωση ίσως να την δοκίμαζα γιατί η εμπειρία μου είναι θετική από τέτοιες γυναίκες.Χρόνο για Μύλο και ευρύτερη γειτονιά δεν είχα οπότε περιορίστηκα στο Βαρδάρη και για να πω την αλήθεια ενώ ήταν απογοητευτική η εικόνα με τις περιορισμένες επιλογές τελικά έφυγα με όχι κακές εντυπώσεις.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Μηπως ξερει καποιος σ αυτο απεναντι απο το city gate  μετα τις γραμμες του τρενου το πρωι σημερα πια δουλεβε και ποια δουλευει βραδυ

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Μηπως ξερει καποιος σ αυτο απεναντι απο το city gate  μετα τις γραμμες του τρενου το πρωι σημερα πια δουλεβε και ποια δουλευει βραδυ
[
/quote]το βραδι δουλευει η εφη πολονεζα .
ειναι λεπτη ομορφουλα και δεν βιαζεται

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τι ωρες δουλευει αυτη η εφη? φοραει μποτες?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
η αλήθεια ειναι πως ακουω πολλα καλα λογια για αυτη την δανάη...θα κοιταξω μεσα στην εβδομαδα να την παρω.

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα εχι κανις να προτινι κατι καλο για αυριο το πρωι.και αν κσερι κανις που μπορο να βρο μεγαλισ ιλικιασ ευχαρισο.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
συναγωνιστη εκτος το ερως με αυτην την βυζοπουλα που λες
η δαναη που ακριβως βρισκεται (δεν κατεχω ωρε απο βαρδαρη..της ανδρ.γεωργου πελατης ειμαι  :grin:)

αυτο το νεο εκει στης γραμμες τι λεει...(εμφανισιακα παραπεμπει σε βαρδαροκατασταση σαν λειωμενο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom