hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Kατι μας κρυβει
Αλλα που θα παει, θα το βρει και θα μας γραψει κριτικη :-*
Kατι μας κρυβει
Η Τζέσυ πάντως όλα τα bar και club της πόλης έχει γυρίσει.....όπου και να πάω, την πετυχαίνω.Γνωρίζεις μήπως αν θα επιστρέψει η Τζέσυ και η Χριστίνα(ΛιΘ) ;
τρωει τα ετοιμα φαινεται δεν δουλευει τωρα?Η Τζέσυ πάντως όλα τα bar και club της πόλης έχει γυρίσει.....όπου και να πάω, την πετυχαίνω.
Γνωρίζεις μήπως αν θα επιστρέψει η Τζέσυ και η Χριστίνα(ΛιΘ) ;
Μια μεγάλη καλησπέρα στην ωραία σας παρέα...
Μια μεγάλη καλησπέρα στην ωραία σας παρέα...
Mr GAMEOVER, αυτό είναι το χαμόγελο που σκοτώνει?
Πάντως, όποιος ψάχνει.... βρίσκει ;)
Καλώς σας βρήκα όλους...
Μια και ανέφερες τον Κύριο Hagem... Του χρωστώ μια απάντηση σε κάποιο σχόλιο που έκανε πρόσφατα για μένα....
Όχι μόνο μουστάκια αλλά και πολλά γένεια φίλε Hagem... τα αγαπημένα της Εβελίνας...
Παρεμπιπτόντως, διάβασα την τελευταία κριτική σου και μια και φαίνεται ότι ανήκουμε στο ίδιο κόμμα, θα την δοκιμάσω πολύ σύντομα...
Καλώς τον! Χαίρομαι που ηρθες. Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ, με την παρότρυνσηΚαλώς σας βρήκα όλους...
Μια και ανέφερες τον Κύριο Hagem... Του χρωστώ μια απάντηση σε κάποιο σχόλιο που έκανε πρόσφατα για μένα....
Όχι μόνο μουστάκια αλλά και πολλά γένεια φίλε Hagem... τα αγαπημένα της Εβελίνας...
Παρεμπιπτόντως, διάβασα την τελευταία κριτική σου και μια και φαίνεται ότι ανήκουμε στο ίδιο κόμμα, θα την δοκιμάσω πολύ σύντομα...
Καλώς ηρθες και 'συ !Σκεφτομαι και εγω να επισκεφθω την Εβελινα αλλα δεν εχω μουστακι ρε γαμωτη μου
Θα εχω αραγε τυχη
Είναι πρωϊνή βάρδια. Ακολουθεί κριτική.ξερουμε αν δουλευει η εβελινα σημερα?
μια και αναφερθηκε
Είναι πρωϊνή βάρδια. Ακολουθεί κριτική.
Δεν το αποκλείω !!! Αλλά για καλό και για κακό ρε αδερφέ, πετάξου στα Jumbo, δίπλα είναι, και πάρε ένα μπαμπάτσικο... μουστάκι απόκρηες έρχονται... Μη δώσεις πολλά λεφτά. Κάτι απλό πάρε, για καθημερινό... Πλύνε βάλε ;)Σκεφτομαι και εγω να επισκεφθω την Εβελινα αλλα δεν εχω μουστακι ρε γαμωτη μου
Θα εχω αραγε τυχη
καλα τοσα ποστ του καραμαν για αυτην την κοπελα δεν σε προβληματισαν ;Στην Μαντζάρου 1Α δουλεύει ένα πιπίνι ξανθό ονόματι Ντανιέλλα... Καλό μου φάνηκε, έτσι ζουμπουρλούδικο, αλλά σαν να είχε βλέμμα χαμένο στο διάστημα και δεν τη προτίμησα...
Πέρασα και από Προμηθέως 11 όπου δούλευε η Βουλγάρα Κάρμεν την οποία προτίμησα αλλά μή με ρωτήσεις γιατί...
Όταν συνέλθω, θα τα γράψω...
Σκεφτομαι και εγω να επισκεφθω την Εβελινα αλλα δεν εχω μουστακι ρε γαμωτη μου
Θα εχω αραγε τυχη