Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδιά πήγα στην Λάουρα που ειπώθηκε κτλ Μαντζάρου 10. Η κοπέλα δουλεύει βραδυνή βάρδια, έβγαλα τον εβραίο από μέσα μου για άλλη μια φορά και μπήκα με 30 :P αυτό τελικά ίσως γύρισε μπούμερανγκ αλλά στα αρχίδια μου κιόλας, πάμε για το κορμί στο μπουρδέλο.
Η παγανιά που έκανα ήταν από τις 7+ μέχρι τις 8 περίπου. Οπότε όλα τα κορίτσια ήταν πρωινή βάρδια.

Στο βαρδάρη γινόταν της πουτάνας. Χαμός... Λίβυιοι, ρωσσοπόντιοι, πιτσιρίκια. Όλοι μαζί, πήγα σε μερικά μαγαζιά επιλεγμένα ελπίζοντας σε κάτι φρέσκο μιας κ από την πλευρά των στούντιο υπάρχει πάρα πολύ ανανέωση.

Ταντάλου 14: Αλεξάνδρα ροναλντίνιο 2 πόρτες κλειστές και μερικοί ΡΩΠΟ στο σαλόνι not bad γι'αυτήν.
Ταντάλου 9 ΕΡΩΣ: Ήταν η Λάουρα με τις κρεμαστές βυζάρες της και την βαριέστημένη συμπεριφορά μέσα.
Σαπφούς 8 Ανορθόγραφο: Ο πολυπολιτισμός στο μεγαλείο του στο σαλόνι, της πουτάνας ο κόσμος. Δούλευε η ιταλίδα Ανίτα με το κλεοπάτρα μαλλί που αν δεν την έχεις δει γυμνή παίζει να ψαρώσεις.

Στο μύλο τώρα όπου ήταν και ο κύριος στόχος είχαμε αρκετές ανανεώσεις. Ξεκινάω μ'αυτές.

Μαντζάρου 1: Η Βερόνικα, υπερβολικά αδύνατη κοπελίτσα με πολύ "ήσυχη" φάτσα κοντό μαλλί λίγο πιο κάτω από το σαγόνι καστανό κ ίσιο, φορούσε ένα ολόσωμο πραματάκι κ δεν μπορούσα να δω το βυζί της αλλά ούτε και έκανε σβούρα για να δώ τον κώλο της πράγμα που δείχνει ότι είναι "ψάρι" ακόμα. Στο δεξί της χέρι έχει ένα κάπως sleeve τατουάζ που της δίνει μια ροκ δυναμική νότα αλλά είναι τέρμα αντίθετο με την πολύ ήρεμη φωνή της και το κοριτσίστικο παρουσιαστικό της.

Τσέκαρα και την κοπέλα που δουλεύει μετά στην αλλαγή της βάρδιας, λέγεται Ντανιέλα είναι μπαμπάτσικη με μεγάλα, φαινομενικά κρεμαστά βυζιά ξανθιά. Ωραίο πρόσωπο κάπως πρόστυχο θα έλεγα κιόλας με πολύ καυλιάρικο σετ εσωρούχων κ ψηλά πορνοπάπουτσα, επίσης τατουάζ πάνω από τα βυζιά και κάτω από το λαιμό. Κάτι μου λέει ότι αυτές οι 2 ήρθανε πακέτο κ ότι παίζει να είναι και φίλες.

Κωλέττη: Χριστίνα, μελαχροινή αδύνατη αρκετά, όχι τόσο όσο η Βερόνικα, δεν μπορούσα να διακρίνω καθόλου βυζιά πρέπει να ήταν μικρά καμιά γνώμη για το σχήμα τούς όμως. Κοντούλα με λίγο στραβά ποδαράκια αλλά χαριτωμένη γενικά, μικρή σε ηλικία φαινότανε.

Φρίξου: Μιραμπέλα

Φρίξου: Έμμα από την Κατεχάκη

Φρίξου 14: Η Βικτώρια η ρωσσίδα αδύνατη βετεράνος του βαρδάρη που δούλευε στο Ανδ. Γεωργίου 30 μέχρι πριν από λίγο. Οπότε επόμενη στάση ποιά θα μπορούσε να είναι?

Ανδ. Γεωργίου 30: Εδώ μπερδεύτηκα. Η κοπέλα μου φαινόταν γνωστή αλλά και άγνωστη ταυτόχρονα. Πρέπει να ήταν η αδύνατη τζούλια με το κρεμασμένο μικρο βυζί που ξεκίνησε από Προμ 25 και φορούσε σίγουρα περούκα βγαλμένη από τα 60s. Αν την περιέγραφα σαν κάποια που δεν ξέρουμε θα έλεγα slim αλλά σφιχτό σώμα, πετίτ, σέξυ ένα τατουαζάκι πάνω από τον δεξί γοφό κάτι σαν τράιμπαλ μου φάνηκε. Πρόσωπο όχι ιδιαίτερα όμορφο αλλά πικάντικο, πονηρό και τραβηχτικό. Το βυζί της ήταν μικρό κ μου φάνηκε κρεμαστό.

26ής Οκτ 35Α: Η Ουκρανή Νάσια. Κ εδώ έχουμε εξελίξεις. Από αύριο σύμφωνα με την τσατσά έχουμε 2 καινούργιες κοπέλες πιάνοντας δουλειά από τις 4 το απογεύμα η μιά και την αλλάζει η άλλη στις 12 το βράδυ.

Η κατάθεση έγινε στο Μαντζάρου 10 στην Τζούλια και γράφω κριτική τώρα..  ;)

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Κατάθεση προ ημερών στην Ισπανίδα Αντριάννα Τουμπάνιεθ.

Πρόγραμμα για τζακούζι στα 120€ και η αλήθεια έιναι οτι δεν τα έκλαψα!

Πολύ φιλική, παιχνιδιάρα, πεντακάθαρη και με διάθεση να σε ευχαριστήσει! Χαδάκια και φιλάκια παντού εντός - εκτός και επι τα αυτά που λένε και οι Γάλλοι.
Τρελή  :pipa2: , αρκετές στάσεις και τελείωμα στα φανταστικά της  :tits:

Είχαμε και social time και καθόλου βιασύνη γενικά! Τα τίμησε και σκέφτομαι να το ξαναεπαναλάβω αν και τα λεφτά τελειώνουν..

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
729
Πόντοι
96
καταθεση στην σαρα καραβαγκου ακολουθει κριτικη...πρωτη γνωριμια ειναι κουκακι το μωρο

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Χθες μετά από μια επιτυχημένη κατάθεση στην μαντζαρου 10 στη Λάουρα από την Λάρισα και μιας μου είπε πως θα είναι εδώ μέχρι την δεύτερα, σκέφτηκα αμέσως τον Maaneskyggen μιας και του αρέσουν τα πιπίνια να του το πω να προλάβει  γιατί μετά θα τραβάει τα μαλλιά του.

Την κουβάλησαν οι αγρότες από την Λάρισα μαζί τους για την έκθεση!
Δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς αυτήν προφανώς.
Μάλλον θα την φέρνουν το καλοκαίρι και κατά Πλαταμώνα μεριά για τις διακοπές τους σε κανένα τροχόσπιτο.......Περιμένετε να καλοκαιριάσει και θα δούμε αν η σκέψη μου θα επαληθευτεί... :2funny: :2funny: :2funny:

fakelomenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζετε για σημερα βραδινη ωρα ποια απο τα κοριτσια δινει πισω κουλουρη?
(προτημω να ειναι και olympiakos, και περιοχη μυλος)
ευχαριστο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
γνωριζετε για σημερα βραδινη ωρα ποια απο τα κοριτσια δινει πισω κουλουρη?
(προτημω να ειναι και olympiakos, και περιοχη μυλος)
ευχαριστο
στην εκκλησια εχει κουλουρι ειτε αντριαννα ειτε εβελινα.....δεν ξερω αν ειναι και καμια μερτσυ κεφαλληνιας ή χριστινα προς λαφαμ.....δες και εκει......η αντριαννα στην βιλα δινει

fakelomenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
στην εκκλησια εχει κουλουρι ειτε αντριαννα ειτε εβελινα.....δεν ξερω αν ειναι και καμια μερτσυ κεφαλληνιας ή χριστινα προς λαφαμ.....δες και εκει......η αντριαννα στην βιλα δινει

η αντριανα στην villa καλη περιπτοση αλλα ακριβη
ευχαριστω  θα προτιμισω την αντριανα το lost στην εκλησια

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Χθεσινη επισκεψη σε Λαουρα με τα πλαστικα  :tits: στην Ανδρεα Γεωργιου.Πολυ ομορφο το μωρο δεν μπορω να πω αλλα απο συμπεριφορα η πλεον διεκπεραιωτικη σε σπαστικο βαθμο.Ξινη εκφραση προσωπου ολη την ωρα..και να πω οτι ειμαι κανενας θεοχοντρος βρομιαρης(70 κιλα ολα και ολα 29χρ) και πηρα και το 40Ε για πιο ανετα  :headbang:

fakelomenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κατεβενω περιοχή μήλου για εύρεση κουλουρη αν θέλετε να ψάξω κατι είμαι στην διάθεση σας

fakelomenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κατεβενω περιοχή μήλου για εύρεση κουλουρη αν θέλετε να ψάξω κατι είμαι στην διάθεση σας

Και η κατάθεση έγινε στην κολετη 17
Στην Χριστίνα με 50 εύρος αύριο θα γίνει και to rieview

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ψάχνοντας για κάτι συγκεκριμένο έκανα μια τσάρκα σήμερα στα στενά του Βαρδαρίου, έχει κάποιες αλλαγές αλλά τίποτα το συγκλονιστικό. Το ευχάριστο ήταν ότι όλα ανεξαιρέτως τα σπιτάκια ήταν ανοικτά. :rockon:

Ξεκίνησα από το Σαπφώς 7 υπηρεσία ήταν η Βιολέττα, χαμογελαστή μεν αλλά τίποτα το καταπληκτικό. Στο 5 και στο Προμηθέως 11 κατά δήλωση της μαντάμ εργαζόταν η Καμέλια και η Τζοάννα αντίστοιχα, έτσι δεν πέρασα.

Απέναντι στο ανορθόγραφο η Μάγια η ξανθιά, με κάνα διό κιλάκια παραπάνω που την κάνανε μούρλια και πολύ λαχταριστή. Αμάσητη, με έξω τα πανέμορφα βυζάκια της, :tits2: σκέτη πρόκληση με το ζόρι κρατήθηκα.

Στο Προμηθέως 14 αν δεν άλλαξε κάτι από χθες το πρωί θα πρέπει να ήταν η Αντρέ, δεν ξαναμπήκα να κοιτάξω. :-*

Στο μπλέ ήταν η Μαιρούλα αγέρωχη και αεράτη, :tits: χαιρετηθήκαμε εγκαρδίως, ρώτησα και για την Ουκρανή την Βίκυ, :tits: από Τετάρτη και βλέπουμε μου είπε.

Πιο πάνω στο 24 μία Αλίνα, ομορφούλα και με ωραίο σωματάκι, μελαχρινή, έτοιμος ήμουν να περάσω αλλά ο σκοπός μου ήταν άλλος.

Ταντάλου 14 η Αλεξάνδρα, γκομενίτσα με πιασίματα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. :-

Απέναντι η Λαόυρα η βυζαρού  :tits:η ντεμέκ Ισπανίδα εξ Ανδαλουσίας, προκλητική σε εμφάνιση αλλά πολύ φτωχή σε σχόλια και κριτικές. :rolleyes:

Λίγο πιο κάτω στο 8Α, η Τζούλη, :tits: :tits: :tits: ότι καλύτερο σε γυναίκα με πιασίματα αυτή τη στιγμή στην πόλη μας , ήταν στο δωμάτιο με πελάτη, αργά ή γρήγορα θα ξανατιμηθεί.

Στη γωνία η γνωστή μας Σουζάνα από το Προμηθεώς 11 όπου εθίτευσε τους τελευταίους μήνες, σαν να αδυνάτισε λίγο και έχει χάσει κάτι τις από το ωραίο της κολαράκι.

Τέλος στο Σαπφώς 20 καινούργια κοπέλα, κάποια Λίζα αν δεν κάνω λάθος από Βουλγαρία μελαχρινή και σχετικά καλοστεκούμενη, δεν μου έκανε κλικ πάντως. :-

Αυτό που έψαχνα τελικά δεν το βρήκα και έτσι κατάθεση δεν έγινε, δεν πειράζει και αύριο πάλι μέρα είναι. :dunno: :dunno: :dunno:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Η αφρουλα δουλευει ακομα?

fakelomenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στην εκλησια πήγαινα μετα απο την ενημέρωση που είχα για κουλούρι
Και ήταν κλειστό δεν μπήκα αλλά είχε σβηστα φώτα απο έξω
Επόμενη επιλογή θα ήταν η μαντη villa αλλα δυστυχώς έχει relationship με κολλητό!
Και πήγα κολετη με 50 ακάποτο μόνο !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τι εχει η μαντυ;relationship; :think: