Παιδιά πήγα στην Λάουρα που ειπώθηκε κτλ Μαντζάρου 10. Η κοπέλα δουλεύει βραδυνή βάρδια, έβγαλα τον εβραίο από μέσα μου για άλλη μια φορά και μπήκα με 30
αυτό τελικά ίσως γύρισε μπούμερανγκ αλλά στα αρχίδια μου κιόλας, πάμε για το κορμί στο μπουρδέλο.
Η παγανιά που έκανα ήταν από τις 7+ μέχρι τις 8 περίπου. Οπότε όλα τα κορίτσια ήταν πρωινή βάρδια.
Στο βαρδάρη γινόταν της πουτάνας. Χαμός... Λίβυιοι, ρωσσοπόντιοι, πιτσιρίκια. Όλοι μαζί, πήγα σε μερικά μαγαζιά επιλεγμένα ελπίζοντας σε κάτι φρέσκο μιας κ από την πλευρά των στούντιο υπάρχει πάρα πολύ ανανέωση.
Ταντάλου 14: Αλεξάνδρα ροναλντίνιο 2 πόρτες κλειστές και μερικοί ΡΩΠΟ στο σαλόνι not bad γι'αυτήν.
Ταντάλου 9 ΕΡΩΣ: Ήταν η Λάουρα με τις κρεμαστές βυζάρες της και την βαριέστημένη συμπεριφορά μέσα.
Σαπφούς 8 Ανορθόγραφο: Ο πολυπολιτισμός στο μεγαλείο του στο σαλόνι, της πουτάνας ο κόσμος. Δούλευε η ιταλίδα Ανίτα με το κλεοπάτρα μαλλί που αν δεν την έχεις δει γυμνή παίζει να ψαρώσεις.
Στο μύλο τώρα όπου ήταν και ο κύριος στόχος είχαμε αρκετές ανανεώσεις. Ξεκινάω μ'αυτές.
Μαντζάρου 1: Η Βερόνικα, υπερβολικά αδύνατη κοπελίτσα με πολύ "ήσυχη" φάτσα κοντό μαλλί λίγο πιο κάτω από το σαγόνι καστανό κ ίσιο, φορούσε ένα ολόσωμο πραματάκι κ δεν μπορούσα να δω το βυζί της αλλά ούτε και έκανε σβούρα για να δώ τον κώλο της πράγμα που δείχνει ότι είναι "ψάρι" ακόμα. Στο δεξί της χέρι έχει ένα κάπως sleeve τατουάζ που της δίνει μια ροκ δυναμική νότα αλλά είναι τέρμα αντίθετο με την πολύ ήρεμη φωνή της και το κοριτσίστικο παρουσιαστικό της.
Τσέκαρα και την κοπέλα που δουλεύει μετά στην αλλαγή της βάρδιας, λέγεται Ντανιέλα είναι μπαμπάτσικη με μεγάλα, φαινομενικά κρεμαστά βυζιά ξανθιά. Ωραίο πρόσωπο κάπως πρόστυχο θα έλεγα κιόλας με πολύ καυλιάρικο σετ εσωρούχων κ ψηλά πορνοπάπουτσα, επίσης τατουάζ πάνω από τα βυζιά και κάτω από το λαιμό. Κάτι μου λέει ότι αυτές οι 2 ήρθανε πακέτο κ ότι παίζει να είναι και φίλες.
Κωλέττη: Χριστίνα, μελαχροινή αδύνατη αρκετά, όχι τόσο όσο η Βερόνικα, δεν μπορούσα να διακρίνω καθόλου βυζιά πρέπει να ήταν μικρά καμιά γνώμη για το σχήμα τούς όμως. Κοντούλα με λίγο στραβά ποδαράκια αλλά χαριτωμένη γενικά, μικρή σε ηλικία φαινότανε.
Φρίξου: Μιραμπέλα
Φρίξου: Έμμα από την Κατεχάκη
Φρίξου 14: Η Βικτώρια η ρωσσίδα αδύνατη βετεράνος του βαρδάρη που δούλευε στο Ανδ. Γεωργίου 30 μέχρι πριν από λίγο. Οπότε επόμενη στάση ποιά θα μπορούσε να είναι?
Ανδ. Γεωργίου 30: Εδώ μπερδεύτηκα. Η κοπέλα μου φαινόταν γνωστή αλλά και άγνωστη ταυτόχρονα. Πρέπει να ήταν η αδύνατη τζούλια με το κρεμασμένο μικρο βυζί που ξεκίνησε από Προμ 25 και φορούσε σίγουρα περούκα βγαλμένη από τα 60s. Αν την περιέγραφα σαν κάποια που δεν ξέρουμε θα έλεγα slim αλλά σφιχτό σώμα, πετίτ, σέξυ ένα τατουαζάκι πάνω από τον δεξί γοφό κάτι σαν τράιμπαλ μου φάνηκε. Πρόσωπο όχι ιδιαίτερα όμορφο αλλά πικάντικο, πονηρό και τραβηχτικό. Το βυζί της ήταν μικρό κ μου φάνηκε κρεμαστό.
26ής Οκτ 35Α: Η Ουκρανή Νάσια. Κ εδώ έχουμε εξελίξεις. Από αύριο σύμφωνα με την τσατσά έχουμε 2 καινούργιες κοπέλες πιάνοντας δουλειά από τις 4 το απογεύμα η μιά και την αλλάζει η άλλη στις 12 το βράδυ.
Η κατάθεση έγινε στο Μαντζάρου 10 στην Τζούλια και γράφω κριτική τώρα.. ;)