Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
η βερονικα στην μαντζαρου δουλευει πρωι η βραδυ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο οτι ειπε ο μαανες πρωι

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Ψάχνοντας για κάτι συγκεκριμένο έκανα μια τσάρκα σήμερα στα στενά του Βαρδαρίου, έχει κάποιες αλλαγές αλλά τίποτα το συγκλονιστικό. Το ευχάριστο ήταν ότι όλα ανεξαιρέτως τα σπιτάκια ήταν ανοικτά. :rockon:

Ξεκίνησα από το Σαπφώς 7 υπηρεσία ήταν η Βιολέττα, χαμογελαστή μεν αλλά τίποτα το καταπληκτικό. Στο 5 και στο Προμηθέως 11 κατά δήλωση της μαντάμ εργαζόταν η Καμέλια και η Τζοάννα αντίστοιχα, έτσι δεν πέρασα.

Απέναντι στο ανορθόγραφο η Μάγια η ξανθιά, με κάνα διό κιλάκια παραπάνω που την κάνανε μούρλια και πολύ λαχταριστή. Αμάσητη, με έξω τα πανέμορφα βυζάκια της, :tits2: σκέτη πρόκληση με το ζόρι κρατήθηκα.

Στο Προμηθέως 14 αν δεν άλλαξε κάτι από χθες το πρωί θα πρέπει να ήταν η Αντρέ, δεν ξαναμπήκα να κοιτάξω. :-*

Στο μπλέ ήταν η Μαιρούλα αγέρωχη και αεράτη, :tits: χαιρετηθήκαμε εγκαρδίως, ρώτησα και για την Ουκρανή την Βίκυ, :tits: από Τετάρτη και βλέπουμε μου είπε.

Πιο πάνω στο 24 μία Αλίνα, ομορφούλα και με ωραίο σωματάκι, μελαχρινή, έτοιμος ήμουν να περάσω αλλά ο σκοπός μου ήταν άλλος.

Ταντάλου 14 η Αλεξάνδρα, γκομενίτσα με πιασίματα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. :-

Απέναντι η Λαόυρα η βυζαρού  :tits:η ντεμέκ Ισπανίδα εξ Ανδαλουσίας, προκλητική σε εμφάνιση αλλά πολύ φτωχή σε σχόλια και κριτικές. :rolleyes:

Λίγο πιο κάτω στο 8Α, η Τζούλη, :tits: :tits: :tits: ότι καλύτερο σε γυναίκα με πιασίματα αυτή τη στιγμή στην πόλη μας , ήταν στο δωμάτιο με πελάτη, αργά ή γρήγορα θα ξανατιμηθεί.

Στη γωνία η γνωστή μας Σουζάνα από το Προμηθεώς 11 όπου εθίτευσε τους τελευταίους μήνες, σαν να αδυνάτισε λίγο και έχει χάσει κάτι τις από το ωραίο της κολαράκι.

Τέλος στο Σαπφώς 20 καινούργια κοπέλα, κάποια Λίζα αν δεν κάνω λάθος από Βουλγαρία μελαχρινή και σχετικά καλοστεκούμενη, δεν μου έκανε κλικ πάντως. :-

Αυτό που έψαχνα τελικά δεν το βρήκα και έτσι κατάθεση δεν έγινε, δεν πειράζει και αύριο πάλι μέρα είναι. :dunno: :dunno: :dunno:

καλησπέρα παίδες.. η ειρήνη τι ώρες δουλεύει και που¨΄.

fakelomenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
τι παραξενο να μου φαινεται;ο κολλητος σου που κολλαει και δεν μπηκες εσυ δεν καταλαβα;αυτος ειναι ο γκομενος της; :think:

Ναι σορυ μπορεί να μην το διατηποσα σοστα ο φίλος μου είναι ο γκομενος της και τιν ξέρω αυτήν και κάποιες φίλες της οπότε δεν πλησιαζο εκεί με ξέρουν καλα!
;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι σορυ μπορεί να μην το διατηποσα σοστα ο φίλος μου είναι ο γκομενος της και τιν ξέρω αυτήν και κάποιες φίλες της οπότε δεν πλησιαζο εκεί με ξέρουν καλα!
;)
οκ....αντιληπτο... :)

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Σήμερα μετά από πολύ καιρό έκανα μπουρδελότσαρκα στα σπιτάκια του βαρδάρη.
Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι τα μπουρδέλα αυτά δεν έσουν καταλάβει τίποτα από την κρίση. Είναι δυνατόν γενική τιμή για μια εκτόνωση να είναι ακόμα 30 ευρώ; Για να βρεις κώλο να γαμήσεις, εδώ χρειάζεται να σκάσεις στάνταρ μια 80αρα. Για να είμαι δίκαιος πάντως ο χώρος στα δωμάτια όπως κρυφοκοίταζα από τις ανοιχτές πόρτες είναι καλύτερος από τα αντίστοιχα σπίτια της Αθήνας (Φυλής, Μεταξουργείο).

Οι μόνες κοπέλες που είδα ήταν Ταντάλου & Σαπφούς, μια μαυρομάλλα ρουμάνα, μετρίου αναστήματος με όμορφο βυζάκι (παρουσιάστηκε στο σαλόνι χωρίς σουτιέν), όχι κι άσχημη

μια βουλγάρα ρουμάνα, αφρατούλα στο Σαπφώς 20 - αυτή βγήκε με ένα όλοσωμο διχτυωτό και απ'την κοιλιά της μου φάνηκε σαν να είναι έγγυος :o

και ένα ξανθό μιλφ, από ουγγαρία όπως είπε η τσατσά, ομορφούλα, ανεβασμένη σε πορνοτάκουνα - το πιο δυνατό τεμάχιο που είδα.

Αυτά σαν γενική παρατήρηση

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Σήμερα μετά από πολύ καιρό έκανα μπουρδελότσαρκα στα σπιτάκια του βαρδάρη.
Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι τα μπουρδέλα αυτά δεν έσουν καταλάβει τίποτα από την κρίση. Είναι δυνατόν γενική τιμή για μια εκτόνωση να είναι ακόμα 30 ευρώ; Για να βρεις κώλο να γαμήσεις, εδώ χρειάζεται να σκάσεις στάνταρ μια 80αρα. Για να είμαι δίκαιος πάντως ο χώρος στα δωμάτια όπως κρυφοκοίταζα από τις ανοιχτές πόρτες είναι καλύτερος από τα αντίστοιχα σπίτια της Αθήνας (Φυλής, Μεταξουργείο).

Οι μόνες κοπέλες που είδα ήταν Ταντάλου & Σαπφούς, μια μαυρομάλλα ρουμάνα, μετρίου αναστήματος με όμορφο βυζάκι (παρουσιάστηκε στο σαλόνι χωρίς σουτιέν), όχι κι άσχημη

μια βουλγάρα ρουμάνα, αφρατούλα στο Σαπφώς 20 - αυτή βγήκε με ένα όλοσωμο διχτυωτό και απ'την κοιλιά της μου φάνηκε σαν να είναι έγγυος :o

και ένα ξανθό μιλφ, από ουγγαρία όπως είπε η τσατσά, ομορφούλα, ανεβασμένη σε πορνοτάκουνα - το πιο δυνατό τεμάχιο που είδα.

Αυτά σαν γενική παρατήρηση
Το ξανθό milf σε ποιο σπιτάκι το βρήκες οεο? Για βραδυνή βάρδια μιλάμε,ε?

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Σαπφώς 7 ήταν, χτες κατά τις 8 περίπου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
;)
Γνωρίζεις μήπως αν θα επιστρέψει η Τζέσυ και η Χριστίνα(ΛιΘ) ;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για όσους ψήνονται για καθαρά συλλεκτικούς λόγους η Λάουρα η Original δουλεύει σήμερα μέχρι τις 7 το απόγευμα για μία και μοναδική βάρδια στο Σαπφώς 20. Την είδα σήμερα το πρωί, εμφανώς ανανεωμένη από τις τελευταίες φορές που την είχα δει, κεφάτη και χαμογελαστή. Πιάσαμε και την κουβέντα, ήταν στα κέφια της όπως η παλιά καλή Λάουρα, τώρα τι γύρευε εκεί την ώρα μάλιστα που το Κεφαλληνίας ήταν κλειστό, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. :think:

Εγώ κάτι άλλο έψαχνα, αλλά ούτε και σήμερα το βρήκα, και αποχώρησα, πάντως την έχω στα υπ΄ όψη για επανάληψη. :)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Για όσους ψήνονται για καθαρά συλλεκτικούς λόγους η Λάουρα η Original δουλεύει σήμερα μέχρι τις 7 το απόγευμα για μία και μοναδική βάρδια στο Σαπφώς 20. Την είδα σήμερα το πρωί, εμφανώς ανανεωμένη από τις τελευταίες φορές που την είχα δει, κεφάτη και χαμογελαστή. Πιάσαμε και την κουβέντα, ήταν στα κέφια της όπως η παλιά καλή Λάουρα, τώρα τι γύρευε εκεί την ώρα μάλιστα που το Κεφαλληνίας ήταν κλειστό, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. :think:

Εγώ κάτι άλλο έψαχνα, αλλά ούτε και σήμερα το βρήκα, και αποχώρησα, πάντως την έχω στα υπ΄ όψη για επανάληψη. :)
  για μια μονο βραδυα? ο παριος στο μεγαρο που λεμε

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Tι να ψαχνει αραγε ο Gameover?????????  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom