Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κοιταξε μεταξυ μας πρεπει να υπαρχουν και καποια στεγανα μεταξυ πιατσας και στουντιο γιατι μερικα ατομα θελουν μεν να γαμησουν αλλα χωρις ρισκα να κονομησουν κανα παρασημο...και εδω που τα λεμε και η σιμονα το παραξηλωνε μαλλον.

Δηλαδή τη Σιμόνα την διώξανε πρόεδρε γιατί έκανε πιάτσα λες;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
κοιταξε μεταξυ μας πρεπει να υπαρχουν και καποια στεγανα μεταξυ πιατσας και στουντιο γιατι μερικα ατομα θελουν μεν να γαμησουν αλλα χωρις ρισκα να κονομησουν κανα παρασημο...και εδω που τα λεμε και η σιμονα το παραξηλωνε μαλλον.
Γιατί ρε Gl? Και η Νικόλ σάμπως τα ίδια δεν κάνει? Ακάποτα, CIM, γλωσσόφιλα, 69, κωλογλυφάδες... :blowup: :boff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατί ρε Gl? Και η Νικόλ σάμπως τα ίδια δεν κάνει? Ακάποτα, CIM, γλωσσόφιλα, 69, κωλογλυφάδες... :blowup: :boff:
με την διαφορα οτι δεν δουλευει σε χαικλας μαγαζι οπως το λαφαμ που εχει και ενα ονομα ;) :grin:

τεσπα ειναι μεγαλη συζητηση αυτο περι ακαποτων κλπ....εγω τονιζω μια διαφορα.οτι η πιατσα μπορει να εχει καθε καρυδιας καρυδι αφου οι κοπελες  δεν ελεγχονται ιατρικα ποτε .η νικολ πχ που ειπες κανει οτι κανει αλλα καθε μηνα περναει και γιατρο.τωρα θα μου πεις η σιμονα δεν περναγε οσο ηταν στο λαφαμ;περναγε.....
αλλα αν παραλληλα μπαινεις και συ σφηνα και σε μια δεξαμενη πελατων και γυναικων χωρις ελεγχο οπως ειναι η πιατσα ;τοτε τι γινεται;και που ξερω εγω οτι καποιες μεσα στην ανεχεια και την βλακεια τους στην πιατσα δεν πηδιουνται και ακαποτα......;χεστο το τσιμπουκι απιθανο να κολλησεις κατι απλα απο ενα τσιμπουκι....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
σιμονα παντρευτηκε και εφυγε γιατι δεν την ηθελε κανενα μαγαζι :think : ειπε
[/quote]
όοοοοοοοοτι να,ναι...  :new_shocked: :bigdick: :crazy:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
με την διαφορα οτι δεν δουλευει σε χαικλας μαγαζι οπως το λαφαμ που εχει και ενα ονομα ;) :grin:

τεσπα ειναι μεγαλη συζητηση αυτο περι ακαποτων κλπ....εγω τονιζω μια διαφορα.οτι η πιατσα μπορει να εχει καθε καρυδιας καρυδι αφου οι κοπελες  δεν ελεγχονται ιατρικα ποτε .η νικολ πχ που ειπες κανει οτι κανει αλλα καθε μηνα περναει και γιατρο.τωρα θα μου πεις η σιμονα δεν περναγε οσο ηταν στο λαφαμ;περναγε.....
αλλα αν παραλληλα μπαινεις και συ σφηνα και σε μια δεξαμενη πελατων και γυναικων χωρις ελεγχο οπως ειναι η πιατσα ;τοτε τι γινεται;και που ξερω εγω οτι καποιες μεσα στην ανεχεια και την βλακεια τους στην πιατσα δεν πηδιουνται και ακαποτα......;χεστο το τσιμπουκι απιθανο να κολλησεις κατι απλα απο ενα τσιμπουκι....
Καλά κι αυτή η Σιμόνα ρε γαμώτη μου δεν της έφταναν όσα έβγαζε από το Λα Φαμ, ήθελε να βγάζει κι άλλα και πηδιόταν σε πιάτσες? ΉΗΗμαρτον. Τόσα λεφτά ρε γαμώτη όλο το site εκτός από μένα την είχε πάρει  :tickedoff:  :cussing: και ήθελε και πιάτσες?  :dunno:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Η Σιμονα την κοπανησε και δε ξαναπηγε Λαφαμ ρε , δε δουλευε παρραληλα , ισως κανα δυο μερες
αφου οταν την ειχα παρει εξω ηθελε να με στειλει να της παρω μια τσαντα με κατι βρακια που ειχε εκει λεει  :2funny:
γιατι ντρεποταν να παει επιδι τους ειχε "κρεμασει" με φανταζεστε να βγαινω απο το Λαμαφ με καναν ροζ σακο ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

μπαι δε γουει , Ειναι Ρουμανια και ειναι καλα , και θα ξαναρθει καποια στιγμη
παπαζιτσ της εμεινες αποθημενο  :birdman:

christosdi1
οι τσατσαδες συνηθος μαλακιες λενε , υπαρχουν εξαιαρεσεις αλλα δεν σταθηκες τυχερος σημερα  :rolleyes:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Σιμονα την κοπανησε και δε ξαναπηγε Λαφαμ ρε , δε δουλευε παρραληλα , ισως κανα δυο μερες
αφου οταν την ειχα παρει εξω ηθελε να με στειλει να της παρω μια τσαντα με κατι βρακια που ειχε εκει λεει  :2funny:
γιατι ντρεποταν να παει επιδι τους ειχε "κρεμασει" με φανταζεστε να βγαινω απο το Λαμαφ με καναν ροζ σακο ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

μπαι δε γουει , Ειναι Ρουμανια και ειναι καλα , και θα ξαναρθει καποια στιγμη
παπαζιτσ της εμεινες αποθημενο  :birdman:

christosdi1
οι τσατσαδες συνηθος μαλακιες λενε , υπαρχουν εξαιαρεσεις αλλα δεν σταθηκες τυχερος σημερα  :rolleyes:
Εσύ Jo που ξέρεις τόσα πολλά για Σιμόνα Είσαι ένας από αυτούς που κατηγορεί ο Gl ότι την πήραν ακάποτα? :think: Μήπως είστε και φίλοι στο f/b?  :cheesy: Θα ρθει σοβαρά από Ρουμανία? Τι να κάνει? Θα φέρει μαζί της και τον Ιονατ?  :2funny: :2funny: (Το γαμήσαμε λίγο στα off topic με τη Σιμόνα) Να μεταφέρουμε την κουβέντα στο φορουμ της που έχει αραχνιάσει κιόλας? 

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τόσα λεφτά ρε γαμώτη όλο το site εκτός από μένα την είχε πάρει  :tickedoff:  :cussing: και ήθελε και πιάτσες?  :dunno:

Και εκτός από μένα
Εμφανισιακά με χαλούσε εντελώς και ότι καλό και να ακούγονταν εδώ δε μπήκα ποτέ...

polis2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινη επισκεψη στο Ερως στη καινουργια την Αμαλια.Περασα με απλο των 40ΕΥ.Η κοπελα πολλη καλη ξεκινησε με γλωσσοφιλα στα ορθια ενω εγω την χαιδευα κ την φιλουσα.Μετα με ξαπλωσε κ με ξεκινησε να με γλυφει παντου κ συνεχισε με γλυψιμο αρχιδιων για πολυ ωρα συνεχισε με πολυ ωραια πιπα οπου με περασε την καποτα με το στομα.Εγινα τουρμπο την πηρα στα τεσσερα οπου κ τελειωσα.Μετα η κοπελα εκατσε μαζι μου κ μιλησαμε κανα 10λεπτο με φιλησε στο στομα κ με χαιρετισε Αξιζει να την επισκεφτει κανεις εγω σιγουρα θα ξαναπαω αν κ εχω παει με οτι καλο υπαρχει στην πολι μας.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Σημερινη επισκεψη στο Ερως στη καινουργια την Αμαλια.Περασα με απλο των 40ΕΥ.Η κοπελα πολλη καλη ξεκινησε με γλωσσοφιλα στα ορθια ενω εγω την χαιδευα κ την φιλουσα.Μετα με ξαπλωσε κ με ξεκινησε να με γλυφει παντου κ συνεχισε με γλυψιμο αρχιδιων για πολυ ωρα συνεχισε με πολυ ωραια πιπα οπου με περασε την καποτα με το στομα.Εγινα τουρμπο την πηρα στα τεσσερα οπου κ τελειωσα.Μετα η κοπελα εκατσε μαζι μου κ μιλησαμε κανα 10λεπτο με φιλησε στο στομα κ με χαιρετισε Αξιζει να την επισκεφτει κανεις εγω σιγουρα θα ξαναπαω αν κ εχω παει με οτι καλο υπαρχει στην πολι μας.
Εμφανισιακα πως ειναι?  Κριτικη δεν παιζει?

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Καλά κι αυτή η Σιμόνα ρε γαμώτη μου δεν της έφταναν όσα έβγαζε από το Λα Φαμ, ήθελε να βγάζει κι άλλα και πηδιόταν σε πιάτσες? ΉΗΗμαρτον. Τόσα λεφτά ρε γαμώτη όλο το site εκτός από μένα την είχε πάρει  :tickedoff:  :cussing: και ήθελε και πιάτσες?  :dunno:

το χρήμα πολλοί εμίσησαν. Το περισσότερο χρήμα καμία  ;)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
μπραβο παντως που την εδιωξαν

Eγω πάλι νομίζω πως εφυγε απο μόνη της... Είμαι βέβαιος για αυτο...ασχετο πήρε κανεις μάτι την Λούση τελευταία ????;)

Kαποιος μου είπε για Σάρα ο,τι ξαναδουλεύει...αλλα δεν ηταν σιγουρο .Ξέρει κανεις κάτι ?? θα κάνω βόλτα αυριο και μαθω.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μια ουσιαστικη παρατηρηση για το καινουριο  στη φριξου διπλα στο 15  :uglystupid:
ενω τα περισσοτερα στουντιο εχουν πορτα βενγκε αυτο εχει χρωμα φυσικο  :think:
τι να σημαινει αραγε? :think:
τωρα οσο για την κλειδαρια  :think:αλλος ειναι ο ιδικος  :2funny:
καλα αμα βγουμε ο φιλος με  τις κλειδαριες και εγω τσαρκα. θα κανουμε το ρεπορταζ του αιωνα :rockon:
οσο για το καινουριο κοντα στο λαφαμ ειναι μαλλον πορτοκαλι με βενγκε πορτα φυσικα :uglystupid:
την καλησπερα μου στο φορουμ :grouphug:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
κανενα νεο για την νταιζη στο ν. ουρανου 1β?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
μια ουσιαστικη παρατηρηση για το καινουριο  στη φριξου διπλα στο 15  :uglystupid:
ενω τα περισσοτερα στουντιο εχουν πορτα βενγκε αυτο εχει χρωμα φυσικο  :think:
τι να σημαινει αραγε? :think:
τωρα οσο για την κλειδαρια  :think:αλλος ειναι ο ιδικος  :2funny:
καλα αμα βγουμε ο φιλος με  τις κλειδαριες και εγω τσαρκα. θα κανουμε το ρεπορταζ του αιωνα :rockon:
οσο για το καινουριο κοντα στο λαφαμ ειναι μαλλον πορτοκαλι με βενγκε πορτα φυσικα :uglystupid:
την καλησπερα μου στο φορουμ :grouphug:
Λοιπον, απο τα τρια μαγαζια, που εχουν την ιδια κλειδαρια, οπως προανεφερα,
τα δυο εχουν πορτα με φυσικο χρωμα, κι οχι το ενα! Παψε να παραπληροφορεις τον κοσμο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom