gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ πιθανως τιποτα αλλα η πουτανα και η τσατσα το θελουν να γραφουν κριτικες
Ναι ρε παιδιά, αλλά το wifi στο μπουρδέλο τι να το κάνεις?
εσυ πιθανως τιποτα αλλα η πουτανα και η τσατσα το θελουν να γραφουν κριτικες
αυτο ακριβως σκεφτομουν κ εγω...φιλε νομιζω πως ναι.....Καλύτερη και από τη Σιμόνα; :o
Sorry αλλα σ΄αυτο το σημειο διαφωνω. Η Σιμονα στην πιπα ηταν ανεπαναληπτη!αυτο ακριβως σκεφτομουν κ εγω...φιλε νομιζω πως ναι.....
Sorry αλλα σ΄αυτο το σημειο διαφωνω. Η Σιμονα στην πιπα ηταν ανεπαναληπτη!
Σε περιπτωσει που θες να δεις τις τρεχοντες εξελιξεις του bourdela.com απο το κινητο σου,λεμε τωρα παραδειγμα λεω
αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε''; τον νταβα εννοω οχι τον νονο φυσικα....Λοχος !
Καινουριο τεμαχιο στο Ερως Αμαλια
Σε περιπτωσει που θες να δεις τις τρεχοντες εξελιξεις του bourdela.com απο το κινητο σου,λεμε τωρα παραδειγμα λεω
αμαλια και σουηδεζα.....
Πες το και ετσι,δεν θελει κοπο θελει τροπο ;)ή απλά άμεση ενημέρωση του φόρουμ!
Η Βασίλισσα της Ελλάδος Αμαλία ήταν Γερμανίδα... κοντά είναι Γερμανία και Σουηδία!
Πολυ πιθανο και καθολου απιθανοεσυ πιθανως τιποτα αλλα η πουτανα και η τσατσα το θελουν να γραφουν κριτικες
αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε''; τον νταβα εννοω οχι τον νονο φυσικα....
αμαλια και σουηδεζα.....
Πληροφοριες μου λενε οτι η ιδιοκτητρια ονομαζεται Αμαλια ;) - ελεγχονται για την αξιοπιστια τους-αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε''; τον νταβα εννοω οχι τον νονο φυσικα....
αμαλια και σουηδεζα.....
+1 για ΣιμόναSorry αλλα σ΄αυτο το σημειο διαφωνω. Η Σιμονα στην πιπα ηταν ανεπαναληπτη!
Γεια σου Χρισταρα αδερφεμια γρηγορη πρωινη ενημερωση.
αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε''; τον νταβα εννοω οχι τον νονο φυσικα....
αμαλια και σουηδεζα.....
Παντως οι φιλιες δυναμεις κινητοποιηθηκαν. Που θα παει, θα την πετυχουμε και την Αμαλια!Πέρασα μια βόλτα από το έρως 16 μπας και βλέπαμε την καινούργια Αμαλία. Ήταν η Νατάσα η τσατσά λέει δεν υπάρχει Αμαλία εδώ. Επόμενη ερώτηση ποια δουλεύει το βράδυ τότε? Α, δεν ξέρω... τα συμπεράσματα δικά σας