gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσυ πιθανως τιποτα αλλα η πουτανα και η τσατσα το θελουν να γραφουν κριτικες![]()
Ναι ρε παιδιά, αλλά το wifi στο μπουρδέλο τι να το κάνεις?
εσυ πιθανως τιποτα αλλα η πουτανα και η τσατσα το θελουν να γραφουν κριτικες![]()
αυτο ακριβως σκεφτομουν κ εγω...φιλε νομιζω πως ναι.....Καλύτερη και από τη Σιμόνα; :o
Sorry αλλα σ΄αυτο το σημειο διαφωνω. Η Σιμονα στην πιπα ηταν ανεπαναληπτη!αυτο ακριβως σκεφτομουν κ εγω...φιλε νομιζω πως ναι.....
Sorry αλλα σ΄αυτο το σημειο διαφωνω. Η Σιμονα στην πιπα ηταν ανεπαναληπτη!
Σε περιπτωσει που θες να δεις τις τρεχοντες εξελιξεις του bourdela.com απο το κινητο σου,λεμε τωρα παραδειγμα λεω![]()
αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε'';Λοχος !
Καινουριο τεμαχιο στο Ερως Αμαλια
Σε περιπτωσει που θες να δεις τις τρεχοντες εξελιξεις του bourdela.com απο το κινητο σου,λεμε τωρα παραδειγμα λεω![]()
![]()
αμαλια και σουηδεζα.....![]()
![]()
![]()
Πες το και ετσι,δεν θελει κοπο θελει τροπο ;)ή απλά άμεση ενημέρωση του φόρουμ!
Η Βασίλισσα της Ελλάδος Αμαλία ήταν Γερμανίδα... κοντά είναι Γερμανία και Σουηδία!
Πολυ πιθανο και καθολου απιθανοεσυ πιθανως τιποτα αλλα η πουτανα και η τσατσα το θελουν να γραφουν κριτικες![]()
![]()
αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε'';![]()
![]()
τον νταβα εννοω οχι τον νονο φυσικα....
![]()
![]()
Πληροφοριες μου λενε οτι η ιδιοκτητρια ονομαζεται Αμαλια ;) - ελεγχονται για την αξιοπιστια τους-αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε'';![]()
![]()
![]()
![]()
+1 για ΣιμόναSorry αλλα σ΄αυτο το σημειο διαφωνω. Η Σιμονα στην πιπα ηταν ανεπαναληπτη!
μια γρηγορη πρωινη ενημερωση.
αμαλια ρε πουστη μου;....αμαλια....;μα καλα ποσο μαλακας ηταν αυτος που την ''βαφτισε'';![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως οι φιλιες δυναμεις κινητοποιηθηκαν.Πέρασα μια βόλτα από το έρως 16 μπας και βλέπαμε την καινούργια Αμαλία. Ήταν η Νατάσα η τσατσά λέει δεν υπάρχει Αμαλία εδώ. Επόμενη ερώτηση ποια δουλεύει το βράδυ τότε? Α, δεν ξέρω... τα συμπεράσματα δικά σας![]()