Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βολτα λιγο μετα τις 17.00 στα ερημα απο μπουρδελιαρηδες στενα του Βαρδαρη...

-Προμηθεως 25.Η φιλοτιμη και εργατικη Μαρα η οποια δουλευει ασταματητα μαλλον και σε 2 σπιτια διοτι λειπουν ακομα η Ειρηνη και η Αννα.Ισως και η Καρμεν...Μεχρι τις 23.00 θα κατσουν και μετα θα κλεισουν λεει.Δεν αποκλειεται να παει και Ερημιτη μετα για τη νυχτα :grin: :grin:
-Προμηθεως 19.Η Μαιρουλα σε φωσφοριζε πρασινο μαγιο.Περα απ'τα βυζια κατ'εμε ειναι υπερτιμημενη.Ναι μεν εχει μια ανοχη ως προς το χρονο αλλα δεν κανει και τιποτα φοβερο μεσα
-Προμηθεως 14.Η Σουζανα.Μελαχρινο λεπτο πιπινι με μυτερα μικρα στητα βυζακια.Δε μου λεει κατι σαν συνολο
-Προμηθεως 11.Η Βουλγαρα Καρμεν στην οποια και κατεθεσα μετα απο τρομερο διλημα μεταξυ αυτης και της Νικολ.Στα 40ε γυμνο,40ε γλυφομουνι(ουτε να το σκεφτειτε :badair: :badair:)και 60ε 69.Τελοσπαντων μου ειχε αρεσει πολυ τις 2 προηγουμενες φορες και γι'αυτο ξαναπηγα αν και σημερα ηταν πιο πεσμενη απο τις αλλες φορες.Λεπτομερειες στην κριτικη...
-Σαπφους 5.Η μιλφ Νικολ με τις βυζαρες της και πολυ ορεξατη οπως την ειδα σημερα.Μαλλον εκει επρεπε να μπω :think: :think:
-Σαπφους 7.Η Τζουλιαν.Βουλγαρα νεαρη,μελαχρινη παρα πολυ αδυνατη και συμπαθητικη σαν συνολο.Στα 70ε κωλαρακι με φουλ αν και την αλλη φορα που την πρωτοειδα το'δινε στα 60ε.Πιστευω ομως με τη συγκεκριμενη τσατσα και στα 60ε το παιρνετε ευκολα
-Σαπφους 20.Η Νταϊανα που δεν ειδα ομως σημερα γιατι η κωλογρια ηταν εξω σχεδον στο δρομο και καπνιζε το τσιγαρακι της και μου ειπε οτι ειναι αυτη
-Τανταλου-Σαπφους.Κλειστο....Μπα τι λετε??...χασαμε την Αλισια και την Αντρε :( :(θα κλαψω... :dancing: :dancing:
-Τανταλου 8.Μαυρη Παμελα στο δωματιο.Δεν περιμενα να δω διοτι δε με συγκινουν οι μαυρες.Η Μαρινα αγνοειται ακομα
-Τανταλου 14.Η Μολδαβη μιλφ Ζωη.Νταρντανα αρχοντογυναικα,συμπαθητικη στο σαλονι αλλα μαλλον μετρια μεσα απ'αυτα που διαβαζω.Υποτιθεται την εχω στη λιστα αλλα δε το βλεπω...
-Τανταλου 9.Η Μαρτινα η πορνοσταρ την οποια γαμησα προσφατα με αναμεικτες εντυπωσεις.Ωραια για γλειψιμο ειδικα στον κωλο αλλα δυσκολη στα υπολοιπα.Βραδυ εδω η Αλεξανδρα...

Θα πεσει πεινα βλεπω...εμφανης ο εκενευρισμος σε κοπελες και τσατσαδες.Καμια 5 ατομα ολο κι ολο γυρνουσαμε στα σπιτια με σοβαρο σκοπο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

-Προμηθεως 25.Η φιλοτιμη και εργατικη Μαρα η οποια δουλευει ασταματητα μαλλον και σε 2 σπιτια διοτι λειπουν ακομα η Ειρηνη και η Αννα.Ισως και η Καρμεν...Μεχρι τις 23.00 θα κατσουν και μετα θα κλεισουν λεει.Δεν αποκλειεται να παει και Ερημιτη μετα για τη νυχτα :grin: :grin:
-Προμηθεως 19.Η Μαιρουλα σε φωσφοριζε πρασινο μαγιο.Περα απ'τα βυζια κατ'εμε ειναι υπερτιμημενη.Ναι μεν εχει μια ανοχη ως προς το χρονο αλλα δεν κανει και τιποτα φοβερο μεσα
-Προμηθεως 14.Η Σουζανα.Μελαχρινο λεπτο πιπινι με μυτερα μικρα στητα βυζακια.Δε μου λεει κατι σαν συνολο
-Προμηθεως 11.Η Βουλγαρα Καρμεν στην οποια και κατεθεσα μετα απο τρομερο διλημα μεταξυ αυτης και της Νικολ.Στα 40ε γυμνο,40ε γλυφομουνι(ουτε να το σκεφτειτε :badair: :badair:)και 60ε 69.Τελοσπαντων μου ειχε αρεσει πολυ τις 2 προηγουμενες φορες και γι'αυτο ξαναπηγα αν και σημερα ηταν πιο πεσμενη απο τις αλλες φορες.Λεπτομερειες στην κριτικη...
-Σαπφους 5.Η μιλφ Νικολ με τις βυζαρες της και πολυ ορεξατη οπως την ειδα σημερα.Μαλλον εκει επρεπε να μπω :think: :think:
-Σαπφους 7.Η Τζουλιαν.Βουλγαρα νεαρη,μελαχρινη παρα πολυ αδυνατη και συμπαθητικη σαν συνολο.Στα 70ε κωλαρακι με φουλ αν και την αλλη φορα που την πρωτοειδα το'δινε στα 60ε.Πιστευω ομως με τη συγκεκριμενη τσατσα και στα 60ε το παιρνετε ευκολα
-Σαπφους 20.Η Νταϊανα που δεν ειδα ομως σημερα γιατι η κωλογρια ηταν εξω σχεδον στο δρομο και καπνιζε το τσιγαρακι της και μου ειπε οτι ειναι αυτη
-Τανταλου-Σαπφους.Κλειστο....Μπα τι λετε??...χασαμε την Αλισια και την Αντρε :( :(θα κλαψω... :dancing: :dancing:
-Τανταλου 8.Μαυρη Παμελα στο δωματιο.Δεν περιμενα να δω διοτι δε με συγκινουν οι μαυρες.Η Μαρινα αγνοειται ακομα
-Τανταλου 14.Η Μολδαβη μιλφ Ζωη.Νταρντανα αρχοντογυναικα,συμπαθητικη στο σαλονι αλλα μαλλον μετρια μεσα απ'αυτα που διαβαζω.Υποτιθεται την εχω στη λιστα αλλα δε το βλεπω...
-Τανταλου 9.Η Μαρτινα η πορνοσταρ την οποια γαμησα προσφατα με αναμεικτες εντυπωσεις.Ωραια για γλειψιμο ειδικα στον κωλο αλλα δυσκολη στα υπολοιπα.Βραδυ εδω η Αλεξανδρα...

Θα πεσει πεινα βλεπω...εμφανης ο εκενευρισμος σε κοπελες και τσατσαδες.Καμια 5 ατομα ολο κι ολο γυρνουσαμε στα σπιτια με σοβαρο σκοπο
Ξεχασα Σαπφους 8...Εκει ηταν ενα καινουριο μαλλον μελαχρινο κοριτσι με καπως τρομαγμενη φατσα,πολυ κοντο αλλα με ομορφα βυζακια πεταμενα εξω.Τωρα που το σκεφτομαι σα να εμοιαζε καπως με την τρελοΤζενη :think: :think:αλλα δε νομιζω να ηταν αυτη.

Επισης για τον κυριο Mpotofilo μποτες φορουσαν η Καρμεν στο Προμηθεως 11 και η Τζουλιαν στο Σαπφους 7.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
λες για την Αλεξανδρα την αδερφη του Ροναλντινιο?αν λεμε την ιδια εγω την ειχα παρει στο πρασινο το γωνιακο κ δεν ελεγε τιποτα απο υπηρεσιες...πολυ χλιαρη συμπεριφορα...μαλιστα ειχα δωσει 40 για προκαταρκτικα κ ακομη τα βλεπω... :2funny:
Την αδερφη του Ροναλντινιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:πολυ καλο,οντως φιλε μεχρι το σαλονι παει αυτη τα προκαταρκτικα της απο οσο ξερω και εχω δει,τωρα τι να πω :think: :think: μπορει να αλλαξε τακτικη λογο κρισης :think: :think:γιατι αλλιως δεν ελεγε :-....

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Αλ μια κοντούλα μελαχρινή με μεγαλούτσικα βυζιά που την έλεγαν Ρωξάννη ( νομίζω, πάντως απο Ρ άρχιζε το ονομα της ) με ντροπαλό λουκ είχα πάρει στον εν λόγω οίκο πριν κανα τριμηνο. Μηδενικά προκαταρκτικά, κατευθείαν πίπα με κάλτσοπέρασμα το λάστιχο, αλλά εκπληκτικά στενό ακρεμάριστο νινί ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ μια κοντούλα μελαχρινή με μεγαλούτσικα βυζιά που την έλεγαν Ρωξάννη ( νομίζω, πάντως απο Ρ άρχιζε το ονομα της ) με ντροπαλό λουκ είχα πάρει στον εν λόγω οίκο πριν κανα τριμηνο. Μηδενικά προκαταρκτικά, κατευθείαν πίπα με κάλτσοπέρασμα το λάστιχο, αλλά εκπληκτικά στενό ακρεμάριστο νινί ...
αν εννοεις τη Ρωξανη που δουλευε και Προμηθεως 11,Προμηθεως 14 και τωρα τελευταια 26ης 35 που ειχε βαλει κριτικη και ο gl δεν ειναι αυτη.Εκεινη ειχε πολυ ομορφη φατσα ενω η σημερινη μαλλον μετρια.
Τελοσπαντων μικρη σημασια εχει...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Δεν ξερω τι να πω! Παντως τρελη νεκρα στα μαγαζια.. παζαρευετε οσο δεν παει,δεν εχουν σαλιο και ειναι πιο ευκαμπτα τα πραγματα τωρα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
.Καμια 5 ατομα ολο κι ολο γυρνουσαμε στα σπιτια με σοβαρο σκοπο
:cheesy: :cheesy: :cheesy: ωραιο ακουστηκε ...

Αντε καλη χρονια  :priest:
Αναψε και κανα κερι στον αγιο Σαβουριο να σε φωτησει  :priest:

Επεστρεψε η Τουμπανιεθ για τους φαν  της , ειναι Βιλα Εροτικα τωρα  :tits2:
Στους προσεχεις μου στοχους, οταν την πετυχω  :zfuck:
ελπιζω οχι στην πορτα παλι  :cheesy:

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
:cheesy: :cheesy: :cheesy: ωραιο ακουστηκε ...

Αντε καλη χρονια  :priest:
Αναψε και κανα κερι στον αγιο Σαβουριο να σε φωτησει  :priest:

Επεστρεψε η Τουμπανιεθ για τους φαν  της , ειναι Βιλα Εροτικα τωρα  :tits2:
Στους προσεχεις μου στοχους, οταν την πετυχω  :zfuck:
ελπιζω οχι στην πορτα παλι  :cheesy:

Kαλως σας βρήκα αλανια μετα τισ δικοπές!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Jo πάνε να δεις το φόρεμα της Κάντυ κ άσε την Αντριαννα εκτος αν το πήρες απόφαση πως πλέον π.αμε για την αποκριατική φορεσια :2funny: :2funny: :2funny:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
παιδια εκανα αγχωμενη πρωινη περιπολια καθαρα για ενημερωση και ματι{δεν με επερνε για τιποτα αλλο λογο ανωτερας βιας} βασικα πηγα να παρκαρω εκει μεχρι να τελειωσει η γυναικα μου καποιες δουλειες :S.......με προλαβε ομως ο αλ  :rockon: :rockon:οποτε θα γραψω μονο εντυπωσεις. μαρτινα πορνοσταρ. μου φανηκε πιο ομορφη στο προσωπο και πιο γυμνασμενη απο το βιντεο που ειδα.τανταλου 14 ειναι η ζωιτσα η μολδαβη λεει η τσα τσα και αρχιζει να πλεκει το εγκωμιο... και βγαινει μια ζωααααααρα και οχι ζωιτσα  καθεται διπλα μου και με αγκαλιαζει οι 2 συναθλητες που ηταν εκει την κανανε.εσενα δε σε αφηνω να φυγεις γιατι εχεις ωραιο χαμογελο μου λεει. :grin:  ασε με βρε Ζωη ναχεις.! και την κανω και εγω απ την ΖΩΙΤΣΑ. τανταλου 9....ποια κοπελα ειναι ? ναδεις πως τη λενε...... δεν παιζετε αυτη η τσα τσα.ερχεταιη τζουλιαν με τσιγαρο  :huh: ομορφο προσωπο μελαχρινο μαλι πετιτ σωμα αδυνατο.ποδαρακια σα καλαμια αλλα συνολικα ενα ομορφο κοριτσακι με ναζι.ειπα να το βαλω στην λιστα για γλυφιτζουρι .τανταλου 8 παω στις 11 η ωρα .ερχεται η κοπελα ειναι στο δρομο μου λεει η τσα τσα .11.30 ακομη δεν ηρθε? ερχεται μου λεει .ποια ειναι ? δεν ξερω μου λεει!τσ.τσ.τσ.τσ ΔΝΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! :2funny:εφυγα απο την περιοχη και  πλακωθηκαμε στα ουζα :rockon: :rockon: .αντι για :knockinb:    ΥΣ! γραφω και τα διαιρω δια δυο λογω πλωμαριου :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατάθεση σήμερα χωρίς βόλτα, κάνοντας σεφτέ για το 2012.  :)

Η κατάθεση έγινε στο Λαφάμ στην μικρούλα την Πάολα την νεοφερμένη. :rockon:

Ομολογώ ότι πέρασα απρόβλεπτα πάρα πολύ καλά μιας που πήγα στοχευμένα μετά τις κριτικές των hagem και Maanes. :rockon:

Λεπτομέρειες θα αναφερθούν πολύ εκτενώς στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon:

Και δεν της φαινότανε της μικρής. :cool2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου expensive καλη χρονια  :rockon:
Με τις Αγιοβασιλιτσες ειπαμε ... δε με παει
θα αλλαξω "φετιχ" θα γινω μποτοφιλος μπου φαινετε  :cheesy:

Γεια σου και σενα σκλαβωμενε συναγωνιστη christosdi1 καλη χρονια  :rockon:
αυτα ειναι ... η γυναικα στις δουλειες της , και μεις στις δικιες μας
Ωραιος ... ελπιζω να ηπιες και στην υγεια μας τιποτα

Γεια σου και σενα περιφανε GAMEOVER το κανες το σεφτε σου για φετος  :rockon:
Παντα τετοια  :rockon: :rockon: :rockon:

Αντε και στα δικα μας  :grin:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Ωραίο θέμα πρέπει να ανοιχτεί Jo145....
Με ποιά κάναμε (ή θα κάνουμε) σεφτέ το 2012?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραίο θέμα πρέπει να ανοιχτεί Jo145....
Με ποιά κάναμε (ή θα κάνουμε) σεφτέ το 2012?

Υπαρχει στο γενικο φορουμ ...
μπουρδελιαρα δεν ειναι μονο η θεσσαλονικη  :cheesy:
ασχετα αν Ελλαδα ειναι μονο η αθηνα  :rolleyes:

Σοβαρα υπαρχει τετοιο θεμα δες στο φορουμ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Δεν ξερω τι να πω! Παντως τρελη νεκρα στα μαγαζια.. παζαρευετε οσο δεν παει,δεν εχουν σαλιο και ειναι πιο ευκαμπτα τα πραγματα τωρα
Πολυ σωστα λεει ο panorma2007,ουτως η αλλος ολες οι υπηρεσιες ειναι χαμηλες σε εξυπηρετησει αυτο το διαστημα απο οσο εχω παρατηρησει :-, οποτε ενα χοντρο παζαρι το θελουν ''Give the money there worth'' αλλωστε ;)μην το ξεχναμε....

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Στάλθηκε από: jo145  ελπιζω να ηπιες και στην υγεια μας τιποτα
χικ χικ χικ  :rockon: :rockon:

Poutses Mple

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκιες,ξερει κανεις αν η Μαιρουλα στην Προμηθεως 19 δουλευει τωρα το βραδυ??

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Στοχευμένη πανηγυρική κατάθεση πριν απο καμια ώρα στην Αντριάννα ΑΚΑ Τουμπανιεθ! Θα ανέβει και κριτική.Εξω λίγος κόσμος εώς καθόλου.. Η τσέπη μας έχει στενέψει αρκετά. Ουτε καβούρι δεν χωράει πλέον!!! Καλό Βράδυ!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ρε παίδες κανένας στην Κοροβάγγου πήγε τελευταία;δουλεύει το κατάστημα;

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ρε παίδες κανένας στην Κοροβάγγου πήγε τελευταία;δουλεύει το κατάστημα;
Φυσικά...αλλά με εορταστικό/περιορισμένο ωράριο...κάνα τηλεφωνάκι ίσως σε βοηθήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom