Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδια μια μικρη βοηθεια εδω αν θελετε , για να κερδισω ενα σουβλακι
δε τα παω καλα με τον βαρδραρη γιαυτο  :-

pouto
Ανοιχτο ειναι, δουλευουν Ελισα , Καντυ , μΜαντυ
μια σαρα που λειπει .. εχουν κριτικες λιγο πολυ ολες

notorius ωραια νεα  :rockon:
αποδεικνύετε απ τις ποιο σταθερες η Τουμπανιεθ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Μαγκιες,ξερει κανεις αν η Μαιρουλα στην Προμηθεως 19 δουλευει τωρα το βραδυ??
Καλησπερα καταρχας,πανω στην ερωτηση που εκανες απο οσο ξερω η Μαιρη απο Προμηθεως 19 ειναι η αφεντικινα του μαγαζιου,και ειναι πρωι-βραδυ εκει αποκλειστικη σε ολη την βαρδια του ιδρυματος αυτου,κατα τα λεγομενα της τσατσας που μου ειπε σε μια τσαρκα που εκανα πριν λιγες μερες,μπορει να ειναι και μπαρουφες αυτα που μου ειπε ομως εσυ πηγαινε να δεις καλου-κακου για ποιο σιγουρα,''αλλα'' αν παμε με αυτα που λεει η τσατσενα στο εν λογω μαγαζι ειναι all day εκει η Μαιρουλα.

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
αυτες τις μερες πρωινη ειναι η μαιρουλα και απο τις 7 και μετα η βικη η ουκρανη

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πρωϊνό πέρασμα κατά τις 10.30 από περιοχή Φιξ :

Φρίξου 15: κλειστό (πού κρύβεσαι Έφη ?)
Φρίξου 14 : ανοιχτό (δεν μπήκα)
Φρίξου 9 : Κάντυ μέχρι τις 22.00 μου είπε θα είναι σήμερα
Ι.Κωλέττη 17 : κλειστό

Γενικά δεν έπαιζε τίποτα από κόσμο, δύο νοματαίοι είμασταν.

Έκανα και μία επιλεκτική γύρα από Βαρδάρη...επίσης νέκρα. Εγώ και 4 πακιστάνια.

Η Μαιρούλα πρωϊνή σε πράσινο μαγιό, ενώ η Νικόλ ανακούφιζε ένα black boy. Στα υπόλοιπα δεν μπήκα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Με αφορμη εταιρο θρεντ που αφορα κριτικες,θελω να πω δυο πραγματα...κ αφορουν το μελος tzo (joe145)...
επειδη μαλλον γουσταρει να με προκαλει κ επιπλεον μαλλον εχει καβαλησει το καλαμι (κατα την αποψη μου),καλα θα ηταν πρωτα να μαθει να ακουει  κ μετα να ενεργει κ να λεει πραγματα...διατυπωνω λοιπον δημοσια (εφοσον αυτο επιθυμει κ ο ιδιος),οτι εμενα προσωπικα με εχουν κουρασει οι ζωγραφιες του,τα χαζα βιντεο,τα ανουσια κατα καιρους σχολια του κ σαχλαμαριτσες λοιπες...στην αρχη ειχαν πλακα,μετα εγιναν συνηθεια κ τωρα μη υποφερτα...αναγνωριζω μεχρι ενα βαθμο την συνεισφορα του στο θρεντ κ εκτιμω την ουσιαστικη προσφορα του,αλλα σορυ δεν σημαινει οτι μπορω να καταπιω κ τα ανουσια που διατυπωνει αρκετες φορες προς εσωτερικη ανακυκλωση...Δυστηχως προκειμενω να διαβασω αυτα που με ενδιαφερουν,αναγκαζομαι να στραβωνομαι απο ενα σωρο ασχετα μηνυματα,,, οκ,ξερω οτι μπορω να γινω αντιπαθης σε αρκετους εδω μεσα (ξερω οτι ο συγκεκριμενος εχει ενα ειδους φαν κλαμπ),αλλα αυτο που πιστευω θα το πω...
Κανεις δεν ειναι τελειος (ουτε φυσικα εγω),εχω κανει κ γω λαθη,εχω κανει κ γω κατα καιρους σπαμ,αλλα ο τζο κερδιζει τα πρωτεια...
τζο εξακολουθω να σε συμπαθω κ οτι ειναι να στο πω,θα στο πεταω στα μουτρα.Κ οχι ο κουκλακης δεν ειναι κολλητος μου,οπως κ κανενας αλλος εδω μεσα γιατι απλα δεν ειχαμε ποτε την ευκαιρια να γνωριστουμε....Δεν εχω καμμια προκαταλειψη με σενα (οπως λανθασμενα νομιζεις ) ,ειμαι πιο παλιο μελος απο σενα κ στην τελικη δεν εχω να μοιρασω κ καμμια πιτα με σενα,αλλα κ με κανεναν...Τα λιγα λογια ζαχαρη κ τα καθολου μελι...το λεει ο σοφος λαος οχι εγω...ξερω οτι δεν θα δεχθεις την (κακοπροαιρετη για σενα παντα ) κρτικη,αλλα λυπαμαι εγω θα σου τα πω...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με αφορμη εταιρο θρεντ που αφορα κριτικες,θελω να πω δυο πραγματα...κ αφορουν το μελος tzo...
ετσι μπραβοοο , εδω ειναι το σωστο μερος .. αν θελεις ομως να τα ξανασβησεις απο κει σε παρακαλω ?
(αυτα με το καλαμι εισαι οφ τοπικ )

επειδη μαλλον γουσταρει να με προκαλει κ επιπλεον μαλλον εχει καβαλησει το καλαμι (κατα την αποψη μου)
καλα θα ηταν πρωτα να μαθει να ακουει  κ μετα να ενεργει κ να λεει πραγματα...διατυπωνω λοιπον δημοσια
(εφοσον αυτο επιθυμει κ ο ιδιος),
αυτο ειναι αυθαιρετο τωρα , εσυ μου ριχτηκες πρωινιατικα γιατι οπως βλεπω εχεις "προηγουμενα"
δε ξεκινησα χθεις τα "ασχετα " σχολια απο καιρο τα κρατας μεσα σου . καλα εκανες και τα ειπες

οτι εμενα προσωπικα με εχουν κουρασει οι ζωγραφιες του,
τα χαζα βιντεο,τα ανουσια κατα καιρους σχολια του κ σαχλαμαριτσες λοιπες
Στον τοιχο του σπιτου σας τα κανω ?  η μηπως στο καπο του αυτοκινητου σας ?

...αναγνωριζω μεχρι ενα βαθμο την συνεισφορα του στο θρεντ κ εκτιμω την ουσιαστικη προσφορα του,
Ευχαριστω ... απλα ετυχε
αλλα σορυ δεν σημαινει οτι μπορω να καταπιω κ τα ανουσια που διατυπωνει αρκετες φορες προς εσωτερικη ανακυκλωση...
Δυστηχως προκειμενω να διαβασω αυτα που με ενδιαφερουν,αναγκαζομαι να στραβωνομαι απο ενα σωρο ασχετα μηνυματα,,,
Σιγα την καταιγηστικη ενημερωση ... επιδη δεν εχουμε τι να πουμε λεμε ( λεω ) μαλακιες
Δεν εχει συνηθησει το ματι σου γιαυτο , οπου βλεπεις το αβαταρ πηδας το ποστ
και συνεχιζεις , σαν το ignore button που λεγαμε ...

Δυστηχως προκειμενω να διαβασω αυτα που με ενδιαφερουν,αναγκαζομαι να στραβωνομαι απο ενα σωρο ασχετα μηνυματα,,,
Κραταω μονο αυτο και με την αφορμη θελω να πω οτι και απο ποιο παλια , μελη ειχαν εκφρασει αντιστοιχο
"παραπονο" οτι δηλαδιι πολυ σπαμ ( κουβεντα) πευτει και λιγη - καθολου ενημερωση
μερικα απ τα μελη αυτα δε ... δεν ειχαν γραψει και τιποτα
Τελος παντως απο τοτε ηθελα να ανοιξω ενα νεο θεμα ωστε να διαχωριστει η εν ημερωση απ την κουβεντα
ανοιξα ενα Θεμα ¨Μπόυδρελοτσαρκα Θεσσαλονικης" με σκοπο να κρατηθει φρεσκο και καθαρο
με ενημερωσεις κλτ και στην μπουρδελοκαταστη να λεμε τις μαλακιτσες μας και την κουβεντουλα μας
( οτι γινετε δηλαδι σε ολα τα θεματα του φορουμ )
Το θεμα αυτο τελικα η διαχηρηση το εσβησε γιατι κρηθηκε ... "παραπανισιο"

Αν λοιπον εχεις παραπονα δεν ειμαι ο μονος υπευθηνος  :-

Φυσικα το θεμα που λεω μπορει ν ανοιχτει ακομη και τωρα ...
παω να το ξαναδοκιμασω λοιοπον για να δουμε την συνεχεια

επιστρεφω ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Κραταω μονο αυτο και με την αφορμη θελω να πω οτι και απο ποιο παλια , μελη ειχαν εκφρασει αντιστοιχο
"παραπονο" οτι δηλαδιι πολυ σπαμ ( κουβεντα) πευτει και λιγη - καθολου ενημερωση
μερικα απ τα μελη αυτα δε ... δεν ειχαν γραψει και τιποτα
αν υποννοεις εμενα για την ενημερωση,καλως ή κακως δεν κατοικω Θεσ/κη,ειμαι τουριστας για αυτην,όποτε βρεθω πανω κανω Ενημερωση κ αναρτω κριτικη...κ να σου πω κατι?ετσι πρεπει να γινεται κανονικα...ειτε σου αρεσει,ειτε οχι...

Κ ναι, δεν τα κανεις τα σχολια σου στο τοιχο μου ή στο καπο μου,αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενοχλητικο ή σπαστικο...τι δεν καταλαβαινεις απο ολα?δεν καταλαβαινεις ποτε γινεσαι κουραστικος? :think: :think:
τα υπολοιπα που λες αντιστοιχουν στο ΄΄Ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου΄΄...
btw δεν ξανασβυνω μηνυμα μου,εγω τον δρομο μου κ συ τον δικο σου... ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το θεμα που ελειπε καιρο ...
Τσατοσπαμοθεμα - Ψηφιακο Καφενεδακι
με κυριο αντικειμενο συζητησσης τα μπουρδελακια της πολης μας

Βασικος λογος υπαρξης του το να παραμεινει η πολυπαθη μπουρδελοκατασταση
οσο το δυνατον καθαροτερη με ενημερωσεις και μονο
Χωρις να μεινουν "αστεγοι " οσοι εχουν ορεξη για κουβεντουλα
παρεϊστικα πειραγματα κλτ

Ενα θεμα που και και στο παρελθον ειχε ανοιχτει (παρομοιο) αλλα σβηστηκε
το ξαναανοιγω με την παρακληση να μεινει εστω δοκιμαστικα

Παρακαλω πως το πινετε ?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=390303;image[/img[/URL]]

Απαγορουνται αθλητικες πολιτικες συζητησεις και γενικοτερα καυγαδες
Προσοχη πισω κοιμαται φουσκωτος μπραβος ...  :knuppel:

Ενα μεγα ζητημα ειναι η ονομασια του καφενειου .. για πειτε καμια ιδεα   :think:

Εγω λεω
Παραδοσιακό  Καφενείον "Το Ντέλο"
Καφε Γλομπεος
Πουταν Καφε

:think:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ρε ανοιξες αντιπαλο μαγαζι  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ψωφας για μαλακιες γλιτσουλινο ε  ?  :cheesy:

ποτε θα ανειβεις να κανουμε μια τσαρκα παρεα ?
μια απ τις τελευταιες ...  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ψωφας για μαλακιες γλιτσουλινο ε  ?  :cheesy:

ποτε θα ανειβεις να κανουμε μια τσαρκα παρεα ?
μια απ τις τελευταιες ...  :)
γιατι τελευταιες;σκεφτεσαι να διαγραφεις επιτελους ; :birdman:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
γιατι τελευταιες;σκεφτεσαι να διαγραφεις επιτελους ; :birdman:

:2funny:

οχι ρε μια απο της τελευταιες τους ως αντιπολητευση θα εννοει... :2funny: :2funny:

Stay tune.!
...απο σημερα θα εχουμε εκλογες για προεδρος 2012 και καλυτερο μπουρδελο και στουντιο 2011...

περημενω εγγριση απο τον Προεδρον και φυγαμε... :grin:

ΥΓ. Εναν εσπρεσο λουνγκο με 2 ζαχαρες... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny:

οχι ρε μια απο της τελευταιες τους ως αντιπολητευση θα εννοει... :2funny: :2funny:

Stay tune.!
...απο σημερα θα εχουμε εκλογες για προεδρος 2012 και καλυτερο μπουρδελο και στουντιο 2011...

περημενω εγγριση απο τον Προεδρον και φυγαμε... :grin:

ΥΓ. Εναν εσπρεσο λουνγκο με 2 ζαχαρες... :grin:
εγκριση δεν εχεις....επειδη βλεπω οι μικροι αν αφησω τωρα την προεδρια θα τα κανουν μπαχαλο και θα φαγωθουν μεταξυ τους ζηταω βασει του καταστατικου και του συνταγματος της μπουρδελοκαταστασης και για το καλο της χωρας πανω απο ολα αναστολη των εκλογων επ αοριστον......

ειδαλλως θα κηρυξω κατασταση εκτακτου αναγκης ,στρατιωτικο νομο και εκλογες θα δειτε οταν με το καλο βγουμε απο τον γυψο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οκ,ξερω οτι μπορω να γινω αντιπαθης σε αρκετους εδω μεσα
(ξερω οτι ο συγκεκριμενος εχει ενα ειδους φαν κλαμπ),αλλα αυτο που πιστευω θα το πω...
Κανεις δεν ειναι τελειος (ουτε φυσικα εγω),εχω κανει κ γω λαθη,εχω κανει κ γω κατα καιρους σπαμ,αλλα ο τζο κερδιζει τα πρωτεια...
ναι ...

τζο εξακολουθω να σε συμπαθω
που ειναι αυτο ? :dunno:
κ οτι ειναι να στο πω,θα στο πεταω στα μουτρα.
Ναι αν εχεις και κατι αλλο καντο , δε θελω να εχω ουτε εχθρες ουτε κρυφο-εχθρους
ουτε κρυπτοφιλους ουτε εκρεμοτητες

Κ οχι ο κουκλακης δεν ειναι κολλητος μου,

Για τον κουκλακη ο αλλος το πιασε το αστειο εσυ δεν εχεις καμια διαθεση οπως ειδα
Δεν ειπα κατι κακο εσυ απλα τον υπαρασπιτικες νομιζοντας οτι τον θιγω
αν θελει ο κουκλακης να στειλει πμ να του διξω γιατι μιλαμε για ναμην εχουμε αλλα παλι...

οπως κ κανενας αλλος εδω μεσα γιατι απλα δεν ειχαμε ποτε την ευκαιρια να γνωριστουμε....
Δεν εχω καμμια προκαταλειψη με σενα (οπως λανθασμενα νομιζεις )
Αντιθετη εντυπωση δινεις παντως ...
ειμαι πιο παλιο μελος απο σενα
κ στην τελικη δεν εχω να μοιρασω κ καμμια πιτα με σενα,αλλα κ με κανεναν...
ουτε γω φυσικα ...

Τα λιγα λογια ζαχαρη κ τα καθολου μελι...το λεει ο σοφος λαος οχι εγω...
ξερω οτι δεν θα δεχθεις την (κακοπροαιρετη για σενα παντα ) κρτικη,αλλα λυπαμαι εγω θα σου τα πω...
Ειναι κατι που δεν δεχτηκα ?  :think:
πες αν ειναι να τελειωνει...  αντε Φωτεινη μερα πιαστηκαμε  :(

αν υποννοεις εμενα για την ενημερωση
ΟΧΙ δεν υπονοω εσενα , οποτε ολα απο κατω που λες ακυρα ...
Αλλα μελη εχουν το εχουν πει .. δεν ειπα πτι κακως το ειπαν
ετσι ειναι τα πραγματα , απλα μερικοι ξερουν και διαβαζουν οτι τους ενδιαφερει
αλλοι παλι νομιζουν οτι οτιγραφετε τους αφορα . Δεν ειναι ετσι
Ανοιξα και τον καφενε . ελπιζω να βοηθησει ...

Παρακαλω αν εχεις καποια διευκρινηση απορια πες να κλεισουμε

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
αυτες τις μερες πρωινη ειναι η μαιρουλα και απο τις 7 και μετα η βικη η ουκρανη
Ωστε απο τις 7:00μμ και μετα αλλαζει η Μαιρουλα στο μπλε ε???? :think: :think: αρα παπαριες με ελεγε η καθυστερο η τσατσα :jerking: :jerking: οποτε Poutses Mple ακου την αναφορα του Slayeridi ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειπα κ ελαλησα τελος το σπαμ απο μενα.(συγγνωμη για τα δικα μου σπαμ σε ολα τα μελη)... :d-spam:
καλη επιτυχια στο νεο σου θρεντ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ε δεν ξερω πρεπει να της δω  :sunglasses:
Καντυυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :cheesy:

:cheesy: :cheesy: :cheesy: κερασμενο
http://[URL unfurl="true"]www.greek-islands.us/greek-recipes/greek-coffee/loumidis-coffee.jpg[/img[/URL]]

Καραμαν αυτο για σενα
[img]http://[URL unfurl="true"]www.greek-islands.us/greek-recipes/greek-coffee/loumidis-coffee.jpg[/img[/URL]]

και προχωρα τι τον ρωτας? σιγα μη κατευει απ την καρεκλα ο μπουλης  ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom