Με αφορμη εταιρο θρεντ που αφορα κριτικες,θελω να πω δυο πραγματα...κ αφορουν το μελος tzo...
ετσι μπραβοοο , εδω ειναι το σωστο μερος .. αν θελεις ομως να τα ξανασβησεις απο κει σε παρακαλω ?
(αυτα με το καλαμι εισαι οφ τοπικ )
επειδη μαλλον γουσταρει να με προκαλει κ επιπλεον μαλλον εχει καβαλησει το καλαμι (κατα την αποψη μου)
καλα θα ηταν πρωτα να μαθει να ακουει κ μετα να ενεργει κ να λεει πραγματα...διατυπωνω λοιπον δημοσια
(εφοσον αυτο επιθυμει κ ο ιδιος),
αυτο ειναι αυθαιρετο τωρα , εσυ μου ριχτηκες πρωινιατικα γιατι οπως βλεπω εχεις "προηγουμενα"
δε ξεκινησα χθεις τα "ασχετα " σχολια απο καιρο τα κρατας μεσα σου . καλα εκανες και τα ειπες
οτι εμενα προσωπικα με εχουν κουρασει οι ζωγραφιες του,
τα χαζα βιντεο,τα ανουσια κατα καιρους σχολια του κ σαχλαμαριτσες λοιπες
Στον τοιχο του σπιτου σας τα κανω ? η μηπως στο καπο του αυτοκινητου σας ?
...αναγνωριζω μεχρι ενα βαθμο την συνεισφορα του στο θρεντ κ εκτιμω την ουσιαστικη προσφορα του,
Ευχαριστω ... απλα ετυχε
αλλα σορυ δεν σημαινει οτι μπορω να καταπιω κ τα ανουσια που διατυπωνει αρκετες φορες προς εσωτερικη ανακυκλωση...
Δυστηχως προκειμενω να διαβασω αυτα που με ενδιαφερουν,αναγκαζομαι να στραβωνομαι απο ενα σωρο ασχετα μηνυματα,,,
Σιγα την καταιγηστικη ενημερωση ... επιδη δεν εχουμε τι να πουμε λεμε ( λεω ) μαλακιες
Δεν εχει συνηθησει το ματι σου γιαυτο , οπου βλεπεις το αβαταρ πηδας το ποστ
και συνεχιζεις , σαν το ignore button που λεγαμε ...
Δυστηχως προκειμενω να διαβασω αυτα που με ενδιαφερουν,αναγκαζομαι να στραβωνομαι απο ενα σωρο ασχετα μηνυματα,,,
Κραταω μονο αυτο και με την αφορμη θελω να πω οτι και απο ποιο παλια , μελη ειχαν εκφρασει αντιστοιχο
"παραπονο" οτι δηλαδιι πολυ σπαμ ( κουβεντα) πευτει και λιγη - καθολου ενημερωση
μερικα απ τα μελη αυτα δε ... δεν ειχαν γραψει και τιποτα
Τελος παντως απο τοτε ηθελα να ανοιξω ενα νεο θεμα ωστε να διαχωριστει η εν ημερωση απ την κουβεντα
ανοιξα ενα Θεμα ¨Μπόυδρελοτσαρκα Θεσσαλονικης" με σκοπο να κρατηθει φρεσκο και καθαρο
με ενημερωσεις κλτ και στην μπουρδελοκαταστη να λεμε τις μαλακιτσες μας και την κουβεντουλα μας
( οτι γινετε δηλαδι σε ολα τα θεματα του φορουμ )
Το θεμα αυτο τελικα η διαχηρηση το εσβησε γιατι κρηθηκε ... "παραπανισιο"
Αν λοιπον εχεις παραπονα δεν ειμαι ο μονος υπευθηνος :-
Φυσικα το θεμα που λεω μπορει ν ανοιχτει ακομη και τωρα ...
παω να το ξαναδοκιμασω λοιοπον για να δουμε την συνεχεια
επιστρεφω ....