Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ντηλς κετς?τα παντα εχουμε στην ασκληπιου ...
ντηλς κετς?τα παντα εχουμε στην ασκληπιου ...
ετςςςς...ντηλς κετς?
εκλεισε αυτο αιωνια του η μνημη.....τωρα γκαλα γινεται το παιχνιδι.....ρωτα και τον διομηδη που δουλευει στο σταρετςςςς...
και τζακσον χολ....
καποιο εχει ο λαζοπουλος αν θυμαμαι καλαεκλεισε αυτο αιωνια του η μνημη.....τωρα γκαλα γινεται το παιχνιδι.....ρωτα και τον διομηδη που δουλευει στο σταρ
αυτο που ειπες αλλα δεν περπατησε.....καποιο εχει ο λαζοπουλος αν θυμαμαι καλα
και γω στηριζω την καθιερωση του θρεντ
οποιος θελει να πει τη ''μαλακια'' του ας την πεταξει εδω. ασε την μπουρδελοκατασταση καθαρη γι αυτους που θελουν να ψαχτουν να γαμησουν άμεσα
υγ: αν σβηστει, απλα
Με αφορμη εταιρο θρεντ που αφορα κριτικες,θελω να πω δυο πραγματα...κ αφορουν το μελος tzo (joe145)...
επειδη μαλλον γουσταρει να με προκαλει κ επιπλεον μαλλον εχει καβαλησει το καλαμι (κατα την αποψη μου),καλα θα ηταν πρωτα να μαθει να ακουει κ μετα να ενεργει κ να λεει πραγματα...διατυπωνω λοιπον δημοσια (εφοσον αυτο επιθυμει κ ο ιδιος),οτι εμενα προσωπικα με εχουν κουρασει οι ζωγραφιες του,τα χαζα βιντεο,τα ανουσια κατα καιρους σχολια του κ σαχλαμαριτσες λοιπες...στην αρχη ειχαν πλακα,μετα εγιναν συνηθεια κ τωρα μη υποφερτα...αναγνωριζω μεχρι ενα βαθμο την συνεισφορα του στο θρεντ κ εκτιμω την ουσιαστικη προσφορα του,αλλα σορυ δεν σημαινει οτι μπορω να καταπιω κ τα ανουσια που διατυπωνει αρκετες φορες προς εσωτερικη ανακυκλωση...Δυστηχως προκειμενω να διαβασω αυτα που με ενδιαφερουν,αναγκαζομαι να στραβωνομαι απο ενα σωρο ασχετα μηνυματα,,, οκ,ξερω οτι μπορω να γινω αντιπαθης σε αρκετους εδω μεσα (ξερω οτι ο συγκεκριμενος εχει ενα ειδους φαν κλαμπ),αλλα αυτο που πιστευω θα το πω...
Κανεις δεν ειναι τελειος (ουτε φυσικα εγω),εχω κανει κ γω λαθη,εχω κανει κ γω κατα καιρους σπαμ,αλλα ο τζο κερδιζει τα πρωτεια...
τζο εξακολουθω να σε συμπαθω κ οτι ειναι να στο πω,θα στο πεταω στα μουτρα.Κ οχι ο κουκλακης δεν ειναι κολλητος μου,οπως κ κανενας αλλος εδω μεσα γιατι απλα δεν ειχαμε ποτε την ευκαιρια να γνωριστουμε....Δεν εχω καμμια προκαταλειψη με σενα (οπως λανθασμενα νομιζεις ) ,ειμαι πιο παλιο μελος απο σενα κ στην τελικη δεν εχω να μοιρασω κ καμμια πιτα με σενα,αλλα κ με κανεναν...Τα λιγα λογια ζαχαρη κ τα καθολου μελι...το λεει ο σοφος λαος οχι εγω...ξερω οτι δεν θα δεχθεις την (κακοπροαιρετη για σενα παντα ) κρτικη,αλλα λυπαμαι εγω θα σου τα πω...
Να μιλησω και εγω σαν "ασχετος" και να πεταχτω σαν "πουτσα" μιας και δεν μπορω να δηλωσω μπουρδελακιας παρα μονο διαβαζω και περναω ευχαριστα την ωρα μου εδω μεσα...
Τον Jo προσωπικα δεν τον ξερω καθολου, αλλα μου δειχνει πολυ ανοιχτομυαλος ανθρωπος, με το χιουμορ του, χαρουμενος και κανει πλακα με οσους μπορει...και με οσους νομιζει πως απο το ιντερνετ γραπτα "ταιριαζουν πανω κατω οι χαρακτηρες και να πει μια μαλακια παραπανω χωρις να παρεξηγηθει ο αλλος...)
Αυτο με τα σκιτσα ισα ισα διχνει και ποσο χιουμορ εχει, εγω προσωπικα γελαω με οτι κανει, γιατι πιστευω οτι το κανει με την καρδια του και οχι να κερδισει "μελη" απο εδω μεσα, για ποιον λογο αλλωστε να το κανει? εχει να κερδισει κατι ??? Αλλωστε και τον εαυτο του "κοροιδευει" με σκιτσακια και τον κοροιδευουν κιολας αλλα ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...και αυτο εχει σημασια
Κανενας δεν μπορει να τα εχει καλα με ολους ιδιως πισω απο υπολογιστες, ιδιως ο Jo που γραφει καθε μερα, ενημερωνει, ψυχαγωγει και γενικα εγω τον λεω "τερας" της Θεσσαλονικης στο bourdela.com
Δεν τον ξερω...αλλα προσωπικα τον πηγαινω τον Jo και ανετα πινω καφε μαζι του καθως εχω την περιεργεια να δω τι "κουμας" ειναι χεχε
Πιστεψε με ανθρωποι σαν τον Jo γενικα.....σπανιζουν....
Δεν εχω να κερδισω τιποτα και απο κανεναν....απλα λεω την γνωμη μου οσο καιρο ειμαι εδω μεσα και μπορω να "ψυχολογησω" εναν ανθρωπο πισω απο εναν κωλουπολογιστη...
Δεν σου χρειαζεται το ονομα της κοπελας. Εσυ το γραφεις. Πηγαινεις στο στουντιο-μπουρδελο, πατας τοδεν μπορω να περασω μια αναφορα γιατι την κοπελια δεν την εχει μπορει να βοηθησει καποιος?