Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο που ειναι απεναντι ειναι στην ι.κωλλετη 17 λιγο επανω απο γραμμες τρενου.Περνας απεναντι δηλαδη κατω απο το μεγαλο δρομο και στο δεξι σου χερι το βρισκεις.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
σας ευχαριστώ παιδιά,
αχ...και ηθελα να μαμησω αποψε αλλα δεν γινεται...!!!
Ευτυχώς υπαρχουν και κατι πουτανιτσες που υπαρχουν και στο msn και παιζουμε καμια μαλακια.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Πώς γίνεται αυτό τον Δήμαρχο να τον έχουν όλοι στην μπούκα αλλά και να τον ψηφίζουν πάλι όλοι μετά, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Πες τα χρυσοστομε ή μαλλον γραψτα χρυσοδακτυλε
Σ οτι αφορα το θεμα που τεθηκε με αφορμη την εκπομπη στην Του Βου 100 και
επειδη βλεπω οτι σας απασχολησε περισσοτερο απ οσο θα επρεπε,εχω να πω τα εξης
1. Απο την μερια της κυριας Κουλας.
Πρεπει να παραδειγματιστουμε απο αυτην την κυρια.Βλεπετε τι προκαλει η
μακροχρονια ελλειψη ερωτικου συντροφου.!!Πως κατανταει ενας ανθρωπος
χωρις σεξ;Γι αυτο γαματε γιατι χανομαστε.Οσο για σενα miss Κουλα....ΔΕΝ
σε γαμαμε οτι και να λες οτι κι αν κανεις.Βγαλτο απο το μυαλο σου.
2. Απο την μερια το κυριου Δημαρχου μας.Του γελαστου αυτου αγοριου,με το
μονιμο χαζοχαρουμενο χαμογελο στα χειλη.
Ρε Παπαρογεωργοπουλε.Αυτη η δυστυχη πολη εχει τοσα πολλα και σοβαροτερα
προβληματα.Και το ξερεις καλυτερα απο οποιονδηποτε.Οι οικοι ανοχης σε
πειραξαν;Λυσε πρωτα τα αλλα και μετα ελα να συζητησουμε και για το
"προβλημα"των οικων ανοχης.

Και επι της ουσιας.
Παιδια μην μασατε.Οικοι ανοχης δεν κλεινουν.Κανεις δεν μπορει να τους
κλεισει(ουτε παπαγεωργοπουλος ουτε ψωμιαδης ουτε κανεις).Κι αν τους
κλεισουν θα ξανανοιξουν.Υπαρχουν νομοι σ αυτη την χωρα.Αν τους κλεισουν
τοτε ολοι οι εμπλεκομενοι θα προσφυγουν στα ανωτερα δικαστηρια,στον αρειο
παγο και θα δικαιωθουν.
Γιατι απλα η νομοθεσια επιτρεπει την υπαρξη και την λειτουργια τους.(με
προυποθεσεις βεβαια)
Οικοι ανοχης υπηρχαν παντα(γι αυτο και λεγεται το αρχαιοτερο
επαγγελμα).Υπηρχαν ακομα και στον μεσαιωνα.Ε οχι να καταργηθουν το
2008.Υπαρχουν και σε ολο τον κοσμο.Εμεις θα πρωτοτυπησουμε και θα τους
κλεισουμε;
Το προβλημα δεν ειναι αν θα εχουμε Οικους ανοχης αλλα να εχουμε καλους
οικους ανοχης και καλες ιεροδουλες.Και να κρητικαρουμε αυτες και οχι τους
πολιτικους και τα εργα τους.

Υ.Γ.:
1. Ο φιλος dorian69  (Απαντηση  #810 στις 2-1-2008) εχει απολυτο δικιο.Με δυο λογια
τα ειπε ολα.
2. Ζητω συγγνωμη αν ενοχλησα καποιους με την κρητικη μου για τον
Δημαρχο.Πιστεψτε με ομως την ιδια κρητικη θα εκανα σε οποιονδηποτε με
τετοιες αποψεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πες τα χρυσοστομε ή μαλλον γραψτα χρυσοδακτυλε
Σ οτι αφορα το θεμα που τεθηκε με αφορμη την εκπομπη στην Του Βου 100 και
επειδη βλεπω οτι σας απασχολησε περισσοτερο απ οσο θα επρεπε,εχω να πω τα εξης
1. Απο την μερια της κυριας Κουλας.
Πρεπει να παραδειγματιστουμε απο αυτην την κυρια.Βλεπετε τι προκαλει η
μακροχρονια ελλειψη ερωτικου συντροφου.!!Πως κατανταει ενας ανθρωπος
χωρις σεξ;Γι αυτο γαματε γιατι χανομαστε.Οσο για σενα miss Κουλα....ΔΕΝ
σε γαμαμε οτι και να λες οτι κι αν κανεις.Βγαλτο απο το μυαλο σου.
2. Απο την μερια το κυριου Δημαρχου μας.Του γελαστου αυτου αγοριου,με το
μονιμο χαζοχαρουμενο χαμογελο στα χειλη.
Ρε Παπαρογεωργοπουλε.Αυτη η δυστυχη πολη εχει τοσα πολλα και σοβαροτερα
προβληματα.Και το ξερεις καλυτερα απο οποιονδηποτε.Οι οικοι ανοχης σε
πειραξαν;Λυσε πρωτα τα αλλα και μετα ελα να συζητησουμε και για το
"προβλημα"των οικων ανοχης.

Και επι της ουσιας.
Παιδια μην μασατε.Οικοι ανοχης δεν κλεινουν.Κανεις δεν μπορει να τους
κλεισει(ουτε παπαγεωργοπουλος ουτε ψωμιαδης ουτε κανεις).Κι αν τους
κλεισουν θα ξανανοιξουν.Υπαρχουν νομοι σ αυτη την χωρα.Αν τους κλεισουν
τοτε ολοι οι εμπλεκομενοι θα προσφυγουν στα ανωτερα δικαστηρια,στον αρειο
παγο και θα δικαιωθουν.
Γιατι απλα η νομοθεσια επιτρεπει την υπαρξη και την λειτουργια τους.(με
προυποθεσεις βεβαια)
Οικοι ανοχης υπηρχαν παντα(γι αυτο και λεγεται το αρχαιοτερο
επαγγελμα).Υπηρχαν ακομα και στον μεσαιωνα.Ε οχι να καταργηθουν το
2008.Υπαρχουν και σε ολο τον κοσμο.Εμεις θα πρωτοτυπησουμε και θα τους
κλεισουμε;
Το προβλημα δεν ειναι αν θα εχουμε Οικους ανοχης αλλα να εχουμε καλους
οικους ανοχης και καλες ιεροδουλες.Και να κρητικαρουμε αυτες και οχι τους
πολιτικους και τα εργα τους.

Υ.Γ.:
1. Ο φιλος dorian69  (Απαντηση  #810 στις 2-1-2008) εχει απολυτο δικιο.Με δυο λογια
τα ειπε ολα.
2. Ζητω συγγνωμη αν ενοχλησα καποιους με την κρητικη μου για τον
Δημαρχο.Πιστεψτε με ομως την ιδια κρητικη θα εκανα σε οποιονδηποτε με
τετοιες αποψεις.

+1000000 φιλε, τα ειπες ολα οπως πρεπει,δεν τα βαζουμε με τους ανθρωπους, με τα ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ τα βαζουμε!

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
οποιος εκανε καμια τσαρκα την τελευταια εβδομαδα ας μας κανει κανενα report για να δούμε τι παίζει, εμεις που εχουμε καιρο να κατεβούμε προς τα κάτω.!
Μην ξεχνατε πως πολλοί απο εμάς δεν εχουμε τον χρόνο να μπαινοβγαίνουμε στα μαγαζια οπώτε μπαινουμε κατευθειαν σε ενα δυο και μαμαμε. H ημερήσια ενημέρωση βοηθάει πολύ σε  αυτό.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
φιλε κικα εγω πηγα πριν περιπου 10 μερες. στην τανταλου στο ερος ηταν μια ξανθια σκυλοφαρσα. απενεντι απο αυτο ειναι το μπουρδελο  με την δαδα και τις κουρτινες ηταν μια μαυρομαλα ονοματι βερονικα. διπλα απο αυτο με την ασπρη πορτα ειναι εδω κι ενα μηνα μια μαυρη που δεν λεει καθολου. σε αυτο με την πρασσινη πορτα δεν μπηκα, αλλα αν πας πας και ειναι η βαλερια(μια μαυριμαλλα με τα βυζια απ'εξω) τοτε σου την σινυστω. εγω τουλαχιστον καλα ειχα περασει μαζι της. στην σαπφους(διπλα στο παρκινγκ) εχω δει 3 διαφορετικές: μια μαυρη, μια ξανθεια νταρντανα, και μια μαυρομαλλα βραχυσωμη.συγκριτικα με αλλες, καλες και οι 3.(εμφανισιακα). στην προμηθεος (κατεβαινοντας απο μοναστηριου το τελευταιο) εχει μια ξανθια (καλη) αλλα πρεπει να ειναι πανω απο 4μηνο εκει περα. εγω πηρα την βερονικα λογο εμφανισης, αλλα ξενερωσα παρα πολυ. στο κρεβατι ηθελε πολυ αργο sex γιατι προφανως ειναι ακομα rookie και ποναει. αλλα αυτο που με χαλασε πολυ ηταν οταν σηκωθηκε να φορεσει το στρινγκ για να φυγει εριξε μια γερη κλανια. με πηραν τα γελια αλλα και ταυτοχρονα ξενερωσα. ελπιζω να βοηθησα στο ελαχιστο

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
φιλε κικα εγω πηγα πριν περιπου 10 μερες. στην τανταλου στο ερος ηταν μια ξανθια σκυλοφαρσα. απενεντι απο αυτο ειναι το μπουρδελο  με την δαδα και τις κουρτινες ηταν μια μαυρομαλα ονοματι βερονικα. διπλα απο αυτο με την ασπρη πορτα ειναι εδω κι ενα μηνα μια μαυρη που δεν λεει καθολου. σε αυτο με την πρασσινη πορτα δεν μπηκα, αλλα αν πας πας και ειναι η βαλερια(μια μαυριμαλλα με τα βυζια απ'εξω) τοτε σου την σινυστω. εγω τουλαχιστον καλα ειχα περασει μαζι της. στην σαπφους(διπλα στο παρκινγκ) εχω δει 3 διαφορετικές: μια μαυρη, μια ξανθεια νταρντανα, και μια μαυρομαλλα βραχυσωμη.συγκριτικα με αλλες, καλες και οι 3.(εμφανισιακα). στην προμηθεος (κατεβαινοντας απο μοναστηριου το τελευταιο) εχει μια ξανθια (καλη) αλλα πρεπει να ειναι πανω απο 4μηνο εκει περα. εγω πηρα την βερονικα λογο εμφανισης, αλλα ξενερωσα παρα πολυ. στο κρεβατι ηθελε πολυ αργο sex γιατι προφανως ειναι ακομα rookie και ποναει. αλλα αυτο που με χαλασε πολυ ηταν οταν σηκωθηκε να φορεσει το στρινγκ για να φυγει εριξε μια γερη κλανια. με πηραν τα γελια αλλα και ταυτοχρονα ξενερωσα. ελπιζω να βοηθησα στο ελαχιστο
εισαι σιγουρος οτι σε εκλασε?
υπαρχει και η πιθανοτητα να ηταν ο αερας που βγηκε απο μπροστα. συνηθες φαινομενο

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
τι να σου πω ρε φιλε. εμενα παντως δεν μου εχει ξανασυμβει. αλλα τοσο δυνατα?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
τι να σου πω ρε φιλε. εμενα παντως δεν μου εχει ξανασυμβει. αλλα τοσο δυνατα?
ναι ρε...
θυμαμαι την πρωτη φορα που μου ειχε τυχει ειχα χαζεψει γιατι ηταν με μια πρωην μου αλλα μετα το καταλαβα.
απο το μπες βγες μαζευεται αερας μεσα τους και οταν βγαινει ακουγεται ετσι.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Ναι συμβαίνει συχνά αυτο.

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Χθες το βραδυ κατεθεσα στο γωνιακο σπιτι με τα πρασινα παντζουρια.
Βικτωρια, μελαχροινη,ψηλη, κορμαρα, βυζαρες, με δυο κουβεντες εντυπωσιακη γκομενα.
Στο δωματιο φιλικη, χωρις βιασυνες, ωραια πιπα με χαιδεμα στις μπαλλες, ανεβηκε για λιγο απο πανω και τελειωσα σε πισοκωλλητο, θαυμαζοντας την (αρκετα δουλεμενη :think:) κωλοτρυπιδα της και το tattoo-γατα που ειχε λιγο πιο πανω, στη μεση της.
Επειδη την ειχα ξαναπετυχει πριν κανενα διμηνο και δεν διαβασα ποτε κατι εδω μεσα, θεωρω οτι ειναι αδικημενη σχετικα με το οτι δεν εχει φημη...Ειναι για μενα ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε συνδυασμο εμφανισης-αποδοσης-τιμης(30ευρω)!

Επισκέπτης
Χθες το βραδυ κατεθεσα στο γωνιακο σπιτι με τα πρασινα παντζουρια.
Βικτωρια, μελαχροινη,ψηλη, κορμαρα, βυζαρες, με δυο κουβεντες εντυπωσιακη γκομενα.
Στο δωματιο φιλικη, χωρις βιασυνες, ωραια πιπα με χαιδεμα στις μπαλλες, ανεβηκε για λιγο απο πανω και τελειωσα σε πισοκωλλητο, θαυμαζοντας την (αρκετα δουλεμενη :think:) κωλοτρυπιδα της και το tattoo-γατα που ειχε λιγο πιο πανω, στη μεση της.
Επειδη την ειχα ξαναπετυχει πριν κανενα διμηνο και δεν διαβασα ποτε κατι εδω μεσα, θεωρω οτι ειναι αδικημενη σχετικα με το οτι δεν εχει φημη...Ειναι για μενα ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε συνδυασμο εμφανισης-αποδοσης-τιμης(30ευρω)!
Εχει και καλή συμμετοχή, εχεις δίκιο για την σχέση απόδοσης τιμής!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
μια παρατηρηση. Επειδη τα μπερδεψα αυτα τα ονοματα(βικτορια -βαλερια), να επισημανω πως στο χθεσινο post οταν ειπα για μια βαλερια στο πρασσινο σπιτακι, τελικα την βικτορια εννοουσα.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παιδιά απολογούμαι για το τελειως off-topic που βγαίνω γι'αυτο θα είμαι και συντομος. επειδη ειναι κοντα στο βαρδαρη και το ρωτάω. Στα φαναρια Μοναστηρίου με Εγνατία πέτυχα ενα μπατσο που ρυθμίζει την τροχαια κι εχει πολλή πλάκα. φωναζει, βρίζει στα αμαξια κλπ. μπας και παίζει πουθενα κανενα βιντεο να το δειξω σε καποιο φιλαράκι;
thanks και συγνώμη για το offtopic

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ενας ψιλολιγνος ειναι?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
παιδιά απολογούμαι για το τελειως off-topic που βγαίνω γι'αυτο θα είμαι και συντομος. επειδη ειναι κοντα στο βαρδαρη και το ρωτάω. Στα φαναρια Μοναστηρίου με Εγνατία πέτυχα ενα μπατσο που ρυθμίζει την τροχαια κι εχει πολλή πλάκα. φωναζει, βρίζει στα αμαξια κλπ. μπας και παίζει πουθενα κανενα βιντεο να το δειξω σε καποιο φιλαράκι;
ΠΑΟΚτσακι ειναι ρε...
Μεγαλη μορφη!

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός ο τροχονόμος είναι από τους πιο μαχιμους στην τροχαία...Εξάλλου για να ρυθμίζεις την κυκλοφορία στο Βαρδάρι που είναι μια χοάνη με πολλόυς δρόμους ,χρειάζεται να κουβαλάς λίγο τρέλα...Αλλά είναι καλός...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αν και δεν μου ειναι συμπαθες το στυλακι του , θα προσπαθησω να θυμηθω το ονομα του . Τον εχει δειξει και η τηλεοραση ...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχα τον ξερω.καλα τα κανει τα @@.αφου ειναι πολυ @@.....!περνανε με κοκκινο απο μπροστα του.καποτε επι της τσιμισκυ ειχε ενα καλο ξανθο μωρο τροχονομα επι της αγιασ σοφιας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom