Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
STELIOS77 ναι εγω είχα πάει πρωι και οταν τη ρώτησα μου είπε ότι δουλεύει μέχρι τις 10 το βράδυ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
μιλάμε για την ίδια γκόμενα[/url] φίλε;

Όποιος πάει στο λινκ του καριόλη αυτού μην ξεχάσει να στείλει και μειλ στους υπεύθυνους του διαγωνισμού για το πως φιλοδοξεί το σκουπίδι να κερδίσει την κάμερα.

Θα πάτε εκεί που λέει "Επικοινωνία" κάτω δεξιά.

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Όποιος πάει στο λινκ του καριόλη αυτού μην ξεχάσει να στείλει και μειλ στους υπεύθυνους του διαγωνισμού για το πως φιλοδοξεί το σκουπίδι να κερδίσει την κάμερα.

Θα πάτε εκεί που λέει "Επικοινωνία" κάτω δεξιά.

Εξυπνος ο βλαχος...πονταρε στην περιεργεια

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Σε ποιο θρεντ το πρωτοξεκινησε το μαλακιστηρι?Καπου το ειδα και το μεσημερι...

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ρε αδέλφια...
Ξερεις κανένα μπουρδέλο να δίνει και κώλο...
Θελω να γαμήσω κώλο

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Η Άνναμαρία είναι πολύ καλη, και εμένα οταν πήγα άρχισε να μιλάει χαλαρά πριν αρχίσουμε και νόμιζα οτι ήταν ελληνίδα. Πολύ καλό κορίτσι στο δωμάτιο, και γενικά μου φαίνεται. Την τελευταία φορά που πήγα(Νοέμβριος) δουλευέ ολή την μέρα, δεν είχε καλή διάθεση αν και ήταν εντάξει μαζί μου. Είχε μια άσχημη μελανιά στο πόδι(πολύ μαύρη), Κρίμα αν της φέρονται έτσι, είναι πολύ γλύκια.
ναι ρε φιλε , τη δερνουν και την βασανιζουν για να δουλεψει!!!  σου φαινεται η συγκεκριμενη για θυμα???

Ζορζ 2003

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αδέλφια...
Ξερεις κανένα μπουρδέλο να δίνει και κώλο...
Θελω να γαμήσω κώλο
πήγα την δευτερα το πρωί στις γραμμές του τρένου στο μύλο και η τσατσά είπε ότι το κωλαρλακι κάνει 100euro ,είναι μία ξανθιά έτσι και έτσι ( δεν μπήκα ) 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε , τη δερνουν και την βασανιζουν για να δουλεψει!!!  σου φαινεται η συγκεκριμενη για θυμα???
χααχχαχαχαααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχααχχαχα......αρμεκτηριο ειναι οχι θυμα!!!

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Πριν κανα χρόνο (και βάλε ) πηγαινα σε μια Ολλανδέζα ονόματι ΝΟΕL
-ξάνθό,ψηλό,με στητό βυζί και ωραία συμπεριφορα ως χαβαλέ-
στο Αφροδίτης 4 (πάνω απο Μοναστηριου).
Όταν αυτό έκλεισε η ίδια έπαιζε  σ'αύτο αριστερά απο το Μύλο αλλά ξαφνικά χάθηκε.
Sorry γιατί η ερώτηση είναι ρετρό αλλά ήτανε ότι καλύτερο έχω βρεί εγώ
στη Σαλονίκη κι αν εχει κάποιος ιδέα για αυτο ας ενημερώσει.
:helpplea:

Πήγε ξανά στην πατρίδα της την Ολλανδία φίλε όπου βγάζει τα ίδια λεφτά με τρεις κι όχι 63 πελάτες τη μέρα.Πάντως πριν φύγει μου είχε πει ότι θα δουλέψει σε δικό της μαγαζί. Ποιοσ ξέρει ίσωσ και να πήγε Αθήνα η εδώ και να έγινε πριβέ call girl. H κοπέλα ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από την πόλη μας

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ρε παιδια ελεος !!! διαβαστε παρακατω τι εγραψε καποιος στις κριτικες μπουρδελων για το αν. γεωργιου :

"Μετα απο πολλες συζητησεις με τον χρηστη cena με συμβουλευσε μεσω ΠΜ να παω να τσεκαρο το studio LA FEMME stin and.georgiou 34 και οχι 4 που λεει εδω. να μην τα πολυλογω ο χωρος ηταν πολυ καλος. το δωματιο μεγαλο και ειχε μεσα και τηλεοραση η οποια επαιζε τσοντα και μουσικη Eros Ramazoti lol. η κοπελα ηταν μετρια (οσοι την εβλεπαν εφευγαν αλλα εγω πηγα να γαμησω οποτε λεω δν γαμιεται και επισης οι μελαχροινες μ αρεσουν παρα πολυ οποτε μια χαρα.) Η κοπελα ηταν ρωσιδα μιλουσε σπαστα ελληνικα και αγγλικα. ΗΞΕΡΕ να κανει τελειο σεξ παντως.μου εκανε πολλα κολπα. πηγα εκανα με τα 100ε πρωτα το σπεσιαλ το οποιο κρατησε γυρω στα 15 λεπτα και ξενερωσα καπως οποτε μετα ειπα να κανο και ενα αλλο με 70ε και μ ειπε η τσατσα αντε 8α κανει και κατι παραπανω η κοπελα."

ειναι δυνατον για 25-30 λεπτα να δωσει κανεις 170 ευρω?????????????
θα σκισω το πτυχιο μου και θα γινω πουτανα!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Πήγε ξανά στην πατρίδα της την Ολλανδία φίλε όπου βγάζει τα ίδια λεφτά με τρεις κι όχι 63 πελάτες τη μέρα.Πάντως πριν φύγει μου είχε πει ότι θα δουλέψει σε δικό της μαγαζί. Ποιοσ ξέρει ίσωσ και να πήγε Αθήνα η εδώ και να έγινε πριβέ call girl. H κοπέλα ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από την πόλη μας
η νοελ ειναι στην Ολλανδια αλλα δεν δουλευει. οπως εχω ξαναγραψει ειχε διαρκη γυναικολογικα προβληματα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε παιδια ελεος !!! διαβαστε παρακατω τι εγραψε καποιος στις κριτικες μπουρδελων για το αν. γεωργιου :

"Μετα απο πολλες συζητησεις με τον χρηστη cena με συμβουλευσε μεσω ΠΜ να παω να τσεκαρο το studio LA FEMME stin and.georgiou 34 και οχι 4 που λεει εδω. να μην τα πολυλογω ο χωρος ηταν πολυ καλος. το δωματιο μεγαλο και ειχε μεσα και τηλεοραση η οποια επαιζε τσοντα και μουσικη Eros Ramazoti lol. η κοπελα ηταν μετρια (οσοι την εβλεπαν εφευγαν αλλα εγω πηγα να γαμησω οποτε λεω δν γαμιεται και επισης οι μελαχροινες μ αρεσουν παρα πολυ οποτε μια χαρα.) Η κοπελα ηταν ρωσιδα μιλουσε σπαστα ελληνικα και αγγλικα. ΗΞΕΡΕ να κανει τελειο σεξ παντως.μου εκανε πολλα κολπα. πηγα εκανα με τα 100ε πρωτα το σπεσιαλ το οποιο κρατησε γυρω στα 15 λεπτα και ξενερωσα καπως οποτε μετα ειπα να κανο και ενα αλλο με 70ε και μ ειπε η τσατσα αντε 8α κανει και κατι παραπανω η κοπελα."

ειναι δυνατον για 25-30 λεπτα να δωσει κανεις 170 ευρω?????????????
θα σκισω το πτυχιο μου και θα γινω πουτανα!
και η κριτικη του ειναι λιγο περιεργη...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
και η κριτικη του ειναι λιγο περιεργη...
μονο περιεργη, δεν του αρεσε η κοπελα αλλα μπηκε. δεν του αρεσε το προγραμμα των 100 και πηρε και των 70!!! η πολλα λεφτα εχει ο τυπος, η ειναι μεγαλο φυτο. με 340 ευρω/ωρα εχει το καλυτερο cg απο city tour

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
με 170ε στην αθηνα πηδας τουλαχιστον 8-9 μουναρες και θα το ευχαριστηθεις κιολας.
εγω αοι εδω μεσα εμαθα ολες τισ καλες.αλεξανδρα,χριστινα,βανεσα,ζανα,ολγα,μελινα,ρενατα και αλλες....!χουβαρνταδες θεσσαλονικεις.......
και εγω σαλονικιος ειμαι.μην ετοιμαζεστε να βρισετε.
μη χαραμιζετε τα λεφτα σας στην περιοχη του μυλου.35 και 40ε ειανι παρα πολλα για ενα γαμισι 10 λεπτων.
11 για την ακριβεια οπως λεει και ο παολο κοελιο

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπερα !

Καταρχην ΑΠΑΙΤΩ απο την κυρια τσατσα του La Femme , ποσοστα για τον πελατη που τους πηγα .  :rockon:

Ενταξει , μην το βαρατε το παιδι , ειναι λιγο  :jerking: , ευλπιστω οτι θα μαθει ... καποτε .

Ελπιζω να εχει αρκετα λεφτα , γιατι θα εχω τυψεις Χριστουγεννιατικα . Αλλα κι αυτος 170 Ε , σε ...ρδελλο . Τα πτυχια μου εχουν ηδη παρει την αγουσα για τον σκουπιδοφαγο .

Anyway , και μια απορια οn topic το Ερως 16 εχει κλεισει ?

Καλα Χριστουγεννα ,

Ναμαστε καλα , να υγειαινουμε και να  :knockinb:

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Μετα απο ενα τριημερο που ημουν Σαλονικα εχω να πω τα εξης
Καταρχας συμφωνω οτι ειμαστε πολυ καλυτερα εμεις στην αθηνα στο αθλημα απο ολες τις αποψεις
Επισκεφτηκα Ανδ. Γεωργιου 4,πηρα Μαρια απο Τσεχια 35ε+  5ε υποχρεωτικο μπουρμπουαρ στη τσατσα λογω εορτων(Ακουσον ακουσον!) Η κοπελα ομορφη με φυσικο στηθος,καλη συμμετοχη,προκατακτικα παιχνιδια! Απο πανω δεν ανεβαινε παρολο που το διαφημιζε η τσατσα , στησιμο στα τεσσερα φοβερο με χαμηλωμα. Ενω αργουσα να χυσω τον παιρνει ξανα στο στομα και μετα ξανα στα τεσσερα χωρις να δυσανασχετισει καθολου!
Επομενη επισκεψη Ανδ. Γεωργιου 34 στο LA FEMME. O χωρος πολυ εντυπωσιακος με πλασμα τηλ. παντου μεσ στη χλιδα! Στην Αθηνα δε παιζει τετοιος χωρος!
Η κοπελα αδυνατη αλλα με ωραιο σωματακι μαυρομαλα, Ναντια αν θυμαμαι καλα , παιρνω το προγραμμα των 50 με μασαζ. Ερχεται στο δωματιο παει να ξεκινησει πιπα , της λεω Μασαζ? Μου λεει γυρνα. Το μασαζ χαλια , πιπα μετρια με πολυ δοντι, το γαμησι ομως καλο με καλη συμμετοχη και απο πανω!

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά και καλές επιτυχίες στο σεξουαλικό, φόλα στους απατεώνες των μπουρδέλων και των μασατζίδικων.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ανδ. γεωργιου 4 κι εγω πηρα το προγραμμα των 80 ευρω μιας και ειχε κωλαρακι... οι δικες μου εντυπωσεις μετριες καλη πιπα αλλα δεν γυρναγε πισοκολητο και οταν ηρθε η ωρα να της παρω το γκροβερακι απλα εκανε το ποδι της στο πλαι και την πηρα στα πλαγια (κολπακι για να μην της τον φερμαρω ολο μεσα) ωραια βυζομπαλα αλλα δεν γουσταρε να τα πασπατευεις και πολυ.... το παραξενο ειναι οτι εμενα μου ειπε οτι ειναι απο σλοβακια

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Η Μαρια ειναι απο Σλοβακια απλα η τσατσα την παρουσιαζει ως Τσεχα,ισως για να κανει καλυτερη πρωτη εντυπωση στους Ελληναρες.Οσον αφορα το κωλογαμησι εχει ξανααναφερθει στο φορουμ οτι δεν γυρναει στα 4.Δυστυχως αλλος ενας την πατησε με την Μαρια για την οποια εχουν ανφερθει λιγα καλα λογια γενικα.

decadourabolin

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
H νοελ ειναι λαρισα σε καινουριο σπιτι στην τερψιθεα λαρισας!τρομερη γκομενα με φοβερο κορμι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom