You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
δεν ξερω ποσοι απο εσας εχουν πηδηξει παλιοτερα την αννα-μαρία η οποία τωρα δουλευει διπλα απο τον μυλο. Την συγκεκριμένη λοιπον γκομενα (ισπανιδα ειναι) την πρωτομαμησα πριν 5 χρονια οταν πρωτοηρθε στα γνωστα μπορδέλα. Με την συγκεκριμένη γκόμενα κολησα, πηγαινα πολύ συχνά, για ενα διαστημα πηγαινα δυο φορες την εβδομαδα, λιγο λιγο αρχισαμε να γνωριζόμαστε, μου εκανε και κανενα χατήρι, γενικά ειμασταν σαν φιλοι. Επαιρνα την αννα-μαρία για σχεδον 2,5 χρονια οποτε και σταματησα το σπορ. Σημερα ξαναπηγα και την πηρα, με θυμοταν.
Η γκομενα λοιπον, αν και δεν σε τρελενει αρχικα , ειναι μεγαλη μουναρα,αυτο που με εκανε να την λατρέψω ηταν ο αφράτος και ταυτόχρονα στυτός και μαλακος κωλος της. Την γαμουσα σχεδον παντα στα τέσσερα και το ευχαριστιόμουνα πολυ. Ηταν και το στησιμο τετοιο που παντα εβλεπα την πουτσα μου να μπαινοβγαινει στην μουναρα της. Εχυνα παντα σχετικά γρηγορα και πολύ,η γκομενα στην κηριολεξία με 'αδιαζε'.
Αποψε λοιπον, πηγα και θυμηθηκα τα παλια, την εσκισα στα τεσσερα για πεντε λεπτα, και της εδωσα το χυσι μου ολο. Ο κώλος της παραμενει το ιδιο καβλιαρικος ασχετως αν περασαν αρκετα χρονια., η μονη διαφορά ειναι οτι εχει μερικες μελανιες., αυτο ειναι το μονο που με χαλασε.
Δεν εχω κανένα προβλημα να πει οποιος παει πως τον στέλνει ο νικος που ερχοταν πολυ συχνα παλια και ηρθε μετα απο πολύ καιρο ξανα.
Η γκομενα λοιπον, αν και δεν σε τρελενει αρχικα , ειναι μεγαλη μουναρα,αυτο που με εκανε να την λατρέψω ηταν ο αφράτος και ταυτόχρονα στυτός και μαλακος κωλος της. Την γαμουσα σχεδον παντα στα τέσσερα και το ευχαριστιόμουνα πολυ. Ηταν και το στησιμο τετοιο που παντα εβλεπα την πουτσα μου να μπαινοβγαινει στην μουναρα της. Εχυνα παντα σχετικά γρηγορα και πολύ,η γκομενα στην κηριολεξία με 'αδιαζε'.
Αποψε λοιπον, πηγα και θυμηθηκα τα παλια, την εσκισα στα τεσσερα για πεντε λεπτα, και της εδωσα το χυσι μου ολο. Ο κώλος της παραμενει το ιδιο καβλιαρικος ασχετως αν περασαν αρκετα χρονια., η μονη διαφορά ειναι οτι εχει μερικες μελανιες., αυτο ειναι το μονο που με χαλασε.
Δεν εχω κανένα προβλημα να πει οποιος παει πως τον στέλνει ο νικος που ερχοταν πολυ συχνα παλια και ηρθε μετα απο πολύ καιρο ξανα.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Kikas σε προηγουμενο ποστ ειχες αναφερθει σε μια αφροδιτη στο αλουμινατο.Τι ωρες δουλευε?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Ναι η Μαρινα αξιζει δοκιμη,δεν θα μεινεις απογοητευμενος.Δυστυχως φιλε αλεξ δεν μενω Θεσσαλονικη
αλλα οταν ανεβαινω τιμαω τα ρδελα και στη συνεχεια το φορουμ.
αλλα οταν ανεβαινω τιμαω τα ρδελα και στη συνεχεια το φορουμ.
ηταν βραδυKikas σε προηγουμενο ποστ ειχες αναφερθει σε μια αφροδιτη στο αλουμινατο.Τι ωρες δουλευε?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Ευχαριστω.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Κοροιδευτικο υφος?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Παμε παλι αναλυτικα.
Akis30 τι εννοεις με το κοροιδευτικο υφος?
Ειχε υφος του τυπου "μαλακα στερημενε που ηρθες να γαμησεις στο μπουρδελο" η απλα ηταν η φυσικη της εκφραση?
Akis30 τι εννοεις με το κοροιδευτικο υφος?
Ειχε υφος του τυπου "μαλακα στερημενε που ηρθες να γαμησεις στο μπουρδελο" η απλα ηταν η φυσικη της εκφραση?
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Την επόμενη φορά που θα πας, να είσαι έτοιμος να βγάλεις υφάκι "Μωρή πεταμένη ψώλα που σε γαμανε οι Αλβανοί, τόσα αξίζεις! Να τα 30 γιούρια σου μωρή παρακμιακή κάργια! Πάρτα και μη μιλάς και ρούφα το τρομπόνι! Πατσαβούρα". Κι αν στραβώσει και πει και καμια κουβέντα, πες της πως είναι το φυσικό σου και πως έχεις αλλεργία στις βρωμιάρες που γαμιούνται με 50 άτομα τη μέρα.Δεν ξέρω αν το χει εκ γενετής ή το καλλιέργησε ή το έβγαλε μόνο σε μένα. Πάντως όπως είπα στα άλλα όλα ήταν καλή. Δεν το έκλαψα το τριαντάρι.Akis30 τι εννοεις με το κοροιδευτικο υφος? Ειχε υφος του τυπου "μαλακα στερημενε που ηρθες να γαμησεις στο μπουρδελο" η απλα ηταν η φυσικη της εκφραση?
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
αν και το απο που ειναι μια γκομενα δεν εχει να κανει με το αν κανει καλο κρεββατι γενικα, η συγκεκριμενη κοπελα μπορει να γινει ισπανιδα μονο λογω χρησικτησιας του ονοματος της χωρας τοοοοοσα χρονια. εκτος κι αν εχει βλαγκοεβγκραντ η ισπανιαδεν ξερω ποσοι απο εσας εχουν πηδηξει παλιοτερα την αννα-μαρία η οποία τωρα δουλευει διπλα απο τον μυλο. Την συγκεκριμένη λοιπον γκομενα (ισπανιδα ειναι) την πρωτομαμησα πριν 5 χρονια οταν πρωτοηρθε στα γνωστα μπορδέλα. Με την συγκεκριμένη γκόμενα κολησα, πηγαινα πολύ συχνά, για ενα διαστημα πηγαινα δυο φορες την εβδομαδα, λιγο λιγο αρχισαμε να γνωριζόμαστε, μου εκανε και κανενα χατήρι, γενικά ειμασταν σαν φιλοι. Επαιρνα την αννα-μαρία για σχεδον 2,5 χρονια οποτε και σταματησα το σπορ. Σημερα ξαναπηγα και την πηρα, με θυμοταν.
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
αντι να παει ομως με την προδιαθεση να μαλωσει καλυτερα να μην ξαναπαει. αυτη ειτε την προσβαλεις ειτε οχι τα 30 θα τα παρει! οποτε καλυτερα να μη χαλαστει ο φιλοςΔεν ξέρω αν το χει εκ γενετής ή το καλλιέργησε ή το έβγαλε μόνο σε μένα. Πάντως όπως είπα στα άλλα όλα ήταν καλή. Δεν το έκλαψα το τριαντάρι.Την επόμενη φορά που θα πας, να είσαι έτοιμος να βγάλεις υφάκι "Μωρή πεταμένη ψώλα που σε γαμανε οι Αλβανοί, τόσα αξίζεις! Να τα 30 γιούρια σου μωρή παρακμιακή κάργια! Πάρτα και μη μιλάς και ρούφα το τρομπόνι! Πατσαβούρα". Κι αν στραβώσει και πει και καμια κουβέντα, πες της πως είναι το φυσικό σου και πως έχεις αλλεργία στις βρωμιάρες που γαμιούνται με 50 άτομα τη μέρα.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Eσυ PATHFINDER μπορεις να βγαλεις υφος που να τα λεει ολα αυτα μαζι?
Αν ναι κανεις σιγουρα για ηθοποιος.
Αν ναι κανεις σιγουρα για ηθοποιος.
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Η Άνναμαρία είναι πολύ καλη, και εμένα οταν πήγα άρχισε να μιλάει χαλαρά πριν αρχίσουμε και νόμιζα οτι ήταν ελληνίδα. Πολύ καλό κορίτσι στο δωμάτιο, και γενικά μου φαίνεται. Την τελευταία φορά που πήγα(Νοέμβριος) δουλευέ ολή την μέρα, δεν είχε καλή διάθεση αν και ήταν εντάξει μαζί μου. Είχε μια άσχημη μελανιά στο πόδι(πολύ μαύρη), Κρίμα αν της φέρονται έτσι, είναι πολύ γλύκια.
εγω προσωπικά δεν την πάω καθόλου την Αννα Μαρία. Μεσα σε 5 χρόνια την πηρα 3 φορές μπας και ητανε τυχαία έτσι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την ξανατιμήσω.
Πλέον νομίζω πως η Μαρίνα είναι η μόνη που αξίζει. την τιμησα την πέμπτη το πρωί κι ομολογώ ότι είναι πολύ καλό κοριτσάκι ;) τελεια συμμετοχή, δε βιάζεται καθόλου. εμένα προσωπικά με γούσταρε αφάνταστα μου εγλειφε το λαιμό και με κράτησε 15 λεπτά κι ας φώναζε η τσατσα απ'έξω. μου λέει "ας τη να φωνάζει, θα βαρεθεί"
Αν και της είχα πει ότι θα ξαναπήγαινα αργότερα για δευτερη κατάθεση, λυπήθηκα που δεν πήγα γιατί κάτι μου έτυχε.
Πλέον νομίζω πως η Μαρίνα είναι η μόνη που αξίζει. την τιμησα την πέμπτη το πρωί κι ομολογώ ότι είναι πολύ καλό κοριτσάκι ;) τελεια συμμετοχή, δε βιάζεται καθόλου. εμένα προσωπικά με γούσταρε αφάνταστα μου εγλειφε το λαιμό και με κράτησε 15 λεπτά κι ας φώναζε η τσατσα απ'έξω. μου λέει "ας τη να φωνάζει, θα βαρεθεί"
Αν και της είχα πει ότι θα ξαναπήγαινα αργότερα για δευτερη κατάθεση, λυπήθηκα που δεν πήγα γιατί κάτι μου έτυχε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις