Προμηθεως 19: Μια ψιλη ξανθια με αγορε μαλλι κοντο Jo ορμα και ωραιο 3 αρι βυζι αλλα απο φατσα δεν ελεγε.
Αυτη μηπως ?
Σαπφους 5: Μιρελα οντως μοντελισια ηταν παρα πολυ ωρα στο δωματιο τουλαχιστων 25 λεπτα. Δεν μαρεσε και πολυ για να ειμαι ειλικρινεις.
Σαπφους 7: Αλεξια και αυτη παρα πολυ ωρα στο δωματιο μαυρομαλλα με απιστευτη κωλαρα 30 απλο 40 γλυφομουνι 50 69
Σαπφους 20: Η Μονικα μολις ειχε μπει στο δωματιο και εφυγα
Πρασινο: Η Αντριαννα με τα γνωστα χουφτωματα στο σαλονι, ωραιο μωρο αλλα απο οτι λεγεται επιπλο. Χουφτωσα λιγο κωλαρακι και εφυγα.
ουουου τζαμπατχζη τσαρκαδωρε , " σας ξεερω εσας "
Τανταλου 9: Πολυ ωραιο τον εκαναν το χωρο. Δουλευε μια πορνοσταρ Ουγγαρεζα πιπινη κοντη με μαυρο μαλλι κοντο και πολυ μικρο βυζι. Μηπως ειναι αυτη η Μιχο που λετε.
ναι αυτη πρεπει να ειναι , δες στο λειτνις εχει και φωτο
Εποσης πολυ ευγενικη τσατσα και πρεπει νε ηταν πολυ μουναρα στα νιατα της. 80-20 λεπτα τζακουζι και με 100 μιση ωρα.
Τανταλου 8: δεν θυμαμαι ονομα. Λεει η τσατσα 70 ευρω το αυταρχικο και λεει ενας συμπαικτης τσαμπα πραμα και του απανταει η τσατσα αφου σε βλεπω οτι κουνιεσαι Πολυ γελιο.
Τανταλου 14: Ενα ψηλο νταρντανοπιπινη με μαυρα μαλλια και μεγαλα βυζια.
Εμπρος καλο μου τηλεφωνο ..... Κορινα λεει
Αυτα καυλιαρηδες συχγωρεστε με για τυχων ονματα που δεν ανεφερα δεν ειμαι τοσο εμπειρος οδηπορος οσο καποιοι αλλοι.
Ωραιος μια χαρα αναφορα εκανες