Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (5 μέλη και 82 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλα εχω και γω μια απορια απο που κι ως που θεωρουνται 'στουντιο' το νικ.ουρανου26 και το σααλ δηλαδης :hmm: επειδη ειναι στην στουντιοπεριοχη του μυλου πρεπει ντε και καλα να αποκαλουνται στουντιο..? :idiot:
εγω στο σααλ δεν μπαινω μεσα γιατι το βλεπω και φοβαμαι

Χαχαχα πραγματι εχει κατι το "τρομακτικο "
θα μπορουσε να ειναι ενα στοιχειωμενο σπιτι ας πουμε  :cheesy:
Εχει τζακουζι - Ντουζιερα - Τηλεφωνο ,οτι και τα αλλα στουντιο δηλαδι
και το ουρανου 26 τα ιδια και ειναι και ποιο ευρηχωρο
μονο που εκει τους κοψαν το τηλεφωνο τοτε που τα δηλωνανε και δε πηραν αλλο  :idiot:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σαχλαμαρες να'χαμε να λεγαμε...
Και το Νικ.ουρανου 1 που θεωρειται στουντιο και χτυπας και κουδουνι αν γαμησεις στο δωματιο δεξια οπως πας για τα δωματια το κρεβατι ειναι μισοδιαλυμενο και κοντευεις να φτασεις στο πατωμα πραγμα το οποιο δε συμβαινει για παραδειγμα στο Σαπφους 8 που θεωρειται και αχουρι λογω του οτι το κρεβατι ειναι χτιστο και δεν εχεις τετοια προβληματα.Με δυο λογια γαμαω υπο πιο ανετες συνθηκες στο Σαπφους 8.

Το σααλ παντως εχει και ενα πλεονεκτημα που λιγα εχουν και μου το τονισε και η τσατσα πριν λιγα βραδια.Εχει παραθυρο σε καθε δωματιο,μεγαλο πλεονεκτημα κατ'εμε διοτι αεριζεται ο χωρος.
Απο κει και περα ειναι σε οροφο,χτυπας κουδουνι,εχει μεγαλα δωματια,απαντανε στο τηλεφωνο οποτε σε σχεση με πολλα αλλα δικαιως το λενε στουντιο.

Δε θα το λεγα .. μπορει να χαλασε το κρεβατι αλλα αν το αλλαξουν οκ
ενω στο 8 δε μπορουν να φαρδυνουν το στενο δωματιο , ουτε να βαλουν παραθυρο
ασε που η Τζακουζαρα της εκκλησιας ειναι ποιο μεγαλη απ τα κρεβατια μερικων ντελων
Παντως τα κρεβατια τα εχετε διαλυσει γενικως απ οτι βλεπω  :2funny: αλητες φτου σας

Αυτο με τα παραθυρα τωρα ...

και στη Βιλλα εχουμε ..εεε εχουνε ηθελα να πω σε ολα δωματια  :birdman:
:2funny: :2funny:

οπως και στη Κωλετη , ουρανου 1 και 26 και Ερημητη
Φριξου 14 που τα ανοιγουν πολυ συχνα ακομη και εν ωρα λειτουργειας  :rockon:
Στο 52 στο τσιρκο , μαντζαρου ,κατεχακη παλι δεν εχουν απ οτι θυμαμαι καθολου

Αυτα με τα windows .. κατα τ αλλα εγω εχω Linux  :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βόλτα στο βαρδάρη σήμερα,

:rockon: :rockon: :rockon:

Η οποια ειναι και σημερα εκει  :think: ενα μελαχρινο πετιτ πιπινακι με μικρο βυζι
που κυκλοφορουσε με κατι ασπρα βρακακια στο τσιρκο ειναι αυτο ?  :think:

Έχει και μια άλλη καινουργία Ταντάλου 9, όνομα Σόφι, από Τσεχία και αυτή μου φαίνεται, συμπαθητικούλα ξανθιά, καλό σωματάκι, φάτσα κέντροβορειοευρωπαϊκή, αλλά νεούδι κάπως, οπότε δεν δοκιμάζω. Χθες το βράδυ την πέτυχα. Μαανες όρμα!

:think: πολυς κοσμος στο Τανταλου 9
αγαπουληδες δε την βλεπω καλα την δικια σας ..
Για την Καμυ λεω  :rolleyes:

Γεια σου Apollo  :smitten:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λιλη ειπαμε στο βρο-14
Ενω η Ρωξαννα.bg στο Τσιρκο .. το βραδυ κατι ειπε η θειτσα για Βικυ  :think:
Μαντυ Βιλλα
Καντυ Κοκοριγκου απο τωρα μεχρι δε ξερω τι ωρα
Νασσα στο Μαντζαρου
Αγαπη @ Κωλετη

Αυτα .. φευγω τωρα
ουστ ! Παλιονταβατζηδες

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
την ''καραμελωσε΄΄ την καρμεν ο γκειμ  οβερ! ωραιος!!! και εγω θελω να την δοκιμασω μια φορα για το γαμωτο

Ναι την καραμέλωσα, τώρα που το σκέφτομαι μια μέρα μετά δεν ήταν και άσχημα, για μια φορά όμως, είναι πάρα πολύ δυνατή και πολύ όμορφη  γκόμενα, αλλά κακά τα ψέματα του κεφαλιού της θέλει να κάνει, και από ότι διάβασα και από προηγούμενες κριτικές της, είναι αρκετά παλιά και δεν έχει βελτιωθεί σε απόδοση στο πέρασμα του χρόνου.

Πάντως λόγω ομορφιάς και μόνο αξίζει να πετάξει κάποιος ένα 30αρι μια φορά, όπως λες για το γαμώτο. ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εεεε όχι και κάποια Ντέζη! Είναι Ντέσυ... και είχα φαγωθεί να την βρω... την βρήκα όμως και τώρα... 2η σερί μέρα...

Ναι ξέρω είμαι άρρωστος, μανιακός, ζάμπλουτος και ότι άλλο έχει ο ακατανόμαστος να μου σούρει...

Οκ, Ντέσυ καμία αντίρηση, απλά εγώ την έβλεπα πρώτη φορά, μου άρεσε και μένα πολύ, πάντως Νταίζη την έχεις ταξινομημένη :grin: :grin:

και 20χρονη εεεεε, πολύ καλό τεμάχιο από όσον διαβάζω :tits:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σας έχω και φρέσκια Φώτο από το φρεσκοβαμμένο studio της Πέτρου Ερημίτη 2, σε όμορφο πορτοκαλί χρωματισμό, ακολουθεί την μόδα που θέλει έντονα και ζωηρά χρώματα στα φρεσκοβαμμένα μπουρδελάκια.

Κάποιο καλό παιδί ας αναφέρει το ποστ στον συντονιστή ώστε να ανανεωθεί ο κατάλογος. ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο φωτορεπορτερ  :rockon:
βαλτο και στο θεμα του μαγαζιου ...
τα αλλα αστε στο glυωδη glυφτη  :birdman:

Το τσιρκο παντως ειναι ντεμοντε ετσι που ασπρισε  :idiot:
Σε αυτο το ντεμοντε ντελο λοιπον ειναι μια Ειρηνη ρουμανα  :think: ( ψηλη ομορφη λεει , τι θα λεγε ?)
ενω το πρωι ειπαν για Βικυ , μαλλον μας την εσκασαν
η τσατσα λεει οτι πηγε στον πατριδα της , οτι σταματησε και κατι τετοια ...
τρεχα γυρευε ,, παντως εχουμε ανανεωση προσωπικου .. τωρα προς το καλυτερο η οχι θα δειξει  :think:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αυτην την ωρα Βερδαρη

Προμηθεως 25: Η Τζουλια καλο ξανθο πολυ αδυνατο και κοντο. Η τσατσα αρχισε παλι τις εγγυησεις περι επιστροφη χρηματων.
Προμηθεως 19: Μια ψιλη ξανθια με αγορε μαλλι κοντο Jo ορμα και ωραιο 3 αρι βυζι αλλα απο φατσα δεν ελεγε.
Προμηθεως 14: Σουζανα μαυρο κοντο μαλλι με μικρο βυζακι
Προμηθεωσ11: Βερονικα μαλλον τελειωσε η περιοδος ηταν μεσα μολις ειχε μπει και δεν περιμενα η τσατσα φωναζε το ποσο καλη ειναι.
Σαπφους 5: Μιρελα οντως μοντελισια ηταν παρα πολυ ωρα στο δωματιο τουλαχιστων 25 λεπτα. Δεν μαρεσε και πολυ για να ειμαι ειλικρινεις.
Σαπφους 7: Αλεξια και αυτη παρα πολυ ωρα στο δωματιο μαυρομαλλα με απιστευτη κωλαρα 30 απλο 40 γλυφομουνι 50 69
Σαπφους 20: Η Μονικα μολις ειχε μπει στο δωματιο και εφυγα
Πρασινο: Η Αντριαννα με τα γνωστα χουφτωματα στο σαλονι, ωραιο μωρο αλλα απο οτι λεγεται επιπλο. Χουφτωσα λιγο κωλαρακι και εφυγα.
Τανταλου 9: Πολυ ωραιο τον εκαναν το χωρο. Δουλευε μια πορνοσταρ Ουγγαρεζα πιπινη κοντη με μαυρο μαλλι κοντο και πολυ μικρο βυζι. Μηπως ειναι αυτη η Μιχο που λετε.
Εποσης πολυ ευγενικη τσατσα και πρεπει νε ηταν πολυ μουναρα στα νιατα της.  80-20 λεπτα τζακουζι και με 100 μιση ωρα.
Τανταλου 8: δεν θυμαμαι ονομα. Λεει η τσατσα 70 ευρω το αυταρχικο και λεει ενας συμπαικτης τσαμπα πραμα και του απανταει η τσατσα αφου σε βλεπω οτι κουνιεσαι Πολυ γελιο.
Τανταλου 14: Ενα ψηλο νταρντανοπιπινη με μαυρα μαλλια και μεγαλα βυζια.

Αυτα καυλιαρηδες συχγωρεστε με για τυχων ονματα που δεν ανεφερα δεν ειμαι τοσο εμπειρος οδηπορος οσο καποιοι αλλοι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αψογος.... :rockon:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Αυτην την ωρα Βερδαρη

Προμηθεως 25: Η Τζουλια καλο ξανθο πολυ αδυνατο και κοντο. Η τσατσα αρχισε παλι τις εγγυησεις περι επιστροφη χρηματων.
Προμηθεως 19: Μια ψιλη ξανθια με αγορε μαλλι κοντο Jo ορμα και ωραιο 3 αρι βυζι αλλα απο φατσα δεν ελεγε.
Προμηθεωσ11: Βερονικα μαλλον τελειωσε η περιοδος ηταν μεσα μολις ειχε μπει και δεν περιμενα η τσατσα φωναζε το ποσο καλη ειναι.
Σαπφους 5: Μιρελα οντως μοντελισια ηταν παρα πολυ ωρα στο δωματιο τουλαχιστων 25 λεπτα. Δεν μαρεσε και πολυ για να ειμαι ειλικρινεις.
Σαπφους 7: Αλεξια και αυτη παρα πολυ ωρα στο δωματιο μαυρομαλλα με απιστευτη κωλαρα 30 απλο 40 γλυφομουνι 50 69
Πρασινο: Η Αντριαννα με τα γνωστα χουφτωματα στο σαλονι, ωραιο μωρο αλλα απο οτι λεγεται επιπλο. Χουφτωσα λιγο κωλαρακι και εφυγα.
Τανταλου 9: Πολυ ωραιο τον εκαναν το χωρο. Δουλευε μια πορνοσταρ Ουγγαρεζα πιπινη κοντη με μαυρο μαλλι κοντο και πολυ μικρο βυζι. Μηπως ειναι αυτη η Μιχο που λετε.
Εποσης πολυ ευγενικη τσατσα και πρεπει νε ηταν πολυ μουναρα στα νιατα της.  80-20 λεπτα τζακουζι και με 100 μιση ωρα.
Τανταλου 8: δεν θυμαμαι ονομα. Λεει η τσατσα 70 ευρω το αυταρχικο και λεει ενας συμπαικτης τσαμπα πραμα και του απανταει η τσατσα αφου σε βλεπω οτι κουνιεσαι Πολυ γελιο.

Αυτα καυλιαρηδες συχγωρεστε με για τυχων ονματα που δεν ανεφερα δεν ειμαι τοσο εμπειρος οδηπορος οσο καποιοι αλλοι.
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Οκ, Ντέσυ καμία αντίρηση, απλά εγώ την έβλεπα πρώτη φορά, μου άρεσε και μένα πολύ, πάντως Νταίζη την έχεις ταξινομημένη :grin: :grin:

και 20χρονη εεεεε, πολύ καλό τεμάχιο από όσον διαβάζω :tits:

Το λάθος του πρωτάρη και για μένα ήταν...

Πάντως είναι πολύ καλή... Σε μένα τουλάχιστον. Στα κυβικά που μου αρέσουν και γενικά πολλά συν, για μένα πάντα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτην την ωρα Βερδαρη

Αυτη μηπως ?  :think:

ουουου τζαμπατχζη τσαρκαδωρε , " σας ξεερω εσας " :2funny:
ναι αυτη πρεπει να ειναι , δες στο λειτνις εχει και φωτο
Εποσης πολυ ευγενικη τσατσα και πρεπει νε ηταν πολυ μουναρα στα νιατα της.  80-20 λεπτα τζακουζι και με 100 μιση ωρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμπρος καλο μου τηλεφωνο ..... Κορινα λεει :dunno:

Ωραιος  :rockon: μια χαρα αναφορα εκανες

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αυτη μηπως ?  :think:

Μοιαζει πολυ με αυτην την αλλα πιο κοντο μαλλι, πολυ κοντο αλλα σκατοφατσα.

Επισης ξεχασα να γραψω οτι στο ανορθογραφο ηταν η Λαουρα μια ξανθια με καλο βυζι που παρουσιαζοταν μονη της χωρις τσατσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κορινα ή κατερινα ρε τζο;

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

ναι αυτη πρεπει να ειναι , δες στο λειτνις εχει και φωτο
Εποσης πολυ ευγενικη τσατσα και πρεπει νε ηταν πολυ μουναρα στα νιατα της.  80-20 λεπτα τζακουζι και με 100 μιση ωρα.

[/quote]

Sorry παιδες δεν ηταν η Μιχο απο οτι ειδα στο ladies ηταν η Ζωη.

Στις φωτο ειναι πιο καλη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μοιαζει πολυ με αυτην την αλλα πιο κοντο μαλλι, πολυ κοντο αλλα σκατοφατσα.

:2funny: :2funny: :2funny:
σαν να βλεπω καποιον να τρωει το καπελο του  :thefinge:
:2funny: :2funny: :2funny:

gl Kορινα ακουσα :dunno: αμα θες ξαναπαρε για σιγουρα
Γιατι η καατερινα νταρντανοπιπινι ειναι με βυζια ?  :think:
Τεςπα

Καντυνυχτα απο μενα   :tits2:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Αυτην την ωρα Βερδαρη

Την τσίμπησες την 2ωρη τιμητική..........
Εύγε.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Εχω μια απορια ρε παιδια στο Τανταλου 9 που λεει 80 ευρω για 20 λεπτα τζακουζι, σε 20 λεπτα τι θα πρωτοπρολαβεις να κανεις;
Να μπεις στο τζακουζι να χαμουρευτεις λιγο και νε να βγεις θες 10 λεπτα και μετα. Τι θα πρωτοκανεις.
Και αν θυμαμαι καλα συναθλητης ειχε πει πως ηταν 80 ευρω το τζακουζι με απολα, τωρα το καναν 20 λεπτο;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom