Βόλτα στο βαρδάρη σήμερα, σε μια κυριολεκτικά έρημη νύχτα που αφ΄ ενός οφείλετε στην κακή διάθεση του κόσμου από την ψήφιση στη βουλή του πολυνομοσχεδίου και αφ΄ ετέρου στον ευρωπαϊκό αγώνα του παοκ.
Είναι άξιο αναφοράς και το σημειώνω για να καταγραφεί ιστορικά, το γεγονός ότι οι φίλαθλοί του παοκ βρίζανε εν χωρώ και συνεχόμενα τη μαμά του παπανδρέου ωσάν να βρίζουν τη μαμά του όποιου διαιτητή μπορεί να τους αδίκησε.
Στο θέμα μας τώρα πριν κάνω τη βόλτα μου στον βαρδάρη έκανα μια εξωτερική αναγνώριση στα στούντιο όπου διαπίστωσα ότι, Φρίξου 14, 26ης Οκτωβρίου 52, Ανδρ. Γεωργίου 4 ήταν κλειστά.
Επίσης στην προέκταση της οδού Δάφνης, μπροστά από τις εγκαταλελειμμένες αποθήκες της Αγροτικής έκανε πιάτσα μια αξιοπρόσεκτη μαυρούλα με σγουρό μαλλί , πολύ καλό μουνάκι.
Συνέχεια με τη βόλτα στο Βαρδάρη όπου επισκέφτηκα όλα τα καταστήματα με την εξής σειρά.
-Προμηθέως 25, Μια μουνάρα με πολύ νάζι και πολύ σκέρτσο, σε ερώτηση μου η τσατσά μου είπε πως τη λένε καραμέλα, πολύ δυνατή γκόμενα, ένας από τους συναθλητές πέρασε μέσα με τη μία, εγώ συνέχισα τη βόλτα μου.
-Προμηθέως 19,Η Βίκυ η Ουκρανή, ήταν μέσα στο δωμάτιο με πελάτη και δεν την περίμενα να βγει.
-Προμηθέως 14, Η Σουζάνα που τίμησα προ ημερών με επιτυχία στο τσίρκο με την κολάρα κόλαση, η τσατσά μου άφηνε το πρωκτικό στα 60 και ομολογώ ότι με έβαλε σε σκέψεις.
-Προμηθέως 11, Η Κάρμεν η milf, την έκανα αμέσως με ελαφρά πηδηματάκια.
-Σαπφώς 5, η Μιρέλλα η μοντελίσια, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, μεγάλη μουνάρα, αλλά την τελευταία φορά δεν με ικανοποίησε και έχω κάποια παράπονα από την συμπεριφορά της, παρόλα αυτά βέβαια της τον ξανάδινα.
-Σαπφώς 8, η Λάουρα από την Σαραγόσα, μακριά.
-Σαπφώς 7, η Αλέξια, ετιμήθει με άριστες εντυπώσεις προ ημερών στο βιτρινάτο.
-Σαπφώς 20, η Μόνικα από την Μαδρίτη, σήμερα με άρεσε, τα μικρά καλοσχηματισμένα βυζάκια της τα είχε έξω και ήταν πολύ δροσερή.
-Ταντάλου & Σαπφώς, η Γιάννα, καυλοπειρασμός πολύ μουνί και αυτή , αλλά οι αρνητικές κριτικές της με αποτρέπουν.
-Ταντάλου 8Α, κάποια Ντέζη, πολύ μούνος και αυτή , πρώτη φορά την έβλεπα, ψηλή με βυζάρες να ξεχειλίζουν από το σουτιέν, μπήκε στη λίστα.
-Ταντάλου 9, η Μίχο από την Ουγγαρία, μελαχρινή, λεπτούλα και με μικρό βυζάκι, από τις γκόμενες που εμένα δεν με συγκινούν.
-Ταντάλου 14, η Λίλη, σε καλή κατάσταση όμως, την είχα πετύχει προ πολλών μηνών στο τσίρκο στο ντεμπούτο της, τότε δεν πέρασα καλά, αλλά δεν γνωρίζω αν σε αυτό το διάστημα έχει βελτιωθεί.
Εκεί κάπου η βόλτα τελείωσε και οι επιλογές ήταν αρκετές. Καραμέλα, Βίκυ, Σουζάνα, Μιρέλλα, Νταίζη οι επιλογές και τελικά κατέληξα στην Καραμέλα.
Ο τίτλος της κριτικής που θα ακολουθήσει θα είναι……
Το καλύτερο μου το φίλαγε για το τέλος.
Έμπνευση του τίτλου ο διάλογος που ακολούθησε μετά το πέρας της περιπετειώδους κατά τα άλλα συνεύρεσης.
-
Καραμέλα, όλα καλά?
-
Gameover, όλα καλά, πόσες μέρες δουλεύεις ??
-
Καραμέλα, πολύ καιρό!!
-
Gameover, και με τι όνομα?????
-
Καραμέλα, Κάρμεν, !!!!!!!
-
Gameover, άγαλμα…………….. :o :o :o :o :o :o
Παρόλα αυτά βέβαια δεν μετάνιωσα για το 30αρι που έχωσα, μιας που το τέλος ήρθε με πολύ kinky τρόπο και αποζημιώθηκα, λεπτομέρειες θα αναφερθούν στην κριτική που θα ακολουθήσει. Εννοείται βέβαια ότι αν άκουγα Κάρμεν θα έφευγα μακριά οπότε ίσως και καλύτερα που έγινε έτσι. :-
;)