Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
η Κωλετη συνηθως βρωμαει κιολας.Θεωρουνταν στουντιο δηλαδη?
"Κοκκινος ερωτας" :2funny: :2funny: :2funny:

καλα εχω και γω μια απορια απο που κι ως που θεωρουνται 'στουντιο' το νικ.ουρανου26 και το σααλ δηλαδης :hmm: επειδη ειναι στην στουντιοπεριοχη του μυλου πρεπει ντε και καλα να αποκαλουνται στουντιο..? :idiot:
εγω στο σααλ δεν μπαινω μεσα γιατι το βλεπω και φοβαμαι

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
για το σααλ συμφωνώ ούτε εγώ έχω μπει ποτε΄. για το νικ. ουρανού 26 εννοείται πως δεν θα μπορουσε να χαρακτηρισθεί στούντιο, μπουδελο είναι, πλην όμως το καλοκαίρι (που δεν έχει κίνηση λόγω μαγαζιών) είναι πολύ διακριτικό...

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Τελευταία φορά την πέτυχα στο Κεφαλληνίας! Μετά δεν ξέρω που βρίσκεται!!(Για Νάταλι!) :tits: :tits:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Βόλτα στο βαρδάρη σήμερα, σε μια κυριολεκτικά έρημη νύχτα που αφ΄ ενός οφείλετε στην κακή διάθεση του κόσμου από την ψήφιση στη βουλή του πολυνομοσχεδίου και αφ΄ ετέρου στον ευρωπαϊκό αγώνα του παοκ.
Είναι άξιο αναφοράς και το σημειώνω για να καταγραφεί ιστορικά, το γεγονός ότι οι φίλαθλοί του παοκ βρίζανε εν χωρώ και συνεχόμενα τη μαμά του παπανδρέου ωσάν να βρίζουν τη μαμά του όποιου διαιτητή μπορεί να τους αδίκησε. :2funny: :2funny: :2funny:

Στο θέμα μας τώρα πριν κάνω τη βόλτα μου στον βαρδάρη έκανα μια εξωτερική αναγνώριση στα στούντιο όπου διαπίστωσα ότι, Φρίξου 14, 26ης Οκτωβρίου 52, Ανδρ. Γεωργίου 4 ήταν κλειστά. :(

Επίσης στην προέκταση της οδού Δάφνης, μπροστά από τις εγκαταλελειμμένες αποθήκες της Αγροτικής έκανε πιάτσα μια αξιοπρόσεκτη μαυρούλα με σγουρό μαλλί , πολύ καλό μουνάκι. :dancing:

Συνέχεια με τη βόλτα στο Βαρδάρη όπου επισκέφτηκα όλα τα καταστήματα με  την  εξής σειρά.

-Προμηθέως 25, Μια μουνάρα με πολύ νάζι και πολύ σκέρτσο, σε ερώτηση μου η τσατσά μου είπε πως τη λένε καραμέλα, πολύ δυνατή γκόμενα, ένας από τους συναθλητές πέρασε μέσα με τη μία, εγώ συνέχισα τη βόλτα μου. :sunglasses:

-Προμηθέως 19,Η Βίκυ η Ουκρανή, ήταν μέσα στο δωμάτιο με πελάτη και δεν την περίμενα να βγει.

-Προμηθέως 14, Η Σουζάνα που τίμησα προ ημερών με επιτυχία στο τσίρκο με την κολάρα κόλαση, η τσατσά μου άφηνε το πρωκτικό στα 60 και ομολογώ ότι με έβαλε σε σκέψεις.

-Προμηθέως 11, Η Κάρμεν η milf, την έκανα αμέσως με ελαφρά πηδηματάκια.

-Σαπφώς 5, η Μιρέλλα η μοντελίσια, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, μεγάλη μουνάρα, αλλά την τελευταία φορά δεν με ικανοποίησε και έχω κάποια παράπονα από την συμπεριφορά της, παρόλα αυτά βέβαια της τον ξανάδινα.

-Σαπφώς 8, η Λάουρα από την Σαραγόσα, μακριά.

-Σαπφώς 7, η Αλέξια, ετιμήθει με άριστες εντυπώσεις προ ημερών στο βιτρινάτο.

-Σαπφώς 20, η Μόνικα από την Μαδρίτη, σήμερα με άρεσε, τα μικρά καλοσχηματισμένα βυζάκια της  τα είχε έξω και ήταν πολύ δροσερή.

-Ταντάλου & Σαπφώς, η Γιάννα, καυλοπειρασμός πολύ μουνί και αυτή , αλλά οι αρνητικές κριτικές της με αποτρέπουν.

-Ταντάλου 8Α, κάποια Ντέζη, πολύ μούνος και αυτή , πρώτη φορά την έβλεπα, ψηλή με βυζάρες να ξεχειλίζουν από το σουτιέν, μπήκε στη λίστα. :tits: :tits: :tits:

-Ταντάλου 9, η Μίχο από την Ουγγαρία, μελαχρινή, λεπτούλα και με μικρό βυζάκι, από τις γκόμενες που εμένα δεν με συγκινούν.

-Ταντάλου 14, η Λίλη, σε καλή κατάσταση όμως, την είχα πετύχει προ πολλών μηνών στο τσίρκο στο ντεμπούτο της, τότε δεν πέρασα καλά, αλλά δεν γνωρίζω αν σε αυτό το διάστημα έχει βελτιωθεί.

Εκεί κάπου η βόλτα τελείωσε και οι επιλογές ήταν αρκετές. Καραμέλα, Βίκυ, Σουζάνα, Μιρέλλα, Νταίζη οι επιλογές και τελικά κατέληξα στην Καραμέλα.

Ο τίτλος της κριτικής που θα ακολουθήσει θα είναι……

Το καλύτερο μου το φίλαγε για το τέλος.

Έμπνευση του τίτλου ο διάλογος που ακολούθησε μετά το πέρας της περιπετειώδους κατά τα άλλα συνεύρεσης.

-Καραμέλα, όλα καλά?
-Gameover, όλα καλά, πόσες μέρες δουλεύεις ??
-Καραμέλα, πολύ καιρό!!
-Gameover, και με τι όνομα????? :huh: :huh: :huh:
-Καραμέλα, Κάρμεν, !!!!!!! :P
-Gameover, άγαλμα…………….. :o :o :o :o :o :o

Παρόλα αυτά βέβαια δεν μετάνιωσα για το 30αρι που έχωσα, μιας που το τέλος ήρθε με πολύ kinky τρόπο και αποζημιώθηκα, λεπτομέρειες θα αναφερθούν στην κριτική που θα ακολουθήσει. Εννοείται βέβαια ότι αν άκουγα Κάρμεν θα έφευγα μακριά οπότε ίσως και καλύτερα που έγινε έτσι. :- :grin: :cheesy: ;) :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βόλτα στο βαρδάρη σήμερα, σε μια κυριολεκτικά έρημη νύχτα που αφ΄ ενός οφείλετε στην κακή διάθεση του κόσμου από την ψήφιση στη βουλή του πολυνομοσχεδίου και αφ΄ ετέρου στον ευρωπαϊκό αγώνα του παοκ.
Είναι άξιο αναφοράς και το σημειώνω για να καταγραφεί ιστορικά, το γεγονός ότι οι φίλαθλοί του παοκ βρίζανε εν χωρώ και συνεχόμενα τη μαμά του παπανδρέου ωσάν να βρίζουν τη μαμά του όποιου διαιτητή μπορεί να τους αδίκησε. :2funny: :2funny: :2funny:

Στο θέμα μας τώρα πριν κάνω τη βόλτα μου στον βαρδάρη έκανα μια εξωτερική αναγνώριση στα στούντιο όπου διαπίστωσα ότι, Φρίξου 14, 26ης Οκτωβρίου 52, Ανδρ. Γεωργίου 4 ήταν κλειστά. :(

Επίσης στην προέκταση της οδού Δάφνης, μπροστά από τις εγκαταλελειμμένες αποθήκες της Αγροτικής έκανε πιάτσα μια αξιοπρόσεκτη μαυρούλα με σγουρό μαλλί , πολύ καλό μουνάκι. :dancing:

Συνέχεια με τη βόλτα στο Βαρδάρη όπου επισκέφτηκα όλα τα καταστήματα με  την  εξής σειρά.

-Προμηθέως 25, Μια μουνάρα με πολύ νάζι και πολύ σκέρτσο, σε ερώτηση μου η τσατσά μου είπε πως τη λένε καραμέλα, πολύ δυνατή γκόμενα, ένας από τους συναθλητές πέρασε μέσα με τη μία, εγώ συνέχισα τη βόλτα μου. :sunglasses:

-Προμηθέως 19,Η Βίκυ η Ουκρανή, ήταν μέσα στο δωμάτιο με πελάτη και δεν την περίμενα να βγει.

-Προμηθέως 14, Η Σουζάνα που τίμησα προ ημερών με επιτυχία στο τσίρκο με την κολάρα κόλαση, η τσατσά μου άφηνε το πρωκτικό στα 60 και ομολογώ ότι με έβαλε σε σκέψεις.

-Προμηθέως 11, Η Κάρμεν η milf, την έκανα αμέσως με ελαφρά πηδηματάκια.

-Σαπφώς 5, η Μιρέλλα η μοντελίσια, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, μεγάλη μουνάρα, αλλά την τελευταία φορά δεν με ικανοποίησε και έχω κάποια παράπονα από την συμπεριφορά της, παρόλα αυτά βέβαια της τον ξανάδινα.

-Σαπφώς 8, η Λάουρα από την Σαραγόσα, μακριά.

-Σαπφώς 7, η Αλέξια, ετιμήθει με άριστες εντυπώσεις προ ημερών στο βιτρινάτο.

-Σαπφώς 20, η Μόνικα από την Μαδρίτη, σήμερα με άρεσε, τα μικρά καλοσχηματισμένα βυζάκια της  τα είχε έξω και ήταν πολύ δροσερή.

-Ταντάλου & Σαπφώς, η Γιάννα, καυλοπειρασμός πολύ μουνί και αυτή , αλλά οι αρνητικές κριτικές της με αποτρέπουν.

-Ταντάλου 8Α, κάποια Ντέζη, πολύ μούνος και αυτή , πρώτη φορά την έβλεπα, ψηλή με βυζάρες να ξεχειλίζουν από το σουτιέν, μπήκε στη λίστα. :tits: :tits: :tits:

-Ταντάλου 9, η Μίχο από την Ουγγαρία, μελαχρινή, λεπτούλα και με μικρό βυζάκι, από τις γκόμενες που εμένα δεν με συγκινούν.

-Ταντάλου 14, η Λίλη, σε καλή κατάσταση όμως, την είχα πετύχει προ πολλών μηνών στο τσίρκο στο ντεμπούτο της, τότε δεν πέρασα καλά, αλλά δεν γνωρίζω αν σε αυτό το διάστημα έχει βελτιωθεί.

Εκεί κάπου η βόλτα τελείωσε και οι επιλογές ήταν αρκετές. Καραμέλα, Βίκυ, Σουζάνα, Μιρέλλα, Νταίζη οι επιλογές και τελικά κατέληξα στην Καραμέλα.

Ο τίτλος της κριτικής που θα ακολουθήσει θα είναι……

Το καλύτερο μου το φίλαγε για το τέλος.

Έμπνευση του τίτλου ο διάλογος που ακολούθησε μετά το πέρας της περιπετειώδους κατά τα άλλα συνεύρεσης.

-Καραμέλα, όλα καλά?
-Gameover, όλα καλά, πόσες μέρες δουλεύεις ??
-Καραμέλα, πολύ καιρό!!
-Gameover, και με τι όνομα????? :huh: :huh: :huh:
-Καραμέλα, Κάρμεν, !!!!!!! :P
-Gameover, άγαλμα…………….. :o :o :o :o :o :o

Παρόλα αυτά βέβαια δεν μετάνιωσα για το 30αρι που έχωσα, μιας που το τέλος ήρθε με πολύ kinky τρόπο και αποζημιώθηκα, λεπτομέρειες θα αναφερθούν στην κριτική που θα ακολουθήσει. Εννοείται βέβαια ότι αν άκουγα Κάρμεν θα έφευγα μακριά οπότε ίσως και καλύτερα που έγινε έτσι. :- :grin: :cheesy: ;) :)

Δηλαδις η Καρμεν εγινε Καραμελα.??  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δηλαδις η Καρμεν εγινε Καραμελα.??  :2funny:

Ναι είχε πολύ φάση το όλο σκηνικό, βασικά στο σαλόνι την ρώτησα πως σε λένε και δεν απάντησε εκείνη αλλά η τσατσά, που προφανώς με πείρε γραμμή ότι ήμουν ενημερωμένος. :grin: :grin:

Πάντως πολύ μουνάρα εεεε...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ναι είχε πολύ φάση το όλο σκηνικό, βασικά στο σαλόνι την ρώτησα πως σε λένε και δεν απάντησε εκείνη αλλά η τσατσά, που προφανώς με πείρε γραμμή ότι ήμουν ενημερωμένος. :grin: :grin:

Πάντως πολύ μουνάρα εεεε...

Μουναρα οντως.! τουλαχιστων περασες καλα ή σου εβγαλε την πιστη..??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα εχω και γω μια απορια απο που κι ως που θεωρουνται 'στουντιο' το νικ.ουρανου26 και το σααλ δηλαδης :hmm: επειδη ειναι στην στουντιοπεριοχη του μυλου πρεπει ντε και καλα να αποκαλουνται στουντιο..? :idiot:
κι ομως....το σααλ ηταν απο τα παλιοτερα μαγαζια στην περιοχη και ειχε θεωρητικα μια μπανιερα και καθαρα κρεβατια με σεντονια που αλλαζαν....τωρα δε τελευταια εχει σουπερ ανακαινισμενο τζακουζι σπεσιαλ

και το ουρανου 26 εχει σαλονι με επιπλα κλασικα ,δωματια με νιπτηρα καθαρα και τζακουζι/μπανιερα μικρο βεβαια.....

αν σκεφτειτε οτι αθηνα εχω πηδηξει σε μαγαζια οπως ηλια ηλιου και δροσοπουλου και στο παρανταιζ την νταρια που ειναι κατι αρχαια νεοκλασικα και το ντουζ ή η τουαλετα ειναι εκτος δωματιου (και μιλαμε επαιρνα καλο προγραμμα)καταλαβαινετε οτι μια χαρα στουντιο ειναι τα δικα μας.....

και στην τελικη στουντιο ειναι και το να εχει ενα μαγαζι θυροτηλεφωνο και φεις κοντρολ...κατι που ειδικα στην αθηνα με ενα σωρο μεταναστες χαμηλης σταθμης(δεν ειμαι ρατσιστης) ειναι καιριας σημασιας....οπως και να εχει ενα καθαρο δωματιο,θερμανση ,τουαλετα,ντουζιερα και καθαρα σεντονια,κρεβατια που δεν ειναι ερειπια και τριζουν....

ε δεν περιμενω και την σουιτα του μακεδονια παλας αλλα αν σκεφτειτε τι εστι μεσο μπουρδελο του μεταξουργειου με καποτες και ροχαλες στο πατωμα,χυσια στο τρυπιο και αιωνες απλυτο σεντονι,κατσαριδες και μουχλα μια χαρα στουντιο ειναι.....

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
καταθεση πριν λιγο στην νατασα στο ερως! τοσο καιρο λεγατε γι αυτη κ δεν μπορουσα να καταλαβω ποια ηταν αλλα τελικα την θυμηθηκα κ την ειχα παρει πολλες φορες στο παρελθον κ επισης θυμηθηκα οτι την πρωτη φορα  που την ειδα την περασα για τραβελι κ φοβομουν μην μου πεταξει κανεναν πουτσο... κ τελος με πιασε μια συγκινηση για τον χωρο επειδη θυμηθηκα τα θρυλικα γαμησια με την σαρα... ωραιες εποχες... αντε κ επειδη συγκινηθηκα θα γραψω κ μια κριτικη αν κ τις θεωρω ανουσιες...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
σαχλαμαρες να'χαμε να λεγαμε...
Και το Νικ.ουρανου 1 που θεωρειται στουντιο και χτυπας και κουδουνι αν γαμησεις στο δωματιο δεξια οπως πας για τα δωματια το κρεβατι ειναι μισοδιαλυμενο και κοντευεις να φτασεις στο πατωμα πραγμα το οποιο δε συμβαινει για παραδειγμα στο Σαπφους 8 που θεωρειται και αχουρι λογω του οτι το κρεβατι ειναι χτιστο και δεν εχεις τετοια προβληματα.Με δυο λογια γαμαω υπο πιο ανετες συνθηκες στο Σαπφους 8.

Το σααλ παντως εχει και ενα πλεονεκτημα που λιγα εχουν και μου το τονισε και η τσατσα πριν λιγα βραδια.Εχει παραθυρο σε καθε δωματιο,μεγαλο πλεονεκτημα κατ'εμε διοτι αεριζεται ο χωρος.
Απο κει και περα ειναι σε οροφο,χτυπας κουδουνι,εχει μεγαλα δωματια,απαντανε στο τηλεφωνο οποτε σε σχεση με πολλα αλλα δικαιως το λενε στουντιο.

Επισκέπτης
Χμμμμ αυτή η Μίχο μου φαίνεται θα με ξαναβάλει στην αμαρτία πολύ πιο σύντομα απ'όσο υπολόγιζα.... είδα φωτό κ είμαι έτοιμος να κυλήσω... :think: :think:

Έχουμε καμιά πληροφορία?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Έχει και μια άλλη καινουργία Ταντάλου 9, όνομα Σόφι, από Τσεχία και αυτή μου φαίνεται, συμπαθητικούλα ξανθιά, καλό σωματάκι, φάτσα κέντροβορειοευρωπαϊκή, αλλά νεούδι κάπως, οπότε δεν δοκιμάζω. Χθες το βράδυ την πέτυχα. Μαανες όρμα!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Εεεε όχι και κάποια Ντέζη! Είναι Ντέσυ... και είχα φαγωθεί να την βρω... την βρήκα όμως και τώρα... 2η σερί μέρα...

Ναι ξέρω είμαι άρρωστος, μανιακός, ζάμπλουτος και ότι άλλο έχει ο ακατανόμαστος να μου σούρει...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Κάποια ψιλά από χθες βράδυ:

-Η Ίρα είναι εδώ αλλά δεν δείχνει να έχει διάθεση να ξαναρχίσει να δουλεύει σύντομα  σύμφωνα με τις τσατσάδες.
-Το τζακούζι Ταντάλου 9 είναι 80ε για 20 λεπτά, 100ε για 30.
-Η Βερόνικα έχει περίοδο, ίσως επιστρέψει από αύριο ή Σάββατο.
-Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος, αυτή που δουλεύει βραδυνή Κεφαλληνίας είναι η ρουμάνα Εμμανουέλα και όχι η "πατρινιἀ" (από Αλβανία στην πραγματικότητα). Αυτή δουλεύει μόνο πρωί και λείπει αυτήν την περίοδο.
-Στο καινούργιο της Α.Γεωργίου 24 βλέπω όλο κοπέλες από τρίδυμα, οπότε υποθέτω είναι κομμάτι της αλυσίδας. Χθες βράδυ ήταν η Βιολέτα.
-Δοκίμασα την καινούργια Λίλη στην Α.Γεωργίου 4, καλή πατάτα.

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
κι ομως....το σααλ ηταν απο τα παλιοτερα μαγαζια στην περιοχη και ειχε θεωρητικα μια μπανιερα και καθαρα κρεβατια με σεντονια που αλλαζαν....τωρα δε τελευταια εχει σουπερ ανακαινισμενο τζακουζι σπεσιαλ

και το ουρανου 26 εχει σαλονι με επιπλα κλασικα ,δωματια με νιπτηρα καθαρα και τζακουζι/μπανιερα μικρο βεβαια.....

αν σκεφτειτε οτι αθηνα εχω πηδηξει σε μαγαζια οπως ηλια ηλιου και δροσοπουλου και στο παρανταιζ την νταρια που ειναι κατι αρχαια νεοκλασικα και το ντουζ ή η τουαλετα ειναι εκτος δωματιου (και μιλαμε επαιρνα καλο προγραμμα)καταλαβαινετε οτι μια χαρα στουντιο ειναι τα δικα μας.....

και στην τελικη στουντιο ειναι και το να εχει ενα μαγαζι θυροτηλεφωνο και φεις κοντρολ...κατι που ειδικα στην αθηνα με ενα σωρο μεταναστες χαμηλης σταθμης(δεν ειμαι ρατσιστης) ειναι καιριας σημασιας....οπως και να εχει ενα καθαρο δωματιο,θερμανση ,τουαλετα,ντουζιερα και καθαρα σεντονια,κρεβατια που δεν ειναι ερειπια και τριζουν....

ε δεν περιμενω και την σουιτα του μακεδονια παλας αλλα αν σκεφτειτε τι εστι μεσο μπουρδελο του μεταξουργειου με καποτες και ροχαλες στο πατωμα,χυσια στο τρυπιο και αιωνες απλυτο σεντονι,κατσαριδες και μουχλα μια χαρα στουντιο ειναι.....
συμφωνω κ γω μαζι σου αγαπητε.το saal νομιζω ηταν το πρωτο οχι απο τα πρωτα κ καλα studio στην πολη.επισης ειχε μουναρες που δουλευαν.χαρακτηριστικα θυμαμαι μια κοντουλα ξανθια ολλανδεζα.επισης θυμαται κανεις το ντελο στην οδο αφροδιτης πανω απ την μοναστηριου?θυμαστε την ψηλη την ολλανδεζα?φοβερο κομματι top για κεινη την εποχη.καλημερες.............

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στο ερως 16 οντως ηταν η νατασα η ρωσιδουλα,αρκετα αδυνατισμενη...
στο φριξου 9 η μαντυ....
στο ανορθογραφο που περασα μονο κ μονο για την πορνοσταρ δεν ηταν κ βρηκα στην θεση της μια ξανθια γεματουλα λιγο...
κ η μιρελα η μοντελισια ειναι εκει που δουλευε τελικα για τον φιλο που ρωτησε χθες...

αυτα για βραδυ,9.10 η ωρα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
στο ερως 16 οντως ηταν η νατασα η ρωσιδουλα,αρκετα αδυνατισμενη...
στο φριξου 9 η μαντυ....
στο ανορθογραφο που περασα μονο κ μονο για την πορνοσταρ δεν ηταν κ βρηκα στην θεση της μια ξανθια γεματουλα λιγο...
κ η μιρελα η μοντελισια ειναι εκει που δουλευε τελικα για τον φιλο που ρωτησε χθες...

αυτα για βραδυ,9.10 η ωρα
την κυριακη θα εχει καλη τσοντα παντως
δεν χρειαζεται να πας για τσαρκα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
την ''καραμελωσε΄΄ την καρμεν ο γκειμ  οβερ! ωραιος!!! και εγω θελω να την δοκιμασω μια φορα για το γαμωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom