Βγήκα σήμερα παγανιά να δω τα καινούργια που συζητιούνται.
Ξεκινάει η αναζήτηση μεσημέρι όπου πέτυχα:
Αλουμινάτο: Μια βαριεστημένη ταλαίπωρη καστανή που τα έκανε όλα, αυταρχικό, πρωκτικό, ισπανικό κλπ, με μεγαλούτσικα και ψιλοκρεμασμένα βυζιά και ελαφριά παχάκια στην περιφέρεια. Έφυγα τρέχοντας...
Ταντάλου και Σαπφούς: Ένα κλασικό ξανθό, όχι η γνωστή που κάνει και πρωκτικό, μια πιο μικρή, αλλά δε μου είπε τίποτα, τυπικό ξανθό ανατολικού μπλοκ με μέτριο βυζί, σώμα και πρόσωπο.
Σαπφούς 8 (Ανορθόγραφο): Καινούργιο Α) Η Μάγια. Κλώνος της προηγούμενης με κάπως χειρότερο πρόσωπο. Δε μου είπε τίποτα.
Σαπφούς 7: Νικόλ. Όχι για τα γούστα μου.
Σαπφούς 5: Καινούργιο Β) Μιρέλλα νομίζω, όχι η γνωστή ψηλή aka μοντελίσια, ένα άλλο, κλώνος των άλλων 2 ξανθών. Μία από τα ίδια, δεν έκανε κούκου.
Προμηθέως (Ροζ): Άλλη μια ξανθιά, η κλασική σε αυτό το σπίτι. Τρέχοντας έξω...
Κάπου εδώ κοντεύει η λήξη του αγώνα χωρίς γκολ, οπότε λέω ας πάω να δω μήπως είμαι τυχερός και πετύχω την Rhodes που δεν την έχω δει ποτέ, αλλά τόσα διαβάσα. Μου είχε μπει ξανθό σήμερα και είπα να προσπαθήσω. Τζίφος και εκεί, μια μελαγχροινή ψιλόMilf που δεν έπαιρνε 40 από μένα με τίποτα.
Πάμε στη βραδυνή
Πάλι επισκέψεις κομμάντο για να πετύχω τα φρέσκα:
Προμηθέως 19 (Μπλε ή Μαιρόσπιτο): Καινούργιο Γ) Ιταλίδα την παρουσίασε, μελαγχροινή νεαρά με καλό σφιχτό σώμα, αλλά κάτι στο βλέμμα εμένα προσωπικά δε μου έκανε κούκου.
Ταντάλου (Έρως): Καινούργιο Δ) (για μένα) Πορνοστάρ λέει η τσα2 και βγαίνει ένα ξανθό σκυλέ λεπτό με καλό βυζί. Είχα δει και εικόνες και αναγνώρισα την κυρία Rhodes. Εδώ είμαστε λέω και μπαίνω. Η τσα2 είχε αναφέρει μόνο για γυμνό, αλλά επειδή το είχα διαβάσει εδώ στο forum, ρωτάω για CIM και μου λέει η Rhodes 60 ευρώπουλα, 10 παραπάνω από το γυμνό. Τα σκάω και περιμένω.
Προσωπικά το γούσταρα τρελά το μωρό. Τρελή πίπα γυμνή στην αρχή σε σημείο να σκέφτομαι τον Μήτσο και το Μπάμπη μη γίνω ρεζίλι και τελειώσω από τα αποδυτήρια. Πολύ καλό στήσιμο, βλέμματα και φωνές στα 4, στη συνέχεια ιεραποστολικό και εκεί τελείωμα στο στόμα με τα μάτια καρφωμένα πάνω μου και να στραγγίζει και την τελευταία σταγόνα. Πλήρες γεύμα για τη κυρία μιας και δεν πέταξε τίποτα έξω!
Φοβερή εμπειρία που θα ξαναδοκιμάσω οπωσδήποτε.