Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το κεντρικό νόημα βρίσκεται σ'αυτή εδώ την πρόταση.

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!

Γύρισα από μια σύντομη επίσκεψη αγόρια μου με 3 καταθέσεις σε 2 μέρες. Πήγα μόνο στην Φυλής ούτε Μεταξουργείο, ούτε Στούντιο. Τα στούντιος είναι σπαρμένα ΠΑΝΤΟΥ και χωρίς αμάξι ή μηχανή είναι αντιπρακτικό να τα κυνηγούσα, μπήκα σε λίγα που τράκερνα στο δρόμο μου. Οι γκόμενες μπουρδέλο-στούντιο (απ' όσα είδα τουλάχιστον) δεν έχουν τρομακτικές διαφορές. Στην Φυλής παιδιά έχει τόσο πολυ μουνί, μικρο φρέσκο που τα κάνει σχεδόν όλα. Ο κώλος έπαιζε σε ένα ποσοστό 1/7-8 μπουρδέλα το ακάποτο 1/3. Επίσης τρέλο σκηνικό να βγαίνουν 2 γκόμενες ταυτόχρονα κουνάμενες λυγάμενες ή στο στούντιο 104 της Φυλής είχε 3 γυναίκες κ βγαίναν η μία μετά την άλλη πασαρέλα ενώ η τσατσά έλεγε τα ονόματα τους.
Άλλο ποίντ που θα ήθελα να σταθώ ήταν η ευγένια. Σχεδόν όλες οι τσατσάδες/τσάτσοι και ακόμα και οι ίδιες οι πουτάνες ακόμα κ να έφευγες χωρίς να μιλήσεις καθόλου σε χαιρετούσαν με δικιά τους πρωτοβουλία και εγκάρδια. Ίσως αυτό το βλέπω έτσι γιατί δεν με ξέρουν κάτω. Αν έκανα κάθε μέρα περιπολία σε 20 μπουρδέλα κ έμπαινα σε 1 οι 19 τσατσάδες θα με είχαν για βολτατζή.  :grin:
Η γλυκιά παρακμή της Φυλής πάντως ήταν υπέροχη, κυκλοφορούσαμε μεσημεροαπόγευμα 3-5 περίπου. Τα σπίτια χάλια εκεί, μόνο ξένοι πακιστανοί κυρίως με κατεστραμμένα αμάξια, και οι occasional έλληνες που περνούσα είτε για κανονική δουλειά είτε για μπουρδελοδουλειά, άτομα να ψάχνουν σχεδόν σε όλα τα σκουπίδια κ τα φωτάκια του έρωτα να σε περικυκλώνουν ασφυκτικά!!!! Δεν θέλω πραγματικά να ξοδέψω άλλα λεφτά εδώ...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Γύρισα από μια σύντομη επίσκεψη αγόρια μου με 3 καταθέσεις σε 2 μέρες. Πήγα μόνο στην Φυλής ούτε Μεταξουργείο, ούτε Στούντιο. Τα στούντιος είναι σπαρμένα ΠΑΝΤΟΥ και χωρίς αμάξι ή μηχανή είναι αντιπρακτικό να τα κυνηγούσα, μπήκα σε λίγα που τράκερνα στο δρόμο μου. Οι γκόμενες μπουρδέλο-στούντιο (απ' όσα είδα τουλάχιστον) δεν έχουν τρομακτικές διαφορές. Στην Φυλής παιδιά έχει τόσο πολυ μουνί, μικρο φρέσκο που τα κάνει σχεδόν όλα. Ο κώλος έπαιζε σε ένα ποσοστό 1/7-8 μπουρδέλα το ακάποτο 1/3. Επίσης τρέλο σκηνικό να βγαίνουν 2 γκόμενες ταυτόχρονα κουνάμενες λυγάμενες ή στο στούντιο 104 της Φυλής είχε 3 γυναίκες κ βγαίναν η μία μετά την άλλη πασαρέλα ενώ η τσατσά έλεγε τα ονόματα τους.
Άλλο ποίντ που θα ήθελα να σταθώ ήταν η ευγένια. Σχεδόν όλες οι τσατσάδες/τσάτσοι και ακόμα και οι ίδιες οι πουτάνες ακόμα κ να έφευγες χωρίς να μιλήσεις καθόλου σε χαιρετούσαν με δικιά τους πρωτοβουλία και εγκάρδια. Ίσως αυτό το βλέπω έτσι γιατί δεν με ξέρουν κάτω. Αν έκανα κάθε μέρα περιπολία σε 20 μπουρδέλα κ έμπαινα σε 1 οι 19 τσατσάδες θα με είχαν για βολτατζή.  :grin:
Η γλυκιά παρακμή της Φυλής πάντως ήταν υπέροχη, κυκλοφορούσαμε μεσημεροαπόγευμα 3-5 περίπου. Τα σπίτια χάλια εκεί, μόνο ξένοι πακιστανοί κυρίως με κατεστραμμένα αμάξια, και οι occasional έλληνες που περνούσα είτε για κανονική δουλειά είτε για μπουρδελοδουλειά, άτομα να ψάχνουν σχεδόν σε όλα τα σκουπίδια κ τα φωτάκια του έρωτα να σε περικυκλώνουν ασφυκτικά!!!! Δεν θέλω πραγματικά να ξοδέψω άλλα λεφτά εδώ...

Φιλαρακι μαανες συμφωνω 10000000000000000% μαζι σου.Περσυ ετυχε και κατεβηκα 3 φορες Αθηνα ειτε για να παω γηπεδο ειτε για δουλεια πηγα κι εγω στη Φυλης (ηθελα να θυμηθω τα χρονια που ημουν φανταρος στην Αθηνα) και ειχα περασει γαματα.Ολες 20αρικο και στο προγραμμα να εχουν οι περισσοτερες γυμνο και πρωκτικο.Δυστυχως στο 104 δεν ειχα προλαβει αυτο με τις 2 ή 3 γκομενες την ιδια ωρα μεσα στο μαγαζι.Παντως θυμαμαι πως δεν ηξερα σε ποιο μαγαζι να πρωτομπω.Εβγαινα απο το ενα και σε 2-3 μετρα αποσταση ηταν το αλλο και απο εμφανιση και υπηρεσιες κοριτσιων αλλο πραγμα...Παντως κι εγω οταν γυριζα απο Αθηναικες μπουρδελοτσαρκοκαταθεσεις εκανα αρκετο καιρο να ξαναγαμησω εδω στα δικα μας...Ας ελπισω να ξανακατεβω ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ευχαριστη εκπληξη η τζεσυ στο κοροβαγκου κ ερωτηση προς ολους....η κανουρια που δουλευει στο φριξου 9 βραδυ εκτος του οτι ειναι πανεμορφη μεσα τι λεει?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

συμφωνω μαζι σου σε ολα φιλε μανες .
αλλα εδω που να βρεις τετοια ποικιλια γυναικων  και στην  ποιοτητα και οικονομικα με ακαποτο τσιμπουκακι  και κωλο !
Στην ευγενεια το εχουν εκει οι τσατσαδες και οι πουτανες !
..κι αν και θα σου λεγαν βολτατζη αν πηγαινες συχνα δεν θα παρεξηγουσαν με την καλη ενοια θα στο ελεγαν ;)

Ευχομαστε να γινουν οπως στην Πρωτευουσα τα δικα μας  τα μπου...και στην Επαρχια που πηγα στις γειτονες μας πολεις Δραμα/Σερρες ιδιες τιμες οπως εδω στην Θεσ/νικη ,  ενα πετυχα καλο την Σισσυ στην Δραμα , αλλα στα γουστα πρεπει  να σταξεις κατι παραπανω. :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ευχαριστη εκπληξη η τζεσυ στο κοροβαγκου κ ερωτηση προς ολους....η κανουρια που δουλευει στο φριξου 9 βραδυ εκτος του οτι ειναι πανεμορφη μεσα τι λεει?
την σαρα λες;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν θυμαμαι βασικα,πρωτη φορα την εβλεπα
ε την καντυ φανταζομαι την ξερεις.....τοσες φωτο εχει βαλει σε καθε γωνια του σαιτ ο ατζεντης της ο τζο :grin:.....αρα αν λες για την σαρα μαπα το καρπουζι απο οσα γραφτηκαν μεχρι τωρα.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε την καντυ φανταζομαι την ξερεις.....τοσες φωτο εχει βαλει σε καθε γωνια του σαιτ ο ατζεντης της ο τζο :grin:.....αρα αν λες για την σαρα μαπα το καρπουζι απο οσα γραφτηκαν μεχρι τωρα.....
την καντυ την ξερω αυτη που λεω ειναι καστανη πολυ ομορφη...αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι παγηδα αυτες
στην εκκλησια τι παιζει βραδυ κ ειχε προχθες τοσα αυτοκινητα απ εξω?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την καντυ την ξερω αυτη που λεω ειναι καστανη πολυ ομορφη...αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι παγηδα αυτες
στην εκκλησια τι παιζει βραδυ κ ειχε προχθες τοσα αυτοκινητα απ εξω?
η παρτουζιαρα η αντριαννα θα εκανε πασαρελα...εκει και για ματι μονο αξιζει να πας....περνας και απο κελλυ ,παιζεις και μια μαλακια μετα σπιτι και εισαι κομπλε.... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

μουναρος παντως η σαρα ε;ντεκερ σου θυμιζει κατι το βυζι αυτο; :grin:

Συνημμένα

• pic_102112966586099800lathen.jpg
    pic_102112966586099800lathen.jpg
    271,9 KB · Εμφανίσεις: 39

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η παρτουζιαρα η αντριαννα θα εκανε πασαρελα...εκει και για ματι μονο αξιζει να πας....περνας και απο κελλυ ,παιζεις και μια μαλακια μετα σπιτι και εισαι κομπλε.... :grin:
κελλυ βαρδαρη?
εμενα παντως η αντριαννα οσες φορες εχω παει με εχει ξετρελανει....αντριαννα κ οι 2 βασικα,τζεσυ,μαντυ,χριστινα πολωνεζα κ νατασα ρωσσακι ειναι οι αγαπημενες μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κελλυ βαρδαρη?
εμενα παντως η αντριαννα οσες φορες εχω παει με εχει ξετρελανει....
λες για την ρουμανα τωρα εσυ ε;εισαι σιγουρος;δεν εχεις πυρετο ή τιποτα αλλο ετσι; :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
κελλυ βαρδαρη?
εμενα παντως η αντριαννα οσες φορες εχω παει με εχει ξετρελανει....αντριαννα κ οι 2 βασικα,τζεσυ,μαντυ,χριστινα πολωνεζα κ νατασα ρωσσακι ειναι οι αγαπημενες μου
γεια σου deker...μεγαλε μπουρδελιαρη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom