jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Το κεντρικό νόημα βρίσκεται σ'αυτή εδώ την πρόταση.
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!
Δεν θέλω πραγματικά να ξοδέψω άλλα λεφτά εδώ...
Κομμαντο πηγες για μετεκπαιδευση ?
Ωραια
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Τζο Αφρικανες εχει η Ρωσσιδακια εκει ?δεν το καταλαβα καλα με το Africa people
απλα ρωταω αν τυχον περασω απο Κοζανη να ξερω τι μενου θα φαω.![]()
Αφρικα > Γιανιτσα
Ρουσια > Κοζανη ( μια τουλαχιστον )
εχουμεμια μινι βολτιτσα στα στουντιακια του μυλου...
Νικ Ουρανου η Ναντια για τους μερακληδες! Μπηκε και τρομαξα λιγο μου λει μην φευγετε ! διαβαστε στο ιντερνετ και δεν θα το μετανιωσετε.. προτεινετε φυσικα στους λατρεις των μιλφ και οχι μονο
Καλα θα διαβασουμε πες και θα ξαναρθουμε
επρεπε να πεις , διαβασα οτι κανεις συλλογη απο καποτες και ηρθα να μαθω λεπτομεριες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Την Συμπαθω την Ναντια , ασχετα αν δε μου εχει κανει κλικ
Κεφαλληνιας η Εμμανουελα η πατρινια
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
επιβεβαιωθηκε
Εκκλησια μια που δεν εχω ξαναδει ομορφουτσικο κωλαρακι αδυνατουλα καφε μαλακι φατσα μετρια
ειχε και ξανθιες ανταυγιες ?
Ερημιτη μια μιλφ με κοιλιτσα λιγο ψιλο μετριο σωμα και προσωπο εκανε και την τσατσα αλλα πολυ βαριεστημενη παιδες με το ζορι τα ελεγε .. λογικα η πετρουλα
Μαλλον
καταθεση δεν εγινε πουθενα αλλα η εμανουελα εχει μπει στη λιστα !
Καλως το παιδι