Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
δεν νομιζω, γιατι η μια λεει οτι ειναι Ρουμανα ενω η αλλη Ισπανιδα
Εδώ γελάμε!
δεν νομιζω, γιατι η μια λεει οτι ειναι Ρουμανα ενω η αλλη Ισπανιδα
o patsino εγραψε για καρμεν....εγω λεω για τον halford
αναφερομαι στην παλια κριτικη του patsino για την Μαρια. ο Πατσινο λεει οτι ειναι Ρουμανα, ο halford λεει ισπανιδα
Μπήκα κανονικά Τζο. Λες να έβλεπα φρέσκο πιπίνι κ να μην γευόμουν τον απαγορευμένο καρπό?
Εγώ παιδιά μια χαρά πέρασα. Μάλλον είναι ρουμάνα που έκανε ταυρομαχίες πάντως. Είχε βάλει τοοοοοση κρέμα στο μουνί όμως έκανε πλατς πλατς όχι από τα κρέατα, από την κρέμα!
Γεια σας καυλιαρηδες βλεπω αρκετη κινησης( γαμησια)
στα στενα της αμαρτιας
Χθες το βραδυ αρη περιοχη που περασα ειχε πολυ μπατσαρια
Jo μας την εκανα η Τουμπανιεθ και μας ταξαν και Καντυ
0-2
απο γυναικες που να βγαλεις ακρη gl. ! τι μια ειναι ετσι την αλλην αλλαζουν . {γενικα μιλαω} ...οπως τις ερθει εκεινη την στιγμη αναλογως τα κεφια και τα ντεφια τι να πωτελικα αλλες εχουν το ονομα και αλλες την χαρη....πχ η καμελια μου ρθε το πρωι με ενα κουτι ΚΥ στο χερι αλλα τελικα δεν εβαλε ουτε σταλα κρεμα....
η μαρια φαινεται την βαζει απο πριν....
ειχα κι εγω την απορια...Μαρια αδυνατη στο Φριξου 14 και Μαρια αδυνατη στην Κωλεττη ακουω.αναφερομαι στην παλια κριτικη του patsino για την Μαρια. ο Πατσινο λεει οτι ειναι Ρουμανα, ο halford λεει ισπανιδα
της κωλετη δεν την λες μικροσκοπικη....ειναι ψηλη κοπελα απλα αδυνατη....εχει δουλεψει πυργο ηλειας μου ειπε και αλλου επαρχια πιθανως....οχι σαλονικη....ειχα κι εγω την απορια...Μαρια αδυνατη στο Φριξου 14 και Μαρια αδυνατη στην Κωλεττη ακουω.
Ειναι τελικα καμια απ'αυτες η παλια μικροσκοπικη Ρουμανα Μαρια με το ξεσκισμενο κωλαρακι που δουλευε περυσι το χειμωνα Φριξου 14 και λιγο παλιοτερα στο Τανταλου 9??
Καμαραν ο εξορκισμος δε επιασε μου φαινετεε ?
Μηπως να πας σε καμια Μαυρη Μαγισσα (των Γιανιτσων ) να σε κανει καλα ? ;)
δε σε πιασα
Η Καντυ που μας εταξαν- εταξες κυριε αντιπροεδρε που ειναι.
η καρλα της εκκλησιας και η καρλα του λαφαμ ειναι αλλη;Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από Φρίξου 14 όπου υπηρεσία ήταν η πληθωρική Λάουρα, προχώρησα παρακάτω, όπου όπως φαίνεται ήταν η σειρά μου να φάω πατάτα βάζοντας ένα τέλος σε ένα αρκετά καλό σερί επιτυχημένων καταθέσεων, πέφτοντας θύμα της Κάρλας στην Εκκλησία.
Λίγο το γεγονός του ότι η τσατσά μετά από παζάρι κατέβασε το απλό στα 30, λίγο που το γκομενάκι με έκανε στα κλεφτά νόημα να περάσω και μάσησα,λίγο του ότι δεν είχα διαβεί ουδέποτε τα σκαλιά του συγκεκριμένου ιδρύματος, πέρασα μέσα χωρίς πολύ σκέψη.
Λεπτομέρειες στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει. :S
Και μιας που μιλαμε για καλυγραμες (και για πατατες ) η Τζεσυ στη Βιλλα
περιμενει καποιον Στελιο ..αντε ρε .. σε περιμενει το κοριτσι
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από Φρίξου 14 όπου υπηρεσία ήταν η πληθωρική Λάουρα, προχώρησα παρακάτω, όπου όπως φαίνεται ήταν η σειρά μου να φάω πατάτα βάζοντας ένα τέλος σε ένα αρκετά καλό σερί επιτυχημένων καταθέσεων, πέφτοντας θύμα της Κάρλας στην Εκκλησία.
Λίγο το γεγονός του ότι η τσατσά μετά από παζάρι κατέβασε το απλό στα 30, λίγο που το γκομενάκι με έκανε στα κλεφτά νόημα να περάσω και μάσησα,λίγο του ότι δεν είχα διαβεί ουδέποτε τα σκαλιά του συγκεκριμένου ιδρύματος, πέρασα μέσα χωρίς πολύ σκέψη.
Λεπτομέρειες στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει. :S
Αφού ψηνόμουν να φάω πατάτα δεν την έτρωγα τουλάχιστον από την Τζέσυ, που κοιτούσα και τις φώτο της σήμερα το απόγευμα.