Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια.τεμπελιαζω και δεν παω να δω πιο πισω,ειμαι ειλικρινης.ξερετε αν επεστρεψαν αφροδιτη ή αγαπη  απο κοωλλετη?
και επισης ποια αξιζει τα  λεφτα της για να σε ξεζουμισει αυτο τον καιρο?ποια τιμαει τα λεφτα της ?ευχαριστω και σορρυ για την βαρεμαρα.μολις χωρισα

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια.τεμπελιαζω και δεν παω να δω πιο πισω,ειμαι ειλικρινης.ξερετε αν επεστρεψαν αφροδιτη ή αγαπη  απο κοωλλετη?
και επισης ποια αξιζει τα  λεφτα της για να σε ξεζουμισει αυτο τον καιρο?ποια τιμαει τα λεφτα της ?ευχαριστω και σορρυ για την βαρεμαρα.μολις χωρισα
σε αδεια ειναι ακομα και οι 2...πάνε σε κανα βαρδαρη και αν βρεις την ηρα ορμα,καπου διαβασα οτι τελευταια ειναι βραδυ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
οι εκλπηξηεις για σενα ομως δε σταματανε εδω .. θα σου βαλω ενα κουιζ
Για πες μας ποια ειναι αυτη ?
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021131168514131397lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Κρεοπωλης ηταν ο μπαμπας της.???
:2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κι αναρωτιομουνα αν θα την προσεξεις..!
Κι εγω λεω να την επισκεφτω αυριο ή μεθαυριο (μαζι μ' αλλες βεβαια, Ρομινα πχ.)..!
Δυστυχως ομως αυριο τα Τεμπη θα 'ναι κλειστα κ το σκεφτομαι..

Δεν περναει απαρατηρητο τετοιο μωρο.!! :grin:

Εγω μετα της 15/7 θα ειμαι μεσσολογγι θα κατεβω απο Ιωαννινα αλλα μετα θα γυρησω απο Αθηνα μονο και μονο για  :knockinb:
...και ειναι ευκαιρια.!!  :grin:
Τα τεμπη γιατι ειναι κλειστα.?? απο τους ταξιτζηδες μηπως.??

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Δεν περναει απαρατηρητο τετοιο μωρο.!! :grin:

Εγω μετα της 15/7 θα ειμαι μεσσολογγι θα κατεβω απο Ιωαννινα αλλα μετα θα γυρησω απο Αθηνα μονο και μονο για  :knockinb:
...και ειναι ευκαιρια.!!  :grin:
Τα τεμπη γιατι ειναι κλειστα.?? απο τους ταξιτζηδες μηπως.??

Εννοεις μετα τις 15/8..; Δυστυχως απ' οτι ειδα στο θρεντ του στουντιο η Μονικα θα 'ναι μονο αυτη τη βδομαδα, μετα θα φυγει κ θα γυρισει απο Σεπτεμβρη, οπως κι η συντριπτικη πλειοψηφια των στουντιοκοριτσων που θα παρει αδεια τον Αυγουστο..!
Γαμω την ατυχια μου, αυριο θα κλεισουν τα Τεμπη μεχρι τις 2μμ λογω εργων..!
Κ δεν γινεται να κατεβω την Πεμπτη, γιατι την Πεμπτη δε θα δουλευει η Ρομινα, που θελω να πετυχω κι αυτην..!
Ελπιζω να μην κλεισουν κανα δρομο κι οι ταξιτζηδες κ γαμηθει τελειως η κατασταση..!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εννοεις μετα τις 15/8..; Δυστυχως απ' οτι ειδα στο θρεντ του στουντιο η Μονικα θα 'ναι μονο αυτη τη βδομαδα, μετα θα φυγει κ θα γυρισει απο Σεπτεμβρη, οπως κι η συντριπτικη πλειοψηφια των στουντιοκοριτσων που θα παρει αδεια τον Αυγουστο..!
Γαμω την ατυχια μου, αυριο θα κλεισουν τα Τεμπη μεχρι τις 2μμ λογω εργων..!
Κ δεν γινεται να κατεβω την Πεμπτη, γιατι την Πεμπτη δε θα δουλευει η Ρομινα, που θελω να πετυχω κι αυτην..!
Ελπιζω να μην κλεισουν κανα δρομο κι οι ταξιτζηδες κ γαμηθει τελειως η κατασταση..!

Ναι για αυγουστο λαθος εκανα...μην μου λες τετοια με μαχαιρωνεις.!! :'(
Εμενα δεν βολευει να κατεβω ποιο πριν, αρα αν δεν την πετυχω θα δω τι παιζει και θα πραξω αναλογα...
Ρομινα την εχεις ξαναπαρει.??? Ειναι ισαξια της μονικα στο  :tits:...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ναι για αυγουστο λαθος εκανα...μην μου λες τετοια με μαχαιρωνεις.!! :'(
Εμενα δεν βολευει να κατεβω ποιο πριν, αρα αν δεν την πετυχω θα δω τι παιζει και θα πραξω αναλογα...
Ρομινα την εχεις ξαναπαρει.??? Ειναι ισαξια της μονικα στο  :tits:...

Ετσι διαβασα στο θρεντ του Πειραιως 193 νομιζω, αλλα ριξε κ μια ματια καλου-κακου..
Οχι, τη Ρομινα δεν την εχω παρει, αλλα απ' ολους ακουω τα καλυτερα..!
Παντως οι βυζαρες της Μονικας φαινονται στις φωτο σαφως μεγαλυτερες απ' της Ρομινας..!

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη αυτη η καμελια ειναι πρωινα τανταλου 9?Τοσο καλα γαμιεται αξιζει δηλαδη ε?

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Γνωριζει καποιος να μου πει, που δουλευει η Ρεμπεκα η ρωσσιδα, σε πιο studio αν ειναι εδω, η εχει φυγει?????? παρακαλω οποιος γνωριζει περι αυτου ας μου πει.

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη αυτη η καμελια ειναι πρωινα τανταλου 9?Τοσο καλα γαμιεται αξιζει δηλαδη ε?

Μια κριτικη ειδα ολο κι ολο,αν παει κανεις και ξενερωσει να μας το πει να το εχουμε υποψη μας....γιατι ποτε δε ξερεις...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Γνωριζει καποιος να μου πει, που δουλευει η Ρεμπεκα η ρωσσιδα, σε πιο studio αν ειναι εδω, η εχει φυγει?????? παρακαλω οποιος γνωριζει περι αυτου ας μου πει.
η ρεβεκα φιλε μου αγνοειται εδω και 1μιση μηνα περιπου και απο τα λεγομενα των τσατσαδων δεν θα επιστρεψει αλλο καθολου

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
η ρεβεκα φιλε μου αγνοειται εδω και 1μιση μηνα περιπου και απο τα λεγομενα των τσατσαδων δεν θα επιστρεψει αλλο καθολου
Ευχαρηστω πολλυ για την πληροφορια φιλε johnsimp νασε καλα, ειναι απολυτα σιγουρο οτι δεν θα επιστρεψει καθολου??????

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Ευχαρηστω πολλυ για την πληροφορια φιλε johnsimp νασε καλα, ειναι απολυτα σιγουρο οτι δεν θα επιστρεψει καθολου??????
απο την στιγμη π το λεει η ιδια η 2τσα προφανως σιγουρο..αλλα δεν αποκλειεται να επιστρεψει σε αλλο ιδρυμα..αλλα λειπει πολυ καιρο ηδη...οποτε οι πιθανοτητες ειναι λιγες

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Παντως για μια κοπελα με ωραιο σωμα και χαλια φατσα που ειπε ενας συναγωνιστης καποιες μερες πιο πριν. εκει στα φορτηγα διπλα που ειπε. πηγα και την δοκιμασα στα 80ε δινει και κωλαρακι. Πολυ καλη η γκομενα, και πολυ ωραιο στησιμο και θεα στα 4. Δεν το περιμενα παντως γιατι στην αρχη δεν μου γεμισε καθολου το ματι. Πιπα παντως πολυ μετρια.

kosths57

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η ναντια η ρωσσιδα απο πετρου ερημιτη μηπως ξερει κανεις αν εμφανιστικε?

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
απο την στιγμη π το λεει η ιδια η 2τσα προφανως σιγουρο..αλλα δεν αποκλειεται να επιστρεψει σε αλλο ιδρυμα..αλλα λειπει πολυ καιρο ηδη...οποτε οι πιθανοτητες ειναι λιγες
Thanks again φιλε johnsimp

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μετά την ολιγοήμερη απουσία μου και εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης αποφάσισα να κάνω μια μεσημεριανή μπουρδελότσαρκα στα καταστήματα εκτός Βαρδάρη, μιας που η ώρα ήταν ακατάλληλη για παρκάρισμα στα στενά του Βαρδαρίου.
Ο κόσμος στους δρόμους ελάχιστος, οι περισσότεροι μάλλον σε κάποια παραλία θα δροσίζονται, ακόμη και οι Βούλγαροι νταλικέρηδες που αράζουν δίπλα στο κατάστημα της Ερημίτου και αυτοί λιγοστοί.
Με τη σειρά που τα επισκέφθηκα στα καταστήματα συνάντησα τις εξής κοπέλες.

-Ερημίτου Η Πετρούλα, συμπαθητική κοπέλα, πιάσαμε την κουβέντα πέρασε μάλιστα και τα χέρια της γύρω από τη μέση μου, επωφελήθηκα και εγώ, αν και δεν το συνηθίζω με κοπέλες που δεν έχω σκοπό να περάσω, και πέρασα τα χέρια μου στην κολάρα της ακουμπώντας με τα δάχτυλα μου τα κολομάγουλα της, δεν κρύβω ότι μου την σήκωσε η όλη φάση, λίγο ακόμη έλειψε και θα περνούσα, στα υπ΄ όψη πάντως. Βραδινή μετά τις 7 η milf Άννα.

- Ουρανού, Η Ρωξάνα με αλλαγμένο μαλλί από την τελευταία φορά που την είχα δει, ολίγο μεζ, σε καλή κατάσταση, αλλά εμένα δεν μου κάνει κλίκ.

- Φρίξου 14 , Ένα πάρα πολύ αδύνατο πλασματάκι, που περπατούσε μάλιστα αδέξια πάνω στα 12ποντα της, Εμμανουέλλα την έλεγαν, πολύ συνεσταλμένη, η μαντάμ την εκθείαζε ότι σκίζει μέσα στο δωμάτιο, πάντως έκανε κάνα 20λεπτο να βγει από μέσα και η μαντάμ το έβαλε στα ατού της, και μάλιστα από τα λεγόμενα της ήταν σε απλό πρόγραμμα. Βραδινή η Αντριάννα.com που τον τελευταίο καιρό προσπαθεί φιλότιμα και με πολύ πίεση να αλλάξει το κακό προφίλ της.

- Villa . Η άλλη Αντριάννα της Villa, έκανε και πασαρέλα μπροστά μου, αλλά για ακόμη μια φορά με άφησε αδιάφορο. Δεν ξέρω αλλά παρόλη την εντυπωσιακή της εμφάνιση έχει κάτι που δεν με τραβάει. Βραδινή το άλλο κομοδίνο της γειτονιάς η Τζέσυ.

- La femme . Το βαρύ πυροβολικό η Χριστίνα με τα κανόνια της. Βραδινή η Κάρλα.  Για όσους ενδιαφέρονται, (μέσα και εγώ), η Μαρία η Σλοβάκα θα επιστρέψει εντός 12ημέρου. Έχω και συμπληρωμένη κάρτα με 3 γαμήσια εκεί και την κρατάω για την πάρτι της. ;) ;) ;)

-Σααλ, Η γνωστή και μη εξαιρεταία Εύα.

-Τσίρκο , , Η Κατερίνα το πιπινάκι της διπλανής πόρτας με τις βυζάρες της. Την έμαθε καλά τη δουλειά από ότι είπε η Μαντάμ, αλλά εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να την ξανατιμήσω. Βραδινή μετά τις 8 η υπερπρωταθλήτρια Λάουρα η πιο φορμαρισμένη με διαφορά, αυτή τη στιγμή ,Ιερόδουλη της Θεσσαλονίκης.

-Κωλλέτη, Η Αγάπη για όσους ενδιαφέρονται, εγώ πάντως όχι, Βραδινή μετά τις 7 και για όλο το υπόλοιπο βράδυ η Έφη. :smitten: :smitten: :smitten: Αγαπούληδες (μέσα και εγώ) σπεύσατε.

- Μαντζάρου , , Μια Γιάννα, πρώτη φορά την έβλεπα , ξανθιά , κοντή με ζουμπουρλούδικα μπουτούνια αλλά τίποτα παραπάνω. Και το 40αρι ακατέβατο. Είναι πολιτική του καταστήματος μου λέει η τσατσά. Αλλά σε ένα σεμινάριο μας είχανε πει, δεν θα πείτε ποτέ μα ποτέ τη φράση, είναι πολιτική της εταιρείας μας, τστσσσσς ανεκπαίδευτες τσατσάδες.

- Κατεχάκη , Το άφησα επίτηδες τελευταίο μιας που τα καλά τεμάχια είναι βραδινά και δεν έβλεπα κάτι καλό, μπήκα λοιπόν όπου συνάντησα τη Μάρα όπως το περίμενα. Καρφί πέρασα μέσα με 30αρι εννοείται για 40 ούτε λόγος, ήταν η 3η φορά με την συγκεκριμένη σε 40 ημέρες που για τα δεδομένα μου είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μιας που με αρέσει η ποικιλία και δύσκολα κολλάω κάπου (τις άλλες 2 στην Προμηθέως 25). Πραγματικά όμως άξιζε τον κόπο μιας που πέρασα ακόμη καλύτερα ακόμη και από τις δύο προηγούμενες φορές. Λεπτομέρειες στην  πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παντως για μια κοπελα με ωραιο σωμα και χαλια φατσα που ειπε ενας συναγωνιστης καποιες μερες πιο πριν. εκει στα φορτηγα διπλα που ειπε. πηγα και την δοκιμασα στα 80ε δινει και κωλαρακι. Πολυ καλη η γκομενα, και πολυ ωραιο στησιμο και θεα στα 4. Δεν το περιμενα παντως γιατι στην αρχη δεν μου γεμισε καθολου το ματι. Πιπα παντως πολυ μετρια.

Την Πετρούλα λές  :huh: :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μια κριτικη ειδα ολο κι ολο,αν παει κανεις και ξενερωσει να μας το πει να το εχουμε υποψη μας....γιατι ποτε δε ξερεις...

Πάρε και μιά 2η δικιά μου, αν μπορεί να βοηθήσει, μιας που είναι και λίγο παλιά. Πάντως άλλη δεν υπάρχει σε όλο το site όσο και αν ψάξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom