chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
ακριβως αυτο... μεχρι τωρα ακουγα μαιρη βερονικα εφη νικολ αντριανα μιρελα κ το μαριαννα ροουζ κ με προφορα κιολας ηταν λιγο αστειο :o
ακριβως αυτο... μεχρι τωρα ακουγα μαιρη βερονικα εφη νικολ αντριανα μιρελα κ το μαριαννα ροουζ κ με προφορα κιολας ηταν λιγο αστειο :o
-Θα έμπαινα στην πρώτη μου στάση στην Ερημίτη αλλά η μιλφ Άννα έχει κόψει το ακάπωτο. Την είχα πάρει πριν ένα χρόνο και κάτι Προμηθέους 25. Καλή ήταν.Έκανα μια σχετικά μεγάλη βόλτα προ ολίγου με σκοπό την συνεύρεση με κάποια καινούργια κορασίδα, κάποια αξιοσημείωτα:
Μετά από πολύ καιρό(χρόνια) και με πολύ διαθεση,επισκεφθηκα την Μαιρουλα....
Ευδιαθετη,μου εκανε ενα καταπληκτικο και μετα αφεθηκα στο να με καβαλησει και να χαζεψω με τις βυζαρες της.....Απιστευτη η κοπελα...Ευχαριστηθηκα πολυ....Εχει ρε γαμωτο το πακετο που ψαχνω...Η κοπελα δεν κανει για βαρδαρη....Αξιζει για 100αρικο και πανω...Ειναι κατι αλλες σαυρες που τα παιρνουν (αγγελιοφορος) και τετοιο μωρο,με τετοια αποδοση στα 30 σε αυτον τον αθλιο χωρο?
Στο πιο κατ,στην προμηθεους κατω εννοω,ηταν ενα απιστευτο μωρο με μακυρα ξαθα μαλλια,και πολυ ωραιο σωμα.Ηρα μου ειπε η Τσατσα τη λενε.ουκρανη.Την ξερετε?Ψηθηκα προς στιγμην αλλα επελεξα Μαιρουλα....Αξιζει να προσπαθησω?
Ποια σ αρεσε ποιο πολυ εμφανισιακα ? Τzουλια ή Ερρικα ?
Μεσημεριανη βολτα σε ολα τα στουντιο και μπουρδελα της ζεστης ,αδειας απο κοσμο και λιγο συννεφιασμενης θεσσαλονικης και εχουμε και λεμε:
-ερημιτου πετρουλα
-κωλετη η τανυα ψηλη ,μαυρο μαλλι,προμιλφ με λιγο αγριεμενη σκυλε φατσα τυπικη ρωσιδα....κυκλοφορουσε ξωβυζη και με stockings...απο 40 απλο,ισως κανει και κατι προγραμματα...αφρουλα αφαντη ακομη
-φριξου 9 βιλα εροτικα η πιο ομορφη οπως μου φανηκε πλεον αντριαννα με ξανθο πλατινε ισιο μαλλι και σεξι ασπρα εσωρουχα εθεαθη να μπαινει σφαιρα αλλα χαμογελαστη σε δωματιο συναγωνιστη....απο 40 απλο 100 πρωκτικο....
-φριξου 14 ...εκτος απο τον κικα αγνοειται και η ρεβεκκα πλεον....τζεσικα στο ποστο της....καλο σαλοναρισμα,μετρια εμφανιση,ενα συνηθισμενο κοριτσακι με μακρυ μαυρο μαλλι και αδυνατο σωματακι αλλα μεσα τα ειπαμε...πατατα....προσωπικα δεν μου εκανε κλικ...
-ουρανου 26 η ειρηνη με το καρε κοντο μαλλι,μετρια μεν εμφανιση αλλα αριστες επιδοσεις εντος....απο 30 απλο,40 ισπανικο με χυσιμο,50 γυμνο,60 το 69,80 κωλαρακι και 100 τζακουζι με πρωκτικο
-κατεχακη η μαρα...μια κοπελα συνηθισμενη απ αυτες που βλεπεις και εξω στον δρομο καποως στρουμπουλη και μπαμπατσικια με βυζαρες που ξεχειλιζαν τεχνηεντως απο το ροζ σουτιεν αφηνοντας τις ρωγες σε κοινη θεα επιτηδες...ακουω καλα λογια απο γκειμοβερ...δεν εχω ακομη προσωπικη γνωμη
-λαφαμ η busty χριστινα απο ρουμανια με καστανοξανθο πλεον και οχι μαυρο μαλλι,βυζαρες σπεσιαλ εφαμιλες της νικολ,μαυρο στριγκ και ξωβυζη απο την μεση και πανω,γοβες και μαυρες καλτσες με ζαρτιερα...πιπα και γαμησι αψογο με καλη και δυνατη συμμετοχη.....τα κανει ολα μεχρι πρωκτικο με 120,60 το 69,50 το γυμνο νομιζω αλλα συμφερει το τζακουζι με τα 150 ευρω που τα περιλαμβανει ολα συν πρωκτικο...
ρε μαστορα οχι και ρακουν....εχει ομορφο προσωπακι απο κοντα και ωραια ματια....το διαπιστωσα οσο την πηδουσα σε ιεραποστολικο.....
-μαντζαρου 14 η κοκκινομαλλα νατασσα που αδυνατισε καπως,κρατει ακομα την κωλαρα με το τατου,ωραιο σαλοναρισμα κι αυτη ομορφο προσωπο και μαλλι πιασμενο κοτσο...αρκετα σεξι με μαυρο ολοσωμο σετακι,απο 40 το απλο
-ανδρεου γεωργιου 4 η ευα η βουλγαρα που μου θυμιζει προσωπικα την μιλφ πορνοσταρ julia ann...με μαυρα εσωρουχα και σεξι στριγκ,μαυρισμενη και γυμνασμενη με τελειο για την ηλικια της σωμα...
απο 40 απλο,70 γυμνο,50 ισπανικο με χυσιμο στα βυζια.80 κωλαρακι και με 150 ευρω τζακουζι με ολο το προγραμμα και με δυο εκτονωσεις αν προλαβεις λεει....
-26ης οκτ 35 η κατερινα
και παμε βαρδαρη...
-σαπφους 20 η μονικα ψηλη,με μικρα πεταχτα βυζακια ,αδυνατο σωματακι.κανει και καποια προγραμματακια οπως γυμνο και 69...τσατσα και πουτανα τις ειχε πιασει απο κατι που προηγηθηκε προφανως νευρικο γελιο και δεν σταματαγαν να χαχανιζουν
-τανταλου και σαπφους μια κοντοπουτανη γυφτορουμανιτσα με ξανθο μακρυ μαλλι(μαλλον ποστις)η 19χρονη Αλεξανδρα....οι φωνες της οταν πηδιοταν ακουγονταν μεχρι εξω στο δρομο ενω αξιοσημειωτο ειναι οτι καθοταν πολλη ωρα στο δωματιο....κατα τα αλλα επαιζε και χουφτωμα πελατων στο σαλονι προκειμενου να περασει κανενας αναποφασιστος....
-τανταλου 8 η μαρινα με καστανοξανθο μαλλι οχι πολυ δροσερη πια αλλα χαμογελαστη και ευχαριστη εξω τουλαχιστον
-τανταλου 14 η ουγγαρεζα μερτσυ ψηλη ,εντυπωσιακη κοπελα,αλογο που λεμε,μαυρο μαλλι,ωραια χαρακτηριστικα προσωπου και θελκτικο σωμα.....εκτος απο απλο εχει με 80 κωλαρακι και με 120 ντουζ και με 150 ντουζακι και φουλ με κωλο....
στο σαλονι μας υποδεχτηκε με την φραση ''τα κανει ολα''..ειναι παγιδα παντως απο θεμα εμφανισης....μεσα ακουω μετρια πραγματα νομιζω αλλα θελω μια φορα να την φαω
-σαπφους 5 η αγγελικη του καραμαν με τα βυζακια εξω φορα παρτιδα...εχει ομορφο προσωπακι,το μαλλι το ειχε καπως σαν ραστα σημερα,τα δοντακια δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα εμενα κλικ δεν μου κανε...η τσατσα διαφημιζε το πολυ καλο σημειο της το γυμνο τσιμπουκι σαν να της ειχε κανει και αυτηνης...
-τανταλου ερως η κινεζα μιλια για λατρεις των ασιατικων μωρων....απο 30 απλο,40 χαλαρο και 50 το γυμνο....προσωπικα μου ειναι αδιαφορη σαν γκομενα θα ελεγα
-σαπφους 7 η γαλλιδα νικολ με ψηλοτακουνες γοβες με φωτιστικο εφε,κοτσιδακια,βυζαρες και αρκετο χαμογελο...καλη επιλογη αν και εγω ειχα περασει μετρια προς καλα και οχι τελεια....
-προμηθεως 14 μια αλλη μονικα κοντοπουτανη ξανθια μετρια απο εμφανιση με ευδιακριτο τατου στην αριστερη γαμπα,ψιλοαδιαφορη.....η τσατσα και ισως να εχει ενα δικιο μου ειπε αν δεν μπεις,πως θα μαθεις αν ειναι καλη;πραγματι θεια ετσι ειναι με την διαφορα οτι δεν ειμαι ουτε εκατομμυριουχος ουτε παιρνω βιαγκρα ακομη οποτε αφου ηδη ειχα κανει καταθεσεις ετζασα
-σαπφους 8 μια ζουμπουρλου μελαχρινη με περιτεχνα χτενισμενο μαλλι με λουλουδι στο αυτι και τσαχπινια στο ματι που δεν την ξερω...καλο σωματακι αλλα λιγο σπασμενη στο προσωπο αν και βαμμενη εντονα
-προμηθεως 25 η μιραμπελα που την πηρα και γω επιτελους για να διαπιστωσω τι πινουν οι αλλοι και δεν μας δινουν αλλα δεν ηπια δα και το νεκταρ.....το τσιμπουκι το περιβοητο το γυμνο το βρηκα καπως μετριο,γλειφομουνι χωρις καμια ιδιαιτερη εκ μερους της συμμετοχη,μωρομαντιλο να μου καθαρισει τον φρεσκομπανιαρισμενο πουτσο μου,μη και μη ....μην δαγκωνεις την ρωγα που μονο την εγλειφα,μην βαζεις αποτομα δαχτυλα στο μουνακι.....τεσπα εχει και δυο καλα τα γλωσσοφιλα και την περιποιηση στα αρχιδακια οταν σου παιρνει πιπα....απο πανω κουνιεται τελεια,στα τεσσερα ειναι αψογη με τελειο λυγισμα μεσουλας και γαμιεται με καλη συμμετοχη και καποια καυλολογα
and last but not least
-προμηθεως 19 η μαιρουλα με ροζ βρακακι και μαυρο σουτιεν που απεκρυβε τις βυζαρες....ολντ ταιμ κλασικ και αυτη πια...
παραλειπομενα της μεγαλης τσαρκας που εγινε μεταξυ 12 και 3.00 μμ η παντελης ελλειψη ταξι, η νεκρα στην περιοχη ειδικα του μυλου και περιξ,τα πολλα κλειστα ακομη μαγαζια,και οι πολυ ευγενικες γενικα τσατσαδες να κυνηγαν να χτυπησουν κανεναν πελατη με την καραμπινα.....αλλα ψοφια τα πραγματα....πολλοι περναν ματι λιγοι γαμουσαν εν τελει....
ποιες μου αρεσαν εν τελει;περα απο επιδοσεις και καθαρα με κριτηρια προσωπικου γουστου και εμφανισης θα ελεγα την μερτσυ,την χριστινα ,την νατασσα στην ματζαρου και λιγο η ευα αναλογιζομενος και την ηλικια που ειναι πιο πανω απο των αλλων κοριτσιων...οι υπολοιπες ειναι μεσες συνηθισμενες κοπελες και πολλες απο αυτες αν δεν ηταν πουτανες δεν ξερω αν θα βρισκαν και γκομενο να γαμηθουν υπο κανονικες συνθηκες που λεγαμε και στην φυσικοχημεια....
αυτα για σημερα....ελπιζω να προσφερα με το ποστ μια οαση δροσιας στην ενημερωση της μπουρδελοκαταστασης της πολης μας και μεχρι την επομενη φορα ευχομαι να γαματε καλα και να κρατατε ψηλα το θρεντ με αναφορες....
Περνω την σκυταλη απο τον gl για μια εκτακτη ολοκληρομενη νυχτερινη μπορδελοστουντιοτσαρκα με διπλη αποτυχημενη καταθεση τοσο η δικια μου οσο και του φιλου μου που πηγαμε μαζι παρεα...και εχουμε απο μυλο οπου η τσαρκα εγινε μετα τις 12, κινηση μηδεν...
Πετρου Ερημητη Η Μιλφ Αννα, ωραιο σωμα, ωραιο κωλαρακι, βυζια ζουμπηγμενα, αλλα φατσα κλαψταααα.!! αν την βαλεις ενα ματομπουκαλο, και της φορεσεις και ενα ταγιερ, ανετα κανει για δημοσιος υπαλληλος στην ΔΟΥ Α Θεσσαλονικης.!! Το κλιμα δουλευε στο φουλ, ψυγειο το μπουρδελο.!
Ν.Ουρανου 26 Ξανθια ζουμπουρλου με ωραιο οποσθιο συστημα αλλα φατσα βραστααα.!! προτεινετε να την παρετε μονο στα 4 και οχι face to face.!
Φριξου 9 Η μουναρομουφα Τζεσυ, τουμπανο η δεσποινης, ποιο ανοιχτοχρωμο χρωμα μαλλιων μεσα σε ενα συνολακι που τονιζε τις βυζαρες της...οποιος θελει να πεταξει 40€ να περασει χωρις 2η σκεψη...
Φριξου 14 Η Αγελαδοφατσα Αντριανα να γαμιετε μεσα στο δωματιο, περαστηκα στον συναθλητη...
Α.Γεωργιου 34 Η μελαχρινη Καρλα, πρεπει να πασχει απο σχολιωση το μικρο, ή απο λορδισμο.?? εχει περιεργο σωμα... δεν με συγγινησε καθολου μπωρω να πω...να μπει στην λιστα μου η Καρλα.??? δεν...νωμιζω Τακη.!!
Α.Γεωργιου 4 Η Μιλφ Ευα αποψε στο καπι των μπουρδελων...
26ης Οκτωβρη 35Α Η πιπινα Λαουρα στην σεντρα...εδειξε να δυσανασχετει που φευγαμε....οχι οχι οχι...δεν κανουν ετσι τα καλα κοριτσια Λαουρα.!! δεν ειναι πρεπον με την κινηση της αυτην απετρεψα τον φιλο μου να την ισως να περνουσε καλα απο οτι περασε με το αλλο κομοδινο...
Κωλετη Χαρτακια προτεραιοτητας για ποια αλλη απο την Εφη.!!! ολα τα δωματια κλειστα, κοσμος στο σαλονι, χρονος αναμονης σιγουρα μια ωρα...
Μαντζαρου 10 Η πορνννν στααααρ.! ξανθια Μαριανα, τωρα αν δεν καταλαβα καλα και την λενε Ματινα οπιος παει και την πηδηξει θα μας διαφωτησει πληρως, εγω επιμενω στο Μαριανα.! μεχρι αποδηξεως του εναντιον.!
Κατεχακη 13 Καινουριο μελαχρινο, ψηλο, αδυνατο, αβγαλτο, αβυζο , κοριτσακι, με ομορφο προσωπακι αλλα α-βυ-ζο.!
και απο βαρδαρη μερια κατα της 1 πρεπει να ειχε παει σιγουρα, πολυ κινηση για την ωρα, ειχε κανα 2 παρεες πιτσιρικαδων που κανανε χαβαλε, μαλλον δεν ξερανε να κανουνε χαβαλε...
Τανταλου 14 Η ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑ.!!! πιπινοβυκι να βγαινει απο το δωματιο και κατευθειας στο αλλο... :S ουσστττττ.!
Τανταλου 9 Κλιματιστικο γιοκ.!! καζανι το μπουρδελο οπως και το 14...και μεσα μελαχρινη μουναρα με δεμενα τα μαλια κοτσο μεσα σε μαυρο φορεματακι, φοβερο μαυρισμενο κορμι, κωλαρα.! αλλα το βυζι της με χαλασε, διακρινοντας το μεσα απο το φορεμα το εκρινα για χαλια και ισως για αυτο δεν την διαλεξα, τωρα να ειναι η Ανιτα η Ιταλιδα, δεν ξερω δεν μου εμοιαζε, 50% ναι...
Τανταλου 8 Μιλφ θεια μπαααααζο.!!λυγμενα περουνε αυτοι οι νταβαδες.??? τζαμπα να μου κατσει δεν την γαμαω την θεια.!!
Τανταλου και Σαμφως γωνια Η μελαχρινη παντα τοπλες Αντριανα πρωην Αντρε, καλη ειναι μεσα αν σας κανει κλικ...τα κανει ολα το πιπινι
Σαμφως 20 Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα πρεπει να ηταν η μελαχρινη Μονικα που δουλευε πριν κανα χρονο+++ στο πρασινο, μπαζωσε λιγακι, εκανε ψωμακια στο κολαρακι της...οποιος περασει και την ξερει ας κανει ταυτοποιηση...
Σαμφως 7 η τσεχα Ιονελα, την παρατηρησα καλυτερα, μου εβγαλε μια απεχθεια.!! δεν ξερω γιατι...ωραιο προσωπο...σκυλου.!
Σαμφως 8 Η Καστανομαλα Αριανα, με τις βυζαρες τις φορα παρτιδα εξω, τρελιαρα την εκοψα, εχει καλουτσικο γεματουλικο σωματακι, πηρα φορα να μπω μεσα, μου τον σηκωσε απο την υποδοχη...ΑΛΛΑ...οταν μου γυρησε την πλατη και αντικρυσα την ξεφλουδισμενη πλατη της απο το καψιμο της ηλιοθεραπειας...εκει θυμηθηκα αλλα και μιμιθυκα τον maanskyggen καλοντας σε abord-fail to lanch.!! σιχαθηκα τελειως.!! σκεφτομουνα σε κλασματα του δευτερολεπτου να της χαιδευω την πλατη και να γεμιζω φλουδες παντου.!! :S :S :S εφυγα τρεχοντας.!! ουτε η καμερα δεν με εποιασε
Σαμφως 5 Η Μελαχρινη Μιρελα, τι κωλαρα εχει πεταξει η πουτανα.!!?? για μενα δεν ποιανει μια μεσα...ασε μου μου τραβελοφερνει στην φατσα τωρα τελευταια.!!
Προμηθεους 11 Η ξανθια Ηρα, πολυ καλυ μεσα στο δωματιο, το μονο μειον το χαλιοφτιαγμενο σιλικονατο βυζι της, εκτος και αν το εκανε tune up...
Προμηθεους 14 Η χτυκιαρα μιμη...κομοδινο ΟΛΚΗΣ.! την δοκιμασε ο φιλος μου. χαλια εμπειρια λεει, δεν ξερει να γαμιετε, μικρο μουνακι εχει κατα τα αλλα big fail.!! Highlights... η τσατσα να κοιματε στην πολυθρονα.!!
Προμηθεους 19 Η ασχημουλα μελαχρινη μεσα σε μαυρο νυχτικο Κορινα...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ.???? ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΛΑΔΙΙΙΙΙ.!!!
Προμηθεους 25 ξανθια καινουρια 20χρονη ρουμανα Τζουλια, κωλαρακι παγιδα και για οσκαρ.!! περασα μεσα, επαιξα και εχασα.!! βυζι παντοφλα.!! πρεπει να ειναι καμια 25 χρωνων+++ κομοδιναραααα.!! κοκαλιαρα, ομορφο προσωπο αλλα big fail 2.! το δωματιο σχετικα καθαρο σε σχεση με αλλες φορες...πρεπει να βαλανε σκουπα-μαπα-σφουγγαριστρα.!!
Μετα απο 2 αποτυχεμενες καταθεσεις...2 ξανθιες...βαρελησιες ηρθαν και κατσανε ταμαμ.!!!
Αυτααααα καυλιαρηδες.!! καλημερα σας.!!
διαβασε λιγο πισω τυπε μου.....και διαλεξε ;)μαγκεσ αυριο βολταρω στα σπιτακια τηε θεσσαλονικησ βοηθηστε λιγο....
Και οι δυο πολύ καλές εμφανισιακά. Θέμα γούστου αν προτιμάς ψηλή μελαχρινή ή κοντή ξανθιά. Προσωπικά προτιμώ την Τζούλια, ήταν η καλύτερη που είδα από εμφάνιση χθες βράδυ. Κομοδινάκι αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ με τίποτα. Θα δοκιμάσω Έρικα κάποια στιγμή και θα ξαναπάω και Τζούλια.
κατα τα αλλα ελεος με την marianna rose.....
Jo έλεος. Βάλε ξανάτον Λούκυ Λουκ για avatar !! Έτσι σε μάθαμε, έτσι σε προτιμάμε !!Ωραια θα παω και γω Τζουλια , πιστευω θα ακουσω κλικ
και Ερρικα θα ξαναπαω αμα κατσει
εεεε και συ δεν ερχετε καθε μερα ποοοοοοορνσταρ στο χωριο μας
Επίσης το πολύ καλό νέο avatar του jo145 με όλα τα μηνύματα που εκπέμπει ήταν από τις όμορφες εκπλήξεις που με περίμεναν.
Διάβασα και την απολαυστική του κριτική για το καινούργιο πιπινάκι της πόλης που θα το τιμήσω και εγώ προσεχώς, μόνο που μας τα χάλασε στην αναμνηστική φωτογραφία του που δυστυχώς από το link της, δεν βγαίνει.
ΜΟΝΙΚΑ.!!
Geia soy gameover ξακως ηρθες
καλυτερα που δεν ειχες ιντερνετ να ξεφυγεις λιγο απ ολα
οι εκλπηξηεις για σενα ομως δε σταματανε εδω .. θα σου βαλω ενα κουιζ
Για πες μας ποια ειναι αυτη ?
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021131168514131397lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καμέλια και την βρήκα με την πρώτη, :headbang3: :headbang3: :headbang3: αν και την έχω τιμήσει μόνο μια φορά, την έχω δει και άλλες 4 στο σαλόνι και κάποια στιγμή σίγουρα θα την ξανατιμήσω. Η καλύτερη επιλογή για kinky καταστάσεις, κάνει τα πάντα, είναι δουλευταρού, και δεν λέει όχι σε τίποτα λογικό που θα της ζητήσεις.
Καμέλια και την βρήκα με την πρώτη, αν και την έχω τιμήσει μόνο μια φορά, την έχω δει και άλλες 4 στο σαλόνι και κάποια στιγμή σίγουρα θα την ξανατιμήσω. Η καλύτερη επιλογή για kinky καταστάσεις, κάνει τα πάντα, είναι δουλευταρού, και δεν λέει όχι σε τίποτα λογικό που θα της ζητήσεις.