Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ελεγα να βγω σημερα αλλα μπααααα το αφηνω για το αλλο Π-Σ

Θα βαλω αγγελια στο adoos ..
Ζητητε κορασις να κανει καλο καραμπαλικινγκ
να ειναι αυτολιπαινομενο και να δεχετε ον μποντι
εξσπερματιση  :cum:σε περιπτωση μη εξαγωγης εντος..

και εγω την βρησκω ομορφη, και με πολυ γαματη φωνη θα ελεγα, κριμα που δεν την πετυχαμε χτες να την επερνε το φιλαρακι μου, τον εψινα για Χριστιναρα, αλλα δεν εκατσε να την πετυχουμε, η κοπελα απλα της αρεσει να γαμιετε μου το ειχε πει οταν την πρωτοπηρα Κατεχακη...
Ε δεν ειναι και γκομεναρα .. απλα εχει βυζουμπες που την ομορφαιουν αν εισαι βυζομανης
ολα ομορφα τα βλεπεις  :cheesy: ,
Απο γρασοο πως τα παει αυτη ?  :think: θυμαμαι αναφορες που ελεγαν οτι το δουλευει αρκετα
Καραμαν δε μου ειπες , μπορεις να το κανεις το ακροβατικο ?
Να πας με αβυζη χωρις να βγαλει σουτιεν μαλιστα ?  :think:

που ειναι οι κριτικες ?  :tickedoff:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Ελεγα να βγω σημερα αλλα μπααααα το αφηνω για το αλλο Π-Σ

Θα βαλω αγγελια στο adoos ..
Ζητητε κορασις να κανει καλο καραμπαλικινγκ
να ειναι αυτολιπαινομενο και να δεχετε ον μποντι
εξσπερματιση  :cum:σε περιπτωση μη εξαγωγης εντος..

Ε δεν ειναι και γκομεναρα .. απλα εχει βυζουμπες που την ομορφαιουν αν εισαι βυζομανης
ολα ομορφα τα βλεπεις  :cheesy: ,
Απο γρασοο πως τα παει αυτη ?  :think: θυμαμαι αναφορες που ελεγαν οτι το δουλευει αρκετα
Την εχεις παρει.?? Αν οχι στην προτεινω με χιλια και αν δεν σου αρεσει, περνα απο το μαγαζι να σου δωσω τα γαμησιατικα πισω...ξερεις που ειναι.!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Γρασο δεν βαζει, και τις 2 φορες που την πηρα επειδη αφηνει δαχτυλα στην μουναρα της, δεν ηταν λαδωμενο.

Καραμαν δε μου ειπες , μπορεις να το κανεις το ακροβατικο ?
Να πας με αβυζη χωρις να βγαλει σουτιεν μαλιστα ?  :think:
Εδω εχω παει με σιλικονουχα και δεν το εβγαλε.!!!  :2funny: :2funny: (βλεπε κελυ 1η φορα)
Αλλα χτες σκεφτομουνα να παω στο Τανταλου 9 που ηταν η μαυρομαλα και να της πω σε θελω χωρις να βγαλεις το φορεμα στα ορθια για να μην δω το βυζι της...μαλακια που δεν το επηχηρησα... :headbang: :headbang: :headbang: λες να ηταν η Ανιτα.??  :think:

που ειναι οι κριτικες ?  :tickedoff:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Για πείτε ρε παιδιά . Από μιλφ ποια αξίζει πιο πολύ? Νικόλ ή Ευα ? Γιατί είδα τώρα βιντεάκια από Julia Ann που είπε ο συναθλητής gl και αν όντως έτσι είναι η Έυα έφυγα με τα 1000. Αλλά η Νικόλ Έχει διθυράμβους για κριτικές. Θα πάω για κατάθεση και είμαι σε δίλημμα :think: :think:. Για βοηθήστε οι φανς τους είδους.. :helpplea:

εχω παρει και τις 2
και προτεινω με κλειστα ματια ευα
παντως για  το οτι μοιαζει με την julia ann θα διαφωνησω με τον προεδρο!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Ημαρτηκα. Παταξον μεν συγχωρεσον δε, αλλα δεν εχω προσβαση απο κινητο απο τις παραλιες της Χαλκιδικης
που ξημεροβραδιαζομαι.

Δια αφεση αμαρτιων τεκνον μου εβουτα δυο μακρυβουτια εις την γαλανολευκην θαλασσα (μην εκατουρησεις μεσα ειναι αμαρτια)...Αμην.!

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Δια αφεση αμαρτιων τεκνον μου εβουτα δυο μακρυβουτια εις την γαλανολευκην θαλασσα (μην εκατουρησεις μεσα ειναι αμαρτια)...Αμην.!
Ευλογησον. Παω να εκτελεσω τον κανονα!
Καλα μακροβουτια σ' ολους, σε θαλασσες και κρεβατια!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
λες να ηταν η Ανιτα.??  

Δε την ειχες ξαναδει την Αννιτα ?  :think:
Σταφιδοβυζο + "σκαμενος¨ πισινος + κακες κριτικες = δρομο  
και συ ηθελες να μπεις και χωρις αρκουδισιον ?  :idiot:
Εχεις αρχισει να τρελενεσαιαιαια ( που λεει και η βανδη )  :2funny:
Χριστινα οχι δε πηρα , την ειδα μια φορα κατεχακη αλλα την εκανα

Ημαρτηκα. Παταξον μεν συγχωρεσον δε, αλλα δεν εχω προσβαση απο κινητο απο τις παραλιες της Χαλκιδικης
που ξημεροβραδιαζομαι.

Να παρεις κινητο τις προκοπης ... οχι μου τρως ολα τα λευτα σου στις πουτανες
αλητη  :grin:

Συγχωρεμενος αρκει αν ριξεις καμια βουτια και για μας  :dancing:
ΕΔιτ
βλεπω προλαβε σε μεταλαβε ο Πατερ Καραμανιος  :priest:

εχω παρει και τις 2
και προτεινω με κλειστα ματια ευα
παντως για  το οτι μοιαζει με την julia ann θα διαφωνησω με τον προεδρο!

κουκουοου Στελιοοος πες αλευγι   :grin:

www.imagebam.com/image/f1f482141925260] [/URL]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Δε την ειχες ξαναδει την Αννιτα ?  :think:
Σταφιδοβυζο + "σκαμενος¨ πισινος + κακες κριτικες = δρομο  
και συ ηθελες να μπεις και χωρις αρκουδισιον ?  :idiot:
Εχεις αρχισει να τρελενεσαιαιαια ( που λεει και η βανδη )  :2funny:
Χριστινα οχι δε πηρα , την ειδα μια φορα κατεχακη αλλα την εκανα

Να παρεις κινητο τις προκοπης ... οχι μου τρως ολα τα λευτα σου στις πουτανες
αλητη  :grin:

Συγχωρεμενος αρκει αν ριξεις καμια βουτια και για μας  :dancing:

κουκουοου Στελιοοος πες αλευγι   :grin:

www.imagebam.com/image/f1f482141925260] [/URL]

Απο οτι ειχε πει ο αλ πρεπει να την εχω πετυχει ενα βραδυ στο τανταλου παλι αλλα δεν συγγρατησα προσωπο, αυτη χτες ειχε ωραιο προσωπο, χαλια βυζι αλλα απο κωλαρα αν και καλυμενη εσκιζε...τωρα για το A/C, δεν εχω προβλημα ειμαι υδροψυκτος.!!  :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
περιμενω να παει πρωινη τζο το τζεσακι μας 1-2 την 3 δεν μου γλιτωνει(μαλλον εγω δεν την γλιτωνω) :2funny: :2funny:

κατα τα αλλα απο τις χθεσινοβραδινες αναφορες ειδηση και παραξενο που η ηρα κανει βραδινο πρεπει να ειναι απο τις σπανιες φορες :think:
η αντρε δεν μου κανε κλικ ουτε σαν ομορφια ουτε σαν σωμα αλλα οι περισσοτεροι καλα λετε
η κρυοβικη κανει RTR?για αυτο εξηγηται γιατι μπαινει στο δωματιο χωρις να εχεις προλαβει καν να ξεντυθεις

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
περιμενω να παει πρωινη τζο το τζεσακι μας 1-2 την 3 δεν μου γλιτωνει(μαλλον εγω δεν την γλιτωνω) :2funny: :2funny:

κατα τα αλλα απο τις χθεσινοβραδινες αναφορες ειδηση και παραξενο που η ηρα κανει βραδινο πρεπει να ειναι απο τις σπανιες φορες :think:
η αντρε δεν μου κανε κλικ ουτε σαν ομορφια ουτε σαν σωμα αλλα οι περισσοτεροι καλα λετε
η κρυοβικη κανει RTR?για αυτο εξηγηται γιατι μπαινει στο δωματιο χωρις να εχεις προλαβει καν να ξεντυθεις

+1

Επισκέπτης
Χτες πήγα για Μαντζάρου 10 με σκοπό να μπω με 30άρι. Οι προσπάθειές μου δεν απέδωσαν κ μετά από μια συζήτηση με την "πορνοστάρ" του Κάραμαν την κοπάνησα. Η γκόμενα προφέρει πολύ γρήγορα και μπερδεμένα το όνομά της και αφού δεν ήμουνα σίγουρος ούτε με την δεύτερη φορά δεν ξαναρώτησα ίσως το τελευταίο να είναι Straus ή τίποτα τέτοιο πραγματικά δεν έχω ιδέα και αν δεν ξέρεις ακριβώς το όνομα δεν γίνεται κ να ψάξεις εύκολα. Πάντως ένιωσα ότι ήμουν αρκετά κοντά στο να σπάσω το 40άρι.. αν δοκιμάσει κανείς άλλος με επιτυχία ας μας πει..

Τζό αφού σου είπα ότι πήγα με την Έρρικα ήδη 2 φορές! Δεν έχω όρεξη για παραπάνω όμως, σαν πεταλούδος πρέπει να πηγαίνω σε όλα τα λουλουδάκια!  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Χτες πήγα για Μαντζάρου 10 με σκοπό να μπω με 30άρι. Οι προσπάθειές μου δεν απέδωσαν κ μετά από μια συζήτηση με την "πορνοστάρ" του Κάραμαν την κοπάνησα. Η γκόμενα προφέρει πολύ γρήγορα και μπερδεμένα το όνομά της και αφού δεν ήμουνα σίγουρος ούτε με την δεύτερη φορά δεν ξαναρώτησα ίσως το τελευταίο να είναι Straus ή τίποτα τέτοιο πραγματικά δεν έχω ιδέα και αν δεν ξέρεις ακριβώς το όνομα δεν γίνεται κ να ψάξεις εύκολα. Πάντως ένιωσα ότι ήμουν αρκετά κοντά στο να σπάσω το 40άρι.. αν δοκιμάσει κανείς άλλος με επιτυχία ας μας πει..

Τζό αφού σου είπα ότι πήγα με την Έρρικα ήδη 2 φορές! Δεν έχω όρεξη για παραπάνω όμως, σαν πεταλούδος πρέπει να πηγαίνω σε όλα τα λουλουδάκια!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως δεν φερνει λιγο σε πετα γοιυιλσον που επεζε την Νικιτα στην τν.??
peta-wilson.jpeg

URL]]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Τζό αφού σου είπα ότι πήγα με την Έρρικα ήδη 2 φορές! Δεν έχω όρεξη για παραπάνω όμως, σαν πεταλούδος πρέπει να πηγαίνω σε όλα τα λουλουδάκια!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πειτε της πορνοσταρ οτι αν δεν δηλωσει σωστα το ονομα της θα τις βγαλω πινακιδες με
οτι ονομα μου κατεβει  :2funny: κι αν μου βγει Βαγγελης θα με βριζει μετα  :birdman:

Γεια σου Maanes μικρε πεταλουδιτσο  :grin:, μαλλον αλλη ειδε ο Καραμαν κι οχι την Ερρικα
ξερω μου ειπες οτι πηγες δυο φορες , εγω πηγα μια αλλα θα ξαναπαω να βαλω διαγωνισμα  :pipa1:

Το 40 σε Μαντζαρου - Βιλλα - Κωλετη δεν ακουσα να εχει σπασει ακομη
Φριξου 14 - Τσιρκο - Ουρανου - Ερημητη - Σααλ το ανακοινονουν χωρις παζαρια κτλ
επισης το τζακουζι σε μισαωρο προγραμμα εχει 100 με 69 -79 -89 φτου και βγαινω
Στο Λα φαμ κρυβονται πισω απ το δαχτυλο τους  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Αυτο που μου την δινει ειναι οτι και στο κοτετσι Κατεχακη το παιζουν Hi class και ξεκινανε με 40  :jerking:
το τζακουζι δε θυμαμαι ποσο το εχουν ομως  :2funny: :2funny: :2funny:

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστες θα μ απαντησει κανεις?? Ποια ειναι η νταρντανοτσεχα που δουλευει στο ανορθογραφο??? Αξιζει?? Το ονομα της??

Επισκέπτης
Παντως δεν φερνει λιγο σε πετα γοιυιλσον που επεζε την Νικιτα στην τν.??
peta-wilson.jpeg

http://[URL unfurl="true"]www.superiorpics.com/pictures/WilsonPeta266051091.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Χαχα φέρνει, ειδικά τα μεγάλα γουρλωτά μάτια.. Ρε, μπας κ είναι αυτή? Θυμάσαι όταν διαφήμιζε την Νικίτα και έλεγε το τρέιλερ: "Την γνωρίσατε και σας ξάφνιασε στις τολμηρές ταινίες"

:pipa1: ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΥ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!  :pipa1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Χαχα φέρνει, ειδικά τα μεγάλα γουρλωτά μάτια.. Ρε, μπας κ είναι αυτή? Θυμάσαι όταν διαφήμιζε την Νικίτα και έλεγε το τρέιλερ: "Την γνωρίσατε και σας ξάφνιασε στις τολμηρές ταινίες"

:pipa1: ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΥ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!  :pipa1:

Ανεβαινει το επιπεδο στην Σαλονικα λεμε.!!!  :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.superiorpics.com/pictures/WilsonPeta266051091.jpg[/img[/URL]]

αυτην γιατι δεν την εμφανιζει στο προηγουμενο μυνημα.?? Εδω μοιαζει περισοτερο...

ΥΓ. Μολις ανοιξα το σαιτ το ματι μου επεσε Πειραιως 193.!!  :cum: :cum:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ανεβαινει το επιπεδο στην Σαλονικα λεμε.!!!  :2funny:

αυτην γιατι δεν την εμφανιζει στο προηγουμενο μυνημα.?? Εδω μοιαζει περισοτερο...

ΥΓ. Μολις ανοιξα το σαιτ το ματι μου επεσε Πειραιως 193.!!  :cum: :cum:

Εγω απορω εκεινος ο κεφαλας ο προεδρος με τι ονομα την εψαξε και την βρηκε ? :think:
οποιος ξαναπαει να μη την ρωτησει πως την λενε αλλα σε ποια ταινια εχει παιξει  :cheesy:

τι εχει ρε Καραμαν Πειραιως ?  :think: τα εχω κοψει τα μπανερακια :dunno:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Εγω απορω εκεινος ο κεφαλας ο προεδρος με τι ονομα την εψαξε και την βρηκε ? :think:
οποιος ξαναπαει να μη την ρωτησει πως την λενε αλλα σε ποια ταινια εχει παιξει  :cheesy:

τι εχει ρε Καραμαν Πειραιως ?  :think: τα εχω κοψει τα μπανερακια :dunno:

ααααα δεν μπωρω να σου πω.!!  :2funny: :2funny:

ΜΟΝΙΚΑ.!!

Συνημμένα

• 0g1.jpg
    0g1.jpg
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 47

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom