You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Τί πρόγραμμα πήρες ρε gl. Αφού λες της κάνεις γλύψιμο και fingerfucking. Με πόσα στα έκανε αυτά?γλωσσοφιλα οχι τα απεφυγε ευγενικα....και δεν ειχα φαει κρεμμυδι μην νομιζεις....επισης ουτε αρχιδακια γλειφει....δεν ξερω αν σε προγραμμα με γυμνο το κανει.....εγω δεν πηρα τετοιο.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
με 69....60 ευρω...το αν θα δεχτει η γκομενα οσο την γλειφεις να βαζεις δαχτυλα και τετοια ειναι αλλο θεμα...η συγκεκριμενη δεχεται...αλλες παλι οχι....αυτο δεν ειναι εξτρα χρεωση.....Τί πρόγραμμα πήρες ρε gl. Αφού λες της κάνεις γλύψιμο και fingerfucking. Με πόσα στα έκανε αυτά?
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Για πείτε ρε παιδιά . Από μιλφ ποια αξίζει πιο πολύ? Νικόλ ή Ευα ? Γιατί είδα τώρα βιντεάκια από Julia Ann που είπε ο συναθλητής gl και αν όντως έτσι είναι η Έυα έφυγα με τα 1000. Αλλά η Νικόλ Έχει διθυράμβους για κριτικές. Θα πάω για κατάθεση και είμαι σε δίλημμα . Για βοηθήστε οι φανς τους είδους..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μοιαζει αλλα με λιγοτερο γλυκο προσωπο....πιο σοβαρη καπως......εγω ψηφιζω ευα.....η νικολ καλη δεν λεω,ψυχουλα που ειπε και καποιος αλλα δεν ξερω λιγο το χανει αυτο σε καυλα με την πολυ καλοσυνη και ετσι...γνωμη μου....οχι ομως οτι δεν την ιδρωνει την φανελα εξισου.....και δεκτικη ειναι κι αυτη και ολα....γλωσσοφιλα και οι δυο δινουν και αρχιδια γλειφουν κλπ...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
mature όταν λες? gilf?papazits η ευα κατ εμε δεν ειναι milf....mature είναι....σόρρυ παίχτες
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Περνω την σκυταλη απο τον gl για μια εκτακτη ολοκληρομενη νυχτερινη μπορδελοστουντιοτσαρκα με διπλη αποτυχημενη καταθεση τοσο η δικια μου οσο και του φιλου μου που πηγαμε μαζι παρεα...και εχουμε απο μυλο οπου η τσαρκα εγινε μετα τις 12, κινηση μηδεν...
Πετρου Ερημητη Η Μιλφ Αννα, ωραιο σωμα, ωραιο κωλαρακι, βυζια ζουμπηγμενα, αλλα φατσα κλαψταααα.!! αν την βαλεις ενα ματομπουκαλο, και της φορεσεις και ενα ταγιερ, ανετα κανει για δημοσιος υπαλληλος στην ΔΟΥ Α Θεσσαλονικης.!! Το κλιμα δουλευε στο φουλ, ψυγειο το μπουρδελο.!
Ν.Ουρανου 26 Ξανθια ζουμπουρλου με ωραιο οποσθιο συστημα αλλα φατσα βραστααα.!! προτεινετε να την παρετε μονο στα 4 και οχι face to face.!
Φριξου 9 Η μουναρομουφα Τζεσυ, τουμπανο η δεσποινης, ποιο ανοιχτοχρωμο χρωμα μαλλιων μεσα σε ενα συνολακι που τονιζε τις βυζαρες της...οποιος θελει να πεταξει 40€ να περασει χωρις 2η σκεψη...
Φριξου 14 Η Αγελαδοφατσα Αντριανα να γαμιετε μεσα στο δωματιο, περαστηκα στον συναθλητη...
Α.Γεωργιου 34 Η μελαχρινη Καρλα, πρεπει να πασχει απο σχολιωση το μικρο, ή απο λορδισμο.?? εχει περιεργο σωμα... δεν με συγγινησε καθολου μπωρω να πω...να μπει στην λιστα μου η Καρλα.??? δεν...νωμιζω Τακη.!!
Α.Γεωργιου 4 Η Μιλφ Ευα αποψε στο καπι των μπουρδελων...
26ης Οκτωβρη 35Α Η πιπινα Λαουρα στην σεντρα...εδειξε να δυσανασχετει που φευγαμε....οχι οχι οχι...δεν κανουν ετσι τα καλα κοριτσια Λαουρα.!! δεν ειναι πρεπον με την κινηση της αυτην απετρεψα τον φιλο μου να την ισως να περνουσε καλα απο οτι περασε με το αλλο κομοδινο...
Κωλετη Χαρτακια προτεραιοτητας για ποια αλλη απο την Εφη.!!! ολα τα δωματια κλειστα, κοσμος στο σαλονι, χρονος αναμονης σιγουρα μια ωρα...
Μαντζαρου 10 Η πορνννν στααααρ.! ξανθια Μαριανα, τωρα αν δεν καταλαβα καλα και την λενε Ματινα οπιος παει και την πηδηξει θα μας διαφωτησει πληρως, εγω επιμενω στο Μαριανα.! μεχρι αποδηξεως του εναντιον.!
Κατεχακη 13 Καινουριο μελαχρινο, ψηλο, αδυνατο, αβγαλτο, αβυζο , κοριτσακι, με ομορφο προσωπακι αλλα α-βυ-ζο.!
και απο βαρδαρη μερια κατα της 1 πρεπει να ειχε παει σιγουρα, πολυ κινηση για την ωρα, ειχε κανα 2 παρεες πιτσιρικαδων που κανανε χαβαλε, μαλλον δεν ξερανε να κανουνε χαβαλε...
Τανταλου 14 Η ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑ.!!! πιπινοβυκι να βγαινει απο το δωματιο και κατευθειας στο αλλο... :S ουσστττττ.!
Τανταλου 9 Κλιματιστικο γιοκ.!! καζανι το μπουρδελο οπως και το 14...και μεσα μελαχρινη μουναρα με δεμενα τα μαλια κοτσο μεσα σε μαυρο φορεματακι, φοβερο μαυρισμενο κορμι, κωλαρα.! αλλα το βυζι της με χαλασε, διακρινοντας το μεσα απο το φορεμα το εκρινα για χαλια και ισως για αυτο δεν την διαλεξα, τωρα να ειναι η Ανιτα η Ιταλιδα, δεν ξερω δεν μου εμοιαζε, 50% ναι...
Τανταλου 8 Μιλφ θεια μπαααααζο.!!λυγμενα περουνε αυτοι οι νταβαδες.??? τζαμπα να μου κατσει δεν την γαμαω την θεια.!!
Τανταλου και Σαμφως γωνια Η μελαχρινη παντα τοπλες Αντριανα πρωην Αντρε, καλη ειναι μεσα αν σας κανει κλικ...τα κανει ολα το πιπινι
Σαμφως 20 Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα πρεπει να ηταν η μελαχρινη Μονικα που δουλευε πριν κανα χρονο+++ στο πρασινο, μπαζωσε λιγακι, εκανε ψωμακια στο κολαρακι της...οποιος περασει και την ξερει ας κανει ταυτοποιηση...
Σαμφως 7 η τσεχα Ιονελα, την παρατηρησα καλυτερα, μου εβγαλε μια απεχθεια.!! δεν ξερω γιατι...ωραιο προσωπο...σκυλου.!
Σαμφως 8 Η Καστανομαλα Αριανα, με τις βυζαρες τις φορα παρτιδα εξω, τρελιαρα την εκοψα, εχει καλουτσικο γεματουλικο σωματακι, πηρα φορα να μπω μεσα, μου τον σηκωσε απο την υποδοχη...ΑΛΛΑ...οταν μου γυρησε την πλατη και αντικρυσα την ξεφλουδισμενη πλατη της απο το καψιμο της ηλιοθεραπειας...εκει θυμηθηκα αλλα και μιμιθυκα τον maanskyggen καλοντας σε abord-fail to lanch.!! σιχαθηκα τελειως.!! σκεφτομουνα σε κλασματα του δευτερολεπτου να της χαιδευω την πλατη και να γεμιζω φλουδες παντου.!! :S :S :S εφυγα τρεχοντας.!! ουτε η καμερα δεν με εποιασε
Σαμφως 5 Η Μελαχρινη Μιρελα, τι κωλαρα εχει πεταξει η πουτανα.!!?? για μενα δεν ποιανει μια μεσα...ασε μου μου τραβελοφερνει στην φατσα τωρα τελευταια.!!
Προμηθεους 11 Η ξανθια Ηρα, πολυ καλυ μεσα στο δωματιο, το μονο μειον το χαλιοφτιαγμενο σιλικονατο βυζι της, εκτος και αν το εκανε tune up...
Προμηθεους 14 Η χτυκιαρα μιμη...κομοδινο ΟΛΚΗΣ.! την δοκιμασε ο φιλος μου. χαλια εμπειρια λεει, δεν ξερει να γαμιετε, μικρο μουνακι εχει κατα τα αλλα big fail.!! Highlights... η τσατσα να κοιματε στην πολυθρονα.!!
Προμηθεους 19 Η ασχημουλα μελαχρινη μεσα σε μαυρο νυχτικο Κορινα...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ.???? ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΛΑΔΙΙΙΙΙ.!!!
Προμηθεους 25 ξανθια καινουρια 20χρονη ρουμανα Τζουλια, κωλαρακι παγιδα και για οσκαρ.!! περασα μεσα, επαιξα και εχασα.!! βυζι παντοφλα.!! πρεπει να ειναι καμια 25 χρωνων+++ κομοδιναραααα.!! κοκαλιαρα, ομορφο προσωπο αλλα big fail 2.! το δωματιο σχετικα καθαρο σε σχεση με αλλες φορες...πρεπει να βαλανε σκουπα-μαπα-σφουγγαριστρα.!!
Μετα απο 2 αποτυχεμενες καταθεσεις...2 ξανθιες...βαρελησιες ηρθαν και κατσανε ταμαμ.!!!
Αυτααααα καυλιαρηδες.!! καλημερα σας.!!
Πετρου Ερημητη Η Μιλφ Αννα, ωραιο σωμα, ωραιο κωλαρακι, βυζια ζουμπηγμενα, αλλα φατσα κλαψταααα.!! αν την βαλεις ενα ματομπουκαλο, και της φορεσεις και ενα ταγιερ, ανετα κανει για δημοσιος υπαλληλος στην ΔΟΥ Α Θεσσαλονικης.!! Το κλιμα δουλευε στο φουλ, ψυγειο το μπουρδελο.!
Ν.Ουρανου 26 Ξανθια ζουμπουρλου με ωραιο οποσθιο συστημα αλλα φατσα βραστααα.!! προτεινετε να την παρετε μονο στα 4 και οχι face to face.!
Φριξου 9 Η μουναρομουφα Τζεσυ, τουμπανο η δεσποινης, ποιο ανοιχτοχρωμο χρωμα μαλλιων μεσα σε ενα συνολακι που τονιζε τις βυζαρες της...οποιος θελει να πεταξει 40€ να περασει χωρις 2η σκεψη...
Φριξου 14 Η Αγελαδοφατσα Αντριανα να γαμιετε μεσα στο δωματιο, περαστηκα στον συναθλητη...
Α.Γεωργιου 34 Η μελαχρινη Καρλα, πρεπει να πασχει απο σχολιωση το μικρο, ή απο λορδισμο.?? εχει περιεργο σωμα... δεν με συγγινησε καθολου μπωρω να πω...να μπει στην λιστα μου η Καρλα.??? δεν...νωμιζω Τακη.!!
Α.Γεωργιου 4 Η Μιλφ Ευα αποψε στο καπι των μπουρδελων...
26ης Οκτωβρη 35Α Η πιπινα Λαουρα στην σεντρα...εδειξε να δυσανασχετει που φευγαμε....οχι οχι οχι...δεν κανουν ετσι τα καλα κοριτσια Λαουρα.!! δεν ειναι πρεπον με την κινηση της αυτην απετρεψα τον φιλο μου να την ισως να περνουσε καλα απο οτι περασε με το αλλο κομοδινο...
Κωλετη Χαρτακια προτεραιοτητας για ποια αλλη απο την Εφη.!!! ολα τα δωματια κλειστα, κοσμος στο σαλονι, χρονος αναμονης σιγουρα μια ωρα...
Μαντζαρου 10 Η πορνννν στααααρ.! ξανθια Μαριανα, τωρα αν δεν καταλαβα καλα και την λενε Ματινα οπιος παει και την πηδηξει θα μας διαφωτησει πληρως, εγω επιμενω στο Μαριανα.! μεχρι αποδηξεως του εναντιον.!
Κατεχακη 13 Καινουριο μελαχρινο, ψηλο, αδυνατο, αβγαλτο, αβυζο , κοριτσακι, με ομορφο προσωπακι αλλα α-βυ-ζο.!
και απο βαρδαρη μερια κατα της 1 πρεπει να ειχε παει σιγουρα, πολυ κινηση για την ωρα, ειχε κανα 2 παρεες πιτσιρικαδων που κανανε χαβαλε, μαλλον δεν ξερανε να κανουνε χαβαλε...
Τανταλου 14 Η ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑ.!!! πιπινοβυκι να βγαινει απο το δωματιο και κατευθειας στο αλλο... :S ουσστττττ.!
Τανταλου 9 Κλιματιστικο γιοκ.!! καζανι το μπουρδελο οπως και το 14...και μεσα μελαχρινη μουναρα με δεμενα τα μαλια κοτσο μεσα σε μαυρο φορεματακι, φοβερο μαυρισμενο κορμι, κωλαρα.! αλλα το βυζι της με χαλασε, διακρινοντας το μεσα απο το φορεμα το εκρινα για χαλια και ισως για αυτο δεν την διαλεξα, τωρα να ειναι η Ανιτα η Ιταλιδα, δεν ξερω δεν μου εμοιαζε, 50% ναι...
Τανταλου 8 Μιλφ θεια μπαααααζο.!!λυγμενα περουνε αυτοι οι νταβαδες.??? τζαμπα να μου κατσει δεν την γαμαω την θεια.!!
Τανταλου και Σαμφως γωνια Η μελαχρινη παντα τοπλες Αντριανα πρωην Αντρε, καλη ειναι μεσα αν σας κανει κλικ...τα κανει ολα το πιπινι
Σαμφως 20 Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα πρεπει να ηταν η μελαχρινη Μονικα που δουλευε πριν κανα χρονο+++ στο πρασινο, μπαζωσε λιγακι, εκανε ψωμακια στο κολαρακι της...οποιος περασει και την ξερει ας κανει ταυτοποιηση...
Σαμφως 7 η τσεχα Ιονελα, την παρατηρησα καλυτερα, μου εβγαλε μια απεχθεια.!! δεν ξερω γιατι...ωραιο προσωπο...σκυλου.!
Σαμφως 8 Η Καστανομαλα Αριανα, με τις βυζαρες τις φορα παρτιδα εξω, τρελιαρα την εκοψα, εχει καλουτσικο γεματουλικο σωματακι, πηρα φορα να μπω μεσα, μου τον σηκωσε απο την υποδοχη...ΑΛΛΑ...οταν μου γυρησε την πλατη και αντικρυσα την ξεφλουδισμενη πλατη της απο το καψιμο της ηλιοθεραπειας...εκει θυμηθηκα αλλα και μιμιθυκα τον maanskyggen καλοντας σε abord-fail to lanch.!! σιχαθηκα τελειως.!! σκεφτομουνα σε κλασματα του δευτερολεπτου να της χαιδευω την πλατη και να γεμιζω φλουδες παντου.!! :S :S :S εφυγα τρεχοντας.!! ουτε η καμερα δεν με εποιασε
Σαμφως 5 Η Μελαχρινη Μιρελα, τι κωλαρα εχει πεταξει η πουτανα.!!?? για μενα δεν ποιανει μια μεσα...ασε μου μου τραβελοφερνει στην φατσα τωρα τελευταια.!!
Προμηθεους 11 Η ξανθια Ηρα, πολυ καλυ μεσα στο δωματιο, το μονο μειον το χαλιοφτιαγμενο σιλικονατο βυζι της, εκτος και αν το εκανε tune up...
Προμηθεους 14 Η χτυκιαρα μιμη...κομοδινο ΟΛΚΗΣ.! την δοκιμασε ο φιλος μου. χαλια εμπειρια λεει, δεν ξερει να γαμιετε, μικρο μουνακι εχει κατα τα αλλα big fail.!! Highlights... η τσατσα να κοιματε στην πολυθρονα.!!
Προμηθεους 19 Η ασχημουλα μελαχρινη μεσα σε μαυρο νυχτικο Κορινα...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ.???? ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΛΑΔΙΙΙΙΙ.!!!
Προμηθεους 25 ξανθια καινουρια 20χρονη ρουμανα Τζουλια, κωλαρακι παγιδα και για οσκαρ.!! περασα μεσα, επαιξα και εχασα.!! βυζι παντοφλα.!! πρεπει να ειναι καμια 25 χρωνων+++ κομοδιναραααα.!! κοκαλιαρα, ομορφο προσωπο αλλα big fail 2.! το δωματιο σχετικα καθαρο σε σχεση με αλλες φορες...πρεπει να βαλανε σκουπα-μαπα-σφουγγαριστρα.!!
Μετα απο 2 αποτυχεμενες καταθεσεις...2 ξανθιες...βαρελησιες ηρθαν και κατσανε ταμαμ.!!!
Αυτααααα καυλιαρηδες.!! καλημερα σας.!!
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Συντομο διαλειμα, απο χθες και παλι στην πιατσα. Φαινεται οτι ειναι καλυτερα τα λεφτα εκει. Κατι ηξερε η Σιμονα.Σαπφώς ανορθόγραφο: Μετά απο μια σύντομη περιπέτεια ( )στους δρόμους και τις πιάτσες της Θεσσαλονίκης επέστρεψε η Μαριάννα...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλημερα Ρεμαλια
milf....mature....gilf
Ασαφης ρολογιες , δε τις πολυ συμπαθησα
Η Ευα ειναι μια 50ρα , ναι 50 χρονων
Εεε,,, Σιμονα .. τωρα πια μπορουμε να πουμε οτι αργησε
μαλλον χωρις αυτην θα ξεκαλοκαιριασουμε ..
Παμε στον Καραμαν τωρα ...
milf....mature....gilf
Ασαφης ρολογιες , δε τις πολυ συμπαθησα
Η Ευα ειναι μια 50ρα , ναι 50 χρονων
Συντομο διαλειμα, απο χθες και παλι στην πιατσα. Φαινεται οτι ειναι καλυτερα τα λεφτα εκει. Κατι ηξερε η Σιμονα.
Εεε,,, Σιμονα .. τωρα πια μπορουμε να πουμε οτι αργησε
μαλλον χωρις αυτην θα ξεκαλοκαιριασουμε ..
Παμε στον Καραμαν τωρα ...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πετρου Ερημητη Η Μιλφ Αννα, ωραιο σωμα, ωραιο κωλαρακι, βυζια ζουμπηγμενα, αλλα φατσα κλαψταααα.!! αν την βαλεις ενα ματομπουκαλο, και της φορεσεις και ενα ταγιερ, ανετα κανει για δημοσιος υπαλληλος στην ΔΟΥ Α Θεσσαλονικης.!! Το κλιμα δουλευε στο φουλ, ψυγειο το μπουρδελο.!Περνω την σκυταλη απο τον gl για μια εκτακτη ολοκληρομενη νυχτερινη μπορδελοστουντιοτσαρκα με διπλη αποτυχημενη καταθεση τοσο η δικια μου οσο και του φιλου μου που πηγαμε μαζι παρεα...και εχουμε απο μυλο οπου η τσαρκα εγινε μετα τις 12, κινηση μηδεν...
αχαχαχαχαχαχα την ταυτοτητα σας κυριε
Καρμεν ? αυτη η μουστακαλου που ειπε καποιος .. εγω παντως το μουστακι δε το ειδα .. ειχε σκοταδι γιαυτο
Παρων Ταγμενα της τα εχω, 2 εικοσαρικα γραφουν Τζεσυ. Καλη μου ογεξη
Δε την εχω δει ακομη αυτη .. θα το πραξω και θα πω γνωμη
Ιφηγενεια Σε λιγο την κανει κι αυτη για ξεκουραση , ορματε οσοι θελετε
Η Τσατσα Ματινα ειπε στο ντεντεφωνο , και η πρωηνη Μονικα την αναφαιρε αλλα μαλλον μπερδευτικε
τελος παντων , Δεσποινις Ρος θα την λεω εγω
Αφου η τζουλια ηταν Προμ 25 κι αφου το πρωι ηταν η Μαρα και αφου η Περιγραφη ταιριαζει
Την Ερρικα ειδες την πηδηξα πριν καμια βδομαδα
( Χωρις να βγαλει το σουτιεν μαλιστα Αν μπορεις καντο
Τανταλου 9 Κλιματιστικο γιοκ.!!
:S :S :S
Σαμφως 8 Η Καστανομαλα Αριανα,
Δε μαθαμε αν ειναι αυτη που εμφανιστηκε Κωλετη για λιγο ομως ε ?
Πολυ γρηγορα κουστηκε η μικρη :-
Ειχα σκοπο να την δω ... αφου εχω ταλεντο και μπορω και πηδαω αβυζες θα ηταν καλη περιπτωση αφου εμφανισιακα κατι λεει
αν μου κανει κλικ θα μπω ελπιζοντας να σε διαψευσω ...
στην υγεια σας , και περαστικα
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Για την πρωτη -Καρμεν απο Βουλγαρια- εκανα πραξη την προτροπη σου, πριν την διατυπωσεις, και την προχθες μονο απο πισω.
Ωραιο πισω συστημα, καλος χαβαλες στο δωματιο, αλλα μονο για μια φορα. Σε πολυ ξηρασια το πολυ και για δευτερη.
Αισθανθηκα μαλιστα οτι πονουσε αν και δεν ειναι πιτσιρικα.
Για τη δευτερη, Τζουλια- ενω ειναι πολυ συμπαθητικο κοριτσι και σε μενα ηταν και φιλοτιμη το στηθος της δεν ειναι μικρο μονο
αλλα και πολυ πεσμενο. Σαν να εχει γινει ισως επεμβαση και αναιρεση της μετα. Πολυ γλυκο κοριτσι ομως.
Ποτε θα βρω επιτελους τη Μαρα??? Εχω παει δεκα φορες στο "μαγαζι" και ολο πετυχαινω, οποια βαρδια και να παω, την
παντελως αδιαφορη για μενα, αν και δεν την δοκιμασα, Μιραμπελα. Με το δικιο τους με βαρεθηκαν και οι τσατσαδες!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Αφου η τζουλια ηταν Προμ 25 κι αφου το πρωι ηταν η Μαρα και αφου η Περιγραφη ταιριαζει
Την Ερρικα ειδες την πηδηξα πριν καμια βδομαδα
( Χωρις να βγαλει το σουτιεν μαλιστα Αν μπορεις καντο
Η αλλη η μαυρομαλα με τις ξανθιες ανταυιες ποια ειναι.?? Εγω νωμιζα αυτη ειναι η Ερικα...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Η αλλη η μαυρομαλα με τις ξανθιες ανταυιες ποια ειναι.?? Εγω νωμιζα αυτη ειναι η Ερικα...
αα την ηξερες την ερρικα ? ε τοτε ισως εχουμε νιου (αβυζο) εντρυ
Μααανεεεεεεεεεες Οπλο κρανος εξαρτηση
Για την πρωτη -Καρμεν απο Βουλγαρια- εκανα πραξη την προτροπη σου, πριν την διατυπωσεις, και την προχθες μονο απο πισω.
Ωραιο πισω συστημα, καλος χαβαλες στο δωματιο, αλλα μονο για μια φορα. Σε πολυ ξηρασια το πολυ και για δευτερη.
Αισθανθηκα μαλιστα οτι πονουσε αν και δεν ειναι πιτσιρικα.
Για τη δευτερη, Τζουλια- ενω ειναι πολυ συμπαθητικο κοριτσι και σε μενα ηταν και φιλοτιμη το στηθος της δεν ειναι μικρο μονο
αλλα και πολυ πεσμενο. Σαν να εχει γινει ισως επεμβαση και αναιρεση της μετα. Πολυ γλυκο κοριτσι ομως.
Ποτε θα βρω επιτελους τη Μαρα??? Εχω παει δεκα φορες στο "μαγαζι" και ολο πετυχαινω, οποια βαρδια και να παω, την
παντελως αδιαφορη για μενα, αν και δεν την δοκιμασα, Μιραμπελα. Με το δικιο τους με βαρεθηκαν και οι τσατσαδες!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
-λαφαμ η busty χριστινα απο ρουμανια με καστανοξανθο πλεον και οχι μαυρο μαλλι,βυζαρες σπεσιαλ εφαμιλες της νικολ,μαυρο στριγκ και ξωβυζη απο την μεση και πανω,γοβες και μαυρες καλτσες με ζαρτιερα...πιπα και γαμησι αψογο με καλη και δυνατη συμμετοχη.....τα κανει ολα μεχρι πρωκτικο με 120,60 το 69,50 το γυμνο νομιζω αλλα συμφερει το τζακουζι με τα 150 ευρω που τα περιλαμβανει ολα συν πρωκτικο...
ρε μαστορα οχι και ρακουν....εχει ομορφο προσωπακι απο κοντα και ωραια ματια....το διαπιστωσα οσο την πηδουσα σε ιεραποστολικο.....
και εγω την βρησκω ομορφη, και με πολυ γαματη φωνη θα ελεγα, κριμα που δεν την πετυχαμε χτες να την επερνε το φιλαρακι μου, τον εψινα για Χριστιναρα, αλλα δεν εκατσε να την πετυχουμε, η κοπελα απλα της αρεσει να γαμιετε μου το ειχε πει οταν την πρωτοπηρα Κατεχακη...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Αυτη ηταν μαυρομαλα χωρις ανταυιες, ψιλη σχεδον κανα κεφαλι απο την Ερικα, ομορφο προσοπακι λεπτα ανομοιομορφα ποδαρακια, αλλα αβυζο τελειως, φενοταν ψαρωμενο τελειως, αξιζει εμφανησιακα μια καταθεση αλλα χτες ηθελα βυζαρες γμτ και τελικα πηρα παντοφλες.!αα την ηξερες την ερρικα ? ε τοτε ισως εχουμε νιου (αβυζο) εντρυ
Μααανεεεεεεεεεες Οπλο κρανος εξαρτηση
Λες να δουλευει η Μαιρουλα σημερα.?? Λογικα πρεπει, για να παω το λαδι.???
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Γιατι βαρας ρε ??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)