Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το θεμα ειναι αν μιλαμε για οριστικη αναστολη αδειων και ελαττωση του αριθμου τους οπως φημολογουνταν απο ιουνη ή προκειται για προεκλογικο χαιδεμα αγανακτισμενων πολιτων ψηφοφορων των περιοχων μυλου σιτιγκειτ κλπ....με επιδειξη δημαρχιακης δυναμης....

ο χρονος θα δειξει....παντως στο θεμα αγοραιος ερωτας πρεπει να υπαρξει οργανωση αλα γερμανικα με πολυκατοικιες του ερωτα καπου εκτος πολης πχ κοντα στο ΚΤΕΛ να βολευει και απο παρκινγκ και απο ασφαλεια και ευκολια προσβασης για ξενους επισκεπτες κλπ....βεβαια αυτο θα σημανει το τελος της τσαρκας και της μπουρδελικης παρακμης τυπου βαρδαρη.....
α ρε μπουταρη μ αρεσεις γιατι οχι μονο πας στα ντελα αλλα διαβαζεις και το σαιτ ......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ερωτηση προς απολλο που ειναι ο μονος σιγουρα που θυμαται...οταν μπεις...τανταλου 8 εκτος απο μαρινα ,σαρα αν θυμαμαι καλα ποιες αλλες θυμασαι να δουλευαν πριν δυο με τρια/τεσσερα χρονια περιπου;σταθερες λεμε οχι ευκαιριακα....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
α ρε μπουταρη μ αρεσεις γιατι οχι μονο πας στα ντελα αλλα διαβαζεις και το σαιτ ......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ερωτηση προς απολλο που ειναι ο μονος σιγουρα που θυμαται...οταν μπεις...τανταλου 8 εκτος απο μαρινα ,σαρα αν θυμαμαι καλα ποιες αλλες θυμασαι να δουλευαν πριν δυο με τρια/τεσσερα χρονια περιπου;σταθερες λεμε οχι ευκαιριακα....
Μια Στέλλα ξανθιά μιλφ θυμάμαι με πολύ καλή εξυπηρέτηση.

flirt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναθλητες.
Την Παρασκευη 15/7 επισκεφθηκα το στουντιο στην Νικ.Ουρανου 26,την πρωινη βαρδια και τιμησα την Τζοανα.
22 χρονων ρουμανα με τελειες αναλογιες και πραγματικη επαγγελματιας!
Παιδια η κοπελα ηταν εκπληκτικη,εχω παθει πλακα,απο τα λιγα που ειπαμε μου ειπε οτι αυτη την εβδομαδα θα εχει ρεπο.
Περασα απ το εν λογο μαγαζι για πληροφωριες αλλα η τσατσα το επαιζε κινεζα. :huh:
Νομιζω οτι δουλεψε εκει εκτατα,παρακαλω οποιος γνωριζει αν δουλευει αλλου ας με ενημερωσει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου flirt καλως ηρθες  :rockon:

Αυτη η Τζοαννα ερχετε και φευγει εκει ,
και καπου στον βαρδαρη τραγουδαει αλλα δε ξερω που

Μετα το ασπρο πιπινι που πηρα προχθες
εθεαθει ενα ακομη μαυρο αυτη την φορα  :cheesy:
μη κουνατε την ουρα σας ομως , στα Γιανιτσα ειναι ...
20 ετων μαυρουλα , το πηρε φιλος με καλες εντυπωσεις ...
απλα να το ξερουν οσοι πανε κατα κει ...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135

Σίγουρα δεν είμαι ο ειδικός για να απαντήσω. Τελευταία κοπέλα που έχω πάρει στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι η Μαρίνα πριν τέσσερα τουλάχιστον χρόνια. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αξιόλογο πέρα από το ότι έπαιζε πολύ μαυρούλα στη βραδυνή βάρδια. Αν ψάχνεις κάποια συγκεκριμένη, κανά Τρελό Αγόρι θα μπορούσε ίσως να σε διαφωτίσει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σίγουρα δεν είμαι ο ειδικός για να απαντήσω. Τελευταία κοπέλα που έχω πάρει στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι η Μαρίνα πριν τέσσερα τουλάχιστον χρόνια. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αξιόλογο πέρα από το ότι έπαιζε πολύ μαυρούλα στη βραδυνή βάρδια. Αν ψάχνεις κάποια συγκεκριμένη, κανά Τρελό Αγόρι θα μπορούσε ίσως να σε διαφωτίσει.
οχι απλα καποιος ανεφερε σε αλλο θρεντ για καποια που δουλευε εκει πριν δυο και κατι χρονια και οτι εκανε και κονε εξω με τηλεφωνο κλπ.....αφησε να εννοηθει οτι επαιξε και βιζιτα....τελοσπαντων.....περα απο αννα μαρια πολυ παλια, και μαρινα νομιζω επαιζε και σαρα ενα διαστημα πριν παει στο ερως....μαυρες ναι ειχε αλλα δεν φανταζομαι να εννοει τετοια φαση ο τυπος....η πατρινια εμμανουελα δεν θυμαμαι αν ειχε περασει ποτε απο εκει.... :think:

εδω το λινκ της κουβεντας.....δουλευει ακομα λεει.... :think: :think:

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
ΝΑΙ ΗΤΑΝ Κ Η ΣΑΡΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ  :fuck1: Κ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ...

Επισκέπτης
Θυμάμαι μια μαύρη με πολυυυυυυυ μεγάλο κώλο που ήταν συνέχεια εκεί. Κάθε φορά που σαλονάριζε τούρλωνε την κωλάρα.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Χτεσινοβραδυνη τσαρκα διχως καταθεση.
Η μπαζοκατασταση λοιπον ειχε ως εξης.(γραφω με τη σειρα επισκεψης)

Νικ.Ουρανου Μια ξανθια ασχημη στη φατσα υποψια μουστακιου με παχακια.Σχεδον τραβελι.
Ερημιτη Η μιλφαρα Αννα.Η καλυτερη για μενα στη νυχτερινη βαρδια.Αλλα δεν μπηκα γιατι ηθελα κατι καινουριο χτες.
Σααλ κλειστο
Τανταλου 14 αδιαφορο μελαχρινο (μερτσυ? παντως δε μου ορμηξε)
Τανταλου 8Α μετριου εμφανισης ρωσιδοφατσα.Υπεθεσα και υπηρεσιων οποτε την εκανα
Τανταλου&Σαπφως το γωνιακο. Η κλασικη γυφτισσα του μαγαζιου μπλιαχ
Σαπφως 7 ζιγκαρισμενο και δεν εκατσα να δω.Υποθετω Ιονελα μαλλον αυτη ανελαβε να ξετιναξει την πλειοψηφια των συναγωνιστων χτες.
Σπαφως 5 μελαχρινη μετριας εμφανισης γκομενα
Προμηθεως 11 κλειστο(ξενερα για βερονικα βγηκα χτες)
Προμηθεως 14 ειχε γεμισει με 5-6 ατομα και δεν μπηκα.
Προμηθεως 19 το μπλε επισης γεματο(υποθετω δουλευε η βυζαρου βικυ κι αυτη επισης πρεπει να δουλεψε πολυ χτες)
Προμηθεως 25 η μουναρα αλλα μετριων επιδοσεων Καρμεν.Την τιμησα προ 2 εβδομαδων και δεν ηθελα να ξαναπαω.
Μαντζαρου 14 μια μελαχρινη νταρντανα με μετριο στηθος και αφθονη κυτταριτιδα.
Κατεχακη ενα πολυ δυνατο μωρο που συστηθηκε ως τζουλια.Ξανθο βαμμενο μαλλι και σωματαρα. Η τσατσα προτεινε χαριστικα να περασω με 30 αντι για 40.Σκεφτηκα αρκετα το να μπω η οχι αλλα εμπιστευτηκα το πορνοενστικτο μου και την εκανα για υπνο.

Για μενα χτες οι μονες ισως που αξιζαν για καταθεση ηταν Ανα μιλφ,Καρμεν(αλλα με επιφυλαξη) και αυτη η τζουλια της κατεχακη.

ΟΟΛΕΣ οι αλλες που ειδα δεν κανουν μια για το επαγγελμα.Για καμια μπουγατσα η το πολυ πολυ λουλουδουδες ειναι.ελεος!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Νικ.Ουρανου Μια ξανθια ασχημη στη φατσα υποψια μουστακιου με παχακια.Σχεδον τραβελι.
Ερημιτη Η μιλφαρα Αννα.Η καλυτερη για μενα στη νυχτερινη βαρδια.Αλλα δεν μπηκα γιατι ηθελα κατι καινουριο χτες.
Σααλ κλειστο
Τανταλου 14 αδιαφορο μελαχρινο (μερτσυ? παντως δε μου ορμηξε)
Τανταλου 8Α μετριου εμφανισης ρωσιδοφατσα.Υπεθεσα και υπηρεσιων οποτε την εκανα
Τανταλου&Σαπφως το γωνιακο. Η κλασικη γυφτισσα του μαγαζιου μπλιαχ
Σαπφως 7 ζιγκαρισμενο και δεν εκατσα να δω.Υποθετω Ιονελα μαλλον αυτη ανελαβε να ξετιναξει την πλειοψηφια των συναγωνιστων χτες.
Σπαφως 5 μελαχρινη μετριας εμφανισης γκομενα
Προμηθεως 11 κλειστο(ξενερα για βερονικα βγηκα χτες)
Προμηθεως 14 ειχε γεμισει με 5-6 ατομα και δεν μπηκα.
Προμηθεως 19 το μπλε επισης γεματο(υποθετω δουλευε η βυζαρου βικυ κι αυτη επισης πρεπει να δουλεψε πολυ χτες)
Προμηθεως 25 η μουναρα αλλα μετριων επιδοσεων Καρμεν.Την τιμησα προ 2 εβδομαδων και δεν ηθελα να ξαναπαω.
Κατεχακη ενα πολυ δυνατο μωρο που συστηθηκε ως τζουλια.Ξανθο βαμμενο μαλλι και σωματαρα. Η τσατσα προτεινε χαριστικα να περασω με 30 αντι για 40.Σκεφτηκα αρκετα το να μπω η οχι αλλα εμπιστευτηκα το πορνοενστικτο μου και την εκανα για υπνο.

Για μενα χτες οι μονες ισως που αξιζαν για καταθεση ηταν Ανα μιλφ,Καρμεν(αλλα με επιφυλαξη) και αυτη η τζουλια της κατεχακη.

ΟΟΛΕΣ οι αλλες που ειδα δεν κανουν μια για το επαγγελμα.Για καμια μπουγατσα η το πολυ πολυ λουλουδουδες ειναι.ελεος!
Δεν κανεις σωστες τσαρκες.

Το τηλεφωνο Φριξου γιατι δεν δουλευει ρε παιδες? Ξερει κανεις ποιες ωρες δουλευει η Τζεσυ σημερα και αυριο? Ευχαριστω.

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,δεν εχω προσωπικη αποψη....απο καραμαν ακουω συνεχεια καλα λογια ειδικα για τις βυζαρες της....νομιζω μετριες προς καλες κριτικες εχει...
[/quote

thanks bro............... ;)

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Σαμπως ξερει ...  :2funny:
απ την Λαρισα ειναι αυτος  :grin:

ο Καραμαν θα σου πει ηταν η αγαπη του αν εχω καταλαβει καλα
θα ξερει που εχει κριτικες τι χρωμα βρακια εχει .. ολα

βρε jo...........
λιγο λογια για τον φιλο gl.........αφου ξερεις οτι εχουμε αδιναμια στα  :tits: :tits:..........τι να κανουμε :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καρμεν δε την ειπαμε αυτη ? Καρμεν μου φαινετε .

Νταρντανα ?  :think: Ρε καραμαν , νταρντανα ειναι η πορνοσταρ ?  :think:

Κατεχακη ενα πολυ δυνατο μωρο που συστηθηκε ως τζουλια.Ξανθο βαμμενο μαλλι και σωματαρα.
Η τσατσα προτεινε χαριστικα να περασω με 30 αντι για 40.
Σκεφτηκα αρκετα το να μπω η οχι αλλα εμπιστευτηκα το πορνοενστικτο μου και την εκανα για υπνο.
Αυτο στα υποψιν ... Λες να γινω σογαμπρος στην Κατεχακη φετος ... Παναια μ  :S

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαντζαρου Αντζελα ( δε ξερω ποια )
Βιλλα τουμπανιεθ
Φριξου 14 ηρθε η κομοδινοπουλου
Λα φαμ Χριστινα
και Κωλετη η Εφη  :-*

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Χθεσυνοβραδυνη ερευνα,μετα απο πολυ καιρό....Εκτός απο την Αντριαννα το τουμπανο στην Βιλλα,η οποια ηταν με πελατη και βαριομουν να περιμενω,βρηκα την Αννα στις Νταλικες....Πρωτη φορα αποφασισα να την δοκιμασω...Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο σωμα,κωλαρα,πανεμορφα ποδια,γενικα απο τη μεση και κατω καταπληκτικη....Ουτε 20αρα τετοιο κορμι...Αλλα απο φατσα,σαν να τρακαρε με μπουγατσα....
Μπηκα μεσα,απο πιπα,χαλια,με δυναμη,προσπαθουσε να δειξει παθος,δεν λεω,αλλα καθολου απολαυστικο.Αυτο που με τρελανε ηταν οταν την εστησα ορθια μπροστα μου,και μου ετριβε την απιστευτη κολαρα της πανω στον πουτσο μου...Μ εφτιαξε οποτε την περιποιηθηκα(και με περιποιηθηκε )με κυκλικες κινησεις δεοντως...Μεχρι που με στραγγιξε...Γενικα πολυ καλη,προτεινεται....

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Και σημερινη βολτα μεσημεριανη.....Λογω ελλειψης απολαυσης βυζιου χθες βραδυ,σημερα ημουν πολυ τυχερος που βρηκα την Νικολ.....Με το που την ειδα,ντου κατευθειαν....Με θυμηθηκε,(εχω 1 χρονο να την παρω), και με ξεκινησε στις αγκαλιες,φιλια.....και αρχισα μετα να χανομαι στις απιστευτες βυζαρες της.....Τον εβαλα εκει,και της γαμησα τα βυζια...της τα εφερα εκει μεσα...(η γκομενα καθαριζεται και κανει μπανιο μετα απ οκαθε πελατη) Οπως καταλαβατε,δεν προλαβα να την γαμησω...Ειχα τοσο καιρο και τοση αναγκη να παιξω με τοσο μεγαλα βυζια....Γιατι γαμωτο η γκομενα μου να ειναι αβυζηηηη???Τι ατυχια ειναι αυτη?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
κανε της ενα δωρακι 2000 ευρω τυπε να παιζετε μαζι επειτα..... :tits:
Αδερφε να ξερες ποσο το σκεφτομαι...Αλλα 2000 ειναι το ενα το βυζι...Κανα 35000-4000 ειναι μια καλη επεμβαση..Αλλα πώς το λες σε ελληνιδα,μου λες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αδερφε να ξερες ποσο το σκεφτομαι...Αλλα 2000 ειναι το ενα το βυζι...Κανα 35000-4000 ειναι μια καλη επεμβαση..Αλλα πώς το λες σε ελληνιδα,μου λες?

Αμα θες να κανεις δωρακι στην κοπελια σου βυζους...κανε πρωτα μια ερευνα αγορας.!!...πηγαινε μια βολτα ενα βραδυ σε 2-3 στριπτιτζαδικα της πολης μας, ποιασε μερικα πλαστικα βυζια, ρωτα τες κιωλας οτι θες για αυτα θα σου τα πουνε ολα, ποσο κοστιζει και που τα βαλανε...αλλα οπως ειπες ενα καλο βυζι κοστιζει απο 3000 και πανω... :grin:
Παντως η γνωμη μου αν γεμιζει η χουφτα σου με αυτα που εχει...ειναι χιλιες φορες καλυτερα απο τα πλαστικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom