Gl διαβασα οτι παιζει Εφη Κωλετη απογευμα. Υπαρχει κατι παρομοιο να προτεινεις για σημερα λεω να σπασω την παραδοση κι να βγω απογευμα αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.
παρομοια της εφης δεν μπορω να σκεφτω.....και εννοεις τι;απο εμφανιση ή συμπεριφορα;
γενικα τα καλα τα γραφουν καθε μερα τα παιδια στις αναφορες.....αν βγεις απογευμα προς βραδυ ισως δεις και τις δυο βαρδιες αν εισαι μεταξυ 7 και 8 και κατι....
στο λαφαμ καλες ειναι ολες οι κοπελες εγω ευχαριστημενος εμεινα και απο χριστινα και κορινα αν και μετριας εμφανισης και η μαρια ειναι ολντταιμ κλασικ
τζεσικα και αντριαννα στην φριξου 14 πατατες και οι δυο
τζεσικα και αντριαννα στην βιλα,φριξου 9(ακου συμπτωσεις τωρα ε;)η πρωτη ομορφη αλλα κομοδινο η δευτερη καλη εντος αλλα απο εμφανιση θα απογοητευτεις
πετρουλα και καρμεν κλπ δεν εχω αποψη ακομα....
αντζελικα βουλγαρα στην ματζαρου μαπα το πεπονι γενικα...ολο μη και μη θα ειναι και πανακριβα προγραμματα....νατασα παλι εμενα μ αρεσε περασα καλα παλιοτερα....τωρα ειναι κωλαρου και παχουλη.....σ αρεσουν αυτες οι γυναικες ;μπες....την εμανουελα την ειδα εμφανισιακα δεν μ αρεσε....απο επιδοσεις δεν ξερω τι λεει
λαουρα αψογη στο τσιρκο αν ειναι βραδινη....οι αλλες εκει μαλλον ψιλομετριες πιπινες.....
αυτα μου ερχονται στο μυαλο προχειρα....απο βαρδαρη δεν μπορω να πω οτι ακουστηκε και για καμια τιποτα συγκλονιστικο τελευταια....μπες και δες εμφανιση και αποφασιζεις.....αν πας κατα κει...