Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
609
Πόντοι
7.135

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σωστος απολλο....τα μπερδευω αυτα τα δυο.....

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα............

gl καλησπερα.......
ηθελα να ρωτησω λιγες πληροφοριες σχετικα με την αγγελικη που ειναι στο σαμπωσ 5 απο μια
κριτικη..........
εχεις αποψη για την κοπελα?? τι λενε για μεγαλα :tits: :tits:??
αν μπορεισ δωσε καμια πληροφορια ρε φιλε!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

gl καλησπερα.......
ηθελα να ρωτησω λιγες πληροφοριες σχετικα με την αγγελικη που ειναι στο σαμπωσ 5 απο μια
κριτικη..........
καλησπερα,δεν εχω προσωπικη αποψη....απο καραμαν ακουω συνεχεια καλα λογια ειδικα για τις βυζαρες της....νομιζω μετριες προς καλες κριτικες εχει...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Gl διαβασα οτι παιζει Εφη Κωλετη απογευμα. Υπαρχει κατι παρομοιο να προτεινεις για σημερα λεω να σπασω την παραδοση κι να βγω απογευμα αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μη ριχνεις αδεια να πιασεις γεμάτα.ξεκινα το απο 50,και μετα θα βγεις εσυ στη βιζιτα για να ζησεις.20 και πολυ σου ειναι.και φερε πισω τη σιμονα
μην στεναχωριεσαι για μενα ....αν χρειαστει θα βρω εγω εναν και καλο..... ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Gl διαβασα οτι παιζει Εφη Κωλετη απογευμα. Υπαρχει κατι παρομοιο να προτεινεις για σημερα λεω να σπασω την παραδοση κι να βγω απογευμα αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.
παρομοια της εφης δεν μπορω να σκεφτω.....και εννοεις τι;απο εμφανιση ή συμπεριφορα;

γενικα τα καλα τα γραφουν καθε μερα τα παιδια στις αναφορες.....αν βγεις απογευμα προς βραδυ ισως δεις και τις δυο βαρδιες αν εισαι μεταξυ 7 και 8 και κατι....

στο λαφαμ καλες ειναι ολες οι κοπελες εγω ευχαριστημενος εμεινα και απο χριστινα και κορινα αν και μετριας εμφανισης και η μαρια ειναι ολντταιμ κλασικ
τζεσικα και αντριαννα στην φριξου 14 πατατες και οι δυο
τζεσικα και αντριαννα στην βιλα,φριξου 9(ακου συμπτωσεις τωρα ε;)η πρωτη ομορφη αλλα κομοδινο η δευτερη καλη εντος αλλα απο εμφανιση θα απογοητευτεις
πετρουλα και καρμεν κλπ δεν εχω αποψη ακομα....
αντζελικα βουλγαρα στην ματζαρου μαπα το πεπονι γενικα...ολο μη και μη θα ειναι και πανακριβα προγραμματα....νατασα παλι εμενα μ αρεσε περασα καλα παλιοτερα....τωρα ειναι κωλαρου και παχουλη.....σ αρεσουν αυτες οι γυναικες ;μπες....την εμανουελα την ειδα εμφανισιακα δεν μ αρεσε....απο επιδοσεις δεν ξερω τι λεει

λαουρα αψογη στο τσιρκο αν ειναι βραδινη....οι αλλες εκει μαλλον ψιλομετριες πιπινες.....
αυτα μου ερχονται στο μυαλο προχειρα....απο βαρδαρη δεν μπορω να πω οτι ακουστηκε και για καμια τιποτα συγκλονιστικο τελευταια....μπες και δες εμφανιση και αποφασιζεις.....αν πας κατα κει...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Στο πεζορδομιο , να στον σφυριξω κανα δυο φορες να γουσταρουμε  :zfuck: :zfuck:

:cheesy: :cheesy: :cheesy: Καλησπερα , στον παπαζιτσ μιλουσα καλε , τωρα μπηκα και τα πηρα με την σειρα

θησεας , Τανια και μενα δε μου κανε κλικ .. με την ρεβεκκα ( σε 6-7 χρονια) δεν εμοιαζε ο σωματοτυπος της ?
ρωσικο σκαρι απο μενω μεχρι κατω ,
Εξω δε σε τρελενει , αφου και μεσα δεν κανει το ιδιο απο μενα Χ

Απογευματινη βαρδια τωρα αν δεις τις αναφορες απο χθες κατι θα καταλαβεις
πανω κατω τα ιδια θα ειναι

χοντρικα
ερημητη αννα
ουρανου καρμεν
βιλα τουμπανιεθ
λα φαμ θα μας πει η αννα
τσιρκο λαουρα
κατεχαχη τσουλια
φριξου εμμανουελα
σσαλ λιζα-ναταλι
μαντζαρου η πορνοσταρ ..
και κωλετη η Εφουλααααα  :smitten:

80 % μεσα ειμαι πιστευω  :cool2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τωρα η τανυα κανας παλιος θα μας πει αν ειναι η ιδια που δουλευε λαφαμ πριν τρια χρονια; :think:απο καποια πμ που ελαβα νομιζω ειναι η ιδια ρωσιδα οποτε μιλαμε για μεγαλο κομοδινο παιδες......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

gl καλησπερα.......
κριτικη..........

Σαμπως ξερει ...  :2funny:
απ την Λαρισα ειναι αυτος  :grin:

ο Καραμαν θα σου πει ηταν η αγαπη του αν εχω καταλαβει καλα
θα ξερει που εχει κριτικες τι χρωμα βρακια εχει .. ολα

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
εεεπ τι γινετε που σε εσυ ?  :think:
προχθες που βγηκα ειδα κατι μπαλονια στις κολονες , θα σε περιμενανε φαινετε ...
ακομη να κατεβεις ?  :think:
Γάμησε τα, στράβωσε η δουλειά επειδή το ταξίδι ήταν αστραπή και δεν υπήρχε χρόνος για κατάθεση. Θα έρθω όμως σε καμιά βδομάδα για διήμερο οπότε θα βολέψει για μια ή και 2 καταθέσεις  :rockon:. Ως τότε θα επισκέφτομαι το site και θα ζυγίζω τις επιλογές μου. Βασικό στόχο πάντως έχω Βερόνικα και Έφη. Δευτερεύον Νικόλ και Άφρο. Βέβαια όλα αυτά θα ανατραπούν αν ως τότε έχουμε επιστροφή Σιμόνας  :pipa2: Που είναι η ΣΙΜΟΝΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ελευθερώστε την  :'(

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
παρομοια της εφης δεν μπορω να σκεφτω.....και εννοεις τι;απο εμφανιση ή συμπεριφορα;

γενικα τα καλα τα γραφουν καθε μερα τα παιδια στις αναφορες.....αν βγεις απογευμα προς βραδυ ισως δεις και τις δυο βαρδιες αν εισαι μεταξυ 7 και 8 και κατι....

στο λαφαμ καλες ειναι ολες οι κοπελες εγω ευχαριστημενος εμεινα και απο χριστινα και κορινα αν και μετριας εμφανισης και η μαρια ειναι ολντταιμ κλασικ
τζεσικα και αντριαννα στην φριξου 14 πατατες και οι δυο
τζεσικα και αντριαννα στην βιλα,φριξου 9(ακου συμπτωσεις τωρα ε;)η πρωτη ομορφη αλλα κομοδινο η δευτερη καλη εντος αλλα απο εμφανιση θα απογοητευτεις
πετρουλα και καρμεν κλπ δεν εχω αποψη ακομα....
αντζελικα βουλγαρα στην ματζαρου μαπα το πεπονι γενικα...ολο μη και μη θα ειναι και πανακριβα προγραμματα....νατασα παλι εμενα μ αρεσε περασα καλα παλιοτερα....τωρα ειναι κωλαρου και παχουλη.....σ αρεσουν αυτες οι γυναικες ;μπες....την εμανουελα την ειδα εμφανισιακα δεν μ αρεσε....απο επιδοσεις δεν ξερω τι λεει

λαουρα αψογη στο τσιρκο αν ειναι βραδινη....οι αλλες εκει μαλλον ψιλομετριες πιπινες.....
αυτα μου ερχονται στο μυαλο προχειρα....απο βαρδαρη δεν μπορω να πω οτι ακουστηκε και για καμια τιποτα συγκλονιστικο τελευταια....μπες και δες εμφανιση και αποφασιζεις.....αν πας κατα κει...
Ευχαριστω. Μαλλον για το τσιρκο με βλεπω αφου λεει ο Jo οτι ειναι Λαουρα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ευχαριστω. Μαλλον για το τσιρκο με βλεπω αφου λεει ο Jo οτι ειναι Λαουρα.

Εκα καλα μη το δενεις και κομπο , την χθεσινη τσαρκα σου ξαναειπα
σημερα μπορει να αλλαξαν μερικες
απλα να ξερεις στο περιπου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom