Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Όχι και είναι και "φρέσκος" στο σπορ. Θα του πω να γραφτεί και να ανεβάσει κριτική  :rockon: :rockon:

εγγραφες δωρεαν  :cheesy:

Χαχ! Με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν κ εγώ να γράψω. Στο ταντ 14 ήταν η Ντίνα, απ'ότι είπε η τσατσά δεν κάθησα να την δω. Αυτή η κοπελίτσα στο Σαπφούς με Ταντάλου φαίνεται ενδιφέρουσα, λίγο παραπάνω κιλά αλλά είναι ομορφούλα και φαινόταν να έχει κ μικρό αλλά καλοσχηματισμένο βυζάκι.

ωραιοι , ως μπουρδελιαρηδες  :rockon:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επισκεψη πριν λιγες μερες στο Βιλα για την Αντριανα. Απλο προγραμμα 40 € . Προκαταρκτικα λιγη πιπα χωρις καποτα, λιγο ισπανικο μετα χαλαρα στα 4 και τελειωμα σε ιεραποστολικο.
Πιστευω πως ειναι καλη επιλογη και τιμαει τα χρηματα που παιρνει.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Eρημιτη η Μιλφ Αννα

Κωλεττη η πιπινα Νικολ

Ουρανου η βυζαρου Ναταλι

Τσιρκο Λαουρα

Λα Φαμ Σιμονα  :smitten:

Ανδρ Γ 24 Βιολεττα

ΣΑΑΛ Χριστυ  ξανθια αδιαφορη  φατσα  με λιγα πιασιματακια

Μαντζαρου14 Η ουκρανιδα Νατασσα ( νο2 ) ολιγον θλιμμενη μου φανηκε..

Κατεχακη η Καρμεν με νεο λουκ καστανο κοντο μαλλακι .. φωναζε στο τηλεφωνο... καρμεν δεν θελω να παιτσουμε :grin:

Προμηθεως 11 Σιμονα ιμμιτασιον....

Σαπφους 5 Βερονικα

Σαπφους 7 η Τζεσικα που εθεαθη και ΝΙκ ουρανου

Σαπφους 20 η πατατα Κελλυ

Τανταλου 14 ενα καινουργιο κοριτσακι μολις καλα καλα ειχε ερθη  ντυμενο με ρουχα αβγαλτο τελειως

Τανταλου 8α η Βικυ ουκρανιδα σπαστο δοντακι ... ηταν το χιουνται της  απ εξω  :grin:

Τανταλου και Σαπφους η κορασιδα που ειχα εντοπισει και στην προηγουμενη αναφορα μου αυτη τη φορα με ισιο μαλλι .. παντα με εναν πελατη μεσα  :think:

κατεθεσα στη Βιολεττα στο καινουργιο ... μετριες οι  εντυπωσεις μου .. καθως και στην Βερονικα που δεν ειχα δοκιμασει ποτε μεχρι στιγμης... !!!

Δεν ξερω τι εχουν παθει οι τσατσαδες αλλα πολυ ορεξη για μπλα μπλα ειχαν οι περισσοτερες και μου λεγανε την ιστορια της ζωης τους   :uglystupid: να μην σ αφηνουν να φυγεις! :tickedoff:
χμμμμμμμμμμ... εσυ χρωστάς μια κριτική για Βέρο. Είναι σταθερή αξία αλλά τώρα που θα έρθω Θεσ/νίκη λέω να την τιμήσω και θέλω να δω άμα έχει παραμείνει έτσι όπως την θυμάμαι. Τα φώτα σου λοιπόν... :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χμμμμμμμμμμ... εσυ χρωστάς μια κριτική για Βέρο. Είναι σταθερή αξία αλλά τώρα που θα έρθω Θεσ/νίκη λέω να την τιμήσω και θέλω να δω άμα έχει παραμείνει έτσι όπως την θυμάμαι. Τα φώτα σου λοιπόν... :rockon:

Εσυ ειδικα κανονισε να εθεις και να μη γραψεις κριτικη .. θα στησω μπλοκο στην Ασπρβαλτα και θα σε περιμενω  :knuppel:

Διαβασα καλα ? Αλεξ/πολη εισαι ? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επισκεψη πριν λιγες μερες στο Βιλα για την Αντριανα. Απλο προγραμμα 40 € . Προκαταρκτικα λιγη πιπα χωρις καποτα, λιγο ισπανικο μετα χαλαρα στα 4 και τελειωμα σε ιεραποστολικο.
Πιστευω πως ειναι καλη επιλογη και τιμαει τα χρηματα που παιρνει.
αν με σαραντα εκανε ολα αυτα πραγματι τα τιμαει τα λεφτα της....το σωστο να λεγεται :sunglasses:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αν με σαραντα εκανε ολα αυτα πραγματι τα τιμαει τα λεφτα της....το σωστο να λεγεται :sunglasses:

Κανει και καραμπαλικινγκ  :rockon:

και ΔΕΝ ειναι αυτο που λεγαμε ειναι ΟΚ .. ροζ παιδικο κρεβατακι , λυκειο θυλεων κλτ
δεν εχει παει ουτε στρατο ουτε τιποτα ...  γαμω τις σιλικονες μου 

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Εσυ ειδικα κανονισε να εθεις και να μη γραψεις κριτικη .. θα στησω μπλοκο στην Ασπρβαλτα και θα σε περιμενω  :knuppel:

Διαβασα καλα ? Αλεξ/πολη εισαι ? :think:
χαχαχα μην αγχώνεσαι. Θα σπάσει η παρθενιά μου στις κριτικές  :dancing: . Ναι. Αλεξ/πολη  :P

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ναι ξεχασα να πω πως γλυφει και μπαλες, αλλα να ξερετε πως την εχω παρει 4 φορες, ομως παντα με μικρα προγραμματα 50 η 80 €.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λίγα πράματα ακούω αλλά δεν έχω πάει να δω. Είναι μικρή η κοινωνία και προσέχουμε.. :sunglasses: :o

ναι ειναι κι αυτο ...

τελικα εκεινη η στολη μπουρδελιαρη που ειχα προτεινει ειναι πολυ καλη ιδεα
και σε περνανε για αγαππουλη και ισως σ αγαπανε σαν πελατη και δε σε γνωριζουν οι αλλοι  :cool2:

την εχει κρατησει κανεις γιατι δε τη  βρησκω ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι ξεχασα να πω πως γλυφει και μπαλες, αλλα να ξερετε πως την εχω παρει 4 φορες, ομως παντα με μικρα προγραμματα 50 η 80 €.

το ειπα εγω .. και το κανει και ωραια απ οτι θυμαμαι  :smitten:

απλα εμενα τοτε μου ηταν λιγο αγχομενη γιατι λογο εκθεσης ειχε κοσμο και λογο τουμανιασματος
τους ειχε τραβηξει ολους  :tits2:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ναι ειναι κι αυτο ...

τελικα εκεινη η στολη μπουρδελιαρη που ειχα προτεινει ειναι πολυ καλη ιδεα
και σε περνανε για αγαππουλη και ισως σ αγαπανε σαν πελατη και δε σε γνωριζουν οι αλλοι  :cool2:

την εχει κρατησει κανεις γιατι δε τη  βρησκω ?  :think:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Καλη και χρυση η αντριαννα αλλα αρκετη δοση ξεπετας μου εβγαλε..

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Αντριανα????φωτο υπαρχει??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
URL]]

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πω πω μαγκεσ ωραια γυναικαρα.

Επισκέπτης
Καλη και χρυση η αντριαννα αλλα αρκετη δοση ξεπετας μου εβγαλε..

Συμφωνώ! Επαγγελματισμός με τα καλά του και κακά του. Για την πίπα χωρίς προφυλακτικό που λέει ο φίλος νομίζω πως θέλει να μας πει για γλυψιματάκια κτλ ως προκαταρτικά πριν βάλει το προφυλακτικό. Τα προκαταρτικά της Αντριάννας είναι πραγματικά κόλαση. Ειναί υπερκαυλιάρα η γκόμενα, αλλά τα κάνει όλα επειδή είναι η δουλειά της. Δεν βγάζει την ζεστασιά του GFE χωρίς όμως να υστερεί σε απόδοση, μην παρεξηγηθώ..

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
καμια νεαρη κοπελιτσα υπαρχει στην περιοχη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom