Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την Ειρήνη την δοκιμάζω 3 φορές το μήνα, είναι αξιόπιστη κοπέλα, την κάνεις ότι θες χωρίς να γκρινιάζει. Κάνει πολύ καλό γυμνό  :pipa1:
Τα τιμά τα χρήματά της

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραια το εθεσες ... πες τα πες τα γιατι και γω την Χριστινα την δοκιμασα 10 φορες και ολοι αγαπουλη με λενε
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειμεθα αγαπουληδες , ειμεθα δοκιμαστες

ναι :cheesy:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
η Ναταλι η βυζαρου η γυφτοφατσα απο Νικ.Ουρανου και Πρασινο ειναι 100% αυτη που πλεον συστηνεται ως Λιζα-(Ε)λιζα στο Αν.Γεωργιου 4 και δουλευει νυχτες.
Το πιθανοτερο ειναι η Ναταλι να ειναι καποιο καινουριο φρουτο...
Δουλεψε και παλιοτερα ομως εκει μια Ναταλι(α) επισης γυφτοφατσα κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια και γυαλια.
Υποθεσεις κανω δεν ξερω αν ειναι αυτη...

Ναι δουλεψε μια Ναταλία καποια στιγμη εκεί...η οποία έγινε Χριστίνα στην ερημίτη και στην Ν. ουρανού .Μια με μεγαλη περιφέρεια, μαυρο μαλλί και γενικά όχι πολλά σε εμφάνιση. Αν είναι αυτή δεν.......δεν..δεν...

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
jo τσιμπησες την 1η ψηφο :dancing: και μαλιστα απο 69αρα .καλοριζικη. αντε και προεδρος :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι δουλεψε μια Ναταλία καποια στιγμη εκεί...η οποία έγινε Χριστίνα στην ερημίτη και στην Ν. ουρανού .Μια με μεγαλη περιφέρεια, μαυρο μαλλί και γενικά όχι πολλά σε εμφάνιση. Αν είναι αυτή δεν.......δεν..δεν...

για ποτε λες ?  :think:

μηπως λες την Χριστινα.gr ?  :think: Που ηταν και προμηθεος 25 και τελευταια στο πρασινο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
για ποτε λες ?  :think:

μηπως λες την Χριστινα.gr ?  :think: Που ηταν και προμηθεος 25 και τελευταια στο πρασινο

δεν ξέρω αν ηταν και εκει...απλά ξέρω πως εχεις ανεβάσει κριτικη αυτης που λεω στην Π. ερημιτη....αυτη ειναι η χριστίνα gr?

Αυτη στην Π. ερημιτη- Ν.Ουρανου πριν 7-8 μηνες ηταν η Χριστινα που πριν παρουσιαζόταν ως Ναταλία στο κεφαλληνιας και Αν.Γεωργιου 4

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν ξέρω αν ηταν και εκει...απλά ξέρω πως εχεις ανεβάσει κριτικη αυτης που λεω στην Π. ερημιτη....αυτη ειναι η χριστίνα gr?

Αυτη στην Π. ερημιτη- Ν.Ουρανου πριν 7-8 μηνες ηταν η Χριστινα που πριν παρουσιαζόταν ως Ναταλία στο κεφαλληνιας και Αν.Γεωργιου 4

ναι αυτη που ανεβασα κριτικη εγω η χριστινα .gr ηταν την ειχα ονομασει ετσι για να την ξεχωριζουμε αο το μωρο μου το οποιο εφερε την καταληξη .de
Η Χριστινα.gr βρισκετε σε επαρχιακο ντελο τωρα , μαλλον δεν ειανι αυτη στο σααλ

Γαμησε τα ... Η βυζομαυροΝαταλι εγινε (ε)λιζα και μια λαλη ναταλι που δεν ξερουμε ειναι πρωηνη αυριο και μεθαυριο

οποιος περασει βλεπει και λεει  ,, εγω δεν προβλεπεται δυστηχος

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
στουντιοτσαρκα πριν λιγο κ συμπληρωνω τα του τζο :

Νικ ουρανου η Τζεσικα (δουλευε  βαρδαρη παλιοτερα) και στο καινουργιο η Βιολεττα η καβλετα....
με το που την ειδα ηθελα να μπω ειναι η αληθεια αλλα εφυγα για γυρα στα υπολοιπα...

δυστυχως στο γυρισμο πετυχα live διαμαρτυρια!!! ελεος ειχαν μαζευτει 30-40 ατομα με συνοδεια αστυνομιας και με πανο εκαναν πορεια στην ανδρεου γεωργιου!!!! που βαδιζουμε συναγωνιστες!! η ολη φαση πρεπει να διηρκησε μισαωρο και βαλε...

ετσι την εκανα προς βιλλα μερια  και συνδιαλεχτηκα με την αντριαννα .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δυστυχως στο γυρισμο πετυχα live διαμαρτυρια!!! ελεος ειχαν μαζευτει 30-40 ατομα με συνοδεια αστυνομιας και με πανο εκαναν πορεια στην ανδρεου γεωργιου!!!! που βαδιζουμε συναγωνιστες!! η ολη φαση πρεπει να διηρκησε μισαωρο και βαλε...
διαμαρτυρια για τα μπουρδελα εννοεις??Επειδη μετα το προχθεσινο ρεπορταζ το σκεφτηκα...Αντε στη Μαντζαρου να το καταλαβω.
αλλα ποσο απεχει το κοντινοτερο κατοικημενο σπιτι απο τα μπουρδελα της Αν.Γεωργιου?

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
διαμαρτυρια για τα μπουρδελα εννοεις??Επειδη μετα το προχθεσινο ρεπορταζ το σκεφτηκα...Αντε στη Μαντζαρου να το καταλαβω.
αλλα ποσο απεχει το κοντινοτερο κατοικημενο σπιτι απο τα μπουρδελα της Αν.Γεωργιου?

ακριβως ετσι!!!  :uglystupid: :uglystupid:  λογικα η πορεια συνεχιστηκε και αλλου .... δεν μπορω να καταλαβω τι τους φταιει  η περιοχη του μυλου...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Βαρδαράκος προ ολίγου...ήξερα τον προορισμό μου από πριν (Βερόνικα), αλλά είπα να κάνω και μια γύρα:

-Προμηθέους 25. Καινούργια κοπέλα, Μάρα, ξανθιά μικρή στρουμπουλή. Το μαγαζί υπόψην έχει κατεβάσει το ακάπωτο εδώ και καιρό στα 40ε.
-Ταντάλου 14. Βίκυ.
-Ταντάλου 8. Καρίνα.
-Ταντάλου κ Σαπφούς. Μια μελαχρινή που δε θυμάμαι το όνομά της.
-Σαπφούς 20. Η ξανθιά Εμμανουέλα (όχι η Κύπρια) που είχε πρωτοεμφανιστεί το καλοκαίρι Κεφαλληνίας. Σαφώς και τρώγεται από εμφάνιση, μικρή, λεπτή με ωραίο κωλαράκι, πολύ ανοιχτή επιδερμίδα, σκυλοφατσούλα. Έχει προσθέσει στο ρεπερτόριό της και το γυμνό τσιμπούκι. Έμενα μου φαίνεται κομματάκι παγωμένη και άπειρη για τα γούστα μου.
-Σαπφούς 7. Ιονέλα, αμετακίνητη.
-Σαπφούς 5. Βερόνικα (μπήκα τέταρτος στην σειρά).
-Προμηθέους 11. Κλειστό!

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Μια μαυρομάλλα από Ολλανδία δουλεύει ακόμα στα σπιτάκια?θα ανέβω σήμερα θεσσαλονίκη αν ξέρει κανείς κάτι ας ενημερώσει αν εργάζεται και σε ποιο σπίτι...πάνε χρόνια βέβαια!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια μαυρομάλλα από Ολλανδία δουλεύει ακόμα στα σπιτάκια?θα ανέβω σήμερα θεσσαλονίκη αν ξέρει κανείς κάτι ας ενημερώσει αν εργάζεται και σε ποιο σπίτι...πάνε χρόνια βέβαια!
δεν νομιζω φιλε ..ποσα χρονια πριν λες; :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Παίζει να λέει την Νοέλ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Νοέλ ήταν πάντα ξανθιά.
οσες ολλανδεζες εφερα στο μυαλο μου ξανθες τις θυμαμαι...ηταν και μια βελγιδα με μεγαλα βυζια αλλα κι αυτη προς το μελι-ξανθο-κοντο νομιζω το ειχε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom