Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (3 μέλη και 64 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κατάθεση πριν από λίγο στο καινούργιο της Ανδρέου Γεωργίου 24. ;)

Υπηρεσία ήταν η Μιρέλα όχι η γνωστή  της Προμηθέως 11, αλλά φρέσκια από τα λεγόμενα της μαντάμ, εγώ πάντως νομίζω ότι κάπου την έχω ξαναδεί. Πολύ καλό γκομενάκι, με βυζάρες έκπληξη όταν έβγαλε το σουτιέν της, με περιποιήθηκε δεόντως αν και υπήρχε κάποια αμηχανία γενικά από το ότι δούλευε σε καινούργιο κατάστημα, που όμως μου άρεσε.  Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και λεπτομερής πανηγυρική κριτική. ;) :rockon:

Η μαντάμ μου ήταν γνωστή από το Προμηθέως 11, με θυμήθηκε, και με άφησε μάλιστα να τραβήξω και μια φωτογραφία από το σαλόνι του καταστήματος, βοηθώντας με μάλιστα ανεβάζοντας μάλιστα τον φωτισμό με το dimmer. ;)

Τράβηξα και άλλες φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω εντός ολίγου. Οι υπεύθυνοι admin ας τις καταχωρήσουν στον κατάλογο.

Αν είναι να δώσουμε κάποιο παρατσούκλι στο εν λόγω κατάστημα προτείνω να το ονομάσουμε το Γερμανικό, λόγω της φαντασίωσης που είχα κοιτώντας τις δύο βιτρίνες του οικήματος ελπίζοντας να δούμε μέσα σε αυτές κάνα διό κουνελάκια. :rockon: :cheesy:
αξιος πολλα +++++ 10000000000000  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:μπραβο Gameover

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Συνοστισμο προβλεπω στο νεο μαγαζι! :2funny: :2funny:
οσο να'ναι το νεο και την ανανεωση την ψαχνουμε ολοι! ;)

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
να κανονισουμε για ρεζερβε.

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Συναγωνιστή στο Προμηθέως 25 ήσουν και συζητούσες για το στρατό και περίμενες την Ειρήνη να βγει από την κουζίνα; Εγώ ήμουν μέσα στο δωμάτιο, περίμενα να περάσει η Ειρήνη να ικανοποιήσει τις ορέξεις του πουλιού μου. Ήταν γύρω στις 16:10-16:15
Ναι εγω ημουνα. Καλη η Ειρήνη?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
-κατεχακη νικολ
-villa αραβωνιαρα του jo
 jo να της πεις οσο και να με αγκαλιαζει οταν με βλεπει, αν δεν ξαναβαλει κουλουρι στο προγραμμα δεν την ξαναπηδάω! :grin:
-στο Νεο Βιολετα που τραγουδουσε ενα φεγγαρι ν.ουρανου! σε γενικες καλη με συμετοχη και προσπαθεια! τα δουλευει τα φραγκα το κοριτσι!μονο η πιπα της θελει λιγο βελτιωση! να γινει λγο πιο βαθια και να μην ξεχναει τα @@! ;) στα ακριβα προιγραμματα κανουμε παζαρια λεμε! ;) ;) ;)
-Α. Γεωργιου 34 Σιμονα
-Α. Γεωργιου 4  Ελιζα
-καρμεν στο ποστο της με τα βυζια παντα εξω :tits2:
-μαντζαρου η ξανθια αδιαφορη ντουλαπα  :headbang: βανεσα με το κακο γαμησι :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-κατεχακη νικολ
-villa αραβωνιαρα του jo
  jo να της πεις οσο και να με αγκαλιαζει οταν με βλεπει αν δεν ξαναβαλει κουλουρι δεν την ξαναπηδάω
-στο Νεο Βιολετα που τραγουδουσε ενα φεγγαρι ν.ουρανου! σε γενικες καλη με συμετοχη και προσπαθεια! τα δουλευει τα φραγκα το κοριτσι!μονο η πιπα της θελει λιγο βελτιωση! να γινει λγο πιο βαθια και να μην ξεχνεια τα @@! ;) στα ακριβα προιγραμματα κανουμε παζαρια λεμε! ;) ;) ;)
-Α. Γεωργιου 34 Σιμονα
-Α. Γεωργιου 4  Ελιζα
-μαντζαρου η ξανθια αδιαφορη ντουλαπα  :headbang: βανεσα με το κακο γαμησι :helpplea:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αλεξ ιζ μπακ.....που χαθηκες τιμημενε σιτυτουρα;

βανεσσα συμφωνω=κομοδινο ολκης

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπα δεν με κανανε τιμημενο! :grin:  :sunglasses::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα να κανω μια καταδρομικη στα λιμερια!
καλο μαγαζι το νεο!
μου αρεσαν τα ανιμαλ πριντ στους τοιχους τα κρεβατια και το τεραστιο τζακουζι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
προσοχη στην βιτρινα με τα εργαλεια :s&m_1: των κοριτσιων πριν τα δωματια! :s&m_2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
διαλεξε
1. μην γκρεμισετε την βιτρινα
2. μην σας δεσουν μετα με τις χειροπεδες
3. μην σας αρχισουν με τα μαστηγια
4. ολα τα παραπανω και τα πληρωσετε για εξτρα προγραμματα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κινκυ δλδ το νεο στουντιο;στα χναρια του φ104; ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

ωραιος ο βολτατζης ... το απογευμα κατι σε θελω εσενα  :cool2:

-κατεχακη νικολ
Κωλετη μαλλον θες να πεις ;)
-villa αραβωνιαρα του jo
 jo να της πεις οσο και να με αγκαλιαζει οταν με βλεπει, αν δεν ξαναβαλει κουλουρι στο προγραμμα δεν την ξαναπηδάω! :grin:
Γλυτωσαμε αλλο ενα κερατο ! Σφιξεν κωλεν  :rockon: :rockon: :rockon: Στο φουγνος απενατι να πας λεει για κουλουριεν
-στο Νεο Βιολετα που τραγουδουσε ενα φεγγαρι ν.ουρανου! σε γενικες καλη με συμετοχη και προσπαθεια! τα δουλευει τα φραγκα το κοριτσι!μονο η πιπα της θελει λιγο βελτιωση! να γινει λγο πιο βαθια και να μην ξεχναει τα @@! ;) στα ακριβα προιγραμματα κανουμε παζαρια λεμε! ;) ;) ;)
δε πηγα ακομη :dunno:
-Α. Γεωργιου 34 Σιμονα
:smitten:
-Α. Γεωργιου 4  Ελιζα
:tits2:
:tits:
-μαντζαρου η ξανθια αδιαφορη ντουλαπα  :headbang: βανεσα με το κακο γαμησι :helpplea:
:S

Maanes ΕΛιζα = Ναταλι βυζαρου μαλλον

στα χναρια του φ104;
να μαζευτουμε .. να πατε  :grin:

GUTEN MORGEN  :smitten:

Επισκέπτης
Η Μιρέλα είναι η ίδια από το Σαπφούς 7 κ πολύ δυνάτη στο δωμάτιο παιδιά εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
1) Αυτη η τουρκογυφτισσα που λεει ο saurus στην κριτικη του στην κατεχακη ποια ειναι?
2)Η μιρελλα η μοντελισια τελικα ειναι στο βιτρινατο?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
1) Αυτη η τουρκογυφτισσα που λεει ο saurus στην κριτικη του στην κατεχακη ποια ειναι?
2)Η μιρελλα η μοντελισια τελικα ειναι στο βιτρινατο?

Όχι δεν είναι η Μιρέλα η μοντελίσια αλλά όμως τούτη η Μιρέλα είανι πολλές φορές πάνω σε υπηρεσίες και επαγγελματισμό,με την καπλώς ενοούμενη έννοια,από την μοντελίσια.

Το αναφέρω αυτό μιας που πολύ πρόσφτα τις τίμησα και τις δύο (υπαρχουν και οι σχετικές κριτικές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom