jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Κατάθεση πριν από λίγο στο καινούργιο της Ανδρέου Γεωργίου 24. ;)
Υπηρεσία ήταν η Μιρέλα όχι η γνωστή της Προμηθέως 11, αλλά φρέσκια από τα λεγόμενα της μαντάμ, εγώ πάντως νομίζω ότι κάπου την έχω ξαναδεί. Πολύ καλό γκομενάκι, με βυζάρες έκπληξη όταν έβγαλε το σουτιέν της, με περιποιήθηκε δεόντως αν και υπήρχε κάποια αμηχανία γενικά από το ότι δούλευε σε καινούργιο κατάστημα, που όμως μου άρεσε. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και λεπτομερής πανηγυρική κριτική. ;)
Η μαντάμ μου ήταν γνωστή από το Προμηθέως 11, με θυμήθηκε, και με άφησε μάλιστα να τραβήξω και μια φωτογραφία από το σαλόνι του καταστήματος, βοηθώντας με μάλιστα ανεβάζοντας μάλιστα τον φωτισμό με το dimmer. ;)
Τράβηξα και άλλες φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω εντός ολίγου. Οι υπεύθυνοι admin ας τις καταχωρήσουν στον κατάλογο.
Αν είναι να δώσουμε κάποιο παρατσούκλι στο εν λόγω κατάστημα προτείνω να το ονομάσουμε το Γερμανικό, λόγω της φαντασίωσης που είχα κοιτώντας τις δύο βιτρίνες του οικήματος ελπίζοντας να δούμε μέσα σε αυτές κάνα διό κουνελάκια.
Ωραιος ο ρεπορτερ
Ενησταμε για το παρατσουκλι
Πες το FKK πες το βιτρινατο πες το Αγγελα μερκελ . ,αλα το Γερμανικο ειναι κοκκινο και ειναι στην αλλη μερια
www.imagerous.com/] [/URL]