Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια σε όλους !!! είμαι νέος στο άθλημα! :2funny: :2funny: μετά από βραδυνή έξοδο χτές σε club της περιοχής κατέθεσα Χριστίνα villa eroticα [size=20pt]επηρεασμένος από τις καλές κριτικές![/size] Ρε παιδιά έκανε μπαμ ότι ήθελε να με ξεπετάξει δεν ξέρω αν φταίαει οτι πήρα το απλό! δεν άφηνε ούτε στοιχειώδη χάδια ! Ευτυχώς που κατάφερα και τελείωσα μαύρο άλλη φορά από εμένα!
μονο του τζο ειναι καλες...... :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γεια σε όλους !!! είμαι νέος στο άθλημα! :2funny: :2funny: μετά από βραδυνή έξοδο χτές σε club της περιοχής κατέθεσα Χριστίνα villa eroticα επηρεασμένος από τις καλές κριτικές! Ρε παιδιά έκανε μπαμ ότι ήθελε να με ξεπετάξει δεν ξέρω αν φταίαει οτι πήρα το απλό! δεν άφηνε ούτε στοιχειώδη χάδια ! Ευτυχώς που κατάφερα και τελείωσα μαύρο άλλη φορά από εμένα!

ωχωχωχ νατος ο πρωτος

Μαυρο κι αραχνο ,  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Σορρυ αν ημουν εγω που σε επιρρεασα ,οτι εζησσα εγραψα απλα , αλλωστε το εχω ξαναπει οτι φοβαμαι να την συστησω   :s&m_1:

αλλα και συ σε αρραβωνιαμσενη κοπελα που πας ... δε σε φωναζε τζο ?  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για ακόμη μια φορά πολύ εργατικη,υπομονετική κ παθιάρα η γλυκύτατη Ρωσιδούλα...
Απο τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα κατοικώ εις τας Γερμανίας...
Δεσμεύομαι να γράψω κριτική για FKK παίδες ;)

Καλο ταξιδι αδερφε και καλη διαμονη , περιμενουμε ετυπωσεις  ;)

( και απο την Νατασσα βεβαιος )

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σιμόνα στην Κατεχάκη παιδιά, βράδυ !... Όλα τα αλλά τα ξέρετε !..εάν και γενικώς σπασμένα τα πράγματα . :think:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας ας μου πει καποιος πως να γραψω κριτικες

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
πας πανω στην καρτελα κ επιλεγεις στοθντιο η μπουρδελλα αναλογως για ποιο οικημα θελεις να κανεις κριτικη .σου ανοιγει μια νεα σελιδα..επιλεγεις την πολη θεσσαλονικη κ  μετα το σπιτι που θελεις...σου βγαζει μια φωτογραφια κ την οδο κατω απο το σπιτακι.πατας πανω στην οδο και μπαινεις στην σελιδα του ιδρυματος
στην νεα σελιδα που ανοιγει κατω απο τον χαρτη λεει "πρσθεστε νεα κριτικη".εκει συμπληρωνεις ολα τα στοιχεια..γραφοντας με μικρα ελληνικα και πατας υποβολη...
κ τελειωσες

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11

Πηγαίνεις στο λινκ του αντίστοιχου μαγαζιού (π.χ.Μπουρδέλα-Θεσσαλονίκη-Ταντάλου 172) πατάς κάτω απο το χάρτη περίπου, το κουμπί που λέει 'Προσθέστε νέα κριτική' κ μετά σου δίνει κάποιες επιλογές και τα βρίσκεις απο κει κ πέρα...Μην ξεχάσεις τίτλο,όνομα της κοπέλας,βαθμολογία...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
γεια σε όλους !!! είμαι νέος στο άθλημα! :2funny: :2funny: μετά από βραδυνή έξοδο χτές σε club της περιοχής κατέθεσα Χριστίνα villa eroticα επηρεασμένος από τις καλές κριτικές! Ρε παιδιά έκανε μπαμ ότι ήθελε να με ξεπετάξει δεν ξέρω αν φταίαει οτι πήρα το απλό! δεν άφηνε ούτε στοιχειώδη χάδια ! Ευτυχώς που κατάφερα και τελείωσα μαύρο άλλη φορά από εμένα!
την χριστινα την εχω πάρει παρα πολλες φορες τον τελευταιο χρόνο. Μαζι με εφη και αφροδιτη ήταν τα στανταρ μου για να μαμησω καλα. Τελευταίο καιρό μονο αρνητικούρες ακούω. Δοκίμασα και εγώ και ξενέρωσα... Παμε για άλλα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση πρν λιγο στα ερημα αποψε σπιτια.....

-Προμηθεως τερμα κατω.Η μοντελισια Μιρελα απο 30ε,40ε γλυψιμο και 50ε 69(αξιζει το 69 μαζι της).Μελαχρινη,ομορφη και τρελιαρα γκομενα με ορεξη για σεξ...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
-Σαπφους 5.Εκπληξη...η Ουκρανη καστανη πλεον milf Ηρα.Γυναικαρα για πολλες καυλες και γουσταρει τρελα και ανεπισημως το γλυφοκωλιασμα...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η νεαρη ξανθια χυμωδης Τσεχα Ιονελα.ομορφο προσωπο,ναζιαρα στο σαλονι και υπερβολικη κωλαρα.απο 30ε,40ε γλειψιμο και 50ε 69
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα παλι.ειπαμε εχει γινει μουναρα,κανει φουλ εξτρα και παρα τις αμφιλεγομενες γνωμες την εχω βαλει στη λιστα μου.
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η πιπινοΛαουρα.Μελαχρινη,ομορφο προσωπο,ισιο κοντο μαλλι,μυτερα βυζακια,πεταχτο κωλαρακι και φουλ εξτρα...Πολυ τρυφερο παιδι και προτεινεται ανεπιφυλακτα.
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Σουζυ(απο Σαπφους 7).πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με πλουσια βυζια και κωλαρακι.θυμιζει βορειοευρωπαια τουριστρια αυτη.
-Φριξου 14.η καστανη πλεον Ρουμανα Αντριανα με τα βυζια εξω.Ασχημοφατσα,ξενερωτη και εχει μονο αρνητικες κριτικες.κανει φουλ εξτρα
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η ξανθια Βανεσα(οχι αυτη απο Μαντζαρου).αυτη ειναι πιο ομορφη στο προσωπο,διεκρινα και βυζαρες κατω απ'το φορεματακι.
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).ξανθια Γαλλιδα milf Νικολ.βυζαρες,κωλαρα και σκυλοφατσα και τρελα γαμησια.στα 50ε γυμνο,70ε 69 με γυμνο και 80 κωλαρακι.Προτεινεται ανεπιφυλακτα και αυτη... :bigdick: :bigdick:
-Μαντζαρου 10.Καταθεση για 40ε στην ομορφη κοκκινομαλα Ρωσσιδα Νατασα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ηρθε και η σειρα της περιφημης Νατασας αποψε και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.Βεβαια την θυμομουν και την περιμενα πιο ομορφη και πιο κορμαρα...ειναι τρομερα αδυνατη και χανει απ'αυτο.
Χαμογελαστη με την εισοδο της,ομιλητικη οσο πρεπει...ξαπλωσε πανω μου και αρχισε να τριβεται πανω κατω ενω μυριζε υπεροχα απο πανω μεχρι κατω.Εβαλα χερι σε μουνι και κωλο οπου κυριολεκτικα εσταζε το gel :huh: :huh:,ρουφηγμα στις βυζαρες,ρουφηχτα φιλια στα χειλη αλλα οχι γλωσσα απο μερους της και χτυπημα της γυμνης πουτσας αναμεσα στα κωλομερια και στη σουφρα.Νομιζω ηταν αρκετα αυτα για να καυλωσω...αριστο περασμα καποτας,τρομερα βαθυ τσιμπουκι,μονο τ'αρχιδια που δεν εχωσε μεσα,αναγκαστηκα να τη σταματησω για να τη γαμησω κιολας αλλιως μεχρι τωρα θα μπουκωνε η κοπελα.
Πρωτη σταση αυτη πανω αλλα αναποδα οπου κυριολεκτικα χτυπιοταν,στη συνεχεια πισωκολλητο που δε μ'αρεσε επειδη μου χαλουσε το ρυθμο συνεχεια και τελος αυτη απο κατω για το τελειωμα με τσιμπημα ρωγας απο αυτην ωστε να τη χυσω πιο δυνατα.
Κι εδω μου το χαλασε λιγο γιατι μου χαλουσε το ρυθμο.Εκει που την καρφωνα με σταθερο ρυθμο με επιανε απο τη μεση και με τραβουσε ωστε να τον παρει ολον μεσα με αποτελεσμα να με αποσυντονιζει.Προτιμαω πιο παθητικη σταση απο τις κοπελες οταν εχω μπει στην τελικη ευθεια...Επισης με χαλασαν λιγο τα υπερβολικα βογγητα.
Τελοσπαντων το γκομενακι γαμιεται τρελα και το γουσταρει,αφου τελειωσεις καθεται κανα 2λεπτο σε χαϊδευει και σου μιλαει,θα την χαραχτηριζα αριστη επαγγελματια,την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους απλα εγω ειχα ενα μικρο προβλημα συντονισμου μαζι της

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω το μικροτουμπανιστη.εγραψα για Εβελινα 25ης οκτωμβριου  :rockon: :rockon: :rockon:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Bόλτα χτες βράδυ με φίλο συναγωνιστή ... Κατάθεση σε εμμανουέλα εγώ  και Νατασσα ο φίλος μου. Ο ορισμός του GFE και οι 2 άψογες επαγγελματίες  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :rockon: :rockon: :rockon:! Το μόνο που με χάλασε είναι τα λίγο πεσμένα βυζάκια της εμμανουέλας  :S Μάλιστα  ρώτησα την τσατσά στη Μαντζάρου για τις ώρες που δουλεύει η γλυκιά μας Ρωσίδουλα  :cum: :cum:  και είναι κάθε δευτέρα τριτή σάββατο και κυριακή 20.00 -6.00 ... Προτείνεται ανεπιφύλακτα την είχα πάρει και γω  παλιότερα ! είναι σε άλλο επίπεδο!  Για Σιμόνα παιδιά γνωρίζει κανείς ποιες μέρες και ώρες είναι γιατί σκοπεύω να την τιμήσω σύντομα!!!

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Bόλτα χτες βράδυ με φίλο συναγωνιστή ... Κατάθεση σε εμμανουέλα εγώ  και Νατασσα ο φίλος μου. Ο ορισμός του GFE και οι 2 άψογες επαγγελματίες  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :rockon: :rockon: :rockon:! Το μόνο που με χάλασε είναι τα λίγο πεσμένα βυζάκια της εμμανουέλας  :S Μάλιστα  ρώτησα την τσατσά στη Μαντζάρου για τις ώρες που δουλεύει η γλυκιά μας Ρωσίδουλα  :cum: :cum:  και είναι κάθε δευτέρα τριτή σάββατο και κυριακή 20.00 -6.00 ... Προτείνεται ανεπιφύλακτα την είχα πάρει και γω  παλιότερα ! είναι σε άλλο επίπεδο!  Για Σιμόνα παιδιά γνωρίζει κανείς ποιες μέρες και ώρες είναι γιατί σκοπεύω να την τιμήσω σύντομα!!!
Η Σιμονα φίλε είναι στην Κατεχάκη τα βράδια ,μάλλον μετα τις 8:00 .

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρεις (είτε :tits: εσύ είτε κανείς άλλος) αν παίζει μπάλα  :boobies: αυτή τη βδομάδα;
ναι αυτήν την εβδομάδα είναι Κατεχάκη εγώ πέρασα χθες,μια εβδομάδα είναι Κατεχάκη μια Προμηθεως (Βαρδάρη τέρμα επάνω ) εναλλάξ παει το προγραμμα .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).ξανθια Γαλλιδα milf Νικολ.βυζαρες,κωλαρα και σκυλοφατσα και τρελα γαμησια.στα 50ε γυμνο,70ε 69 με γυμνο και 80 κωλαρακι.Προτεινεται ανεπιφυλακτα και αυτη... :bigdick: :bigdick:
ααα ξεχασα...Δαναη τελος και απο δω απ'οτι ειπε η τσατσα

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Βραδυ την μια εβδομαδα κατεχακη την επομενη βαρδαρη! :grin:
 Για Σιμόνα παιδιά γνωρίζει κανείς ποιες μέρες και ώρες είναι γιατί σκοπεύω να την τιμήσω σύντομα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom