Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο λαφαμ η κορινα....
στο τσιρκο η αντρε και βραδυ εβελινα...
στην βιλα η αντριαννα
η μαρια η τσεχα εδεσσα λεει :think:
κωλεττη η αγαπη
μαντζαρου η σαρα....λογικα η καλυτερη επιλογη για πρωι μαζι με αγαπη,ρεβεκκα,ευα,ναντια....αλλα πολυ μιλφ γεμισαμε ...καλες πιπινοειδεις παρουσιες πρωινες μας λειπουν θαρρω....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καποιο λαθος κανεις η πατρινη ηταν κοντουλα με μικρα μεμε....η αλλη  η ελληνοκυπρια δεν ξερω αν δουλεψε παλια πουθενα αλλου...υπηρχε και μια τριτη που ηταν μεγαλη πατατα και περασε απο κεφαλληνιας και αλλου.....

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
καποιο λαθος κανεις η πατρινη ηταν κοντουλα με μικρα μεμε....η αλλη  η ελληνοκυπρια δεν ξερω αν δουλεψε παλια πουθενα αλλου...υπηρχε και μια τριτη που ηταν μεγαλη πατατα και περασε απο κεφαλληνιας και αλλου.....
μπορεις να μαθεις και να μου πεις για την ελληνοκυπρια??ευχαριστω εκτον πρωτερων

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Για Ντιάνα Σαπφούς 20 γνωρίζουμε  Βάρδια???

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Για Ντιάνα Σαπφούς 20 γνωρίζουμε  Βάρδια??? εχθες την πετυχα στις 10 το βραδυ :tits: :tits:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
η μαρια η τσεχα εδεσσα λεει :think:

μαντζαρου η σαρα....λογικα η καλυτερη επιλογη για πρωι μαζι με αγαπη,ρεβεκκα,ευα,ναντια....αλλα πολυ μιλφ γεμισαμε ...καλες πιπινοειδεις παρουσιες πρωινες μας λειπουν θαρρω....

Αυτο για την Εδεσσα εγω το ειχα ξαναπει ?  :think:  κατι σαν να θυμαμαι αλλα εχω μια θολουρα...
γενικα η επραρχια δεν εχει ανταποκριση ...

Ναι γαμω τις θειτσες μου ,

Στο Σαπφούς 20 βρισκεται το τηλεφωνο απο το Αλισα (52) για οποιον ψηνεται

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
:fuck2: το μιλφονι ευα(ανδρ γεωργ 4 η σααλ!) ηταν καιρο στην fuck-list μου :cheesy:

Ειμαι "βαρδαρακιας" αλλα ειπα να κανω την εξαιρεση.Τα αρνητικα πρωτα
το δωματιο δεν μ'αρεσε καθολου(στο πρωτο αριστερα)ηταν επιπεδου βαρδαριου και οχι στουντιο της κωλεττη μπροστα σε αυτο ειναι σουιτες προφανως τα αλλα ηταν με τα τζακουζια κλπ για τα προγραμματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εμεις κατουρησαμε στο πηγαδι οποτε τιπ να μην πηγαινετε σε αυτο το δωματιο!
αλλο αρνητικο μεσα στο δωματιο ειχε ηχειο που παιζε την μουσικη που ακουγοταν και στο σαλονι :tickedoff: ρε πας να γκαβλωσεις να πηδεξεις και ακους sixpense none the richer kiss me!!παλι καλα που δεν επαιζε και ρουβα
αλλο ακομα ενα αρνητικο(εχουμε και θετικα μετα!)δεν υπηρχε καθολου φως σχεδον!κατεβασμενα σχεδον τελειως τα στορια και μονο 2 μικρες κοκκινες λαμπες του μισου βολτ ειπαμε να υπαρχει μια "ατμοσφαιρα" αλλα οχι και να μην μπορουμε να δουμε την μυτη μας!
επισης αν και δεν ψηνομουν κ πολυ ρωτησα ποσο ειναι το ελευθερο και μου ειπε 70 καλα 50 η 60 δεν ειναι?ετσι νομιζα η πηγε να με πιασει κοτσο απλα το αναφερω δεν το πηρα

για λεπτομερειες του αγωνα θα ανεβασω κριτικη
σε γενικες γραμμες παντως αρκετα καλη η ευα και πιο ωραια απο οτι περιμενα στο προσωπο γιατι ακουγα οτι ειναι σπασμενη κλπ ειναι τελειως η φαντασιωση οταν εισαι πιτσιρικας και θελεις να γαμησεις την καβλιαρα θεια και τον παιζεις για αυτην ε αυτη η περιπτωση ειναι η ευα
οποτε αν ημουν λιγο πιο μικρος θα το απολαμβανα περισσοτερο!

το σιγουρο ειναι οτι δεν εκλαψα τα λεφτα μου οπως με μερικες αλλες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:fuck2: το μιλφονι ευα(ανδρ γεωργ 4 η σααλ!) ηταν καιρο στην fuck-list μου :cheesy:

Ειμαι "βαρδαρακιας" αλλα ειπα να κανω την εξαιρεση.Τα αρνητικα πρωτα
το δωματιο δεν μ'αρεσε καθολου(στο πρωτο αριστερα)ηταν επιπεδου βαρδαριου και οχι στουντιο της κωλεττη μπροστα σε αυτο ειναι σουιτες προφανως τα αλλα ηταν με τα τζακουζια κλπ για τα προγραμματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εμεις κατουρησαμε στο πηγαδι οποτε τιπ να μην πηγαινετε σε αυτο το δωματιο!
αλλο αρνητικο μεσα στο δωματιο ειχε ηχειο που παιζε την μουσικη που ακουγοταν και στο σαλονι :tickedoff: ρε πας να γκαβλωσεις να πηδεξεις και ακους sixpense none the richer kiss me!!παλι καλα που δεν επαιζε και ρουβα
αλλο ακομα ενα αρνητικο(εχουμε και θετικα μετα!)δεν υπηρχε καθολου φως σχεδον!κατεβασμενα σχεδον τελειως τα στορια και μονο 2 μικρες κοκκινες λαμπες του μισου βολτ ειπαμε να υπαρχει μια "ατμοσφαιρα" αλλα οχι και να μην μπορουμε να δουμε την μυτη μας!
επισης αν και δεν ψηνομουν κ πολυ ρωτησα ποσο ειναι το ελευθερο και μου ειπε 70 καλα 50 η 60 δεν ειναι?ετσι νομιζα η πηγε να με πιασει κοτσο απλα το αναφερω δεν το πηρα

για λεπτομερειες του αγωνα θα ανεβασω κριτικη
σε γενικες γραμμες παντως αρκετα καλη η ευα και πιο ωραια απο οτι περιμενα στο προσωπο γιατι ακουγα οτι ειναι σπασμενη κλπ ειναι τελειως η φαντασιωση οταν εισαι πιτσιρικας και θελεις να γαμησεις την καβλιαρα θεια και τον παιζεις για αυτην ε αυτη η περιπτωση ειναι η ευα
οποτε αν ημουν λιγο πιο μικρος θα το απολαμβανα περισσοτερο!

το σιγουρο ειναι οτι δεν εκλαψα τα λεφτα μου οπως με μερικες αλλες

Καπως ετσι τα φανταζομουν τα πραγματα και γω , θα περιμενω τις λεπτομεριες μιας και ειναι καπου εκει στην ακρη της λιστας μου και η θεια Ευα
Σε ποιο δωματιο σε βαλανε ? σε αυτο που η πορτα ειναι στο Σαλονι ?  :think:

Η Σημαδεμενη τσατσα ειναι ακομη εκει ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καπως ετσι τα φανταζομουν τα πραγματα και γω , θα περιμενω τις λεπτομεριες μιας και ειναι καπου εκει στην ακρη της λιστας μου και η θεια Ευα
Σε ποιο δωματιο σε βαλανε ? σε αυτο που η πορτα ειναι στο Σαλονι ?  :think:

προφανως εννοει το αριστερο στο βαθος......που ειναι οντως μικρο και σκοτεινο βραδυ...αλλα και αυτο που λες στο σαλονι πολυ κουλο....κινδυνευεις οταν μπαινοβγαινει η κοπελα να σε δει κανενας γυμνο.... :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
προφανως εννοει το αριστερο στο βαθος......που ειναι οντως μικρο και σκοτεινο βραδυ...αλλα και αυτο που λες στο σαλονι πολυ κουλο....κινδυνευεις οταν μπαινοβγαινει η κοπελα να σε δει κανενας γυμνο.... :headbang:
Γιαυτο του Σαλονιου ελεγα , τα αλλα δε τα εχω δει καν

εκεινη η σημαδεμενη τσατσα δεν ηταν ακθουλο φιλικη , μπορει αν δε μου την εσπαγε τοτε να πηδουσα μια Δαναη εκει μεσα  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιαυτο του Σαλονιου ελεγα , τα αλλα δε τα εχω δει καν

εκεινη η σημαδεμενη τσατσα δεν ηταν ακθουλο φιλικη , μπορει αν δε μου την εσπαγε τοτε να πηδουσα μια Δαναη εκει μεσα  :zfuck:
το καλυτερο ειναι το δεξια με το τζακουζι βαθος ή ακριβως ευθεια αν το θες.....παλια βεβαια δεν ηταν ακριβως ετσι αλλα ηταν και παλι καλο με μεγαλο κρεβατι.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
το καλυτερο ειναι το δεξια με το τζακουζι βαθος ή ακριβως ευθεια αν το θες.....παλια βεβαια δεν ηταν ακριβως ετσι αλλα ηταν και παλι καλο με μεγαλο κρεβατι.....
Εγώ πάλι προτιμώ το μεσαίο δωμάτιο στο εν λόγω ίδρυμα, με κολλητό κρεββάτι στον τοίχο αν θυμάμαι καλά, είχα πηδήσει πριν 3 - 4 χρόνια κανά 2-3 φορές κάποια ξανθιά σουηδέζα δεν ξέρω αν την θυμάσαι μιας που είσαι παλιός....όνομα δεν θυμάμαι το μόνο που θυμάμαι ένα σημάδι στο πόδι κάτι σαν λεύκη......πολύ δυνατό τεμάχιο. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σε ποιο δωματιο σε βαλανε ? σε αυτο που η πορτα ειναι στο Σαλονι ?  :think:

ναι σε αυτο με το σαλονι

δεν ξερω αν ηταν σημαδεμενη!μια με κοντο μαλλι ηταν

υ.γ κατι πρεπει να κανουμε γενικα με την μουσικη καλυτερα να ακουμουμε τιποτα "κραυγες" απο τα διπλανα δωματια να ζεσταινομαστε οσο περιμενουμε παρα τα νεα χιτς
σταματηστε τις μουσικες φτανει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom