jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ευχαριστω το μικροτουμπανιστη.εγραψα για Εβελινα 25ης οκτωμβριου![]()
![]()
![]()
Λαθος γκομενα πηδηξες ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυχερος εισαι και οι δυο εκει μεσα ειναι οκ ;)
ευχαριστω το μικροτουμπανιστη.εγραψα για Εβελινα 25ης οκτωμβριου![]()
![]()
![]()
Ηρθε και η σειρα της περιφημης Νατασας
βολτα με καταθεση πρν λιγο στα ερημα αποψε σπιτια.....
-Προμηθεως τερμα κατω.Η μοντελισια Μιρελα απο 30ε,40ε γλυψιμο και 50ε 69(αξιζει το 69 μαζι της).Μελαχρινη,ομορφη και τρελιαρα γκομενα με ορεξη για σεξ...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Το 11 λεμε τερμα κατω η το 25 ?
-Σαπφους 5.Εκπληξη...η Ουκρανη καστανη πλεον milf Ηρα.Γυναικαρα για πολλες καυλες και γουσταρει τρελα και ανεπισημως το γλυφοκωλιασμα...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
μεγεια το μαλλι
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα παλι.ειπαμε εχει γινει μουναρα,κανει φουλ εξτρα και παρα τις αμφιλεγομενες γνωμες την εχω βαλει στη λιστα μου.
Θα εχει εδιναφερων πιστευω η αποψη σου , και γω αν εμενε Φριξου θα δοκιμαζα με ενα 30ρι , με 40 οχι ! ( λογο κριτικων )
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η πιπινοΛαουρα.Μελαχρινη,ομορφο προσωπο,ισιο κοντο μαλλι,μυτερα βυζακια,πεταχτο κωλαρακι και φουλ εξτρα...Πολυ τρυφερο παιδι και προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Γαμωτο την ζεστη μου στο τσιρκο ... θα την ειχα παρει εκεινο το βραδυ
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Σουζυ(απο Σαπφους 7).πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με πλουσια βυζια και κωλαρακι.θυμιζει βορειοευρωπαια τουριστρια αυτη.
Μεγαλη φολα αν κρινω απ τις κριτκες ... καλο κορμι φαινετε στις φωτο αλλα ... Παντως το Ν ουρανου ειν αι το ποιο απροβλεπτο στουδιο , και το μονο που δεν εχει τηλεφωνο
-Φριξου 14.η καστανη πλεον Ρουμανα Αντριανα με τα βυζια εξω.Ασχημοφατσα,ξενερωτη και εχει μονο αρνητικες κριτικες.κανει φουλ εξτρα
Η κομοδινοπουλου ? βαφτικε το κομοδινο ? κατσε να ριξω ενα σκιτσακι τωρα μ εχω εμπνευση
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η ξανθια Βανεσα(οχι αυτη απο Μαντζαρου).αυτη ειναι πιο ομορφη στο προσωπο,διεκρινα και βυζαρες κατω απ'το φορεματακι.
οχι αυτη απο Μαντζαρου ???![]()
![]()
![]()
πέρασα χθες βράδυ απο λαφαμ....ειναι η βανεσα που δουλευέ στην μαντζάρου ,βουλγάρα ξανθιά ωραίο μουνί....μεσα όμως μετρια πράγματα....
-Φριξου 14.η καστανη πλεον Ρουμανα Αντριανα με τα βυζια εξω.Ασχημοφατσα,ξενερωτη και εχει μονο αρνητικες κριτικες.κανει φουλ εξτρα
Η κομοδινοπουλου ? βαφτικε το κομοδινο ? κατσε να ριξω ενα σκιτσακι τωρα μ εχω εμπνευση
ααααααχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ
ε σου ειπα....εσταζε το gel.πολυ πραμα.Ανετη αλλα οχι αερας σαν την Αντζελα.Πολυ γλυκο παιδι ομως....Απο θεμα κρεμας εγω ενοιωθα λιγο < ανετος > αλλα οχι αερα , Αλ τι εχεις να πεις ?![]()
Δεν ηταν αυτη απο Μαντζαρου 100% το ρωτησα κιολας.Ανετα μπορεις να τις μπερδεψεις ομως με το πρωτο βλεμμα....Οσο πλησιαζει ομως στο σαλονι βλεπεις οτι η χθεσινη ειναι πιο ομορφη,πιο νταρντανα,πιο βυζαρου(η αλλη απ'οσο θυμαμαι ηταν αβυζη) και χαμογελαστη(η αλλη ηταν ξινομουρα).Και η χθεσινη μπορω να πω οτι αγγιζει τα κυβικα της Σαμπρινας.Γομαρακι δηλαδη...Η καποιος μπερδευτικε η εχουμ 2 βανεσσες στο Λα φαμ ..
Αυτη που ειδες εσυ Αλ την εχεις ξαναδει ? την ξερεις ?![]()
η βυζαρου ψηλη βανεσα ειναι αυτη που ηταν στην ρουλια κωττα;η αλλη που λετε δεν την ξερω μαλλον....ε σου ειπα....εσταζε το gel.πολυ πραμα.Ανετη αλλα οχι αερας σαν την Αντζελα.Πολυ γλυκο παιδι ομως....
Δεν ηταν αυτη απο Μαντζαρου 100% το ρωτησα κιολας.Ανετα μπορεις να τις μπερδεψεις ομως με το πρωτο βλεμμα....Οσο πλησιαζει ομως στο σαλονι βλεπεις οτι η χθεσινη ειναι πιο ομορφη,πιο νταρντανα,πιο βυζαρου(η αλλη απ'οσο θυμαμαι ηταν αβυζη) και χαμογελαστη(η αλλη ηταν ξινομουρα).Και η χθεσινη μπορω να πω οτι αγγιζει τα κυβικα της Σαμπρινας.Γομαρακι δηλαδη...
αυτη η χθεσινη τσατσα στο λαφαμ ηταν η βραδυνη τσατσα της Βερονικας αν θυμαστε.μια ψευτοευγενικη με κοντο μαλλι και μου ειπε οτι αυτη η Βανεσα ειναι κοριτσι των τριδυμων και πολυ καινουρια.η βυζαρου ψηλη βανεσα ειναι αυτη που ηταν στην ρουλια κωττα,η αλλη που λετε δεν την ξερω μαλλον....α
Ανετη αλλα οχι αερας σαν την Αντζελα.Πολυ γλυκο παιδι ομως....
ο επομενος στοχος μου....μουναρος....Επισης ρωτησα την τσατσα της Φριξου 14 για την νταρντανα Λαρα και μου ειπε πως δουλευει πρωινα στην Κατεχακη.και ειναι πραγματι η περσινη Λαρα διοτι ως γνωστον αυτη η τσατσα ηταν μονιμα βραδυνη περυσι στην Εκκλησια και δουλευαν μαζι.
...η βυζαρου ψηλη βανεσα ειναι αυτη που ηταν στην ρουλια κωττα;η αλλη που λετε δεν την ξερω μαλλον....
...
επειδη εγώ σας είπα ο,τι είναι απο την μαντζάρου....γράψτε λάθος.
Την είχα ρωτησει στο λαφάμ αν δούλευε πουθενά και μου είπε πως ήταν εκει στα σιτυ γκέιτ δίπλα....κατόπιν ερωτήσεων κατάλαβα μαντζάρου αλλα τελικά ηταν ρουλία κώττα.
Εγω επειδη δεν είχα πετύχει καμμία βανέσσα ούτε μαντζάρου αλλα ούτε και ρουλιά κώττα....απο αυτα που μου είπε κατάλαβα ο,τι δουλευε στην μαντζάρου πριν.
Το σίγουρο είναι ο,τι είναι νταρτάνα ,ωραία με ξανθό μαλλι και απο την είναι βουλγαρία....Εγω πάλι όμως εχω τους ενδοιασμούς μου γιατί μου είπε πως δούλευε λίγες μέρες επειδη είχε πολλές κοπέλες ....αρα λογικά μαντζάρου θα δούλευε καθώς το αλλο είναι κλειστό....
...
επειδη εγώ σας είπα ο,τι είναι απο την μαντζάρου....γράψτε λάθος.
Την είχα ρωτησει στο λαφάμ αν δούλευε πουθενά και μου είπε πως ήταν εκει στα σιτυ γκέιτ δίπλα....κατόπιν ερωτήσεων κατάλαβα μαντζάρου αλλα τελικά ηταν ρουλία κώττα.
Εγω επειδη δεν είχα πετύχει καμμία βανέσσα ούτε μαντζάρου αλλα ούτε και ρουλιά κώττα....απο αυτα που μου είπε κατάλαβα ο,τι δουλευε στην μαντζάρου πριν.
Το σίγουρο είναι ο,τι είναι νταρτάνα ,ωραία με ξανθό μαλλι και απο την είναι βουλγαρία....Εγω πάλι όμως εχω τους ενδοιασμούς μου γιατί μου είπε πως δούλευε λίγες μέρες επειδη είχε πολλές κοπέλες ....αρα λογικά μαντζάρου θα δούλευε καθώς το αλλο είναι κλειστό....
οταν ακομα ηταν ανοικτο....
Κριτικές παίζουν;ο επομενος στοχος μου....μουναρος....![]()
δεν βρηκα σε κανενα μαγαζι ....ο πατσινο λεει οτι ηταν καλη μεσα(εκκλησια περσι)Κριτικές παίζουν;![]()
τι θες;καλημερα αδερφια οποιος επισκεφτετε συχνα τα σπιτια ασ μου στειλει ενα πμ θελω να με βοηθησει σε κατι