Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ηρθε και η σειρα της περιφημης Νατασας

Για αλλη μια φορα συμφωνω με τον Αλ , παρομοια και η δικη μου εμπειρια

Δουλευταρου - υπομενετικη - και πεντακαθαρη ,
Ηθελα να ανοιξω θεματακι σχετικα αλλα παλι 4-5 θα ψηφησουν μονο ... αντε θα το κανω να δουμε ....

Απο θεμα κρεμας εγω ενοιωθα λιγο < ανετος > αλλα οχι αερα , Αλ τι εχεις να πεις ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βολτα με καταθεση πρν λιγο στα ερημα αποψε σπιτια.....

-Προμηθεως τερμα κατω.Η μοντελισια Μιρελα απο 30ε,40ε γλυψιμο και 50ε 69(αξιζει το 69 μαζι της).Μελαχρινη,ομορφη και τρελιαρα γκομενα με ορεξη για σεξ...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Το 11 λεμε τερμα κατω η το 25 ?  :think:
-Σαπφους 5.Εκπληξη...η Ουκρανη καστανη πλεον milf Ηρα.Γυναικαρα για πολλες καυλες και γουσταρει τρελα και ανεπισημως το γλυφοκωλιασμα...Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
μεγεια το μαλλι  :cheesy:
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα παλι.ειπαμε εχει γινει μουναρα,κανει φουλ εξτρα και παρα τις αμφιλεγομενες γνωμες την εχω βαλει στη λιστα μου.
Θα εχει εδιναφερων πιστευω η αποψη σου , και γω αν εμενε Φριξου θα δοκιμαζα με ενα 30ρι , με 40 οχι ! ( λογο κριτικων )
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η πιπινοΛαουρα.Μελαχρινη,ομορφο προσωπο,ισιο κοντο μαλλι,μυτερα βυζακια,πεταχτο κωλαρακι και φουλ εξτρα...Πολυ τρυφερο παιδι και προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Γαμωτο την ζεστη μου στο τσιρκο ... θα την ειχα παρει εκεινο το βραδυ
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Σουζυ(απο Σαπφους 7).πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με πλουσια βυζια και κωλαρακι.θυμιζει βορειοευρωπαια τουριστρια αυτη.
Μεγαλη φολα αν κρινω απ τις κριτκες ... καλο κορμι φαινετε στις φωτο αλλα ...  Παντως το Ν ουρανου ειν αι το ποιο απροβλεπτο στουδιο  , και το μονο που δεν εχει τηλεφωνο  :idiot:
-Φριξου 14.η καστανη πλεον Ρουμανα Αντριανα με τα βυζια εξω.Ασχημοφατσα,ξενερωτη και εχει μονο αρνητικες κριτικες.κανει φουλ εξτρα
Η κομοδινοπουλου ? βαφτικε το κομοδινο ? κατσε να ριξω ενα σκιτσακι τωρα μ εχω εμπνευση :cheesy:
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η ξανθια Βανεσα(οχι αυτη απο Μαντζαρου).αυτη ειναι πιο ομορφη στο προσωπο,διεκρινα και βυζαρες κατω απ'το φορεματακι.
οχι αυτη απο Μαντζαρου ???  :think: :think: :think:

πέρασα χθες βράδυ απο λαφαμ....ειναι η βανεσα που δουλευέ στην μαντζάρου ,βουλγάρα ξανθιά ωραίο μουνί....μεσα όμως μετρια πράγματα....

Η καποιος μπερδευτικε η εχουμ 2 βανεσσες στο Λα φαμ ..
Αυτη που ειδες εσυ Αλ την εχεις ξαναδει ? την ξερεις ?  :think:

Λειπει και ο πουτανοληξιαρχος να μας διαφωτισει ....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
-Φριξου 14.η καστανη πλεον Ρουμανα Αντριανα με τα βυζια εξω.Ασχημοφατσα,ξενερωτη και εχει μονο αρνητικες κριτικες.κανει φουλ εξτρα
Η κομοδινοπουλου ? βαφτικε το κομοδινο ? κατσε να ριξω ενα σκιτσακι τωρα μ εχω εμπνευση

www.imagerous.com/] [/URL]

:tooth::tooth::tooth::tooth:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Strudio 69

4o Χιλιομετρο Π.Ε.Ο Κοζανης Καστοριας
Τον Δεκεμβριο ανοιξε λεει ... ξερεις κανεις κατι ?  :think:

Φιλος σταματησε για κατουρημα στην Εγνατια , ειδε κατι φωτα , πηγε και βρηκε 2 στουδιο μαζι λεει  :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε φιλαδια πηρε ο μαλακας ουτε τιποτα  :idiot:

Μια Ειρηνη εκ Καβαλας δουλευει στο ενα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
Απο θεμα κρεμας εγω ενοιωθα λιγο < ανετος > αλλα οχι αερα , Αλ τι εχεις να πεις ?  :think:
ε σου ειπα....εσταζε το gel.πολυ πραμα.Ανετη αλλα οχι αερας σαν την Αντζελα.Πολυ γλυκο παιδι ομως....

Η καποιος μπερδευτικε η εχουμ 2 βανεσσες στο Λα φαμ ..
Αυτη που ειδες εσυ Αλ την εχεις ξαναδει ? την ξερεις ?  :think:
Δεν ηταν αυτη απο Μαντζαρου 100% το ρωτησα κιολας.Ανετα μπορεις να τις μπερδεψεις ομως με το πρωτο βλεμμα....Οσο πλησιαζει ομως στο σαλονι βλεπεις οτι η χθεσινη ειναι πιο ομορφη,πιο νταρντανα,πιο βυζαρου(η αλλη απ'οσο θυμαμαι ηταν αβυζη) και χαμογελαστη(η αλλη ηταν ξινομουρα).Και η χθεσινη μπορω να πω οτι αγγιζει τα κυβικα της Σαμπρινας.Γομαρακι δηλαδη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ε σου ειπα....εσταζε το gel.πολυ πραμα.Ανετη αλλα οχι αερας σαν την Αντζελα.Πολυ γλυκο παιδι ομως....
Δεν ηταν αυτη απο Μαντζαρου 100% το ρωτησα κιολας.Ανετα μπορεις να τις μπερδεψεις ομως με το πρωτο βλεμμα....Οσο πλησιαζει ομως στο σαλονι βλεπεις οτι η χθεσινη ειναι πιο ομορφη,πιο νταρντανα,πιο βυζαρου(η αλλη απ'οσο θυμαμαι ηταν αβυζη) και χαμογελαστη(η αλλη ηταν ξινομουρα).Και η χθεσινη μπορω να πω οτι αγγιζει τα κυβικα της Σαμπρινας.Γομαρακι δηλαδη...
η βυζαρου ψηλη βανεσα ειναι αυτη που ηταν στην ρουλια κωττα;η αλλη που λετε δεν την ξερω μαλλον....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
η βυζαρου ψηλη βανεσα ειναι αυτη που ηταν στην ρουλια κωττα,η αλλη που λετε δεν την ξερω μαλλον....α
αυτη η χθεσινη τσατσα στο λαφαμ ηταν η βραδυνη τσατσα της Βερονικας αν θυμαστε.μια ψευτοευγενικη με κοντο μαλλι και μου ειπε οτι αυτη η Βανεσα ειναι κοριτσι των τριδυμων και πολυ καινουρια.
Απο κει και περα πιθανον να περασε και η Βανεσα της Μαντζαρου κανενα βραδυ απο κει.Τι να πω...δεν ξερω.Ε και σιγα τις γκομενες κιολας που θα σκασουμε.

Επισης ρωτησα την τσατσα της Φριξου 14 για την νταρντανα Λαρα και μου ειπε πως δουλευει πρωινα στην Κατεχακη.και ειναι πραγματι η περσινη Λαρα διοτι ως γνωστον αυτη η τσατσα ηταν μονιμα βραδυνη περυσι στην Εκκλησια και δουλευαν μαζι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ανετη αλλα οχι αερας σαν την Αντζελα.Πολυ γλυκο παιδι ομως....

Ετσι την βρηκα και γω ,(και τις 2 βασικα )  αρα δεν παιζει ρολο μονο η κρεμα ...
πρεππει να στειλουμε αποστολη σε καναν γυναικολογο να μας λυσει την απορια  :2funny:

Λα φαμ η Βανεσσα ειναι , τωρα ποια απ τις 2 δεν ξερουμε , μαλλον 2 ειναι ( ηταν τεςπα ... περασαν )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Επισης ρωτησα την τσατσα της Φριξου 14 για την νταρντανα Λαρα και μου ειπε πως δουλευει πρωινα στην Κατεχακη.και ειναι πραγματι η περσινη Λαρα διοτι ως γνωστον αυτη η τσατσα ηταν μονιμα βραδυνη περυσι στην Εκκλησια και δουλευαν μαζι.
ο επομενος στοχος μου....μουναρος.... :sunglasses:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
η βυζαρου ψηλη βανεσα ειναι αυτη που ηταν στην ρουλια κωττα;η αλλη που λετε δεν την ξερω μαλλον....
...

επειδη εγώ σας είπα ο,τι είναι απο την μαντζάρου....γράψτε λάθος.
Την είχα ρωτησει στο λαφάμ αν δούλευε πουθενά και μου είπε πως ήταν εκει στα σιτυ γκέιτ δίπλα....κατόπιν ερωτήσεων κατάλαβα μαντζάρου αλλα τελικά ηταν ρουλία κώττα.
Εγω επειδη δεν είχα πετύχει καμμία βανέσσα ούτε μαντζάρου αλλα ούτε και ρουλιά κώττα....απο αυτα που μου είπε κατάλαβα ο,τι δουλευε στην μαντζάρου πριν.
Το σίγουρο είναι ο,τι είναι νταρτάνα ,ωραία με ξανθό μαλλι  και απο την είναι βουλγαρία....Εγω πάλι όμως εχω τους ενδοιασμούς μου γιατί μου είπε πως δούλευε λίγες μέρες επειδη είχε πολλές κοπέλες ....αρα λογικά μαντζάρου θα δούλευε καθώς το αλλο είναι κλειστό....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
...

Την είχα ρωτησει στο λαφάμ αν δούλευε πουθενά και μου είπε πως ήταν εκει στα σιτυ γκέιτ δίπλα....κατόπιν ερωτήσεων κατάλαβα μαντζάρου αλλα τελικά ηταν ρουλία κώττα.
Εγω επειδη δεν είχα πετύχει καμμία βανέσσα ούτε μαντζάρου αλλα ούτε και ρουλιά κώττα....απο αυτα που μου είπε κατάλαβα ο,τι δουλευε στην μαντζάρου πριν.
Το σίγουρο είναι ο,τι είναι νταρτάνα ,ωραία με ξανθό μαλλι  και απο την είναι βουλγαρία....Εγω πάλι όμως εχω τους ενδοιασμούς μου γιατί μου είπε πως δούλευε λίγες μέρες επειδη είχε πολλές κοπέλες ....αρα λογικά μαντζάρου θα δούλευε καθώς το αλλο είναι κλειστό....

οταν ακομα ηταν ανοικτο....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
...

ναι αλλα αυτη απο Ρουλια κωττα που εφαγε την πατατα ο gl πηγε Μαντζαρου μετα .. αρα καλα τα ειπες

ε ?  :think:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

μετά απο αυτά που διάβασα πρέπει να είναι σίγουρα αυτη....αλλα έκανε κάποια βήματα προόδου σε συμπεριφορά .....ως προς την πίπα όμως στάσιμη.

Ε ναι άρα καλά τα είπα ;) αν και το κακό είναι πως εγω μαντζάρου μόνο Αντζελα,Βικυ και Σάρα είχα πετύχει για αυτό και δεν μπορούσα να ξέρω αν ηταν η οχι αυτή....

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα αδερφια οποιος επισκεφτετε συχνα τα σπιτια ασ μου στειλει ενα πμ θελω να με βοηθησει σε κατι

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καμια σχιστοματα ρεεεεεεεεεεεεε κιτρινιαρα ασιατομουνα

Stories