Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι σε αυτο με το σαλονι

δεν ξερω αν ηταν σημαδεμενη!μια με κοντο μαλλι ηταν

υ.γ κατι πρεπει να κανουμε γενικα με την μουσικη καλυτερα να ακουμουμε τιποτα "κραυγες" απο τα διπλανα δωματια να ζεσταινομαστε οσο περιμενουμε παρα τα νεα χιτς
σταματηστε τις μουσικες φτανει!

ε κανει μπαμ η σημαδεμενη ( 'η καμενη οπως την εχουν πει ) εχει σημαδι η γυναικα στο προσωπο

για την μουσικη .... θα βγω παγανια με το αεροβολο μου την αλλη φορα .. ηχειο για ηχειο δε θα αφησω  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγώ πάλι προτιμώ το μεσαίο δωμάτιο στο εν λόγω ίδρυμα, με κολλητό κρεββάτι στον τοίχο αν θυμάμαι καλά, είχα πηδήσει πριν 3 - 4 χρόνια κανά 2-3 φορές κάποια ξανθιά σουηδέζα δεν ξέρω αν την θυμάσαι μιας που είσαι παλιός....όνομα δεν θυμάμαι το μόνο που θυμάμαι ένα σημάδι στο πόδι κάτι σαν λεύκη......πολύ δυνατό τεμάχιο. :fuck1: :fuck1: :fuck1:
την θυμαμαι....παλιοτερα γενικα ηταν μαγαζι με τακτικη ανανεωση κοριτσιων....μαλιστα ειχε βγαλει και μια ροζ καρτουλα με τηλεφωνο αν θυμασαι που εγραφε ακριβως αυτο σαν διαφημιση οτι καθε βδομαδα φερνει νεες κοπελες και καλα...απο τα πρωτα στουντιο της περιοχης μαζι με κοροβαγκου και απο τα πρωτα με τηλεφωνο....απο κει περασε και η ελενα η ουκρανεζα,αδυνατη πολυ καλη,μια ελληνιδα ελενα,η μαρια σαφως που εμεινε καιρο,η δαναη,η ρενατα,η χριστινα η αλβανεζα,η εμμανουελα,μια γερμανιδα παλιοτερα που ονομα δεν θυμαμαι....πολλες,πολλες.....

τωρα πια τα στουντιο μαλλον μπηκαν κι αυτα στο δημοσιο και  οι κοπελες εγιναν αοριστου χρονου συμβασιουχες.....ανανεωση μηδεν....ειδικα βιλα,σααλ και ματζαρου 14 και σε κανα δυο αλλα τα ιδια και τα ιδια εναν χρονο τωρα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι σε αυτο με το σαλονι

δεν ξερω αν ηταν σημαδεμενη!μια με κοντο μαλλι ηταν

υ.γ κατι πρεπει να κανουμε γενικα με την μουσικη καλυτερα να ακουμουμε τιποτα "κραυγες" απο τα διπλανα δωματια να ζεσταινομαστε οσο περιμενουμε παρα τα νεα χιτς
σταματηστε τις μουσικες φτανει!
γνωμη μου ταπεινη....να απαιτειτε να χαμηλωνουν την μουσικη....εγω ειδικα οταν πηγαινα πολυ κεφαλληνιας με την αννα μαρια παλιοτερα το ζηταγα και παντα το καναν....πληρωνω που πληρωνω προγραμμα και καλο ενδεχομενως,εχω και καποιες απαιτησεις....ενταξει μια διακριτικη μουσικη ειναι καλη εως και απαραιτητη για να σκεπαζει και καποιους ηχους στο σαλονι αλλα οχι να μπαινεις σε κατι σπιτια και να νομιζεις οτι μπηκες σε κλαμπ-ντισκο :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι σε αυτο με το σαλονι

την ειδα την κριτικη , ωραια  :thumbsup:

μιρελλα-λαουρα-αλισια κλπ που με εχουν αφησει με το πουλι στο χερι
πωωω αυτο δε το ηξερα .. ειχα δει τις κριτκες βασικα αλλα μεμονομενα , δεν ηξερα οτι συνεβησαν σε εναν ολα αυτα

Εσυ πας να μου φας το βραβειο  < Ψωλη στο χερι >  
δε θα παμε καλα :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω μια φορα δοκιμασα να την χαμηλωσω στην Βιλα ( τηλεωραση ) και αλλαξα καναλι και εβαλα ειδησεις   :2funny: :2funny: :2funny:
μετα δε μπουρουσα να ξαναβρω το βιντεο και την εκλεισα , ηρθε η Αντριαννα
hi baby ooooh what happent ?
δεν πειραζει καλε
oooh sex without music ?
ελα θα σου τραγουδαω εγω
what ?
τιπατα λεω neven mind ελα
ooh you like my boobies ?

:cheesy:

( το εχω ξαναπει το περιστατικο )

ΥΓ
Γενικα μια μανια με κεινες τις τηλεωρασεις τη  εχω τωρα που το θυμηθηκα ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω μια φορα δοκιμασα να την χαμηλωσω στην Βιλα ( τηλεωραση ) και αλλαξα καναλι και εβαλα ειδησεις   :2funny: :2funny: :2funny:
μετα δε μπουρουσα να ξαναβρω το βιντεο και την εκλεισα , ηρθε η Αντριαννα
hi baby ooooh what happent ?
δεν πειραζει καλε
oooh sex without music ?
ελα θα σου τραγουδαω εγω
what ?
τιπατα λεω neven mind ελα
ooh you like my boobies ?

:cheesy:

( το εχω ξαναπει το περιστατικο )

ΥΓ
Γενικα μια μανια με κεινες τις τηλεωρασεις τη  εχω τωρα που το θυμηθηκα ...
τους εχεις διαλυσει το μαγαζι ρε..... :grin:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
[
την ειδα την κριτικη , ωραια  :thumbsup:

πωωω αυτο δε το ηξερα .. ειχα δει τις κριτκες βασικα αλλα μεμονομενα , δεν ηξερα οτι συνεβησαν σε εναν ολα αυτα

Εσυ πας να μου φας το βραβειο  < Ψωλη στο χερι >   
δε θα παμε καλα :2funny:

δεν χρειαζεται να μου το χτυπας κιολας :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τους εχεις διαλυσει το μαγαζι ρε..... :grin:

Για τις κουρτινες που εβαλα φωτια σας εχω πει ?  :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κανω . δεν εχω κανει κατι αλλο... αλλα που θα μου παει κατι θα βρω  :cheesy:

[
δεν χρειαζεται να μου το χτυπας κιολας :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:2funny: :2funny: :2funny:

καλα φολες φαγαμε ολοι δυστηχος ... και θα ειχαμε φαει πολυ περισοοτερες αν δεν ενημερωναμε ο ενας τον αλλον  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Ανοιξα καινουριο θεματακι να εχουμε να λεμε  ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
927
Πόντοι
4.535
Εμένα όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει τους στίχους... "Περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαις"...

treliaris123

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινή κατάθεση στη Νικ. Ουρανού 26 στη ρουμάνα Νταιάνα/Ντανιέλλα (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το όνομα) στα 30 ευρώ. Εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι με ένα ολόσωμο εσώρουχο, ψηλοτάκουνα και ωραίο σώμα, φιλική μέσα στο δωμάτιο αλλά...μέχρι εκεί. Μέτρια πίπα και 2 στάσεις (ανάσκελα και πισωκολλητό) στις οποίες ήταν ψιλοκομμοδίνο, με μηδαμινή συμμετοχή και εμφανώς ψεύτικες κραυγές. Δεν θα την προτιμούσα ξανά...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πρωινή κατάθεση στη Νικ. Ουρανού 26 στη ρουμάνα Νταιάνα/Ντανιέλλα (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το όνομα) στα 30 ευρώ. Εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι με ένα ολόσωμο εσώρουχο, ψηλοτάκουνα και ωραίο σώμα, φιλική μέσα στο δωμάτιο αλλά...μέχρι εκεί. Μέτρια πίπα και 2 στάσεις (ανάσκελα και πισωκολλητό) στις οποίες ήταν ψιλοκομμοδίνο, με μηδαμινή συμμετοχή και εμφανώς ψεύτικες κραυγές. Δεν θα την προτιμούσα ξανά...

Μαιστα ... αυτη ειναι εκ Σαπφους 20 ? ( για του γνωστες )

ΖΑΧΑΡΗΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστή Microsss, καλωσήρθες στο παράρτημα Θεσσαλλονίκης της Εμμανουέλας FUN CLUB, αν και φαίνεται ότι είσαι Κρητικός και την ξέρεις από τα προηγούμενα τραγούδια της στο Ηράκλειο στην Χανιόπορτα από τον Φεβρουάριο του 2007 έως και τον Μάρτιο 2008, όταν και έφυγε γιατί αγόρασε δικό της σπίτι στις Σέρρες. Άρα μπορείς να ενημερώσεις προσωπικά όλους τα καρντάσια συναγώνιστές για τα κατορθώματά της στην Κρήτη, πριν από 4 χρονάκια, όταν ήταν και στα καλύτερά της. Σε κάθε περίπτωση στο Ηράκλειο μπουρδέλα του σάϊτ μπορεί ο καθένας να δει τι σας είχε κάνει εσάς τους Κρητικούς, έτσι ώστε ακόμα και 4 χρόνια μετά να την αναζητάτε. Ναι, αυτή είναι η ίδια με τα μεγάλα  :boobies:. Πάντως, φίλε Micross, εάν θέλεις να διαπιστώσεις με τα ματάκια και τα χεράκια σου την πρόοδό της ή να συγκρίνεις, βιάσου γιατί δίνει τις τελευταίες της παραστάσεις στο τσίρκο έως και την Τετάρτη το βράδυ. Μετά πάπαλα και φτου από την αρχή αναζητήσεις στην Νικολούλη (και έκλεισε και το μαγαζί ο Χαρδαβέλας).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.166
Πόντοι
11.585
Παιδες κατεβηκα 2ημερη πορνοεκδρομη στην Αθηνα, οσοι εχουνε παει ξερουν, αυτοι που δεν εχουν παει απλα λεω οτι σαν Σαλονικα ειμαστε πααααααααααααααααααααααααααρα ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ πισω.!! σε ολα...! Μεσα σε 2 μερες γυρησαμε σχεδον 30 στουντιακια, και απο το πρωτο σπιτι ξεκινησανε οι καλες εντυπωσεις, 8/10 κοπελες ειναι πολυ καλες εμαφανησιακα, πολυ θερμες στην υποδοχη, συγγεκριμενα σε ενα οπου δουλευαν 2 μαζι μας την πεσανε στον καναπε λες και ειμασταν σε στριπτιτζαδικο, οι τσατσαδες πολυ ευγενικες ακομα και οταν φευγεις, εκτος απο μια.!! μονο.!! οι χωροι ειναι αλλου δεν συγγρινονται με καμια με τα δικα μας σπιτια...πηγα σε 3 κοπελες και οι τρεις ηταν φωτια.!!! :rockon:

Μακαρι να τους μοιασουν λιγο τα δικα μας τα νταβανια... :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδες κατεβηκα 2ημερη πορνοεκδρομη στην Αθηνα, οσοι εχουνε παει ξερουν, αυτοι που δεν εχουν παει απλα λεω οτι σαν Σαλονικα ειμαστε πααααααααααααααααααααααααααρα ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ πισω.!! σε ολα...! Μεσα σε 2 μερες γυρησαμε σχεδον 30 στουντιακια, και απο το πρωτο σπιτι ξεκινησανε οι καλες εντυπωσεις, 8/10 κοπελες ειναι πολυ καλες εμαφανησιακα, πολυ θερμες στην υποδοχη, συγγεκριμενα σε ενα οπου δουλευαν 2 μαζι μας την πεσανε στον καναπε λες και ειμασταν σε στριπτιτζαδικο, οι τσατσαδες πολυ ευγενικες ακομα και οταν φευγεις, εκτος απο μια.!! μονο.!! οι χωροι ειναι αλλου δεν συγγρινονται με καμια με τα δικα μας σπιτια...πηγα σε 3 κοπελες και οι τρεις ηταν φωτια.!!! :rockon:

Μακαρι να τους μοιασουν λιγο τα δικα μας τα νταβανια... :tickedoff:
αναμενουμε κριτικες και λεπτομερειες για το ποιες πηρες.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τωρα τα βλεπω.... :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
την θυμαμαι....παλιοτερα γενικα ηταν μαγαζι με τακτικη ανανεωση κοριτσιων....μαλιστα ειχε βγαλει και μια ροζ καρτουλα με τηλεφωνο αν θυμασαι που εγραφε ακριβως αυτο σαν διαφημιση οτι καθε βδομαδα φερνει νεες κοπελες και καλα...απο τα πρωτα στουντιο της περιοχης μαζι με κοροβαγκου και απο τα πρωτα με τηλεφωνο....απο κει περασε και η ελενα η ουκρανεζα,αδυνατη πολυ καλη,μια ελληνιδα ελενα,η μαρια σαφως που εμεινε καιρο,η δαναη,η ρενατα,η χριστινα η αλβανεζα,η εμμανουελα,μια γερμανιδα παλιοτερα που ονομα δεν θυμαμαι....πολλες,πολλες.....

τωρα πια τα στουντιο μαλλον μπηκαν κι αυτα στο δημοσιο και  οι κοπελες εγιναν αοριστου χρονου συμβασιουχες.....ανανεωση μηδεν....ειδικα βιλα,σααλ και ματζαρου 14 και σε κανα δυο αλλα τα ιδια και τα ιδια εναν χρονο τωρα.....
Δεν ήμουν και πολύ τακτικός πελάτης του εν λόγω studio, καθότι Βαρδαρόβιος, από τις παραπάνω θυμάμαι την Δανάη φυσικά που την έχω πάρει και σε καμια 10αρια άλλα μαγαζια και την γερμανίδα που αναφέρεις αλλά και μιά milf ιταλίδα, όνοαμ δεν θυμάμαι, πολύ δυνατό κομμάτι.
Τώρα έχω μήνες  να περάσω μέσα καθότι ούτε η Εύα αλλά ούτε και η Νικόλ μου κάνουν κλικ, παρόλες τις θετικότατες κριτικές τους.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ο επομενος στοχος μου....μουναρος.... :sunglasses:
Ο στόχος σου έγινε στόχος μου :2funny: φίλτατε gl και την τίμησα σήμερα προ ολίγου.

Συστήνεται πλέον ως Λάουρα...Ισπανίδα...πολύ δυνατό bbw μωρό...θα ακολουθήσει και θριαμβευτικλά κριτική.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ο στόχος σου έγινε στόχος μου :2funny: φίλτατε gl και την τίμησα σήμερα προ ολίγου.

Συστήνεται πλέον ως Λάουρα...Ισπανίδα...πολύ δυνατό bbw μωρό...θα ακολουθήσει και θριαμβευτικλά κριτική.
απο κυβικα ειναι στο στυλ που μ αρεσει....αν ειναι και καλη μεσα οπως λες θα παω σιγουρα οταν ξανανεβω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom