gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κρητικος συναγωνιστης.....ποιος ειναι ρε παιδια ο Micross ?
κρητικος συναγωνιστης.....ποιος ειναι ρε παιδια ο Micross ?
κρητικος συναγωνιστης.....
δεν ξερω αν εννοει αυτο αλλα μεχρι την αλλη τεταρτη θα ειναι η Εβελινα. μετα 15 μερες αδεια μου ειπε.
Εμενα η τσατσα μου ειπε οτι αυριο ειναι η Εμμανουελα βραδυ παντως ...
αντε να δουμε αντικαταστατρια Εβελινας
καλυτερη παντως δυυυυυυυυυυσκολα
Και τι ενοεις ρε συ κουμπαρε οτι δινει τελευταιες παραστασεις ?
Εννοώ ότι η κουμπάρα θα τραγουδήσει στο Τσίρκο από αύριο το βράδυ Παρασκευής 18.2 έως και την Τετάρτη το βράδυ 23.2. Την Πέμπτη το πρωί στις 24.2 και περί ώραν 8η πρωϊνή θα μας κουνήσει το μαντήλι και με δάκρυα στα μάτια θα αναχωρήσει για τα σκαλιά της εκκλησίας είτε πραγματικής είτε όχι. Απόλυτα επιβεβαιωμένο μη δεχόμενο επίθεσης και αμφισβήτησης. Γι'αυτό τρέξε κόσμε να προλάβεις και να δώσεις και να πάρεις.
Εννοώ ότι η κουμπάρα θα τραγουδήσει στο Τσίρκο από αύριο το βράδυ Παρασκευής 18.2 έως και την Τετάρτη το βράδυ 23.2. Την Πέμπτη το πρωί στις 24.2 και περί ώραν 8η πρωϊνή θα μας κουνήσει το μαντήλι και με δάκρυα στα μάτια θα αναχωρήσει για τα σκαλιά της εκκλησίας είτε πραγματικής είτε όχι. Απόλυτα επιβεβαιωμένο μη δεχόμενο επίθεσης και αμφισβήτησης. Γι'αυτό τρέξε κόσμε να προλάβεις και να δώσεις και να πάρεις.
Εγω λεω να της διωξουμε ολες τις καλες κοπελες ...θελουμε μπαζα και κομοδινα σαν την Αντριανα την ρουμανα που μου αλαξε το χρωμα στο μαλι για να μην την γνωριζουν πλεον...
σ αρεσε το λουστρο που της εριξα ?
Πιστευω να εβαλες απο το φτηνο γιατι δεν το αξιζει...σε λιγο θα το γυρισει σε ινοξ...θα μεταμορφοθει σε ψυγειο.!!
Ειναι του τυπου...
Πουλαω
αγοραζουν ολοι
σταματανε να αγοραζουν
Βαζω βυζαρες σιλικονης και πλασαρομαι σαν καινουρια
πουλαω
αγοραζουν παλι ολοι...(ακομα και αυτοι που την φαγαν στην μαπα την 1η φορα σαν εμενα.! )
σταματανε να αγοραζουν...με πηρανε πρεφα.!!
Αλαζω χρωμα στο μαλι για να τους μπερδεψω
πουλαω....
και παει λεγοντας.!!!
την τριτη στις 10 περασα απο αντρεου γεοργειου δεν θυμαμαι νουμερο αυτο που ειναι σε οροφο .δουλευε μια καινουρια βανεσα μελαχρινη. θα αφησει εποχη ειπε η τσατσα .ξερει κανεις τιποτα? α και κατι αλλο στην κατεχακη η τσατσα εδεινε εγγυηση επιστροφης χρηματων για σιμονα. αξιζει/
το λαφαμ λες.....βαρδια βραδινη;σε οροφο βεγκε πορτα [μαυρη] μεγαλο σαλονι κοντη ξανθια τσατσα. μου ειπε οτι ηταν πρωτη της μερα