studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ψηνομουν για εφη και μου κοτσαρανε αγαπη και νικολ στην κωλεττη πφφφ...
για την αγαπη ξερουμε ωρες?
ψηνομουν για εφη και μου κοτσαρανε αγαπη και νικολ στην κωλεττη πφφφ...
Σαπφους 20 Η ταχα Ισπανιδα Μονικα.Πολυ ωραια παρουσια,ομορφη,ψηλη,με αδυνατα ποδια και πολυ ωραιο βυζι.επισης,ομορφο προσωπο
αυτη ρε παιδες δεν την εχω δει....κ μου ηρθε μια διαθεση για μοντελισια γκομενα..φαση μιρελλα....μοντελοφερνει???ξερει κανεισ ???
Πιο ψιλη, αδυνατη, μικρο βυζη, εμενα μου θυμιζει τζανκι.! μεσα δεν λεει πολα, κοιματε ορθια, αν θες να δοκιμασεις μπες...αλλα δεν αξιζει.
να σε καλα για την πληροφορηση!!ασε εκανα τον κασκαντερ προχθες...δεν μ παιρνει κ αλλο....καμια αλλη σου ρχεται στο μυαλο??τετοια εμφανιση..να μοντελοφερνει..εκτος απο μιρελλα..εχω φαει δυο φορες....Πιο ψιλη, αδυνατη, μικρο βυζη, εμενα μου θυμιζει τζανκι.! μεσα δεν λεει πολα, κοιματε ορθια, αν θες να δοκιμασεις μπες...αλλα δεν αξιζει.
να σε καλα για την πληροφορηση!!ασε εκανα τον κασκαντερ προχθες...δεν μ παιρνει κ αλλο....καμια αλλη σου ρχεται στο μυαλο??τετοια εμφανιση..να μοντελοφερνει..εκτος απο μιρελλα..εχω φαει δυο φορες....
Βικη τανταλου 14, δεν ειναι τοπ μεσα, αλλα απο εμφανηση σκιζει, αν θες μεσα να περασεις καλα μετα την Λαουρα στο ιδιο σπιτι, ειναι ποιο κατω σε εμφανηση απο την Βικη, αλλα πολυ μπροστα μεσα στο δωματιο,
Μετα αν θες ακραιες καταστασεις, πηγαινε στην Εμμανουελα 26ης οκτωβρη 35Α, αν δεν την εχεις παρει...
αλλα δεν ξερω αν και τι ωρες δουλευουν οι παραπανω...
πρωι εως τις 8 το βραδυ....λοιπον ερχεται η αναφορα της μερας λαιβγια την αγαπη ξερουμε ωρες?
πρωι εως τις 8 το βραδυ....λοιπον ερχεται η αναφορα της μερας λαιβ
κατα τις 8....πολύ τέλεια αναφορά! τι ώρες αλλάζουν βάρδιες στο τσίρκο?
μονο εσυ θα κανεις πλακες;Ουρανου 26 .... ισπανικο και τελειωμα στα βυζια
Στο πολυ ωραιο στηθος ρε χαμενε , για θυμησου καλυτερα ... ( ακου στα βυζια δε μιλαει ετσι ο νταλικιερης )
Ερως 16
Ανοιξε το ερως ????? μηπως το μπερδεψες με Μαντζαρου στο οποιο δε βλεπω να πηγες ?
μονο εσυ θα κανεις πλακες;
οχι
Κατεχακη τι χρωμα ειναι το τηλεφωνο ? φαινετε μεσα στις ζελατινες ?
Δεν επρεπει να ρωησω ρε , να παει κανεις στο Ερως να σε βριζει
Για Σιμονα ρωτησες ?
αντε τυχερε....καλη διαμονηΑπο τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα κατοικώ εις τας Γερμανίας...
Δεσμεύομαι να γράψω κριτική για FKK παίδες ;)
Συνεχίστε την καλή δουλειά κ πάντα καλά γαμήσια!