Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σαπφους 20 Η ταχα Ισπανιδα Μονικα.Πολυ ωραια παρουσια,ομορφη,ψηλη,με αδυνατα ποδια και πολυ ωραιο βυζι.επισης,ομορφο προσωπο

αυτη ρε παιδες δεν την εχω δει....κ μου ηρθε μια διαθεση για μοντελισια γκομενα..φαση μιρελλα....μοντελοφερνει???ξερει κανεισ ???

Πιο ψιλη, αδυνατη, μικρο βυζη, εμενα μου θυμιζει τζανκι.! μεσα δεν λεει πολα, κοιματε ορθια, αν θες να δοκιμασεις μπες...αλλα δεν αξιζει.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Πιο ψιλη, αδυνατη, μικρο βυζη, εμενα μου θυμιζει τζανκι.! μεσα δεν λεει πολα, κοιματε ορθια, αν θες να δοκιμασεις μπες...αλλα δεν αξιζει.
να σε καλα για την πληροφορηση!!ασε εκανα τον κασκαντερ προχθες...δεν μ παιρνει κ αλλο....καμια αλλη σου ρχεται στο μυαλο??τετοια εμφανιση..να μοντελοφερνει..εκτος απο μιρελλα..εχω φαει δυο φορες....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
να σε καλα για την πληροφορηση!!ασε εκανα τον κασκαντερ προχθες...δεν μ παιρνει κ αλλο....καμια αλλη σου ρχεται στο μυαλο??τετοια εμφανιση..να μοντελοφερνει..εκτος απο μιρελλα..εχω φαει δυο φορες....

Βικη τανταλου 14, δεν ειναι τοπ μεσα, αλλα απο εμφανηση σκιζει, αν θες μεσα να περασεις καλα μετα την Λαουρα στο ιδιο σπιτι, ειναι ποιο κατω σε εμφανηση απο την Βικη, αλλα πολυ μπροστα μεσα στο δωματιο,
Μετα αν θες ακραιες καταστασεις, :knockinb: πηγαινε στην Εμμανουελα 26ης οκτωβρη 35Α, αν δεν την εχεις παρει...
αλλα δεν ξερω αν και τι ωρες δουλευουν οι παραπανω...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Βικη τανταλου 14, δεν ειναι τοπ μεσα, αλλα απο εμφανηση σκιζει, αν θες μεσα να περασεις καλα μετα την Λαουρα στο ιδιο σπιτι, ειναι ποιο κατω σε εμφανηση απο την Βικη, αλλα πολυ μπροστα μεσα στο δωματιο,
Μετα αν θες ακραιες καταστασεις, :knockinb: πηγαινε στην Εμμανουελα 26ης οκτωβρη 35Α, αν δεν την εχεις παρει...
αλλα δεν ξερω αν και τι ωρες δουλευουν οι παραπανω...

thanks  :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πρωι εως τις 8 το βραδυ....λοιπον ερχεται η αναφορα της μερας λαιβ

Εγω ειμαι ετοιμος

images

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον βολτα στα στουντιο και μονο της πολης μας και η κατασταση εχει ως εξης σημερα 13/2/2011...

κοροβαγκου,κωττα,ματζαρου 1,ερως 16,εκκλησια,κεφαλληνιας,λουξ στην αλιακμωνος και 26ης 52 κλειστα ακομα....αραχνες θα πιασαν
-σααλ η ευα γνωστο μιλφ με προγραμμα πρωκτικου στα 80 και τζακουζια....το τζακουζι τους ειναι καινουριο ανακαινισμενο ως γνωστον και τα δωματια καθαρα

-πετρου ερημιτου η ναντια απο ρωσια...γνωστη πλεον σε ολους,αρκετα καλη επιλογη για οσους δεν την εχουν τιμησει και γουσταρουν μιλφ....τιμες οικονομικες στα προγραμματα

-φριξου 14 η ρεβεκα εκ ρωσιας με την αμφιλεγομενη κατα πολλους εμφανιση,σ αλλους αρεσει,σ αλλους οχι....περι ορεξεως....παντως και γω δεν θα την ξανατιμουσα ευκολα δευτερη φορα τοσο συντομα...εχει και αλλες να δοκιμασω

-ουρανου 26 η οπως μου την παρουσιασε η τσατσα με την ανοια ναταλι... :think:απο 30 απλο,40 χαλαρο με ισπανικο και τελειωμα στα βυζια,50 με γυμνο ή γλειψιμο και 60 το 69,καστανο μαλλι μακρυ ψηλοτακουνες πλατφορμες,ενα μικρο τατου στον αστραγαλο και ενα μεγαλο πανω απο τον κωλο...βυζι μεγαλου μεγεθους,εσωρουχα μαυρα,σουτιεν βρακακι

-λαφαμ η νατασσα...κοκκινομαλλα που δουλευε παλια προμηθεως 25 ,ουκρανεζα απο 40 απλο,50 χαλαρο,60 το 69,70 το γυμνο τσιμπουκι,και διαφορα τζακουζια απο 100 εως 150 και αυταρχικο στα εκατο ευρω...παχουλη γκομενα με λατιν περιφερεια πληθωρικη αλλα και προκλητικα στρογγυλη,μεσαιο φυσικο βυζακι με πεταχτη ρωγα,φορουσε στοκινγκς χωρις ζαρτιερες και εσωρουχο και εβγαινε ξωβυζη στο σαλονι...το πρωι ειχαν και μαστορες...τους ειχε καει το aircondition....συμμετοχη καλη ,προκαταρκτικα κανει,φιλακια στο στομα ναι αλλα χωρις γλωσσα,δαχτυλα και στο μουνακι και στην κωλοτρυπιδα σε προγραμμα με 69 με τον ορο να βαλω στο δαχτυλο προφυλακτικο.... :think:ευτυχως παντα κουβαλαω κανενα εξτρα μαζι μου..... :grin: δεν εγλειψε αρχιδακια για τους φαν,η πιπα ειναι χωρις δοντι,τα στησιματα καλα,το μουνακι οχι και πολυ καθαρο για γλειψιμο και αξυριστο.....

-ματζαρου 14 η βουλγαρα αντζελα με αλλαγμενο μαλλι,επανηλθε μετα απο απουσια ενος μηνος στην πατριδα της....το μαλλι απο μαυρο εγινε καστανο με ξανθες ανταυγειες πολυ διακριτικες,το βυζι ειναι οντως προς το μικρο αναλογικα με τα κυβικα της και λιγο ζαρωμενο,το προσωπο της ειναι παντα ομορφο και πικαντικα γοητευτικο.....40 απλο,50 χαλαρο,60 ισπανικο που το κανει πολυ καυλωτικα,80 το 69 ,70 το απλο γλειφομουνι :think:,100 το γυμνο τσιμπουκι με ντουζακι πριν....οι φιλοι της γενικα απο δω και μπρος θα την βρισκουν τεταρτες,πεμπτες,παρασκευες βραδινη.....σημερα βραδυ βεβαια θα ειναι η νατασσα :dancing:

-26ης οκτ 35 η σεξι εβελινα που ηταν στο ντουζακι και βγηκε με μαλλι κοντο;μαζεμενο το ειχε;δεν μπορεσα να καταλαβω...παντα ξωβυζη στο σαλονακι,καλο φυσικο βυζακι,πολυ αδυνατο σωμα και ποδαρακια...απο 30 απλο,80 πρωκτικο,100 γυμνο και πρωκτικο,150 τζακουζι φουλ,70 αυταρχικο,60 γυμνη πιπα,80 το 69,50 το γλειψιμο,50 ισπανικο με τελειωμα στα βυζια :think:

-φριξου 9 βιλα εροτικα  η ισπανιδα αντριαννα με το Χ5 αραγμενο απεξω.....ειχε πελατη,δεν περιμενα να την δω,δεν πολυγουσταρω

-κωλετη η γνωστη ρωσιδα μιλφ-προμιλφ αγαπη εντελως γυμνη να σουλατσαρει στο σαλονι και απο δωματιο σε κουζινα.....απο 40 απλο,50 χαλαρο και ολα τα προγραμματα που εκανε και παλια με γυμνο,69 και γυμνο και 69 με ντουζ ή χωρις....τιμες δεν αναλυθηκαν απο την τσατσα....περασμα καποτας με το στομα αψογα,πολλα και καλα προκαταρκτικα,γλειψιματα στις ρωγες,αρχιδακια δεν καραμελωνει,καθαρο ξυρισμενο μουνακι,συμμετοχη με βαθια βογγητα και ανασες,γενικα λιγομιλητη γκομενα.....δαχτυλα μονο εξωτερικ επαφη αφηνει...αλλα αμα θες χαιδευεις και την πισω τρυπουλα....στασεις ολες οι βασικες διεκπεραιωθηκαν με απολυτη επιτυχια....και απο πανω :dancing: το κλου του μαγαζιου η χαρτινη ανακοινωση πισω απο την πορτα του δωματιου οτι απαγορευεται το κατουρημα στην ντουζιερα...ρε καφροι....ποιος κατουρησε στο ντουζ; :think:

αν και λεν οτι σκοτωνει και τους μυκητες... :grin:

-κατεχακη η πολυ ομορφη και σεξι νταρντανογκομενα (σπανιολα)λαρα με τον υπεροχο ολοστρογγυλο κωλο απο 40 απλο,50 γυμνο,60 γλειφομουνι,70 το 69 και 100 κωλαρακι και γυμνο τσιμπουκι μαζι....χωρια ποσο να χει;δεν μου ειπαν :think: :grin:

πολυ ωραιες βυζαρες που ξεχειλιζαν απο το μαυρο ολοσωμο τιραντε σετακι που καλυπτε τις καποιες ατελειες και παχακια υποθετω...γκομενα στα κυβικα της σαμπρινας για να την φανταστειτε οσοι δεν την ξερετε,ψηλη,μακρυ μαυρο μαλλι....ο επομενος προσωπικος μου στοχος...

αυτα απο την σημερινη μου τσαρκα....ακολουθουν και οι κριτικες για το αρχειο του τζο..... :grin:

τζο αυτην την φορα την εβγαλες καθαρη,δεν πειραξα την γυναικα σου ουτε αλλο μελος της οικογενειας.... :2funny: :2funny:

η κουμπαρα η εμμανουελα θα ειναι βραδινη στο τσιρκο σημερα....

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πολύ τέλεια αναφορά! τι ώρες αλλάζουν βάρδιες στο τσίρκο?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ουρανου 26 .... ισπανικο και τελειωμα στα βυζια
Στο πολυ ωραιο στηθος ρε χαμενε , για θυμησου καλυτερα ... ( ακου στα βυζια δε μιλαει ετσι ο νταλικιερης )

Ερως 16

Ανοιξε το ερως ????? μηπως το μπερδεψες με Μαντζαρου στο οποιο δε βλεπω να πηγες ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ουρανου 26 .... ισπανικο και τελειωμα στα βυζια
Στο πολυ ωραιο στηθος ρε χαμενε , για θυμησου καλυτερα ... ( ακου στα βυζια δε μιλαει ετσι ο νταλικιερης )

Ερως 16

Ανοιξε το ερως ????? μηπως το μπερδεψες με Μαντζαρου στο οποιο δε βλεπω να πηγες ?
μονο εσυ θα κανεις πλακες; :birdman: :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μονο εσυ θα κανεις πλακες; :birdman: :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατεχακη τι χρωμα ειναι το τηλεφωνο ? φαινετε μεσα στις ζελατινες  ?  :2funny:
Δεν επρεπει να  ρωησω ρε , να παει κανεις στο Ερως να σε βριζει  :2funny:

Για Σιμονα ρωτησες ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατεχακη τι χρωμα ειναι το τηλεφωνο ? φαινετε μεσα στις ζελατινες  ?  :2funny:
Δεν επρεπει να  ρωησω ρε , να παει κανεις στο Ερως να σε βριζει  :2funny:

Για Σιμονα ρωτησες ?  :think:
οχι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α δεν σας ειπα....εβγαλα και καρτα μελους στο λαφαμ.... :grin:ισχυουν πραγματι οσα ειχαν ειπωθει....κατα τα λοιπα μπορειτε να την βγαλετε σε εικονικο ονομα και αμα εχετε προβλημα διακριτικοτητας να την αφησετε στο μαγαζι....τις κρατανε οι υπηρεσιες σε καποιο σημειο μαζεμενες και τις ζητατε.....

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Ωραία αναφορά gl!

Κι εγώ είδα το χαρτί για την ούρηση στη ντουζιέρα την προηγούμενη εβδομάδα,πράγματι αστείο... :cheesy:

Απόψε κατα τις 9μιση τίμησα Νατάσσα-Μαντζάρου με το πρόγραμμα των 100 (ντουζάκι-ακάποτο-γλυφομούνι)

Για ακόμη μια φορά πολύ εργατικη,υπομονετική κ παθιάρα η γλυκύτατη Ρωσιδούλα...

Καμια σαρανταριά λεπτά περάσαμε στο δωμάτιο...

Ήταν κ η τελευταία επίσκεψη μου για αρκετό καιρό

Απο τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα κατοικώ εις τας Γερμανίας...

Δεσμεύομαι να γράψω κριτική για FKK παίδες ;)

Συνεχίστε την καλή δουλειά κ πάντα καλά γαμήσια! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
γεια σε όλους !!! είμαι νέος στο άθλημα! :2funny: :2funny: μετά από βραδυνή έξοδο χτές σε club της περιοχής κατέθεσα Χριστίνα villa eroticα επηρεασμένος από τις καλές κριτικές! Ρε παιδιά έκανε μπαμ ότι ήθελε να με ξεπετάξει δεν ξέρω αν φταίαει οτι πήρα το απλό! δεν άφηνε ούτε στοιχειώδη χάδια ! Ευτυχώς που κατάφερα και τελείωσα μαύρο άλλη φορά από εμένα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom