dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
ρουμάνα λογικα απο την ισπανία
Έχει ρουμάνους η Ισπανία;
ρουμάνα λογικα απο την ισπανία
επισης για τον κυριο jo που εχει την απορια για την Λαρα και οχι Λανα νομιζω,πρεπει να πω οτι περσυ τουλαχιστον ηταν στα κυβικα της Σαμπρινας σα να λεμε....Γομαρι εντελως δηλαδη.ειχε πολυ εκφραστικα ματια και ηταν απο την Μαδριτη
εχω κρατημενες φωτο απο το αλλο σαϊτ...ας μου πει καποιος πως μπαινουν για να βαλω να μας λυθει η απορια
αυτη ειχε ερθει απ'οσο θυμαμαι πακετο με την Κομοδινοπουλου,την Εβελινα και τη Ρωξανη.και παιζανε ολες τους Εκκλησια και Αλιακμωνος....εγω στην Εκκλησια την πηραΤεςπα ... Δηλαδι εδω εχουμε την Κυρια Λαρρα εκ Μαδριτης
η οποια δουλευε περισι , εφυγε και τωρα ξαναφανηκε καλα τα λεω ?
που δουλευε ? θυμαται αν παιζουν κριτικες .
( η μαλλον μπορει να βρει κανεις το ποστ της μπουρδελοκαταστασης που ελεγε γιατην ? )
καλα μαζι δεν χωραμε στο τζακουζι αλλα τεσπα...πολυ καλη νταρντανογκομενα.
οταν σου λεω εγω παλι καμια παλια γνωστη θα ειναι μου λες ιστοριες.....η αγγουροβανεσα θαναι στανταρ.....Λοιπων Λαρα ειναι στο Φριξου , μπερδευτικε η τσατσα πριν ( ηταν η πρωηνη )
Η κοπελια της φωτογραφιας στο Φιξου 14 λοιπων μονο για σημερα , καθοτι απο αυριο επιστρεφει η Κομοδινοπουλου
τρεξτε να προλαβεται οπως επραξε ο συναγωνιστης που μπηκε πριν λιγο ( ακουσαα το καμπανακι )
θα ρθει να γραψει τιποτα αραγε ?
Στο Λα φαμ Βανεσσα την λενε την καινουρια , ψηλη και καλιγραμμη
'Αλλωστε οπως ξερετε σε αυτον τον χωρο μονο ωραιες κοπελες δουλευουν ' λεει η τσατσα
( και ψηλες σαν την Λουυνα ) λεει ο Τζο
Εγω οτι μπορουσα το επραξα , καλη τυχη στους κομαντο
( ευχομαι να μην ειναι η ψηλη ξανθια Βανεσα απο Μαντζαρου στο Λα φαμ αλλα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ )
Φαε την γλωσσαα σου γκαντεμηοταν σου λεω εγω παλι καμια παλια γνωστη θα ειναι μου λες ιστοριες.....η αγγουροβανεσα θαναι στανταρ.....
προχθες τουλαχιστον ηταν.σημερα δεν ξερω.....σημερα δουλευει η λαουρα αλ???? απο βαρδαρη που ειναι
καρντασια εκανα μια επισκεψη με καταθεση στην νικολ κολετη ,δεν εκανα γυρα γιατι αακομα κανει κρυο κ με το μηχανακι δεν την πολυ παλευω.δεν μ αρεσε η μικρη...πολυ γλυκια ωραιο σωματακι...αλλα μεσα δεν..με τιποτα ..ειναι πολυ ξενερωτη..και το μειονεκτημα που με χαλασε εντελως πιστευω ηταν η πολυ κρεμα...υπερβολικη ομως...πρωτη φορα ενιωσα να γαμαω αερα....γραφω κ κριτικη φυσικα για λεπτομερεις....επισης δινει κουλουρι στα 100 δεν θυμαμαι αν το χε πει κανεις
χαχαχαχαχαχα γεια σου αδερφι σκιτσογραφε......οχι ουτε λογος για @@ μαλωμενες ειναι ολες με αυτα...και με το φορεμα καποτας με το στομα..αεροπιπα και καλτσα ειναι το σημα κατατεθεν...εχω ηδη στειλει την κριτικη οποτε περιμενουμε να ανεβει....αααα εχει μαθει ομως το καλησπερα...το λεει καλα στο σαλονι...
κ εγω γι αυτο πηγα..για τις φωτιες...αλλα εφυγα σβησμενος...κατα τη γνωμη μου ηταν απο τις πιο αποτυχημενες επισκεψεις το τελευταιο διαστημα...ισως επειδη ειχα προσδοκιες...λογω ηλικιας...τωρα σειρα εχει η ρεβεκκα φριξου 14..σημερα ημουν αναμεσα σ αυτες τις 2 αλλα με κερδισε η νικολ...ενστικτο μου αλλανθαστο εσυ!!!!!!!!Τζαμπα το ξυρισμα δηλαδι ε ?
θα τις εκδικιθουμε μια μερα , ολη η γλομποαδερφοτητα
θα κανανουμε αναδασωση και θα μεινουμε και μια βδομαδα απλητοι και θα παμε
Παντως κριμα το πιπινακι , επρεπε να βαζει φωτιες αλλα ....
τζαμπα τα νιατα κι ομορφιαααα κριμα το μποι σου καλεεεεεεε
κ εγω γι αυτο πηγα..για τις φωτιες...αλλα εφυγα σβησμενος...κατα τη γνωμη μου ηταν απο τις πιο αποτυχημενες επισκεψεις το τελευταιο διαστημα...ισως επειδη ειχα προσδοκιες...λογω ηλικιας...τωρα σειρα εχει η ρεβεκκα φριξου 14..σημερα ημουν αναμεσα σ αυτες τις 2 αλλα με κερδισε η νικολ...ενστικτο μου αλλανθαστο εσυ!!!!!!!!
δεν πειραζει ομως αισθανομαι χαρουμενος που εγινα πουτανοκοματο.....
σιγα ρε μαρινελα του μπου....καλη ειναι η νικολ.....