Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επισης για τον κυριο jo που εχει την απορια για την Λαρα και οχι Λανα νομιζω,πρεπει να πω οτι περσυ τουλαχιστον ηταν στα κυβικα της Σαμπρινας σα να λεμε....Γομαρι εντελως δηλαδη.ειχε πολυ εκφραστικα ματια και ηταν απο την Μαδριτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω κρατημενες φωτο απο το αλλο σαϊτ...ας μου πει καποιος πως μπαινουν για να βαλω να μας λυθει η απορια

Μαιστα ... ειδα ειδαμε .. δε νομιζω να την ανεβασω απο πανω παντως
ωραιο το αρχειακο σας υλικο κυριε ΑΛ

απο το Λουξ οι φωτογραφιες ...
Καλα αυτοι πηγαν να οργανωθουν και στη πορεια το χασανε ?
βγηκαν φωτος , δεν ενημερωνουν για βαρδιες πια ( λα φαμ)
τι βληματα ... :idiot:

Τεςπα ... Δηλαδι εδω εχουμε την Κυρια Λαρρα εκ Μαδριτης
η οποια δουλευε περισι , εφυγε και τωρα ξαναφανηκε  καλα τα λεω ?
που δουλευε ? θυμαται αν παιζουν κριτικες  .
( η μαλλον μπορει να βρει κανεις το ποστ της μπουρδελοκαταστασης που ελεγε γιατην ?  :2funny: :2funny: :2funny: )

Μαιστα .. στο Φιξου 14 ηταν χθες σημερα δεν ξερουμε ομως καθοτι μολις ενημερωθηκα οτι θα δουλεψει μια Λαουρα  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τεςπα ... Δηλαδι εδω εχουμε την Κυρια Λαρρα εκ Μαδριτης
η οποια δουλευε περισι , εφυγε και τωρα ξαναφανηκε  καλα τα λεω ?
που δουλευε ? θυμαται αν παιζουν κριτικες  .
( η μαλλον μπορει να βρει κανεις το ποστ της μπουρδελοκαταστασης που ελεγε γιατην ?  :2funny: :2funny: :2funny: )
αυτη ειχε ερθει απ'οσο θυμαμαι πακετο με την Κομοδινοπουλου,την Εβελινα και τη Ρωξανη.και παιζανε ολες τους Εκκλησια και Αλιακμωνος....εγω στην Εκκλησια την πηρα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
στο λαφαμ ξέρουμε βράδυ τι παίζει?
το ίδιο είναι λανα...την βαφτίσαν λαουρα
εκεί τότε ηταν και μια μικρούλα αρκετα καλή σε εμφάνιση....Σόνια αν θυμάμαι καλα....και αυτη΄"ισπανίδα"

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπων Λαρα ειναι στο Φριξου , μπερδευτικε η τσατσα πριν ( ηταν η πρωηνη )

Η κοπελια της φωτογραφιας στο Φιξου 14 λοιπων μονο για σημερα , καθοτι απο αυριο επιστρεφει η Κομοδινοπουλου
τρεξτε να προλαβεται οπως επραξε ο συναγωνιστης που μπηκε πριν λιγο ( ακουσαα το καμπανακι  :2funny: )
θα ρθει να γραψει τιποτα αραγε ?  :think:

Στο Λα φαμ Βανεσσα την λενε την καινουρια , ψηλη και καλιγραμμη
'Αλλωστε οπως ξερετε σε αυτον τον χωρο μονο ωραιες κοπελες δουλευουν ' λεει η τσατσα 
( και ψηλες σαν την Λουυνα  :2funny: :2funny: ) λεει ο Τζο  :cheesy:

Εγω οτι μπορουσα το επραξα , καλη τυχη στους κομαντο  :sunglasses:
( ευχομαι να μην ειναι η ψηλη ξανθια Βανεσα απο Μαντζαρου στο Λα φαμ αλλα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ  :rockon: )
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλα μαζι δεν χωραμε στο τζακουζι αλλα τεσπα...πολυ καλη νταρντανογκομενα. :rockon:

Εσεις χωρατε ρε ... το νερο δε θε χωραει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε βλεπω να τρεχεις γυμνος και να φωναζεις ΕΥΡΗΚΑ

χαχαχα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Στο πληρωνω εγω το τζακουζι , εσυ μονο την κριτικη γραψε θα σου κανω και σκιτσα  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπων Λαρα ειναι στο Φριξου , μπερδευτικε η τσατσα πριν ( ηταν η πρωηνη )

Η κοπελια της φωτογραφιας στο Φιξου 14 λοιπων μονο για σημερα , καθοτι απο αυριο επιστρεφει η Κομοδινοπουλου
τρεξτε να προλαβεται οπως επραξε ο συναγωνιστης που μπηκε πριν λιγο ( ακουσαα το καμπανακι  :2funny: )
θα ρθει να γραψει τιποτα αραγε ?  :think:

Στο Λα φαμ Βανεσσα την λενε την καινουρια , ψηλη και καλιγραμμη
'Αλλωστε οπως ξερετε σε αυτον τον χωρο μονο ωραιες κοπελες δουλευουν ' λεει η τσατσα 
( και ψηλες σαν την Λουυνα  :2funny: :2funny: ) λεει ο Τζο  :cheesy:

Εγω οτι μπορουσα το επραξα , καλη τυχη στους κομαντο  :sunglasses:
( ευχομαι να μην ειναι η ψηλη ξανθια Βανεσα απο Μαντζαρου στο Λα φαμ αλλα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ  :rockon: )
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
οταν σου λεω εγω παλι καμια παλια γνωστη θα ειναι μου λες ιστοριες.....η αγγουροβανεσα θαναι στανταρ..... :headbang:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
σημερα δουλευει η λαουρα αλ???? απο βαρδαρη που ειναι

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καρντασια εκανα μια επισκεψη με καταθεση στην νικολ κολετη ,δεν εκανα γυρα γιατι αακομα κανει κρυο κ με το μηχανακι δεν την πολυ παλευω.δεν μ αρεσε η μικρη...πολυ γλυκια ωραιο σωματακι...αλλα μεσα δεν..με τιποτα ..ειναι πολυ ξενερωτη..και το μειονεκτημα που με χαλασε εντελως πιστευω ηταν η πολυ κρεμα...υπερβολικη ομως...πρωτη φορα ενιωσα να γαμαω αερα....γραφω κ κριτικη φυσικα για λεπτομερεις....επισης δινει κουλουρι στα 100 δεν θυμαμαι αν το χε πει κανεις

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καρντασια εκανα μια επισκεψη με καταθεση στην νικολ κολετη ,δεν εκανα γυρα γιατι αακομα κανει κρυο κ με το μηχανακι δεν την πολυ παλευω.δεν μ αρεσε η μικρη...πολυ γλυκια ωραιο σωματακι...αλλα μεσα δεν..με τιποτα ..ειναι πολυ ξενερωτη..και το μειονεκτημα που με χαλασε εντελως πιστευω ηταν η πολυ κρεμα...υπερβολικη ομως...πρωτη φορα ενιωσα να γαμαω αερα....γραφω κ κριτικη φυσικα για λεπτομερεις....επισης δινει κουλουρι στα 100 δεν θυμαμαι αν το χε πει κανεις

:-  ωραιο το μικρο αλλα καπως ετσι το περιμενα

Για κουλουρι δε θυμαμαι αν ειπωθην , τουλαχιστον θα ειναι ποιο < στενο > φανταζομαι  :2funny:
Για καραμπαlicking φανταζομαι ουτε λογος ... αλλωστε  το σπιτι εκει δεν φημιζετε για την ορχεολειχια που προσφαιρει

Αναμενουμε την κριτικη λεπων  :sunglasses:

Και μη μην ξεχνατε , πρωτα γραφουμε σε σημειωματαριο και μετα κανουμε επικοληση τα σεντονια
καμια φορα τρωει κοληματα το site και μετα φτου κι απ την  αρχη ... το εχω παθει 2 φορες  :tickedoff:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν θες και αναμνηστικες φωτογραφιες , παρε να χεις  :2funny:

www.imagerous.com/] [/URL]
www.imagerous.com/] [/URL]

για τον Καραμαν τις ειχα φτιαξει , κι αυτος με τα γρασα μαλωνε και < την ιδρωσε την φανελα >

πολυ Αερας ρε παιδια .. τι γινετε  :S Χθες η αντζελα σημερα η Νικολ
Εγω σκευτομαι να αρχισω να παιρνω σακουλακια με αμμο μαζι μου  :2funny:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
χαχαχαχαχαχα γεια σου αδερφι σκιτσογραφε......οχι ουτε λογος για @@ μαλωμενες ειναι ολες με αυτα...και με το φορεμα καποτας με το στομα..αεροπιπα και καλτσα ειναι το σημα κατατεθεν...εχω ηδη στειλει την κριτικη οποτε περιμενουμε να ανεβει....αααα εχει μαθει ομως το καλησπερα...το λεει καλα στο σαλονι...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χαχαχαχαχαχα γεια σου αδερφι σκιτσογραφε......οχι ουτε λογος για @@ μαλωμενες ειναι ολες με αυτα...και με το φορεμα καποτας με το στομα..αεροπιπα και καλτσα ειναι το σημα κατατεθεν...εχω ηδη στειλει την κριτικη οποτε περιμενουμε να ανεβει....αααα εχει μαθει ομως το καλησπερα...το λεει καλα στο σαλονι...

Τζαμπα το ξυρισμα δηλαδι ε ?
θα τις εκδικιθουμε μια μερα , ολη η γλομποαδερφοτητα  :rockon:
θα κανανουμε αναδασωση και θα μεινουμε και  μια βδομαδα απλητοι και θα παμε  :s&m_3:

Παντως κριμα το πιπινακι , επρεπε να βαζει φωτιες αλλα ....
τζαμπα τα νιατα κι ομορφιαααα κριμα το μποι σου καλεεεεεεε  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιγα ρε μαρινελα του μπου....καλη ειναι η νικολ..... :birdman:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Τζαμπα το ξυρισμα δηλαδι ε ?
θα τις εκδικιθουμε μια μερα , ολη η γλομποαδερφοτητα  :rockon:
θα κανανουμε αναδασωση και θα μεινουμε και  μια βδομαδα απλητοι και θα παμε  :s&m_3:

Παντως κριμα το πιπινακι , επρεπε να βαζει φωτιες αλλα ....
τζαμπα τα νιατα κι ομορφιαααα κριμα το μποι σου καλεεεεεεε  :cheesy:
κ εγω γι αυτο πηγα..για τις φωτιες...αλλα εφυγα σβησμενος...κατα τη γνωμη μου ηταν απο τις πιο αποτυχημενες επισκεψεις το τελευταιο διαστημα...ισως επειδη ειχα προσδοκιες...λογω ηλικιας...τωρα σειρα εχει η ρεβεκκα φριξου 14..σημερα ημουν αναμεσα σ αυτες τις 2 αλλα με κερδισε η νικολ...ενστικτο μου αλλανθαστο εσυ!!!!!!!!
δεν πειραζει ομως αισθανομαι χαρουμενος που εγινα πουτανοκοματο.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κ εγω γι αυτο πηγα..για τις φωτιες...αλλα εφυγα σβησμενος...κατα τη γνωμη μου ηταν απο τις πιο αποτυχημενες επισκεψεις το τελευταιο διαστημα...ισως επειδη ειχα προσδοκιες...λογω ηλικιας...τωρα σειρα εχει η ρεβεκκα φριξου 14..σημερα ημουν αναμεσα σ αυτες τις 2 αλλα με κερδισε η νικολ...ενστικτο μου αλλανθαστο εσυ!!!!!!!!
δεν πειραζει ομως αισθανομαι χαρουμενος που εγινα πουτανοκοματο.....

Εμφανισιακα η νικολ μαρεσε ποιο πολυ να πω την αληθεια αλλα η Ρεββεκα μεσα ειναι ποιο ψηλα
οσο γιοα αυτο που σε νοιαζει ... εχει δεχτει σεμιναρια και αυτη οπως και η Εβελινα  :cool2:
Θα σε αποζημιωσει πιστευω ....

Ωραιος ο πουτανοκομαντο  :rockon: αλλα δε περασες απο Λαφαμ να δεις τι ειναι αυτη η Βανεσσα  :-
διπλα ησουν ...
( φυγε τωρα με τις πιτζαμες αντε  :2funny: :2funny: :2funny: )

σιγα ρε μαρινελα του μπου....καλη ειναι η νικολ..... :birdman:

Μαρινελος παρακαλω  :cool2:
Μετα την ζωγραφικη και την ποιηση , πιασαμε και το τραγουδι  :2funny:

Δεν ξερω στα αλλα , εγω για την κρεμα περισσοτερο το ειπα

Κι επιδη το φιλοσοφισα λιγο το θεμα εχω να πω οτι
Μερικοι γαμανε με την πουτσα δηλαδι τους εππιρεαζει η τριβη
και αλλοι με το μυαλο , Δηλαδι με το που θα την βαλουν , καυλωνουν μονο με την ιδεα ... γαμαω γαμω γαμαω χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωω
δεν ξερω ποιοι κανουν καλα και ποιοι οχι παντως οι δευτεροι περνανε σαφως καλυτερα  , εγω ανοικω στην πρωτη  :-
Δεν κανω πλακα σοβαρα μιλαω , εχω μιλησει με συναγωνιστες που  δεν επειρεαζονται απ την κρεμα ουτε καν το αναφαιρουν

Φυσικα υπαρχει αλλη μια κατηγορια που λεγετε < Ειμαι ο gl >  :sunglasses:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ναι σ αυτο εχεισ δικι...το αμελησα...δεν ειμαι σωστος πουτανοκομαντο...δεχθηκε σεμιναρια η ρεβεκα??μπραβο !!?πρεπει να δινεις κ τιτλο πιστοποιησης μετα απο καθε σεμιναριο....χαχαχαχα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
IJO 9002  :cool2: ( που λεει κι ο καραμαν )

θα το δεις γραμενο στο δεξι κωλομερι συνηθος  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom