You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Μεταξι Βικης και Εβελινας ... Η Εβελινα νομιζω ειναι ποιο < μαγκας >
δεν εχεις παρει καμια ?
Τις έχω πάρει κ τις 2 ανάμεσα με 5-10 φορές
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Πρώτη επιλεκτική μπουρδελότσαρκα για το 2011.
- Villa erotica, η Χριστίνα, πρόσχαρο παιδί, λυγερό κορμί, κάθησε δίπλα μου κάνα 2 λεπτό πιάσαμε κουβεντούλα, η μαντάμ ευγενέστατη σώνει και καλά να με κεράσει χυμό για τον καινούργιο χρόνο.
- Φρίξου 14, η Αγάπη, Ξανθό μωρό, καλούτσικη στα υπ΄όψιν.
- Νικ. Ουρανού 26, η Καμέλια, η καυλιάρα έτοιμη για όλα.
- Κατεχάκη 13, άλλη Χριστίνα μελαχρινή, μέτρια αλλά τα κάνει όλα, Η Σιμόνα λείπει στην Πατρίδα της, την περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες.
- Προμηθέως 25, αναζήτηση Μιραμπελάς μάταια όμως μετά τις 11 το βράδυ, τώρα έπαιζε μπάλα η εκπληκτική Λίζα βγαίνοντας στο σαλόνι με σέξι εσώρουχα και γλυκό χαμόγελο. ;)
- Προμηθέως 11, καινούρια άφιξη Ρωξάνα κατά τα λεγόμενα της μαντάμ, εμένα κάτι μου θύμιζε. ;)
- Σαπφώς 7, κάποια Σούζη αν την λένε έτσι μια που η γύφτισσα τσατσά με το ζόρι μας έδωσε το όνομα της, θα την παντρευτείς μου λέει. (Τελικά Τζούντη την λένε σύμφωνα με τον Apollo. >
- Πράσινο, κάποια Γιάννα πολύ συμπαθητική, αλλά στο σαλόνι παριστάνει τη χαζογκόμενα και εμένα τουλάχιστον με χάλασε
- Σαπφώς 20, η Αλίσια συμπαθητική, προ milf κατάσταση, ίσως κάπου κάποτε να δοκιμαστεί.
- Κωλλέτη, Η Έφη, όπου έκανα ένα καταπληκτικό σεφτέ για το 2001, ακολουθεί κριτική
- Villa erotica, η Χριστίνα, πρόσχαρο παιδί, λυγερό κορμί, κάθησε δίπλα μου κάνα 2 λεπτό πιάσαμε κουβεντούλα, η μαντάμ ευγενέστατη σώνει και καλά να με κεράσει χυμό για τον καινούργιο χρόνο.
- Φρίξου 14, η Αγάπη, Ξανθό μωρό, καλούτσικη στα υπ΄όψιν.
- Νικ. Ουρανού 26, η Καμέλια, η καυλιάρα έτοιμη για όλα.
- Κατεχάκη 13, άλλη Χριστίνα μελαχρινή, μέτρια αλλά τα κάνει όλα, Η Σιμόνα λείπει στην Πατρίδα της, την περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες.
- Προμηθέως 25, αναζήτηση Μιραμπελάς μάταια όμως μετά τις 11 το βράδυ, τώρα έπαιζε μπάλα η εκπληκτική Λίζα βγαίνοντας στο σαλόνι με σέξι εσώρουχα και γλυκό χαμόγελο. ;)
- Προμηθέως 11, καινούρια άφιξη Ρωξάνα κατά τα λεγόμενα της μαντάμ, εμένα κάτι μου θύμιζε. ;)
- Σαπφώς 7, κάποια Σούζη αν την λένε έτσι μια που η γύφτισσα τσατσά με το ζόρι μας έδωσε το όνομα της, θα την παντρευτείς μου λέει. (Τελικά Τζούντη την λένε σύμφωνα με τον Apollo. >
- Πράσινο, κάποια Γιάννα πολύ συμπαθητική, αλλά στο σαλόνι παριστάνει τη χαζογκόμενα και εμένα τουλάχιστον με χάλασε
- Σαπφώς 20, η Αλίσια συμπαθητική, προ milf κατάσταση, ίσως κάπου κάποτε να δοκιμαστεί.
- Κωλλέτη, Η Έφη, όπου έκανα ένα καταπληκτικό σεφτέ για το 2001, ακολουθεί κριτική
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Η Σιμόνα λείπει στην Πατρίδα της, την περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες.
Και ΠΟΥΤΣΕΣ σηκωμενες
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πρώτη επιλεκτική μπουρδελότσαρκα για το 2011.
- Villa erotica, η Χριστίνα,
Bang bang την πηρα προχθες .. ετοιμαζω κριτικη- Κατεχάκη , άλλη Χριστίνα μελαχρινή, μέτρια αλλά τα κάνει όλα, Η Σιμόνα λείπει στην Πατρίδα της, την περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες.
Ποια ειναι αυτη ?
Ποια ? η πιπινα της εκκλησιας ? η πατατα ?
Η Γιαννα μου ειχε αρεσει μορω να πω , πιπινακι με μικρο στητο βυζακι δεν ειναι ... δε θυμαμαι μαλι ομως , οχι κοντο ε ? και χρωμα ? οχι ξανθο ... σωστα ?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Κατεχάκη , άλλη Χριστίνα μελαχρινή, μέτρια αλλά τα κάνει όλα, Η Σιμόνα λείπει στην Πατρίδα της, την περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες.
Ποια ειναι αυτη ?
Την Σιμόνα ούτε που την έχω δει, αλλά έχω διαβάσει τόσο καλά τις κριτικές της ώστε είμαι έτοιμος για κατάθεση, όποτε και όταν εμφανιστεί.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Προσεχε μονο γιατι κυκλοφορουσε και μια αλλη Σιμονα ... για τα μπαζα
Το έχω ακουστά η καλή Σιμόνα έιναι αυτή της κατεχάκη 13.
Αυτή περιμένω πως και πως.
χαιρετώ σας παίδες!!! θα "ιητελα" να ενημερώσω ότι πρώτη φορα γράφω εμπειρία μου από επίσκεψη σε b "πιπαξ" κίσσας2 tits πίπα2 διότι πέρασα τόσο ωραία ώστε πιστεύω πως αξίζει να επισκεφτείτε κι εσείς... λοιπόν πήγα απόγευμα και μετά από μια σύντομη τσάρκα κατέληξα στην ταντάλου 14( στο βρομερό εκείνο μέρος) τέσσρα... η κοπέλα εκεί η νίκη είναι ένα "γκαβλιαρικο" μωρό με σκυλίσια φάτσα και ωραίο κορμί.....έτσι λοιπόν πήρα για πρώτη φορα το απλό. η κοπέλα έσκασε myth μετά από κάνα 20 λεπτό αναμονής.(βαρέθηκα να παίζω παιχνίδια στο κινητό) Jerking Off
τέσσρα έρχεται λοιπόν κάθεται και μου ζητάει να ξαπλώσω.αφού λέμε ονόματα κλπ με ρωτάει ποσο χρονων είμαι και τις λέω 19 κι αυτή ενθουσιάζεται gt όπως είπε είχε τη ίδια ηλικία... και μάλιστα καταλήξαμε να με περνάει μια βδομάδα(ήμασταν "γενημεοι" ίδιο μηνα) δη ξέρω λοιπόν αν έφταιγε αυτό αλλα η κοπέλα χωρίς προκαταρκτικά(με χάλασε λίγο) ξεκίνησε μια "παιθισμενη" πίπα...τι any λέμε τώρα τα πάντα όλα είχε....και μάλιστα κράτησε πολύ ώρα (κάπου 3 λεπτά) μετά τη ξαπλώνω "ιεαραποστολικο" όπου αρχίζω απευθείας γρήγορο ρυθμό κι αυτή δείχνει να το απολαμβάνει...τη γυρίζω λίγο στα 4 όπου sfyrokopts λίγο αλλα "επιεδη" μέχρι και στο sex είμαι λίγο τεμπέλης της λέω να ξαπλώσω να με γαμήσεις λίγο..... 2funny έτσι λοιπόν ανεβαίνει από πάνω κι αρχίζει να χοροπηδάει με γρήγορο ρυθμό....αυτό γινόταν για κάνα 2 λεπτό αλλα εγώ δη τελείωνα και η "βικουλα" φαινόταν να κουράζεται...(ωχ λέω μέσα μου προβλέπω "χειρομελαξι") ...τότε όμως αυτή κάθεται πάνω μου και erxizei ένα τρελό rodeo που διήρκησε περίπου 1 λεπτό με φοβερό ρυθμό ώσπου και tlk κατέθεσα...η κοπέλα ξαπλώνει πάνω μου κι αρχίζει να χαϊδεύεται και μου λέει κουράστηκα...αφού ξεκουράστηκε λίγη ωρίτσα πάνω μου κι εγώ συνέχιζα να χαϊδεύω το κωλαράκι και τις "βυζαρες" ts με αιφνιδιάζει και με φυλάει σταυρωτά... έπειτα σηκώθηκε μου είπε ότι χάρηκε για τη γνωριμία και στη συνεχεια ντύθηκε κι αποχώρησε σιγά σιγά....
λοιπόν εγώ η έμπειρα μου αυτή με την εν λόγω δεσποινίδα ήταν η καλύτερη με τάνα και ήταν η πρώτη φορα που δε λυπήθηκα καθόλου το 30ari
στα συν επίσης το ότι άφηνε να παίζεις με το ωραίο αλλα ξεσκισμένο m..νάκι ts
αυτά λοιπόν σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.....κι εγώ μάλιστα σκέφτομαι να τη ξαναεπισκεφτώ και να πάρω αυτή τη φορα κάποιο πρόγραμμα
τέσσρα έρχεται λοιπόν κάθεται και μου ζητάει να ξαπλώσω.αφού λέμε ονόματα κλπ με ρωτάει ποσο χρονων είμαι και τις λέω 19 κι αυτή ενθουσιάζεται gt όπως είπε είχε τη ίδια ηλικία... και μάλιστα καταλήξαμε να με περνάει μια βδομάδα(ήμασταν "γενημεοι" ίδιο μηνα) δη ξέρω λοιπόν αν έφταιγε αυτό αλλα η κοπέλα χωρίς προκαταρκτικά(με χάλασε λίγο) ξεκίνησε μια "παιθισμενη" πίπα...τι any λέμε τώρα τα πάντα όλα είχε....και μάλιστα κράτησε πολύ ώρα (κάπου 3 λεπτά) μετά τη ξαπλώνω "ιεαραποστολικο" όπου αρχίζω απευθείας γρήγορο ρυθμό κι αυτή δείχνει να το απολαμβάνει...τη γυρίζω λίγο στα 4 όπου sfyrokopts λίγο αλλα "επιεδη" μέχρι και στο sex είμαι λίγο τεμπέλης της λέω να ξαπλώσω να με γαμήσεις λίγο..... 2funny έτσι λοιπόν ανεβαίνει από πάνω κι αρχίζει να χοροπηδάει με γρήγορο ρυθμό....αυτό γινόταν για κάνα 2 λεπτό αλλα εγώ δη τελείωνα και η "βικουλα" φαινόταν να κουράζεται...(ωχ λέω μέσα μου προβλέπω "χειρομελαξι") ...τότε όμως αυτή κάθεται πάνω μου και erxizei ένα τρελό rodeo που διήρκησε περίπου 1 λεπτό με φοβερό ρυθμό ώσπου και tlk κατέθεσα...η κοπέλα ξαπλώνει πάνω μου κι αρχίζει να χαϊδεύεται και μου λέει κουράστηκα...αφού ξεκουράστηκε λίγη ωρίτσα πάνω μου κι εγώ συνέχιζα να χαϊδεύω το κωλαράκι και τις "βυζαρες" ts με αιφνιδιάζει και με φυλάει σταυρωτά... έπειτα σηκώθηκε μου είπε ότι χάρηκε για τη γνωριμία και στη συνεχεια ντύθηκε κι αποχώρησε σιγά σιγά....
λοιπόν εγώ η έμπειρα μου αυτή με την εν λόγω δεσποινίδα ήταν η καλύτερη με τάνα και ήταν η πρώτη φορα που δε λυπήθηκα καθόλου το 30ari
αυτά λοιπόν σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.....κι εγώ μάλιστα σκέφτομαι να τη ξαναεπισκεφτώ και να πάρω αυτή τη φορα κάποιο πρόγραμμα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
χαιρετώ σας παίδες!!! θα "ιητελα" να ενημερώσω ότι πρώτη φορα γράφω εμπειρία μου από επίσκεψη σε b "πιπαξ" κίσσας2 tits πίπα2 διότι πέρασα τόσο ωραία ώστε πιστεύω πως αξίζει να επισκεφτείτε κι εσείς... λοιπόν πήγα απόγευμα και μετά από μια σύντομη τσάρκα κατέληξα στην ταντάλου 14( στο βρομερό εκείνο μέρος) τέσσρα... η κοπέλα εκεί η νίκη είναι ένα "γκαβλιαρικο" μωρό με σκυλίσια φάτσα και ωραίο κορμί.....έτσι λοιπόν πήρα για πρώτη φορα το απλό. η κοπέλα έσκασε myth μετά από κάνα 20 λεπτό αναμονής.(βαρέθηκα να παίζω παιχνίδια στο κινητό) Jerking Off
Καλως ηρθες Καλη χρονια
Πριν σε προλαβουν οι μοντερατορες σε προλαβαινω εγω και σου λεω οτι τα greeklish δεν επιτρεπονται , αν δε μπορεις τα Ελληνικα δοκιμασε αυτην την σελιδα για μετατροπη
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://services.innoetics.com/Greeklish/[/URL]
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Η βικη ειναι οντως απο τα ποιο ομορφα και καλιγραμμα πιπινακια που εχουν περασει στον χωρο, αλλα με τα βιας ξεχωριζει απο τα κομοδινα, αν βελτιωθει λιγο εχει ολα τα προσοντα, απλα σου ετυχε να σου δωσει κατι παραπανω, ψαξε μεσα στο φορουμ, σε κριτικες και θα δεις ποιες παραγματικα αξιζουν να πας, η γνωμη μου ειναι αν ξαναπας μην παρεις προγραμμα με την συγγεκριμενη, δεν θα δεις μεγαλη διαφορα...
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
η ανζτελα η μιλφ σταματησε παιδια την ειδατε να δουλευει πουθενα? Τελευταια δουλευε απεναντι απο το jumbo . Ψηλη μελαχρινη 3αρι βυζι κ κωλαρα. Αν σταματησε τελειως ξερει μηπως κανενας αν κανει καμια βιζιτα και εχει το τηλ της ??
αυτη που δουλευε κ στο πρασινο?η ανζτελα η μιλφ σταματησε παιδια την ειδατε να δουλευει πουθενα? Τελευταια δουλευε απεναντι απο το jumbo . Ψηλη μελαχρινη 3αρι βυζι κ κωλαρα. Αν σταματησε τελειως ξερει μηπως κανενας αν κανει καμια βιζιτα και εχει το τηλ της ??
τι της βρισκετε ρε σεις?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μουνι πουτσοδαγκανα ;)αυτη που δουλευε κ στο πρασινο?
τι της βρισκετε ρε σεις?
μουνι πουτσοδαγκανα ;)
Απόσπασμα από κάποιο site το αντιγράφω αυτούσιο :
Ένας τύπος θέλει να πάρει τη γκόμενα του απο το κώλο, αλλά κάθε φορά που πάει να προσπαθήσει εκείνη πονάει πολύ και γηώνεται τελείως η φάση. Έτσι ο πανέξυπνος ήρωας της ιστορίας αποφασίζει να ψεκάσει με ξυλοκαίνη το πούτσο του. Αν το κάνεις αυτό (εδώ μιλάει η πείρα) υπάρχουν δύο πιθανότητες. Ή που θα σου πέσει κατάχαμα και θα πρέπει να περιμένεις ώρες ή που θα σου μείνει παγωτό. Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεινε παγωτό. Το σχέδιο του τύπου ήταν να βάλει το πουλί με τη ξυλοκαινη μέσα στο πρωκτό της κοπέλας του (αν και αυτός δε θα καταλάβαινε τίποτα, αλλα θα έκανε τα πρώτα βήματα για το μέλλον), να μουδιάσει, να μη πονέσει και να είναι όλοι γαμώ. Όταν λοιπόν έφτασε εκείνη η στιγμή, η κοπέλα χάρηκε τόσο πολύ που είδε το αγόρι της τόσο "χαρούμενο", που αποφάσισε να τον ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο. Έτσι έσκυψε και έβαλε στο στόμα της ένα πουλί τίγκα στη ξυλοκαίνη. Για λίγα δευτερόλεπτα ήταν όλα καλά, αλλά μετά απο λίγο άρχισε να μουδιάζει. Η αίσθηση είναι σαν αυτή όταν βγαίνεις απο τον οδοντίατρο και φτύνεις με απόκλιση 45 μοιρών, αλλά σε όλο το στόμα και επι δύο. Η γκόμενα τα 'παιξε και νόμιζε οτι της ερχόταν εγκεφαλικό. Το κόλπο αποκαλύφθηκε και χωρίσανε.
αυτη η ουσια ειναι σαν αναισθητικο.την χρησιμοποιουν σε εγχειρησεις νομιζω για τοπικη.οταν του πηρε τσιμπουκι η γκομενα αυτη θα νομισε οτι επαθε εγκεφαλικο γιατι θα μουδιασε ολο το στομα της.παρηση προσωπικου θα επαθε η κοπελα αμα ξερει καποιος!!!!
steve03301
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους συναθλητές!!
Κατάθεση σήμερα στην Ρωξάνη Προμηθέως Βαρδάρη τέρμα κάτω ,απλό 30 €,γυμνό για λίγο μέχρι να σου σηκωθεί για το φόρεμα σκούφου,βυζί καλό αλλά πεσμένο,σχετικά καλη και έχει λίγο κόσμο κάθε φορά !
Κατάθεση σήμερα στην Ρωξάνη Προμηθέως Βαρδάρη τέρμα κάτω ,απλό 30 €,γυμνό για λίγο μέχρι να σου σηκωθεί για το φόρεμα σκούφου,βυζί καλό αλλά πεσμένο,σχετικά καλη και έχει λίγο κόσμο κάθε φορά !
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλιο αργα παρα ποτε αδερφε , και βεβαια βοηθουν , αλλιως τζαμπα ρευμα καιμεελπιζω να με συγχωρεσετε,
επειδη βλεπω οτι οι κριτικες βοηθουν πολυ,γραφω 2 δικες αν κ πολυ αργοπορημενες.
ελπιζω να δημοσιευτουν.η μια ειναι για ναντια απο εριμητη κ αλλη για μαρια σλοβακα απο ανδ.γεωργιου 34.
Καλη Χρονια
Εχω και γω μια καθηστερημενη ( απο προχθες )
Αφου ελειπε η Αφρο ( μαλλον δε θα την παρω ποτε )
Πηγα Βιλα Χριστινα , για welcome new year
Την κριτικη μολις την ποσταρα , Ωραια ηταν
Εχω να πω οτι στο λεπτο ειδα αστραπη παλι ... οοοοοχι δεν την η τσατσα , απο την ΤΙΒΙ ηταν
μπορει και προχεθς να ηταν απο την τιβι και να τους κραξαμε αδικα , μπορει και οχι ομως γιαυτο τα ματια μας ανοιχτα
Μπουρδελιαρηες ενωμενοι ποτε ξεπεταγμενοι
Καλη πρωτη βολη χρονιας ευχομαι σε οσους δε την εριξαν ακομη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις