Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
εγω αρνουμαι και να πληρωθω για να τον βαλω σε χοντρη, οχι να πληρωσω κιολας  :P

XAXAXAXAXAXA :dancing: Mπραβο ρε φιλε.....Τουλαχιστον χαιρομαι που υπαρχουν καποιοι εδω που κρατανε και ενα επιπεδο στις επιλογες....Ελεως με το καθε μπαζο...Αλλα δεν φταινε αυτες...Ουτε οι νταβαδες.Αν ολοι μας ειμαστε εκλεπκτικοι,θα ανεβει και το απιπεδο απο τις κοπελες αφου θα καταλαβουν οι νταβαδες οτι εχουμε το δικαωμα στην επιλογη.Ειναι ο μονος τροπος να διαλυθει η μπαζοκαταχνια που εχει μαζευτει εδω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Kingbe
Κορινα θα ελεγα και γω , αλλα απ οτι ειδα το επειβεβαιωσε ο γουλου
Την εχω στα υποψιν αλλα για αργοτερα , αν πας νωριτερα ριξε καμια κριτικη να εχουμε

Maximiliano

Οπως ειπα και χθες οι τιμες αυτορυθμιζονται απ οτι καταλαβα
Αν πεσουν στην αρχη θα παρασυρουν και την διαθεση των τανων προς τα κατω φανταζομαι
Μετα τις γιορτες θα πεσει κατα πολυ η κινηση ( εκτιμα ενας μαλακας Τζο απλα ) και ισως τοτε κατι γινει

Για την Επιτροπη μεσα ειμαι παμε
www.imagerous.com/viewer.php?file=02517751192646058133.png] [/URL]

ο gl ειναι στο βαθος , ξεχωρισει απο την φουξια γραβατα ...

johnsimp
Προς το παρων διαβαζουμε, γραφουμε  κανουμε υπομονη και καλο μας καραμπαlicking

Παιδια ( υπολοιποι περι τιμων )
Δικιο εχουμε αλλα εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε
2 φορες τους την ειπα στο Λαφαμ ... ειδα την τανα και ρωτησα

30 ?
οχι απο 40 ξεκιναμε λεει εδω 30 εχει στον Βαρδαρη
Ε παω βαρδαρη λεω και εφυγα

Με την Αθηνα ειναι περριτες οι συγκρισεις .. εκει ειναι < αλλο κρατος >

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την Δαναη την ειδα μια φορα ολη κι ολη
δεν ειναι χοντρη ρε παιδια .. ειναι ? (ουτε ανορεξικη ειναι αλλα νταξυ )

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Την Δαναη την ειδα μια φορα ολη κι ολη
δεν ειναι χοντρη ρε παιδια .. ειναι ? (ουτε ανορεξικη ειναι αλλα νταξυ )
εγω εχω παει δυο φορες με την Δαναη,ναι ειναι χοντρη,ειδικα στην κοιλια κ στο υπογαστριο κρεμονται τα ξυγκια...αλλα εχει τεραστιες βυζομπαλες ετοιμες για παιχνιδια...τωρα αν εχει χασει κιλα δεν το γνωριζω γιατι εχω καιρο να την δω (κατι μηνες).περι ορεξεως παντως κολοκυθοπιτα....δηλ.αν αλλοι συναγωνιστες μπορει να γουσταρουν να την πηδηξουν ,αλλοι παλι οχι...γουστα ειναι αυτα παιδες,δεν χρειαζεται να το κοσκινιζεται το θεμα. ;)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
τελικα η μαντυ υπαρχει περιπτωση να γυρισει πισω;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτη δεν θελει απ οτι ξερω αλλα καποιος ειπε οτι θα ρθει οπου ναναι

Υποθετω οτι λογο αδειων θα εχουμε κατι καινουριο στην βιλα

Βαζω στοιχημα ( που συνηθως τα χανω ) οτι απο βδομαδα κατι θα παιξει , δεν ξερω αν ειναι η Μαντυ φυσικα  :-

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα, πηρα σημερα ρεμπεκα στην οκτωβρίου 52...δεν την ειχα ξαναπαρει,
πολυ καλο μωρο εφαμιλο της εφης νομίζω
με εγλυψε τον πουτσο χωρις προφυλακτικο....αψογη....

και γω νομιζα μονο σε μενα το κανε  :tooth:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
οπως το πε ο συναγωνιστης πιο πριν. τον καθενα τον καυλωνει διαφορετικο ειδος γκομενας.τι πιο επιλεκτικοι να γινουμε και διαφορα τετοια.εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ να ερθει καλυτερη φουρνια απο εμφανιση(ειδα και τζεσυ,ρωξανες κτλ κτλ) εγω θα προτιμουσα να ανεβει το επιπεδο των υπηρεσιων γιατι ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ αδρα..
Επισης ενας αλλος φιλος που ειπε οτι  ισως να μην γινεται να κατεβουν οι τιμες γιατι θα κλεισουν τα μαγαζια,δεν βγαινει κερδος...  στην αθηνα δηλαδη πως βγαινει κερδος με τις μισες τιμες?εκει γιατι δεν τα κλεινουν?? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ βγαζουν τρελους ΤΖΙΡΟΥΣ εδω.. τρελα ΛΕΦΤΑ...  τρωνε 20 οικογενειες με το ταμειο που κλεινουν καθε μερα.. και τα μοιραζονται 3-5 ατομα...  μη λεμε χαζα οτι δεν βγαινουν.. ειναι η πιο κερδοφορα επιχειρηση..και μας πινουν το αιμα οι παλιομαλακες

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Τιμη και δοξα στις κοπελες που επελεξαν αυτο το επαγγελμα και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.κΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ωσ βγαινει το χρημα.Ρε σεις οι ντοκτορες παιρνουν 120 ευρω την εφημερια και αν. και παλευουν 24ωρο με ζωες και αβασταχτο στρες(μιλα ρε gl ντοκτορ που τα ξερεις και καλυτερα). και αυτες βγαζουν τα ιδια σε 20 λεπτα.........  ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥΥΥ    γεια σας ποσο παει το απλο?? τσατσομουτρο απο 40. - 30 εχω να περασω τσατσομουτρο δεν γινεται παλληκαρι - γεια και χαρα σας. να το λεμε ομως να τις ακουνε τις τιμες. οπου 40,προτεινουμε 30, οπου 30 προτεινουμε 20. ετσι να δεις πως κλεινουν τα μαγαζακια αν δεν συμμορφωθουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-κωλετη αφροδιτη
-ανδρεου γεωργιου 4 ευα τωρα-δαναη βραδυ
-λαφαμ μαρια τσεχα
-26ης 52 ρεβεκα
-αλιακμωνος βικα τωρα -βραδυ λινα/μαρτα
-26ης 35 αντρε
-φριξου 9 βιλα εροτικα αντριαννα τωρα -τζεσυ βραδυ
-φριξου 14 αγαπη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οταν ελεγα εγω να κανουμε αποχη για να κατεβασουμε τις τιμες κ να διεκδικησουμε αυτα που θελουμε καποιοι κοροιδευαν.μας εχουν παρει χαμπαρι οτι δεν ξεκολλαμε απο τα κωλομπουρδελα κ το εκμεταλλευονται ρεεεεε
αν κανουμε αποχη σοβαρη θα δειτε πως θα ριξουν τις τιμες.μεχρι κ θεμα εχω ανοιξει πριν χρονια για την αποχη κ τωρα μου λετε να βαλουμε δικους μας τιμοκαταλογους κτλ κτλ....
οσο καποιοι δεν βοηθανε κ πανε κοντρα κ σπανε στις αποχες τοσο δεν θα καταφερνουμε τιποτα.ακομα κ τα ρδελα πρεπει να ριξουν τις τιμες για να συμβαδιζουν με τις αναγκες της εποχης κ την πραγματικοτητα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οταν ελεγα εγω να κανουμε αποχη για να κατεβασουμε τις τιμες κ να διεκδικησουμε αυτα που θελουμε καποιοι κοροιδευαν.μας εχουν παρει χαμπαρι οτι δεν ξεκολλαμε απο τα κωλομπουρδελα κ το εκμεταλλευονται ρεεεεε
αν κανουμε αποχη σοβαρη θα δειτε πως θα ριξουν τις τιμες.μεχρι κ θεμα εχω ανοιξει πριν χρονια για την αποχη κ τωρα μου λετε να βαλουμε δικους μας τιμοκαταλογους κτλ κτλ....
οσο καποιοι δεν βοηθανε κ πανε κοντρα κ σπανε στις αποχες τοσο δεν θα καταφερνουμε τιποτα.ακομα κ τα ρδελα πρεπει να ριξουν τις τιμες για να συμβαδιζουν με τις αναγκες της εποχης κ την πραγματικοτητα
σε λιγο καιρο, ετσι οπως πανε τα πραγματα στο Ελλαδισταν,θα ερθει κ η αναδουλεια κ στα μπουρδελλα...κ μετα θα ψαχνουν οι τσατσες κ οι πουτανες τους πελατες με το κυαλι...γιατι σε καιρους χαλεπους,πρωτα ο καθε απο εμας κοιταει να φαει κ να ντυθει κ μετα ολα τα αλλα... :(

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Θα έρθουν εποχές που δεν θα βγάζουν αυτά τα χιλλιάδες ευρώ που βγάζουν τώρα!Τότε θα παρακαλανε,θα τις πιάνεις το πράμα στο σαλόνι και όταν σχολαν θα φεύγουν με λεωφορείο και οχι με ταξί όπως τώρα,για να μην πώ με ποδήλατο δίχως σελα!!χαχα!Άντε Γιατί καλοέμαθαν.Να πέσουν οι τιμές για να πηγαίνει ο κόσμος άνετα,χωρίς να χαλάει πολλα χρήματα !

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
κανα νεο απο λουνα .....την εκλεψαν μηπως εξωγηινοι και την κρατανε για παρτυ τους ?? :tits: :kissass: :fuck2: να παω στην νικολουλη να ψαξω???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανα νεο απο λουνα .....την εκλεψαν μηπως εξωγηινοι και την κρατανε για παρτυ τους ?? :tits: :kissass: :fuck2: να παω στην νικολουλη να ψαξω???
στο λαφαμ παντως παλι δεν ξεραν τιποτα ποτε και αν επιστρεφει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πηρα και γω .,. ηθελα να παω Αφρο αλλα παλι μου ξεφυγε  :-
εχω να προσθεσω - ρωτησω :

-κωλετη αφροδιτη Βραδυ Αγγελικη
-26ης 52 ρεβεκα Βραδυ Μαρινα ( Δεν μου ειπε Αλισα φαινετε δεν εμαθε για το βαφτισμα  :2funny: )
-26ης 35 αντρε ???? Ποια ειναι αυτη  ? μου μυριζει Αντριαννα κομοδινοπουλου

Το νεο της Ημερας
Η χριστινα.de σε Αδεια μεχρι ... μετα τα Χριστουγεννα
αρκετο διαστημα για να το βγαλουν μονες οι Αντριαννα & Τζεσυ ... μου μυριζει νεα εισοδο στην Βιλα
μακαρι να ερθει κατι < απο κατω >  ;)

Για Λουνα που ρωτησε ο φιλος ειχα ρωτησει 2 φορες τυχαια , και μου ειχαν πει την μια οτι εχει περιοδο ,
εχω σημερα απλα που ρωτησα αν θα ξαναρθει  < δεν ξερω ..τα αφεντικα ξερουν >
Υποθετω οτι ειναι σε αδεια αφου δεν φανηκε πουθανα αλλου και αφου στο αλλο σιτε δινει ακομη το τηλεφωνο του λα φαμ
Προσωπικα θεωρω καλη την <ανανεωση> και πιστευω οτι θα ξαναεμφανιστει η Λουνα στο Λαφαμ η΄Οχι
( Ευχομαι ΟΧΙ στην Βιλα Χριστουγεννιατικα ομως please ας ερθει κατι νεο και καλο  :rockon: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom