You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.817
MEGA STUDIO TSARK
τζο μαν μας μπερδεψες ετσι οπως τα πες. Να υποθεσω ξεκινησες απο την πρωινη βαρδια και μετα πηγες βραδυνη;
Ν ουρα 26 η Ναταλι , μελαχρινη βυζι χυμα ... νταξυ ... ( η τσατσα οταν ρωτησα ονομα το απεφυγε μετα ξαναρωτησα και ειπε Ναταλι .. εσυ με το ονομα φιαχνεσαι που λεει ...Αντε φαε κανα σπορι μωρη.... )
οπως ειπα και στην αναφορα, μακρυα τζαμπα λεφτα.
Και η ειδηση της βραδυας Ρεμπεκα is Back
Στο 52 .. παρεα με την πανηλιθια την τσατσα την φαφουτα με το τσιγαρο στο χερι η οποια μολις ειδε 5 ατομα στο σαλονι πηγε χτυπησε πορτα και μετα απο 1 λεπτο βγηκε και η Ρεββεκα
Η Ρεββεκα τωρα βγηκε χαμογελαστη με το ιδιο χαμογελο που με τραβηξε πριν λιγο καιρο και με την ιδια .. πως το περιγραφουν τωρα αυτο... αθωοωτητα ?
Εχει κατι το κοριστιστικο .. το τραβηχτηκο τεςπα πατε να δειτε , το πως την βλεπω εγω δεν εχει σχεση ... το θεμα ειναι οτι σαν να πηρε 2-3 κιλακια .... :-
Την ξαπαπαιρνω ανετα αλλα ΟΧΙ με την παλιοτσατσα της οποιας την εκανα και χουνερι .. πηρα τηλεφωνο και ...
εσυ ειχες βαλει στοιχημα οτι ειχε παει για βυζια ή καποιος αλλος συναγωνιστης; μαλλον το εχασες
Καλησπερα ,.. εμαθα γυρισε η Ρεββεκα
Ναι εδω ειμαστε .. ελατε
εεε εμαθα οτι χυπαστε και πορτες εκει ομως γαμωτο και φοβαμαι να ερθω ( παρτα πουστογρια )
μα τι ειναι αυτο που μου λετε απ το τηλεφωνο ?
Εχετε δικιο . θα τα πουμε απο κοντα , καλο σας βραδυ , κλεινω
Σταδιαλα πουστογρια , γαμω τα μουτρα σου
Δεν μπαινω με αυτη την κλωσσα και οποτε την συνανανταω θα τις το χτυπαω Fuck Off , you fucking τσατσα
χαχαχαχαχα. παλι εγραψες!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
ειδε κανεις την τζοαννα;
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ωραιος ο jo.!! Εφαγες τελικα Σιμονα ;)
Η Ρεμπεκα τι ηταν, απογευματινη??? Αλαζουνε τα δεδομενα...
Ναι βραδυ ηταν .. Αννιτα πηγα να δω .. Ρεμπεκα μου βγηκε
προσοχη στην καρακαξα αν πας...
Πες ο τζο ειπε οτι βαρας πορτες .. αληθευει ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τζο μαν μας μπερδεψες ετσι οπως τα πες. Να υποθεσω ξεκινησες απο την πρωινη βαρδια και μετα πηγες βραδυνη;
Ναι 2 τσαρκες εγιναν
εσυ ειχες βαλει στοιχημα οτι ειχε παει για βυζια ή καποιος αλλος συναγωνιστης; μαλλον το εχασες
εγω ναι .. το εχασα :/
Δεν εβαλε βυζια , εβαλε κιλα
αυτο να το διευκρινησω ... δεν ειναι καμια χοντρη ... μπορει απλα να φορουσε ποιο στενο βρακι και σουτιεν και φαινοταν οτι κατι προεξεχει .. μη σας αποτρεπει , μπορει να μην ειδα καλα ,
Εεεε μα την καρακαξα ... μετανοιωσα που δεν την την ειπα επι τοπου και μετα θυμηθηκα το τηλεφωνο , εχετε το νου σας με κατι τετοιεςχαχαχαχαχα. παλι εγραψες!
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Μίνι βόλτα σήμερα το μεσημέρι
Π.Ερημίτη Μιλφ Νάντια
Ν.Ουρανού Μια Ελληνίδα γτπ
Villa Τζέσυ, δε βγήκε καν να τη δούμε, μας την έδειξε η τσατσά στην αφίσα και επειδή την ξέραμε ήδη και δεν είπαμε ότι θα περάσουμε δεν τη φώναξε καν
Τσίρκο Βίκυ, κάθεται και στα πόδια σου στο σαλόνι, στα υπόψιν για το μέλλον
Κατάθεση στο Φρίξου 14, Αννίτα, πολύ καλή, με χάδια και φωνούλες, ακάπωτο στοματικό (με παζάρι έριξε και την τιμή ) ξανθιά, πιτσιρίκα, προσωπικά πέρασα πολύ ωραία
Π.Ερημίτη Μιλφ Νάντια
Ν.Ουρανού Μια Ελληνίδα γτπ
Villa Τζέσυ, δε βγήκε καν να τη δούμε, μας την έδειξε η τσατσά στην αφίσα και επειδή την ξέραμε ήδη και δεν είπαμε ότι θα περάσουμε δεν τη φώναξε καν
Τσίρκο Βίκυ, κάθεται και στα πόδια σου στο σαλόνι, στα υπόψιν για το μέλλον
Κατάθεση στο Φρίξου 14, Αννίτα, πολύ καλή, με χάδια και φωνούλες, ακάπωτο στοματικό (με παζάρι έριξε και την τιμή ) ξανθιά, πιτσιρίκα, προσωπικά πέρασα πολύ ωραία
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ναι βραδυ ηταν .. Αννιτα πηγα να δω .. Ρεμπεκα μου βγηκε
προσοχη στην καρακαξα αν πας...
Πες ο τζο ειπε οτι βαρας πορτες .. αληθευει ?
Αρα Ρεμπεκα το βραδυ περνας εξεταστικη.! Το νου σου κοριτσι μου.!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αυτο ποιος το ποσταρε και το εσβησε ?Souper η αναφορά Jo !!.. Η τσατσόγρια είναι αυτή που λέει..."θα περάσεις υπέροχα αγόρι μου,είναι φανταστική στο δωμάτιο η κοπέλα"..χαχα!!Την βλέπεις την τσατσά και σου πέφτει,που να μπείς μετά μέσα!Η Σιμόνα σου άρεσε έ.. και εγω είχα περάσει πολύ καλά και σκέφτομαι να την ξανατιμήσω σύντομα !!
τεςπα το ειχα δει και απανταω...
Ναι αυτη η φαφουτα που ολο καπνιζει, νεαρος συναγωνιστης που ηταν διπλα με ρωτησε αν την ξερω και του ειπα οτι ειχα παει
μετα ηρθε η γρια και ηθελε να του τα πει .. τα ειπα στο παιδι λεω αστον
Καλα εσυ θα τα πεις λεει , εγω θα τα πω
γιατι καλυτερα τα ξερεις λεω .. εγω την πηδηξα εσυ ξερεις ?
εγω ξερω λεει.. ( τον χαβα της ) ποτε την πηρες εσυ ?
Πριν κανα μηνα λεω και απο τοτε εφυγε και ηρθε τωρα
πραγματι ελειπε η κοπελα λεει , που το ξερεις
Δε μας χεζεις ρε θεια νυχτιατικα .. μπρικια κολαμε ... (σκευτικα)
Ηθελα να φερω εναν φιλο μου , τον καραμαν τον ξερεις ? και την ψαχναμε και ολο ελειπε (ειπα)
και μετα εφυγε και χτυπησε την πορτα το βλημα
Η Σιμονα ειναι πραγματι ψηλα , εθνικος ηρωας της Ρουμανιας αφου μου αλλαξε γνωμη για τις Ρουμανες :p , Οριστε και η εκθεση του ιατροδικαστη ...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Σημερα το πρωι πηγα βιλα στην Τζεσυ ... θα ηθελα να μου πειτε τι βαθμο θα βαζατε σε
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
Σχέση απόδοσης/τιμής:
καθως και πως σας φαινετε η κριτικη γενικως
πρωτη φορα συναντησα κατι τετοιο και δεν ξερω τι να γραψω
εγω θελω να γραφω πανυγιρικες κριτκες και τραγουδια και βιολια και φωτογραφιες και κολπα και σχεδια και ιστοριες και βεγγαλικα
τι ειναι αυτα τωρα....
Δειτε και πειτε.... δεν ξερω αν πρεπει αν την δημοσιευσω η οχι :-
=========================================================================
Την Τζεσυ την ειχα δει την προηγουμενη μερα το απογευμα και μου εκανε εντυπωση
Κυριακη πρωι παμε τζεσυ λοιπων.. να την που χαμογελαει στο σαλονι με ενα ροζακι ολοσωμο κολητο φορεματακι πολυ δυνατο , σκαω 40 και μπαινω για τεστ , ερχετει και αυτη , χαιρετουρες
τι κανεις πως εισαι απο που εισαι κτλ
what ? μου λεει σε καποια φαση
Speek greeks ?
Ναι
Κατι την ρωτησα
what ?
δε γαμιεται λεω και αρχιζω το παιχνιδι ( σηνενοηση λιγο ακυρη )
Κρυωνε λιγο και την ετριψα να την ζεστανω την χαιδολογουσα με αγγαλιαζε και αυτη βγαλαμε το φορεματακι αγγαλιτσες χαδακια ( πρωτοβουλια γιοκ , ολα εγω )
Η σιλικονοβυζουμπα σκληρη , δε μαρεσε και τοσο ( ενημερωτικα το λεω δεν ειναι το βυζι το φετιχ μου , μπορω και χωρις αυτο , ποδι ψιλοαξυριστο )
Καλα γενικα απο το σαλονι στο κρεβατι χανει 25% αλλα δε με χαλασε
Παραδοξος το εργαλειο καγκελο μονο με τα χαδια .. πρωτοφανες ( Οτι αρχηζει ωραιο τελειωνει με πονοοοοοοοοοοοοοο lol )
Καποτα καλτσα και μη χειροτερα και ξαπλωνω για πιπα αερος... δεν το κατεχει ευτηχος ημουν ντουρος και δε με χαλασε ,
τα φροσκοξυριμενα @@ δεχτηκαν απλα ενα φιλακι μετα απο προταση μου ... δεν ειχε νοημα και ετσι πηγαμε για σεξ ...
Ανεβηκε απο πανω οπου μετα απο 5 κουνηματα ειπε κατι για πρωι και για energy ... στραβοξυπνημενη γαρ τελικα την ξαπλωνω πισω , της δινω το μαξιλαρι και παμε αλα αποστολικ αναποδα στο κρεβατι και αρχιζω .. τα πηγαιναμε πολυ καλα σε καποια φαση της τον εβαλα τερμα και ξαφνιαστηκε ρωτησα μηπως ποναμε , πηρα αρνητικη απαντηση και συνεχισα.
Την γυρισα απο πισω οπου συνεχισα να παιζω με το κωλαρακι της αλλα η συμετοχη της ολοενα και ποιο χαμηλα
Κατεβηκα απ το κρεβατι μπας και αλλαξει κατι αλλα πλεων δεν το ειχαμε
Απο σερβις γενικα χανει ακομη 30% αλλα δε με χαλασε
Της προτεινα να ξαναπαρει πιπα και να τελειωσει εκει το σκηνικο αλλα δεν ηθελε
Αρχισα να τον παιζω ενω αυτη ξαπλωσε καθετα στο κρεβατι και επαιζε με το μουνακι της , ωραια φαση δε λεω ...
αλλα κοιτοντας τα μουτρα της ξενερωσα ποιο πολυ και δεν εβγαιναν με τιποτα
Boring ? την ρωτησα
Τι να κανω εγγω ειπε
Ξαφνικα σηκωθηκε πηρε τα βρακια της και την εκανε χωρις κουβεντα !!!
Το ρολοι εδειχνε 11 λεπτα , ενημερωτικα ( αν και δεν φανηκε να χαλαστηκε λογο χρονου )
Το ιδιο επραξα και γω , πηρα τα βρακια μου και περιπατείν
no comments
Καλημερα σας
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
Σχέση απόδοσης/τιμής:
εγω θελω να γραφω πανυγιρικες κριτκες και τραγουδια και βιολια και φωτογραφιες και κολπα και σχεδια και ιστοριες και βεγγαλικα
τι ειναι αυτα τωρα....
Την Τζεσυ την ειχα δει την προηγουμενη μερα το απογευμα και μου εκανε εντυπωση
Κυριακη πρωι παμε τζεσυ λοιπων.. να την που χαμογελαει στο σαλονι με ενα ροζακι ολοσωμο κολητο φορεματακι πολυ δυνατο , σκαω 40 και μπαινω για τεστ , ερχετει και αυτη , χαιρετουρες
τι κανεις πως εισαι απο που εισαι κτλ
what ? μου λεει σε καποια φαση
Speek greeks ?
Ναι
Κατι την ρωτησα
what ?
δε γαμιεται λεω και αρχιζω το παιχνιδι ( σηνενοηση λιγο ακυρη )
Κρυωνε λιγο και την ετριψα να την ζεστανω την χαιδολογουσα με αγγαλιαζε και αυτη βγαλαμε το φορεματακι αγγαλιτσες χαδακια ( πρωτοβουλια γιοκ , ολα εγω )
Η σιλικονοβυζουμπα σκληρη , δε μαρεσε και τοσο ( ενημερωτικα το λεω δεν ειναι το βυζι το φετιχ μου , μπορω και χωρις αυτο , ποδι ψιλοαξυριστο )
Καλα γενικα απο το σαλονι στο κρεβατι χανει 25% αλλα δε με χαλασε
Παραδοξος το εργαλειο καγκελο μονο με τα χαδια .. πρωτοφανες ( Οτι αρχηζει ωραιο τελειωνει με πονοοοοοοοοοοοοοο lol )
Καποτα καλτσα και μη χειροτερα και ξαπλωνω για πιπα αερος... δεν το κατεχει ευτηχος ημουν ντουρος και δε με χαλασε ,
τα φροσκοξυριμενα @@ δεχτηκαν απλα ενα φιλακι μετα απο προταση μου ... δεν ειχε νοημα και ετσι πηγαμε για σεξ ...
Ανεβηκε απο πανω οπου μετα απο 5 κουνηματα ειπε κατι για πρωι και για energy ... στραβοξυπνημενη γαρ τελικα την ξαπλωνω πισω , της δινω το μαξιλαρι και παμε αλα αποστολικ αναποδα στο κρεβατι και αρχιζω .. τα πηγαιναμε πολυ καλα σε καποια φαση της τον εβαλα τερμα και ξαφνιαστηκε ρωτησα μηπως ποναμε , πηρα αρνητικη απαντηση και συνεχισα.
Την γυρισα απο πισω οπου συνεχισα να παιζω με το κωλαρακι της αλλα η συμετοχη της ολοενα και ποιο χαμηλα
Κατεβηκα απ το κρεβατι μπας και αλλαξει κατι αλλα πλεων δεν το ειχαμε
Απο σερβις γενικα χανει ακομη 30% αλλα δε με χαλασε
Της προτεινα να ξαναπαρει πιπα και να τελειωσει εκει το σκηνικο αλλα δεν ηθελε
Αρχισα να τον παιζω ενω αυτη ξαπλωσε καθετα στο κρεβατι και επαιζε με το μουνακι της , ωραια φαση δε λεω ...
αλλα κοιτοντας τα μουτρα της ξενερωσα ποιο πολυ και δεν εβγαιναν με τιποτα
Boring ? την ρωτησα
Τι να κανω εγγω ειπε
Το ρολοι εδειχνε 11 λεπτα , ενημερωτικα ( αν και δεν φανηκε να χαλαστηκε λογο χρονου )
no comments
Καλημερα σας
jo φιλε δεν το εχει η κοπελα...εγω επειδη μου αρεσε πολυ εμφανησιακα πηγα και μια δευτερη φορα αλλα τα ιδια και χειροτερα...μια παρομοια ιστορια με την δικη σου....οχι ρε παιδια 40 ευρω ειναι πολλα για τετοια αντιμετοπιση...πολυ κρυα..(για το βυζι εχεις απολυτο δικιο) και παντα χωρις ορεξη..γινεται αυτο??κατα τη γνωμη μου ειναι ενα πολυ πεταμενο 40ρι....να ρωτησω κ κατι αλλο..να επισκευτω τη σιμονα σημερα το βραδυ?διαβασα καλες κριτικες κ λεω να κανω μια καταδρομικη...αλλα ειπα με την ευκαιρια να ζητησω κ μια γνωμη..καλησπερα σας....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε;Σημερα το πρωι πηγα βιλα στην Τζεσυ ... θα ηθελα να μου πειτε τι βαθμο θα βαζατε σε
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 3
Σχέση απόδοσης/τιμής: 3
εγω θελω να γραφω πανυγιρικες κριτκες και τραγουδια και βιολια και φωτογραφιες και κοπλα και σχεδια
τι ειναι αυτα τωρα....
φυσικα εχουμε και ειδικο θρεντ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63936.0]εδω[/url]
no commentsτι νο κομεντς ;δεν εχυσες καν;
Καλημερα σας
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ντεφι να γινει... υγεια να ζουμε να τρωμε φολες
Σιμονα μολις ποσταρα χθεσινη κριτικη , καλη φαση
μη πας προετοιμασμενος για το τελειο και φας καμια πατατα , απλα πανε χωρις φοβο
Χαιρετισματα απ τα ξυρισμενα αρχιδια του τζο να δωσεις
και προσεχε την τσατσα τρωει δεκαρικα ( σαν τα παλια πακμαν ) μη δωσεις 50ρικο
μη πας προετοιμασμενος για το τελειο και φας καμια πατατα , απλα πανε χωρις φοβο
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ντεφι να γινει... υγεια να ζουμε να τρωμε φολες
ευχαριστω φιλε...θα ενημερωσω με κριτικη αν παω.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επρεπε να της πεις....στασου ....που πας μυγδαλα..... [youtube=202,175]θα το γραψω και κει ...
οχι δεν εχυσα .. αφου εφυγε λεμε
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
η ΛΟΥνα που εξαφανιστηκε ρε πεδια
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
ζωγραφιζεις
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςεπρεπε να της πεις....στασου ....που πας μυγδαλα..... [youtube=202,175]να μου τον παιξεις εστω λιγο....
Warten Mandeln
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ζωγραφιζεις