Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

mystery777

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν λές για την Βικυ στην 28ης Οκτ. +1 ψήφο και από εμένα,
Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια και η αλλη Βίκυ ή Βίκα μια χαρά είναι.
Λιγότερο "χαριτωμένη" αλλά πιο καυλιάρα.

Πωπω αρρωστια, να πρεπει να παρεις θεση αναμεσα σε 2 Βητα. Η μια μελαχρινο πιπινογλυκισμα, η αλλη νατουραλ σταζει ξανθια καυλα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Πωπω αρρωστια, να πρεπει να παρεις θεση αναμεσα σε 2 Βητα. Η μια μελαχρινο πιπινογλυκισμα, η αλλη νατουραλ σταζει ξανθια καυλα
ποιες ειναι οι βικες και που δουλευουν?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ποιες ειναι οι βικες και που δουλευουν?
1)Βικυ ξανθια Ουκρανεζα στο Αλιακμωνος βραδυνη
2)Βικυ ξανθια Σερβα στο Μαντζαρου συνηθως βραδυνη.καμπυλωτη γυναικα...
3)Βικυ μελαχρινο πιπινακι στο 26ης 35.νομιζω Ουγγαρεζα και σιγουρα νεοτερη των 2 παραπανω

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
1)Βικυ ξανθια Ουκρανεζα στο Αλιακμωνος βραδυνη
2)Βικυ ξανθια Σερβα στο Μαντζαρου συνηθως βραδυνη.καμπυλωτη γυναικα...
3)Βικυ μελαχρινο πιπινακι στο 26ης 35.νομιζω Ουγγαρεζα και σιγουρα νεοτερη των 2 παραπανω
[/quot

χθές βραδυ ετσι δουλεύαν  και οι 2 βραδυ.
Ακομα villa η τζεσυ
και φριξου 14 πάνω δουλευε μια Βανέσα πολύ ωραιο μωρό άσπρη λεπτη με ωραιο κορμί και μικρο βυζάκι,καστανα και σγουρα μαλλια....
λαφαμ η λούσυ ...σαν εμφανιση μου αρεσε αρκετα αλλα δεν μου εκανε κλίκ ...απο αυτα περασα

treliaris123

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μεσημεριανή κατάθεση στο βίλα ερώτικα. Το δεύτερο μπουρδέλο που πέρασα σήμερα (πήγα από τη Κωλλέτη πρώτα αλλά η "καινούργια" Νικόλ δε με ενθουσίασε και την έκανα) και επειδή είχα τρελές γκαύλες και βαρέθηκα να πάω και αλλού κατέθεσα τελικά στη γερμανίδα Κριστίν. Βγήκε πολύ ευδιάθετη στο σαλόνι με ένα μπλουζάκι και το μουνάκι φόρα παρτίδα οπότε έσκασα το 40ευρω και μπήκα.

Από τη διάθεση και τη συμμετοχή είμαι 100% ευχαριστημένος. Το πρώτα δίλεπτο ξάπλωσε απλά δίπλα μου και μου χάιδευε τον πούτσο με τα χέρια και τα βυζιά της και στη συνέχεια άρχισε να γλύφει και να δαγκώνει τις ρώγες μου. Στη συνέχεια με άρχισε με πολύ έντονη πίπα (τόσο που κρατήθηκα με το ζόρι να μην χύσω επι τόπου) και όταν της είπα να σταματήσει, περάσαμε στο ψητό. Ανέβηκε από πάνω με γερμένο ελαφρώς το σώμα προς τα πίσω για κανένα 5λεπτο και στη συνέχεια στήθηκε στα 4 και την έχυσα στο πισοκολλητό.

Μπορεί εμφανισιακά να μην λέει τρελά πράγματα, αλλά τουλάχιστον σήμερα είχε διάθεση και συμμετείχε όσο ακριβώς έπρεπε μέχρι να τελειώσω.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
προφανως λεει την παλια μιφ μαρθα που καπου εχει εξαφανιστει τελευταια....
τελευταια την ειχα πετυχει μαντζαρου 10 βραδινη,αλλα εχει πολυ καιρο κανα 6μηνο μπορει.οντως που χαθηκε η μιλφαρα :think: :think: :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση αποψε....

-Ερημιτη.η ξανθια Αντριανα(απο Νικ.Ουρ. 1)με καινουργιες σιλικονατες βυζαρες πεταμενες εξω.θα ελεγα οτι πετυχε η επεμβαση.στα 70ε 69 με γυμνο
-Φριξου 14.η ομορφη καστανη Βανεσα απο βαρδαρη.πολυ μεγαλη περιφερεια ομως εκανε.δινει κωλο στα 100ε και εχει μονο αρνητικες κριτικες
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).πηγα για Νικολ ηθελα να μπω...αλλα πετυχα τη γνωστη Δαναη απο Βαρδαρη.κανει και 69 τωρα στα 50ε.εχει χαλασει παρα πολυ εμφανισιακα.εχει επιστρεψει και η Ευα πρωινη και απο αυριο βραδυ παλι η Νικολ
-26ης Οκτωβριου 52.η Αννιτα που στο αλλο σαιτ εχει και φωτο.κορμι δεν ειδα γιατι φορουσε δερματινο φορεμα,απο φατσα δε με συγκινησε,βαλε και την μαλακισμενη την γρια τσατσα απο Ερως...αυτα φτανουν νομιζω.<αγορι μου ξερεις ειμαι εγγυηση σε οτι λεω> :jerking: :jerking:
-Κατεχακη.το υπερκαυλιαρικο πλασμα Καρμεν.καστανο,πανεμορφο κουκλακι με βυζαρες πεταμενες εξω και μια μαυρη γραβατα αναμεσα τους.στα 50ε γυμνο και στα 70ε 69 με γυμνο(αυτο με χαλαει λιγο,το θελω στα 60ε οπως Προμ.25).
-Μαντζαρου 1.η ομορφη Αντζελα με μια γελοια ξανθια περουκα η οποια την ασχημαινει παρα πολυ και δεν καταλαβα το λογο....

-Προμηθεως 25.η καυλιαρα Μιραμπελα στα 30ε,50ε γυμνο και 60ε 69.απ'τις πολυ δυνατες επιλογες κατα τη γνωμη μου
-Προμηθεως 11.η αλλη καυλιαρα η Μιρελα.ομορφη Ρουμανα μοντελισια με πολυ καλη περιποιηση και 69 στα 50ε πλεον.μουνακι και σουφρα για πολυ γλειψιμο....
-Σαπφους Ανορθογραφο.μια κοντοχοντρη,ασχημη μελαχρινη στα 30ε
-Σαπφους 7.μια μελαχρινη,ασχημη με νευρικη ανορεξια την οποια πρωτη φορα εβλεπα

-Σαπφους 5.εδω εγινε η καταθεση στη γνωστη Βερονικα για 40ε.ειχα να τη δω απο περυσι και πρεπει να πω οτι εχει χαλασει η φατσα της την οποια δε θυμομουν πολυ καλα.αλλα και απο αποψη διαθεσης ηταν πεσμενη,καμια σχεση με περυσι.βεβαια διαθετει ιδιαιτερες τεχνικες και στην πιπα και στα στησιματα ωστε να σε καυλωσει με εμφαση στο καβαλημα που κανει απο πανω κουνωντας μονο τη μεση ωστε να τον παιρνει βαθια και οχι να πεφτει σα τσουβαλι πανω σου με ολο της το βαρος.στη συνεχεια την εστησα απο κατω οπου και την σφυρικοπησα δυνατα μεχρι που εχυσα.
Ερωτηματικο στη Βερονικα λοιπον κατι επαθε....
σε συγκριση δηλαδη με το γαμησι που εκανα πριν 2 βδομαδες με τη Μιρελα δε το συζητω καν....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και μια μικρη πρωινη αναφορα
-κωλετη η καινουρια νικολ που λετε,απο βδομαδα πισω η αφρουλα
-λαφαμ η μαρια η σλοβακα
-ανδρεου γεωργιου 4 η μιλφ και αξια δοκιμασμενη σε πρωκτικο απο μενα ευα....παει η δαναη...
-λουξ αλιακμωνος η λινα....η σαμπρινα η νταρντανορωσιδα απο βδομαδα
-φριξου 14 η αγαπη
-φριξου 9 η χριστινα η γερμανιδα που μου κανε την τιμη να ερθει η ιδια στο τηλεφωνο να απαντησει...
-26 οκτ 35 η μερσι ....απο βδομαδα ισως γυρισει η αντρε μου ειπαν
-26 οκτ 52 η αλλη μαρια

αν πηγαινα καπου προσωπικα θα ηταν οι επιλογες μου ευα,ναντια που υποθετω θα δουλευει και μαρια με αυτην την σειρα προτιμησης....δυστυχως τα μιλφ και προμιλφ φτασαν να μας βγαζουν συνηθως ασπροπροσωπους.....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
gl μια που σε εμπιστεύομαι και λόγω του ότι υπάρχει θέμα καταδρομικής και όχι πλήρους βόλτας... ούτε τηλεφωνικής δυστυχώς... Αυτή η Μέρσι (Μερσί wtf) λέει κάτι καλό;;; Μικρό ή μιλφάκι;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl μια που σε εμπιστεύομαι και λόγω του ότι υπάρχει θέμα καταδρομικής και όχι πλήρους βόλτας... ούτε τηλεφωνικής δυστυχώς... Αυτή η Μέρσι (Μερσί wtf) λέει κάτι καλό;;; Μικρό ή μιλφάκι;;;
μικρο πιπινι λεει ο τζο....σαν την βικη καπως...δεν ξερω για επιδοσεις μεσα... :(

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τελευταια την ειχα πετυχει μαντζαρου 10 βραδινη,αλλα εχει πολυ καιρο κανα 6μηνο μπορει.οντως που χαθηκε η μιλφαρα :think: :think: :think:
και εγω εκει την ειχα δει τελευταια αλλα εχασα τα ιχνη της!

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
την λίνα την εχει πάρει κανεις?
λεω να παω σε λιγο.

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
o marcelo eimai  etsi akousthke alla xtes emata apo mia tsatsa doulevei serres etsi mou eipe ta pao gia elexo

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
o marcelo eimai  etsi akousthke alla xtes emata apo mia ****** doulevei serres etsi mou eipe ta pao gia elexo
εχουν μπουρδελα οι σερρες;για πηγαινε να τσεκαρεις αν και μας πεφτει πολυ μακρια πια ρε φιλε....ψιλομουσι το κοβω γιατι αν ηταν να ξαναδουλεψει ποιος ο λογος να παει επαρχια; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom