βολτα με καταθεση αποψε....
-Ερημιτη.η ξανθια Αντριανα(απο Νικ.Ουρ. 1)με καινουργιες σιλικονατες βυζαρες πεταμενες εξω.θα ελεγα οτι πετυχε η επεμβαση.στα 70ε 69 με γυμνο
-Φριξου 14.η ομορφη καστανη Βανεσα απο βαρδαρη.πολυ μεγαλη περιφερεια ομως εκανε.δινει κωλο στα 100ε και εχει μονο αρνητικες κριτικες
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).πηγα για Νικολ ηθελα να μπω...αλλα πετυχα τη γνωστη Δαναη απο Βαρδαρη.κανει και 69 τωρα στα 50ε.εχει χαλασει παρα πολυ εμφανισιακα.εχει επιστρεψει και η Ευα πρωινη και απο αυριο βραδυ παλι η Νικολ
-26ης Οκτωβριου 52.η Αννιτα που στο αλλο σαιτ εχει και φωτο.κορμι δεν ειδα γιατι φορουσε δερματινο φορεμα,απο φατσα δε με συγκινησε,βαλε και την μαλακισμενη την γρια τσατσα απο Ερως...αυτα φτανουν νομιζω.<αγορι μου ξερεις ειμαι εγγυηση σε οτι λεω>
-Κατεχακη.το υπερκαυλιαρικο πλασμα Καρμεν.καστανο,πανεμορφο κουκλακι με βυζαρες πεταμενες εξω και μια μαυρη γραβατα αναμεσα τους.στα 50ε γυμνο και στα 70ε 69 με γυμνο(αυτο με χαλαει λιγο,το θελω στα 60ε οπως Προμ.25).
-Μαντζαρου 1.η ομορφη Αντζελα με μια γελοια ξανθια περουκα η οποια την ασχημαινει παρα πολυ και δεν καταλαβα το λογο....
-Προμηθεως 25.η καυλιαρα Μιραμπελα στα 30ε,50ε γυμνο και 60ε 69.απ'τις πολυ δυνατες επιλογες κατα τη γνωμη μου
-Προμηθεως 11.η αλλη καυλιαρα η Μιρελα.ομορφη Ρουμανα μοντελισια με πολυ καλη περιποιηση και 69 στα 50ε πλεον.μουνακι και σουφρα για πολυ γλειψιμο....
-Σαπφους Ανορθογραφο.μια κοντοχοντρη,ασχημη μελαχρινη στα 30ε
-Σαπφους 7.μια μελαχρινη,ασχημη με νευρικη ανορεξια την οποια πρωτη φορα εβλεπα
-Σαπφους 5.εδω εγινε η καταθεση στη γνωστη Βερονικα για 40ε.ειχα να τη δω απο περυσι και πρεπει να πω οτι εχει χαλασει η φατσα της την οποια δε θυμομουν πολυ καλα.αλλα και απο αποψη διαθεσης ηταν πεσμενη,καμια σχεση με περυσι.βεβαια διαθετει ιδιαιτερες τεχνικες και στην πιπα και στα στησιματα ωστε να σε καυλωσει με εμφαση στο καβαλημα που κανει απο πανω κουνωντας μονο τη μεση ωστε να τον παιρνει βαθια και οχι να πεφτει σα τσουβαλι πανω σου με ολο της το βαρος.στη συνεχεια την εστησα απο κατω οπου και την σφυρικοπησα δυνατα μεχρι που εχυσα.
Ερωτηματικο στη Βερονικα λοιπον κατι επαθε....
σε συγκριση δηλαδη με το γαμησι που εκανα πριν 2 βδομαδες με τη Μιρελα δε το συζητω καν....