Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (9 μέλη και 99 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
481
Πόντοι
6.045
πηρα αφρουλα για πρωτη φορα. αν και κουρασμενος που ημουνα η κοπελα ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η. γινεται να πιασω καμια γκομενα και να γαμιεται σαν κι αυτη ρε πουστη μου?? μετα απο αυτην που αλλου να ξαναπας??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
...και απο αυριο η αλλη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !! Καλα μαντεψατε μυστες της ηδονης, ΕΦΑΡΑ,πρωι 10.00-19.00  :cum:  :fuck2:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
πηρα αφρουλα για πρωτη φορα. αν και κουρασμενος που ημουνα η κοπελα ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η. γινεται να πιασω καμια γκομενα και να γαμιεται σαν κι αυτη ρε πουστη μου?? μετα απο αυτην που αλλου να ξαναπας??
ενημερωσε με που μπορω να βρω την αφρουλα μιας και διαβαζω τοσα καλα λογια για την εν λογω.. κοιταξα πιοπ ισω αλλα δεν βρηκα καποια παραπομπη?

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
...και απο αυριο η αλλη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !! Καλα μαντεψατε μυστες της ηδονης, ΕΦΑΡΑ,πρωι 10.00-19.00  :cum:  :fuck2:
παρομοιως η εφη που αναφερεις που θα βρισκεται πρωινα? θα ειμαι θεσσαλονικη αυριο και λεω να την επισκεφτω για να εχω και προσωπικη αποψη :)

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα! εχει κανεις το τηλεφωνο απο κωλλετη? Θελω να δοκιμασω την Αννιτα -- ξανθο!!!!
Σας ευχαριστω! στο λινκ με τα τηλ. το νουμερο που εχει δεν δουλευει!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
...και οι 2 γκαυλες δουλευουν Ι.Κωλεττη 17.Τους τρελαι' και τους χαζε' σε λεω.
και αυτος που με ειπε τσατσο το μουνι της μανας του it's so simple...;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ενημερωσε με που μπορω να βρω την αφρουλα μιας και διαβαζω τοσα καλα λογια για την εν λογω.. κοιταξα πιοπ ισω αλλα δεν βρηκα καποια παραπομπη?
στο τουντιο της κωλλετη φιλε
ειναι στα δυτικα της πολης σχεδον απεναντι απο το εμπορικο city gate,διπλα απο τις γραμμες του τρενου.μην μπερδευτεις προσεχε γιατι εχει πολλα εκει τριγυρω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
...και οι 2 γκαυλες δουλευουν Ι.Κωλεττη 17.Τους τρελαι' και τους χαζε' σε λεω.
και αυτος που με ειπε τσατσο το μουνι της μανας του it's so simple...;)
τι?
δεν εισαι τσατσος τελικα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
στο τουντιο της κωλλετη φιλε
ειναι στα δυτικα της πολης σχεδον απεναντι απο το εμπορικο city gate,διπλα απο τις γραμμες του τρενου.μην μπερδευτεις προσεχε γιατι εχει πολλα εκει τριγυρω
ευχαριστω ντεκερ γαι την πληροφορια, βρηκα και το σχετικο θρεντ τελικα με την αφρο που αναφερετε, αλλα η επεξηγηση σου ηταν χρησιμη ευχαριστω παντως

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ευχαριστω ντεκερ γαι την πληροφορια, βρηκα και το σχετικο θρεντ τελικα με την αφρο που αναφερετε, αλλα η επεξηγηση σου ηταν χρησιμη ευχαριστω παντως
τιποτα φιλος
καλη καταθεση κ περιμενουμε ποστ σου με την βολτα που θα κανεις
ριξε κ μια ματια κ σε αλλα στουντιο

js2462194

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα! εχει κανεις το τηλεφωνο απο κωλλετη? Θελω να δοκιμασω την Αννιτα -- ξανθο!!!!
Σας ευχαριστω! στο λινκ με τα τηλ. το νουμερο που εχει δεν δουλευει!

σε παρακαλώ άφησε και μια κριτική μετά την ..δοκιμή! 

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Επειδη καποιες συμπεριφορες οταν επαναλαμβανονται πρεπει να αναφερονται. Στο ιδρυμα διπλα απο το πλατινουμ επι της 26ης Οκτωβριου. (Goldens star of sex) πηγα πριν καμια βδομαδα βλεπουμε την κοπελα δεν μαρεσε ειχε μικρο βυζι φευγουμε και αρχιζει να λεει η τσατσογρια για βολτα για ματι ερχεστε να φυγετε !!! Μωρη σαβουρα αυτο ελειπε να πληρωσω για να γαμησω μια που ΔΕΝ μου αρεσει για να κανεις κ συ σεφτε. Παω σημερα βραδυ μια τσαρκα αν εχει κατι καλο να μπω περναω απο κει παλι να δω μπας κ εχει αλλη κοπελα μπαινω μεσα κ ακουσον ακουσον μου λεει η τσατσογρια με ενα βλεμμα σαν να τις εκαψα τα χωραφια μην πεζεις με τα κλειδια σου . Φυσικα κ μουναρα να ειχε δεν θα εμπενα κ σηκωθηκα κ εφυγα.Δεν ειχε νοημα καν να την βρισω να ξοδεψω σαλιο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Επειδη καποιες συμπεριφορες οταν επαναλαμβανονται πρεπει να αναφερονται. Στο ιδρυμα διπλα απο το πλατινουμ επι της 26ης Οκτωβριου. (Goldens star of sex) πηγα πριν καμια βδομαδα βλεπουμε την κοπελα δεν μαρεσε ειχε μικρο βυζι φευγουμε και αρχιζει να λεει η τσατσογρια για βολτα για ματι ερχεστε να φυγετε !!! Μωρη σαβουρα αυτο ελειπε να πληρωσω για να γαμησω μια που ΔΕΝ μου αρεσει για να κανεις κ συ σεφτε. Παω σημερα βραδυ μια τσαρκα αν εχει κατι καλο να μπω περναω απο κει παλι να δω μπας κ εχει αλλη κοπελα μπαινω μεσα κ ακουσον ακουσον μου λεει η τσατσογρια με ενα βλεμμα σαν να τις εκαψα τα χωραφια μην πεζεις με τα κλειδια σου . Φυσικα κ μουναρα να ειχε δεν θα εμπενα κ σηκωθηκα κ εφυγα.Δεν ειχε νοημα καν να την βρισω να ξοδεψω σαλιο.
δυστηχως μου εχει τυχει κ μενα αυτη η συμπεριφορα απο τσατσα ειδικα στον βαρδαρη,στο πανω σπιτι της προμηθεως (αυτο που βλεπει προς Μοναστηριου) εχει μια μαλακω τσατσα την πρωινη βαρδια που σου σπαει τα ουμπαλα ετσι κ δεν περασεις... :jerking: :jerking: :jerking:ουστ απο δω,μαυρο στις μαλακισμενες... :birdman:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλημερα,
ρε παιδιά δεν μπορω να βρώ κριτικές για αφρούλα.
μπορει καποιος να γραψει το λινκ?

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε ποτε δουλευει η σαρα? 
ευχαριστω!

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
μια προσφατι ενημερωση για φριξου 14?
(τευλεταια ειναι 15-8-2010) μετα απο αυτο το διαστημα!!

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μια προσφατι ενημερωση για φριξου 14?
(τευλεταια ειναι 15-8-2010) μετα απο αυτο το διαστημα!!
gia sou file ehtes itan ekei proi i natasa mia oria kopelitsa pou douleve tis proalles nihta kali einai kai kanei kala gousta alla sinithos meinai ekei ena milf pou eho parei polles fores alla tora ksehnao to onoma tou ksanthia kai vgazei kai ayti kala gousta

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
gia sou file ehtes itan ekei proi i natasa mia oria kopelitsa pou douleve tis proalles nihta kali einai kai kanei kala gousta alla sinithos meinai ekei ena milf pou eho parei polles fores alla tora ksehnao to onoma tou ksanthia kai vgazei kai ayti kala gousta agapi tin lene kai den viazetai katholou gia mena einai mia kali epilogi an goustareis ta milf kanei akapoto kai genika den viazetai katholou kala stisimata kai ego genika oses fores tin pira perasa kala mazi tis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom