Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι να σου πω εγω δεν εχω κατι στο μυαλο μου για να σου προτεινω,κανε την βολτα σου οπως ειπε και ο dokimazo και αν σου γυαλισει κατι τοτε ντου.Αλλα αν θες πηγαινε κι εκει που σου ειπα μπορει να σου αρεσει να μπεις και να περασεις καλα.Οι οχι και πολυ ομορφες γκομενες συνηθως βγαζουν καλα γουστα

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Τι να σου πω εγω δεν εχω κατι στο μυαλο μου για να σου προτεινω,κανε την βολτα σου οπως ειπε και ο dokimazo και αν σου γυαλισει κατι τοτε ντου.Αλλα αν θες πηγαινε κι εκει που σου ειπα μπορει να σου αρεσει να μπεις και να περασεις καλα.Οι οχι και πολυ ομορφες γκομενες συνηθως βγαζουν καλα γουστα
26 35α?

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι,Αντρε την λενε.
Εγω την κανω φιλε αντε και καλο βολι :dancing:

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Σήμερα πρωί βόλτα στην Ανδρέου Γεωργίου...
Ξεκίνησα από το Ανδρέου Γεωργίου 4 .... Ευα
μετα έκπληξη το Ανδρέου Γεωργίου 16 κλειστό-σφραγισμένο!
μετα το Ανδρέου Γεωργίου 34 ..... Λούνα
και το επόμενο κλειστό...
οπότε πήγα να πιάσω σειρά στης Αφρούλας και προσπέρασα γρήγορα το Ν. Ουρανού αφού δεν έχει τα πάνω του τελευταία

Κριτικές για την Αφρούλα περιττεύουν και είναι πολύ εντάξει από πολλές απόψεις.

Για μένα που είμαι περαστικός από Θεσσαλονίκη και άκουγα τόσα έγινε ένα φετίχ που έπρεπε να ικανοποιηθεί.

Καλο βόλι σε όλους

babylonios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος και αν και γνώριζα την ύπαρξη του site δεν είχα γίνει μέλος ως τώρα γιατί δεν επισκέπτομαι σπίτια ούτε στούντιο.

Η ιστορία μου είναι η εξής:
Το Σάββατο το απόγευμα, μετά από πολύ διάβασμα (είμαι φοιτητής και έχω εξεταστική), την ψώνισα και βγήκα για μια βόλτα με τα πόδια κάτι που διαφορετικά κάνω σπάνια. Μένω στο κέντρο, κοντά στην Αγίου Δημητρίου και για να μη τα πολυλογώ ο δρόμος με έβγαλε στο Βαρδάρι. Μπήκα σε κάποια φάση στη Λαγκαδά και έψαχνα τσιγάρα γιατί ξέχασα τα δικά μου σπίτι. Πέρασα το δρόμο απέναντι γιατί είδα ένα περίπτερο και αφού πήρα τσιγάρα είπα να μπω στο από πίσω στενό που λέγεται Αφροδίτης. Στην αρχή αυτής (1 ή 3) ήταν ένα μπουρδέλο. Είχε από έξω το χαρακτηριστικό φωτάκι και μου την έπεσε η μία από τις 4 κυρίες που καθόταν από έξω. Με έπιασε αγκαζέ και με παρακαλούσε να έρθω μέσα να την "κεράσω ποτάκι". Δεν ξέρω αν κάνω μπαμ ότι είμαι άπειρος από τέτοια μέρη ή είναι αυτές οι τιμές αλλά μου λέγανε ότι με 30 ευρώ την έβγαζα. Με παρακαλούσαν κανένα 10λεπτο να μπω και μου λέγανε ατάκες του στυλ "Μήπως προτιμάς καμιά πιτσιρίκα;", "Αν θες μπορούμε να κανονίσουμε καμιά παρτουζίτσα". Επειδή επέμενα στην άρνησή μου στο τέλος η τύπισσα που με είχε αρπάξει μου λέει: "Έλα μωρό μου να πιούμε ένα ποτό. Ένα εγώ ένα εσύ. 20 ευρώ μόνο". Δε ξέρω αν στη τιμή του ποτού έπεζε και γαμησάκι. Αφού δεν έχω ιδέα τι παίζει λέμε. Όμως για τις τιμές που διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι παίζουν για την πόλη μας νομίζω ότι θα έπρεπε να το αναφέρω. Επίσης, λίγο παρακάτω (στο 5 ή στο 7 όπως το υπολογίζω) έχει ένα ακόμη που μάλιστα λέγεται Rouge cafe. Εκεί ήταν έξω μια τύπισσα που πρέπει να ήταν τέρμα στη μαστούρα ή εντελώς αϋπνη, 40άρα, εντελώς χάλι και μόλις πέρασα, με ότι δυνάμεις είχε, άρχισε να φωνάζει "Έλα να πιούμε ένα ποτάκι μωρό μου, έλα για παρτουζίτσα να γουστάρεις, έλα".. αλλά δεν ανταποκρίθηκα και κατέθεσε γρήγορα τα όπλα.

Τα 2 αυτά δεν υπάρχουν καν στην λίστα του site όπως είδα και μπήκα να ενημερώσω μήπως και δε τα ξέρετε και γιατί βλέπω ότι και τα τιμολόγια δεν είναι όπως στα υπόλοιπα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Καλωσήρθες φίλε και γείτονα (γιατί μπορεί να μένουμε και κοντά!)...

Αυτά τα δύο που λες ανέφερες δεν είναι μπουρδέλα. Είναι κωλόμπαρα και δεν είναι καθόλου το ίδιο..

babylonios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και σε σένα.

Δηλαδή ποια η διαφορά; Δε γαμάς εκεί; Καλοπροαίρετη η ερώτησή μου, ρωτάω γιατί είμαι άσχετος και δε ξέρω.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Καλημέρα και σε σένα.

Δηλαδή ποια η διαφορά; Δε γαμάς εκεί; Καλοπροαίρετη η ερώτησή μου, ρωτάω γιατί είμαι άσχετος και δε ξέρω.

οχι μονο δε γαμας αλλα μπορει να σε γαμησουνε κιολας μακρια απο αυτα φιλαρακι βρωμα η δουλεια αν θες κολομπαρο να προτιμησεις κανα μεγαλο τυπου σολ που εχει και ωραια μουνακια οχι μπαζα.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ΧΑ ΧΑ νέος στο αθλημα ο βαβυλονιος επεσε πανω στα ζομπι της Αφροδίτης !  :rockon: :rockon: :rockon: Tοσο γκαντεμης που εισαι φιλε πως και δεν μπηκες κ στο καφε διας το αλλο μαγαζι "ζωντανων νεκρων" στην προμηθεως.Μακρια απο αυτα. Το πολυ πολυ μια φορα για την εμπειρια παρακμης και τρομου. Εκτος και αν εχεις τιποτα ιδιαιτερα γουστα αν η γυναικα δεν σιτεψει δεν πατησει 60 εσυ δεν μπορεις αν λειτουργησεις !

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Καλημέρα και σε σένα.

Όπως λέει ο oso_nixtonei... Ή καλύτερα να πας με κανέναν συμπαίκτη που είναι πιο έμπειρος σε θέματα κωλόμπαρων αλλά όχι στα συγκεκριμένα. Υπάρχουν κωλόμπαρα καλύτερης ποιότητας...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
Τσακαλια ενα milfακι την Μαρθα..την εχετρε πετυχει πουθενα???

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
μακριά φίλε ...πρίν χρόνια την πάτησα και μπηκα σε ενα απο εκεινα τα μπαράκια για δήθεν παρτούζα με εναν φίλο.
Ειμασταν πιτσιρίκια τότε....Μας έφερε μια σαμπάνια πίστας μας την άνοιξε, πήγα να αγριέψω ηρθαν δυο γορίλες ...ηρέμησα ειπαμε δυο κουβέντες και την κάναμε.Οχι απλα δεν γαμήσαμε αλλα πληρώσαμε εκεινη την σαμπάνια και φύγαμε με την πούτσα στο χέρι.

Οσο για κάποιον που είπε για μαντζάρου 10 περασα και εγω απο εκει ειναι η Αντζελα....εβαλε μερικά κιλά και το μαλλι έγινε ξανθό.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κριστιν η αλλιως χριστιννα φριξου 9 αλλα εχθες δεν ηταν εκει (ειναι εγγυηση αν δεν την εχεις παρει)
αυτη ρε φιλε δεν ε μεγαλο βυζι κ τον τελευταιο καιρο τα πηρε τα κιλακια της

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δοκιαμαζο κοπριτη που εισαι?
τι θα κανεις σημερα?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ΑΠΑΤΗ ΠΑΙΧΤΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΞΥΛΟ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ! ΜΑΚΡΙΑ!

Τα 2 αυτά δεν υπάρχουν καν στην λίστα του site όπως είδα και μπήκα να ενημερώσω μήπως και δε τα ξέρετε και γιατί βλέπω ότι και τα τιμολόγια δεν είναι όπως στα υπόλοιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom